Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#244434 lde 2008. július. 23. 00:15
lde
Ennek megint mi értelme volt azt nem értem. Azt az időt várom amikor mi 360-asok és ti PS3-asok is egymással szövetkezve utáljuk majd a Wii-t.
#244423 MongooseNX71 2008. július. 22. 23:19
MongooseNX71
Szomorú,hogy már megint itt tartunk.
Asszem,nemsoká' jönni fog az anyázós rész is,csak idő kérdése...
P.E.A.C.E. skacok !!!

Az azért tetszik nagyon ,hogy nem is olyan rég szinte mindenki szájából elhangzott a
" ... és tényleg mindenki olyan platformon játsszon,ami neki szimpatikus ... "
szerű kijelentés.
Most meg ismét egymást próbáljuk meggyőzni és körömszakadtáig védjük igazunkat.
Ki lelkesedésből,ki tapasztalatból,mások pedig csak úgy.

Nyomassátok a PÉESHÁRMAT,az IKSZBOKSZOT, a NINTENDÓT vagy a PÉCÉT és játszatok !!!
#244261 pocok19 2008. július. 22. 19:34
pocok19
A Microsoft mindent megtesz azért, hogy a következő konzolgenerációban is elsőként jelenjen meg a maga gépével – mondta a cég videojátékokért felelős igazgatója, Robbie Bach egy interjúban.

Az első Xbox életciklusa a szokásosnál jóval rövidebb (nagyjából négy év) volt: a konkurenseknél később került a piacra, és előbb váltotta le a következő generációs konzol, az Xbox360. A cég ezt a stratégiát összességében sikeresnek ítélte (bár az első generációs Xbox-tulajok nyilván nem jártak jól vele), és azon vannak, hogy a következő konzolnál is megmaradjon a lépéselőny. Hogy ez konkrétan mikor fog bekövetkezni, egyelőre nem ismert (2010 a legkorábbi reális időpont a szakértők szerint), az sem, hogy mekkora fejlesztőcsapat dolgozik az új gépen, és az sem, hogy annak mi lesz a neve (az Xbox 3, illetve az Xbox720 az esélyesek).
#244043 kubi 2008. július. 22. 15:34
kubi
Hozáteném az én boxomon nincs semmi hütés plusz van mikor 8 orát is üzemel és nincs semmi baja(ezt lekopogom)
#244013 pocok19 2008. július. 22. 15:14
pocok19
de azért van egy kis idöbeli külömbség mert az xbox360 az ps2 korabeli és igyis csak nagyon kicsivel van lemaradava a ps3-tól
#243886 Sliv 2008. július. 22. 13:23
Sliv
Egy kis igazítást kérek. A GoW az a God Of War, a Gears Of War pedig GeoW. HDD-re igen is szükség van! Ez egy másik hiányossága a 360-nak. Mert ott is szükség lenne a merevlemezre de nincs minden 360-an felhasználónak merevlemeze így nem tehetik meg, hogy installálni keljen. A Burnout Paradise-nál pl. kellet installálni a 360-nál is, igaz csak a multiplayer-hez. Egyébként pedig kit érdekel, hogy nektek kell e blu-ray lejátszó, azért tették bele, hogy egy játék ne 4 dvd-én jelenjen meg, vagy talán még többön. Ez is egy olyan kis kényélmi apróság ami nekem fontos, és ami nagyon tudna idegesítene ha 360-am lenne, mint amit itt szoktam olvasgatni, hogy nem mindegy, hogy hova teszem a nap miatt, nem mind1, hogy fektetve vagy állítva tartom, külön talpakra kell tenni, kihúzom a tápból, plusz hűtőt kell venni, nem mintha nem lenne már így is elég zajos, meg nem játszhatok vele annyit amennyit akarok stb. Ha veszek valamit az működjön anélkül is, hogy átkéne rendeznem a szobát. Én se tudom mi a gond a sony üzletpolitikájával. A ps3 ára nincs 100ezer fölött, van ahol már 80ezerért megkapja az ember. Mikor a 360 került ennyibe akkor is ez ment, hogy a ps3-om milyen drága a 360 pedig milyen olcsó. Tény, hogy a ps3-om erősebb és egy több funkicóval rendelkező gép, aminek bizony ára van.
#243840 pocok19 2008. július. 22. 12:18
pocok19
az xbox régebbota van mint a ps3 szóval nem kell mondani hogy mi mennyit tud ez olyan mint ha xbox360 hasonlitanák egy ps2-höz és enyi idö allat a ps3-tól is többet lehetne várni anyival jobb az xbox360-tól hogy blue-ray(még nincs sok haszna) ingyenes network(nem az xbox a hibás hogy a microsoft pénz kér) hosszú életartam (az xbox360 sokkal régibb mint a ps3)
#243834 kubi 2008. július. 22. 12:09
kubi
Jo van aki nagyon akkarja za védi a ps-t de szerintem a blue-ray lejátszoján kivül semmi érdekes nincs benne számomra amugy is nekem jo a dvd-is 1000 ft-ért és nem kell nekem egy blue-ray film 10000 ft-jért amugy a fable 2 egy ideig nem is fog jönni PC-re + a crysis ha lesz konzolra akkor x.re is lesz
#243830 raikoh 2008. július. 22. 12:02
raikoh
Én azt kérdeztem amik ki jönnek,nem amik már kint vannak
Akkor szerinted a Rssistance,Uncharted,Ratchet......,nem jók gondolom sokat játszottál velük ,nem kell itt a rizsa ,nincsen elég exkluzívja a x-nek,remélem valamit tartogatnak még nekünk,ennyi
The games have changed, or gamers ?
#243826 kubi 2008. július. 22. 11:56
kubi
Szerintem a PGR5-ben a grafikáján kivül nincs semmi jo MGS4 az jo de más exkluzivja a ps3-nak nem valami jok
amugy x-él: Ninja Gaiden 2, lesz majd Forza 3, Halo 3, Halo Wars stb. itt egy oldal x-exkluzivokal: Only on Xbox 360
#243821 raikoh 2008. július. 22. 11:45
raikoh
Abszolut nem biztos ,hogy a Crysis jön a konzolokra,hivatalossan senki nem erősítette meg.
kubi-na akkor nyomjad melyik exkluzívokról van szó????kérem a címeket,és a GoW2,Fable2,TooHuman,nem kell azokról már 2 éve mindenki tud,Left4Dead se kell említened mert tuti kap portot,na mik azok a nagy címek ,amikkel elkényeztet minket a MIcrosoft a közeljövőben,és most én nem lehúzom őket,csak kicsit csalódott vagyok .
szerk: ja az ár,én pontossan 127 ezer forintért vettem a x-et amikor kijött,persze ehhez még kellet vennem hűtőrendszert,meg valami játékokat is,szóval itt nekem ne gyertek a szöveggel,ki húzz le kit.,szóval maradjon is az ár a Sonynak,mert nekem jobb érzés ha tudom miért csengettem annyit,és látom hogy tartja az értékét,mert az már annyira nem jó látni,hogy most majdnem 80 ezerrrel kevesebbért veszik ugyanazt ami én,sőt meg jobbat.
#243807 kubi 2008. július. 22. 11:16
kubi
Mondjuk az ténleg hülyeség hogy az MS pénzt kér hogy mulitzhasunk de legalább az arcade játékokért nem pénzt kell kiadni és azért az x-nek is van (jo)pár exkluziv cime
#243759 hobbeKiller 2008. július. 22. 09:34
hobbeKiller
Volt 100 rugó fölött, ahogy a PS is, csak az még mindíg fölötte van. Egyébként a Ps akármennyire szeretnétek hinni, csak egy picivel erősebb, mint a box, ami nem meglepő, hisz lényegesen később jött ki, mint a box. Bár arra is van magyarázat, hogy miért drágább. A blu-ray lejátszó miatt. Ami lassan olvas, ezért kell a telepítgetés, és bár filmekhez jó lenne, kell hozzá egy Full-HD tv,(vagy ahhoz közeli), hogy tényleg megérje.
Nem csak a Psnek vannak ütős exkluzívjai. Van itt GoW2 (lesz majd GoW3), Fable 2, Too Human....
Az egyetlen dolog, amit irigylek, az a MAG. (vagy mi) De kíváncsi leszek, hogy 256 fős multit hogy tudják majd lagmentessé tenni, illetve, hogy mekkora feltöltés kell majd hozzá.
#243730 raikoh 2008. július. 22. 03:45
raikoh
Meg azt se semmi,hogy a utolsó két hónapban most figyeljetek 300%!!!!! nőtt a Sony eladása,köszönhetően a MGS4-ek,és lealázta az X-et,és ez a tendencia csak növekedni fog,Mongoosen -nem csak azok vannak amit felsoroltál-itt egy pár cím ami feldobja a repertuárt: Ressistance2,LittleBigPlanet,Killzone2,InFamous,M.A.G(256 fős multi!!!!!) ,FF Versus,casual okat inkább kihagyom,God of War3,Bioshock tunning változata,valami exkluzív titok a Rockstar-tól amiről nagyon nem akarnak semmit mondani,Valkyria Chronicles,és így tovább....
de ezt ki nem látta előre,csak idő kérdése volt mikor kezd bekeményíteni a ps,és ez még semmi,nem vicceltek amikor azt mondták,hogy hosszú távra gondolkodnak
X-nek össze kell szednie magát a jövőben,és nem csak a multiplatformt nyomni,és azzal villogni mint az E3-on,remélem ezt ők is tudják
A cusaul vonalat meg dugja fel magánák a Sony meg a X is
#243711 HammeR 2008. július. 22. 00:13
HammeR
Én például veszek Xboxot, mert netre úgysem fogom használni, maximum egyszer-kétszer felnézek míg le nem jár a gold, de körüményes a net átvitele. A Blue-rayt sem használnám ki, főleg hogy egy jobbfajta TV sincs jó ideig kilátásban, csak egy régi CRT-n fogok játszani napi 1-2 órát.
#243706 lde 2008. július. 22. 00:05
lde
#243702 :: MongooseNX71 (2008. július. 21. 23:52)
Na,most kezdi el játszani a Szoni azt az aljadék üzletpolitikát,amiért annó megutáltam. Éspedig úgy,hogy amikor beindúl (?) a szekér,befagyasztják az árakat. Holott éppen ennek az ellentétjét kéne cselekedniük. Népszerűbb a gépünk? Nosza,üssük a vasat,amíg forró és harapjunk mégnagyobbat a tortából... Amennyiben most lerántanának még egy keveset a hardverárakból,tutti vinnék a bingót. De így marad a cucc azok privilégiuma,akik már amúgy is elkötelezték magukat mellette (legalábbis gondolatban). A régebbi PS fanok ha most nem (MGS4 + GTA4) váltanak az új gépre,hát megteszik a GT5 érkeztekor,nagyon nagy hányadban. De legkésőbb az új FF eljövetelénél. Mert az a helyzet,hogy mindzeken a patinás címeken túl (oké,még van néhány,de nem sok) nem vonzza más a tömegeket a PS3 felé. Talán még azokat el tudom képzelni,ahol a gazdag fater nézi a BR filmeket a bazinagy lapostévén,a kölök meg nyomatja a gémet,ha apuci éppen az igát húzza ( vagy mást ). Szóval a PS3 vásárlóközege behatároltnak látszik. Naés az X360-asé?? Hát azt nagyon nem tudom. Ki vesz ma X-et,amikor dübörög a Wii-mánia és egyre-másra jönnek ki a PS3-as blockbusterek? Valaki biztosan,mert a mostani állás szerint nemsokára átlépi a 20 millió eladott pédányt az MS konzolja. ( a Wii 22,3 millánál,a PS3 10,4 -nél tart )
Raádásul pont a a Sony az aki azt mondta hogy idén nyáron már bőven a Micro előtt fognak járni. Eddig nem úgy néz ki, meg ilyen árak mellett.

A Micro legalább nyit a Casual irány felé is.
#243702 MongooseNX71 2008. július. 21. 23:52
MongooseNX71
Na,most kezdi el játszani a Szoni azt az aljadék üzletpolitikát,amiért annó megutáltam.
Éspedig úgy,hogy amikor beindúl (?) a szekér,befagyasztják az árakat.
Holott éppen ennek az ellentétjét kéne cselekedniük.
Népszerűbb a gépünk? Nosza,üssük a vasat,amíg forró és harapjunk mégnagyobbat a tortából...
Amennyiben most lerántanának még egy keveset a hardverárakból,tutti vinnék a bingót.
De így marad a cucc azok privilégiuma,akik már amúgy is elkötelezték magukat mellette (legalábbis gondolatban).
A régebbi PS fanok ha most nem (MGS4 + GTA4) váltanak az új gépre,hát megteszik a GT5 érkeztekor,nagyon nagy hányadban.
De legkésőbb az új FF eljövetelénél.
Mert az a helyzet,hogy mindzeken a patinás címeken túl (oké,még van néhány,de nem sok) nem vonzza más a tömegeket a PS3 felé.
Talán még azokat el tudom képzelni,ahol a gazdag fater nézi a BR filmeket a bazinagy lapostévén,a kölök meg nyomatja a gémet,ha
apuci éppen az igát húzza ( vagy mást ).

Szóval a PS3 vásárlóközege behatároltnak látszik.
Naés az X360-asé?? Hát azt nagyon nem tudom.
Ki vesz ma X-et,amikor dübörög a Wii-mánia és egyre-másra jönnek ki a PS3-as blockbusterek?
Valaki biztosan,mert a mostani állás szerint nemsokára átlépi a 20 millió eladott pédányt az MS konzolja.
( a Wii 22,3 millánál,a PS3 10,4 -nél tart )
#243516 Cooler 2008. július. 21. 18:27
Cooler
#243497 :: HammeR (2008. július. 21. 18:07)
Cooler: Igen, jó ár, de azt olvastam hogy olyan 50 000 Ft. körülire csökken az ára, én meg nem akarok úgy járni hogy most megrendelem és jövőhétre pedig olcsóbb lesz.
Hidd el kb. 1 hónapig tuti nem lesz nagyobb árcsökkenés. ÉS még lehet keveset mondtam, de jah talán nem olyan sok az az idő és akkor picit vársz és olcsóbban megveszed. A kulcs a Te kezedben van!
#243497 HammeR 2008. július. 21. 18:07
HammeR
Cooler: Igen, jó ár, de azt olvastam hogy olyan 50 000 Ft. körülire csökken az ára, én meg nem akarok úgy járni hogy most megrendelem és jövőhétre pedig olcsóbb lesz.
#243448 Zeroo93 2008. július. 21. 17:28
Zeroo93
#243445 :: raikoh (2008. július. 21. 17:27)
Hát a szinte ugyanzt tudják-nem egészen így van,a Ps jóval erősebb,és hosszú távú befektetés,na meg a említett B-R,most nem flamelek,még mielőtt valaki nekem rontana.Ha csak othon megnézem a két gépet,x-et bármikor bedobom a tasekba ha valaahova több napra megyek,míg a ps meg se merem mozdítani,már csak a kinézete tekintélyt parancsol,meg most már nem is vagyok online x-en,mivel szinte senki nincs fent a live-on(miért is??)a haverokból,ps -en rengeteg haver van,live ide-oda,othon nagyon kevesen.
Hja igaz a cell processzorról sokat hallottam
#243445 raikoh 2008. július. 21. 17:27
raikoh
Hát a szinte ugyanzt tudják-nem egészen így van,a Ps jóval erősebb,és hosszú távú befektetés,na meg a említett B-R,most nem flamelek,még mielőtt valaki nekem rontana.Ha csak othon megnézem a két gépet,x-et bármikor bedobom a tasekba ha valaahova több napra megyek,míg a ps meg se merem mozdítani,már csak a kinézete tekintélyt parancsol,meg most már nem is vagyok online x-en,mivel szinte senki nincs fent a live-on(miért is??)a haverokból,ps -en rengeteg haver van,live ide-oda,othon nagyon kevesen.
#243443 Zeroo93 2008. július. 21. 17:21
Zeroo93
#243442 :: raikoh (2008. július. 21. 17:20)
Hát mert kicsit más kategória
Mért is? Hisz szinte ugyanazt tudják. Mind2-nek van multimédiás hálózata. Saját rendszere.
Vagy te mire gondoltál?
#243442 raikoh 2008. július. 21. 17:20
raikoh
Hát mert kicsit más kategória
#243441 Zeroo93 2008. július. 21. 17:18
Zeroo93
#243426 :: Cooler (2008. július. 21. 16:51)
Igazából szinte semmit nem árultak el az E3-on. Ausztráliában viszont nagyon csökkent az ára a premiumnak. De pl. ahogy nézem a webshopokat Konzol Stúdióba 58990,- ami jó ár.
Azt nem értem, hogy a PS3 mért 100ezer fölött van még? Egy Blu-ray meghajtó miatt?
#243426 Cooler 2008. július. 21. 16:51
Cooler
#243368 :: HammeR (2008. július. 21. 16:05)
Több helyen is olvastam, hogy az E3 után csökkeni fog a boxok ára, de valahol azt írták, hogy csak Amerikában. Pontos infót tud valaki? Engem leginkább a Premium pack ára érdekel.
Igazából szinte semmit nem árultak el az E3-on. Ausztráliában viszont nagyon csökkent az ára a premiumnak. De pl. ahogy nézem a webshopokat Konzol Stúdióba 58990,- ami jó ár.