Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#252043 Miguel 2008. augusztus. 05. 17:57
Miguel
#251982 :: MongooseNX71 (2008. augusztus. 05. 16:13)
cikkkki ..
De attól még erősebb a PS3, jóóó?

(Snec, kicsit megszerkesztettem a hozzászólásodat, hogy működjön a link, remélem nem baj. )
#251982 MongooseNX71 2008. augusztus. 05. 16:13
#251959 MongooseNX71 2008. augusztus. 05. 15:31
MongooseNX71
pedig egy terhelésvezérelt hűtésmod tényleg jól jöhet és akkor már a gari használatára sem lehet szükség.
ezt kombinálva az utóhűtéssel ( gépkikapcs után még 5-10 percig megy a venti ) tutkó kizárt a 3ledes balhé.
amúgy némileg biztosan segít egy ráirányított venti vagy aktív 18 fok fenntartésa a szobában,ahol játszunk...
és ez a "2-3 órát játszok aztán pihi" is elég nagy humbugnak tűnik.
amelyik gép be akar halni,megteszi 10 perc vagy 1 óra játék után is akár.
maximum az állított gépek halnak be előbb,min a fektetve használtak.
valószínűleg a forrasztások nehezebben mozdúlnak el ( a fizika,vagy mifene miatt ) olyankor.

Cooler !
A bizonyíték a kezedben van (illetve lesz). Hiszen átutaláskor kapsz igazolást. Onnantól síma ügy.
Amúgy meg senkinek sem érdeke ezzel trükközni,mert elég hamar elveszíti a hitelességét.
És a mai világban a rosszhír gyorsabban terjed,mint a futótűz.
A konkurencia pedig bazinagy (pl. csak pesten van vagy 20 konzolos szaküzlet) úgyhogy semmiképp sem engedhetnek meg
maguknak efféle ügyeskedést.
Én amúgy azt mondom,inkább személyesen intézd a dolgot.
Sokkal jobb,ha ott és akkor válogathatsz (esetleg még segítenek is a választásban).
Joeystationról még egy apró kis sztori:
Egy cimbora megkért,hozzak tőlök 6-7 gamét ( ezt meg azt,lényegtelen mit ).Otthagytam vagy 35ezer forintot.
Egy ilyen kis üzlet esetében ez elég komoly bevétel,napi szinten.
Alig kijöttem tőlük (kb. 20perc múlva) felhív a haver,hogy behalt a gépe (3led), tele lett a töke az egésszel és
holnap viszi a boltba vissza ahol vette és kifizetik neki alkatrész árba. Nem kíván vele foglalkozni tovább. Úgyhogy a gamék sem kellenek már. Na,mondom faxa,mert már nálam vannak. Persze saját zsebből előre kifizetve,amilyen hülye vagyok...
Hát gallop vissza a Joey-ba,elsírom a bánatomat. És visszaadták a pénzem egy fillérig,a cuccot meg otthagytam náluk.
Vajon melyik boltban lehet ezt még megcsinálni ???

BigSlim !
Kiktől rendeltél,hogy 3 hónap alatt sem szállították le a cuccot?
És mennyit fizettél -a semmiért-,ha nem vagyok indixkrét?
Kell egy jó ügyvéd ?
Ne a céget zaklasd a továbbiakban,hanem fogyasztóvédelmet !!!
#251606 Big Slim19 2008. augusztus. 04. 20:53
Big Slim19
Hali!
Nekem sincs hűtésmod a 360-ban, pedig lehet hogy kéne, főleg itt a padlástérbe ahol ilyenkor nyáron van vagy 50 fok
Bár én most megoldottam a hűtést a légkondimmal amit egyenesen a gépre állítok és így azért bírja rendesen remélem
csak az a gáz hogy elég régi fajta légkondim van, úgymond ien cipelhetős 40 kg-os Szal amikor játszok a boxon akkor nekem csak a kis ventilátorom marad Na de hát ennyit megérdemel a kicsike, de ha beadja a három ledet egyszer akkor megőrülök
(még) Egy kis off: nekem a monitorom még mindig valahol nyugat európában nyaral lassan már három hónapja, és hiába zaklatom a céget akitől vettem, ott is az ismerős aztmondja h nem tud mit csinálni mert három cégen átmegy a készülék azt az eggyik se tud róla, na mondom jólvan. Az EU-s törvényekre meg -nak bele, na kellet nekünk belépnünk
#251576 hobbeKiller 2008. augusztus. 04. 19:58
hobbeKiller
Nekem sincs hűtésmód és nem is vigyázok rá túlzottan, de működik, semmi baja nem volt eddig.
Off: Holnap, legkésőbb holnapután itt lesz a monitorom. Jajj, de jó lesz azon gamelni.
#251557 kubi 2008. augusztus. 04. 19:27
kubi
Nekem nincs hütés mod a gépemben amugy is napont max 3-4 orát megy amugy is azt halotam hogy akkor ugrik a grancia is ezért nem akarok belerakatni plusz hütést
#251550 Cooler 2008. augusztus. 04. 19:22
Cooler
#251518 :: raikoh (2008. augusztus. 04. 18:01)
Joeystation-nagyon jó ,én is ajánlom mindenkinek,még semmi gond nem volt,rendes arcok,meg elég gyorsak is.
A gyorsat rendelés esetén érted? most ahogy nézem szünetel a csomagküldés, de amúgy megbízhatóak? amúgy én meglehetősen úúútálok pénzt utalgatni rendeléskor most komolyan mi a biztosíték hogy nem ba.. izé vernek át?
#251518 raikoh 2008. augusztus. 04. 18:01
raikoh
Joeystation-nagyon jó ,én is ajánlom mindenkinek,még semmi gond nem volt,rendes arcok,meg elég gyorsak is.
The games have changed, or gamers ?
#251512 MongooseNX71 2008. augusztus. 04. 17:55
MongooseNX71
Én semmiképp sem vennék 10+ ezerért játékot.
Ha zsírúj kell (értsd pl. fóliás) akkor vaterán,teszveszen akad dögivel,a legjobbak is max. 8ezerért.
Ha meg használt game,akkor JOEYSTATION mindenekelőtt.
Csak HIBÁTLAN használt cuccuk van (meg zsírújak is persze),és mindenből több darab,tehát válogathatsz.

Kubi!
Ebben a dög melegben mindenképp kell a hűtésmod (vagy jégkockák a gép köré ).
Nem nagyon érdekel,hogyan zúg,csak mülködjön...
Csak a késő esti ( tehát vértől fröcsögő meg trágár meg agresszív ) gamingoláskor vacak,hogy zavarom az alvókat vele.
( Mondjuk volt már,hogy kicuccoltam a konyhába... )
Napközbenre meg marad a szerep (Blue Dragon), sport ( Pro Evo 08 ), verseny ( PGR4 ),
puzzle ( Arcade Underground ) meg a platform ( Kameo ) játék,amit a srácok is imádnak.
#251405 kubi 2008. augusztus. 04. 15:23
kubi
Az összes classic játék 10000 alatt van bármely boltban
#251203 pocok19 2008. augusztus. 04. 08:31
pocok19
ez mint ha nem ide tartozna fura ideköltöztek a ps3 tulajok
#251030 kubi 2008. augusztus. 03. 20:24
kubi
Ha birod a rally-s játékokat vagy az autos gameket akkor a dirt és a grid kihagyhattaltan de ami nélkül xbox nem lehett box az a gears of war
#250938 Cooler 2008. augusztus. 03. 15:39
Cooler
#250937 :: hobbeKiller (2008. augusztus. 03. 15:29)
AC-t én nem próbáltam, de van, aki azt mondja egysíkú és van, akinek nagyon tetszik. A Bioshock az nagyon zsír. Csak ajánlani tudom. Egy élmény azt játszani. A regedet, azt hiszem már nem tudod megváltoztatni. És így hírtelen azt sem tudom, hol tudod megnézni, hogy milyen is a tied. Ezt majd valaki okosabb megmondja. Ami még jó, az a GTA4 és a CoD 4. (nem tudom, hogy neked ezek megvannak-e.) Nézem még a polcomat és látom a Lost Planetet. Na, ez is egy istenkirály játék, csak már elég régi. A most kijött kiegészítéssel együtt elvileg felélénkültek a szerverek. Multiban szerintem legalább olyan jó, mint a CoD4, sőt. Rengeteg pálya van és azok hatalmasak. Ha szereted a TPSeket, akkor ajánlom.
GTA IV megvan az nagyon tutti, csak már kijátszottam oda-vissza Hát az optionsba ki lehet választani az országot, és ki is írja éppen aktuálisan melyiket választottad. Mondjuk az az érdekes hogy én United Kingdomot választottam LIVE regkor, és most megnézem és United States. Megváltoztatni meglehet csak az a kérdés hogy így elfogadja-e de gondolom logikusan: igen
#250937 hobbeKiller 2008. augusztus. 03. 15:29
hobbeKiller
AC-t én nem próbáltam, de van, aki azt mondja egysíkú és van, akinek nagyon tetszik.
A Bioshock az nagyon zsír. Csak ajánlani tudom. Egy élmény azt játszani.
A regedet, azt hiszem már nem tudod megváltoztatni. És így hírtelen azt sem tudom, hol tudod megnézni, hogy milyen is a tied. Ezt majd valaki okosabb megmondja. Ami még jó, az a GTA4 és a CoD 4. (nem tudom, hogy neked ezek megvannak-e.) Nézem még a polcomat és látom a Lost Planetet. Na, ez is egy istenkirály játék, csak már elég régi. A most kijött kiegészítéssel együtt elvileg felélénkültek a szerverek. Multiban szerintem legalább olyan jó, mint a CoD4, sőt. Rengeteg pálya van és azok hatalmasak. Ha szereted a TPSeket, akkor ajánlom.
#250935 Cooler 2008. augusztus. 03. 15:20
Cooler
#250933 :: hobbeKiller (2008. augusztus. 03. 15:09)
Cooler: A Gears-re azt mondják, hogy jó, bár nekem még nem volt hozzá szerencsém. A Mass Effect boxon nem magyar, arra figyelj. RPG-akció=50%/50%-szvsz Halo3at ne vegyél. Agyonhypolt xarság. -szvsz Mondjuk én a helyedben várnék még pár hónapot. Jön a Gears2, Fable2(!!!!)-meg sok más finamság. Goldot én a legolcsóbban Überkonzolnál láttam, főleg, ha amcsi a regisztrációd. Elgondolkozhatnál még a Bad Companyban is. Nekem bejött.
A localt azt meg lehet változtatni, szal az se gáz ha pl hungaryt regeltél, mert optionsba át lehet állítani. Úgyis jó kell legyen. Vagy nem? Bad Company demójával játszottam és nekem annyira nem gyere be. Az Assassins Creed az ilyen Prince féleség nem? magyarul platformjáték akcióval. Tudom van benne sok más is de alapjában véve olyan kb nem? Bioshockal is szemezgettem csak sok helyen nem láttam normális áron csak Vaterán. Multiformaton jó áron vannak új és használt gamék is, csak nincs olyan hűűdenagy választék...
#250933 hobbeKiller 2008. augusztus. 03. 15:09
hobbeKiller
Cooler:
A Gears-re azt mondják, hogy jó, bár nekem még nem volt hozzá szerencsém.
A Mass Effect boxon nem magyar, arra figyelj. RPG-akció=50%/50%-szvsz
Halo3at ne vegyél. Agyonhypolt xarság. -szvsz
Mondjuk én a helyedben várnék még pár hónapot. Jön a Gears2, Fable2(!!!!)-meg sok más finamság.
Goldot én a legolcsóbban Überkonzolnál láttam, főleg, ha amcsi a regisztrációd.
Elgondolkozhatnál még a Bad Companyban is. Nekem bejött.
#250930 Cooler 2008. augusztus. 03. 14:58
Cooler
Szerintetek melyek a legjobb gamek Xbox 360-ra? Game nagybevásárlást akarok tartani aztán már kinéztem pár beszerzendőt de hátha Ti is tudtok vmi jót Eddig a Gears Of War, Halo 3, Mass Effect trióra gondoltam. Amúgy a Mass Effect van annyira jó Boxon mint PC-n? És inkább akció van tulsúlyban vagy az RPG elemek? Más... Vki tud olcsón GOLD éves (vagy 12+1 hónapos) előfizut?
#250839 kubi 2008. augusztus. 03. 09:53
kubi
Enyémben nincs hütés mod(az baj) + a tv is tul harsogja a boxomat
#250743 MongooseNX71 2008. augusztus. 02. 20:48
MongooseNX71
Azzal nem. Csak ha van RCA bemenete. De inkább jack szokott lenni,úgyhogy átalakító kell.
Vagy ha profi a PC cuccos,akkor egy optikai kábel.

Hát,az én PéCémben ketyeg pár venti (proci,vga,3 a ház hátulján-elején) de azok fullra feltekerve sem harsogják túl a hűtésmódosított BOX hangját...
#250716 kubi 2008. augusztus. 02. 19:18
kubi
Legalább az x-nél lehett tudni már halásra is hogy megy amugy szerintem sokkal halkabb mint egy PC amugy amit alapbol adnak kábelt hozzá ahoz lehett pc-hangfalat kötni?
#250715 MongooseNX71 2008. augusztus. 02. 19:10
MongooseNX71
Én moncsin használom,1280x1024-ben és perfekt. Mellé 2.1-es PC hagszórószett vagy 5.1-es headset.
Mert a tévét állandóan elrabolja valaki*...
(* kölkök,asszony,stb.)
Úgyhogy feladtam már egy ideje.
Amikor meg már este van és a jónép pihenőre tér (aka. szabad a tévé és lehetne nyomúlni)
akkor meg zúg a gép mint állat és nem akarok zavarni vele senkit.

Ajjaaajjj,miket is beszélek...
Mindjárt jönek a PS3 fanok és meggyőznek,hogy vegyek az ő gépükből,mert az nem zúg.
(amúgy lehet,ebben igazuk van )

De szerintem hangerő tekintetében a legbrutálisabb a Sega DC volt.
Na,az még a lemezek sáv-váltásaikor is olyan hangokat adott,mint egy JohnDeer traktor.
( és ez az alap volt,nem pedig egy meghibásodott gép )
#250711 kubi 2008. augusztus. 02. 18:53
kubi
Valoszinüleg AV-ban kötöted rá a tv-re nem pedig componentel nekem alapkábelal van rajta és 1080i van és tökéletes a kép