Lenne egy két kérdésem, hátha vki tud segíteni:
1.) Amikor egy-két demót le akarok szedi liveról vmelyiknél azt írja ki hogy: This item not avaible in your location. Ilyen van pl a Dark Sectornál is és még sorolhatnám. Az Edit Profile menü alatt találtam olyat hogy Location. Mire írjam át hogy le tuggyam szedi ez ilyen demókat is? A Locale az Xbox beállításainál nálam United Statesen van.
2.) A Credit pontoknál is úgy van hogy egy 25 jegyű kódot kell bepögyögni?
3.) Routert akarok venni hogy megossztam a netet a box és a pécé között. A routerhez a boxot és a pécét enthernet kábellal kel hozzákötni?
Jah és ha enthernet kábellal öszekötöm a routerhez a pct és a boxot akkor a modemet és a routert mivel kell?
Miguel-sorry,ezt benéztem,tudtam,hogy valami nem stimmel,amikor írtam,nagyon nem vagyok képben ezekkel a muzsikálós stuffokal ,hidegen hagynak,meg az egész casual shit vonal.Igen a Banjo-t én is várom,de kicsit bizonytalanul,mert a vidik még nem győztek meg,de remélem jó lesz.Last remnant,Infinity Undescovery-hát ezek nekem viccesek,ahogy a Micro. próbál nyomulni a JRPG vonalon,ez egyszerűen nem az ő világuk.De okos a húzás,mert nem értem miért vár Sony ezzel a vonallal ,milió franchize van a kezükben,és még nem álltak neki,mit nem adnék egy új Shadow Hearts,Digital Devil Saga,Valkiria-az mondjuk jön,de sorolhatnám reggelig .Véleményem szerint a legnagyobb kassza siker a LittleBigPlanet lesz,ekkora kreatív szabadságot még nem kaptunk sehol.GoW2,Fable2 tuti vétel másik oldalon meg a említett LBP,Ressistance2 ,Ratchet(mondjuk ez teljes értékű játék) ,no meg a eszméletlen felhozatal multi. címekben.És bizony a GOW2 miatt újra beindítom a Live-omat,közel fél év szünet után .De az tény hogy a Sony végre kezd magára találni,és a jövőt nézve nekik áll a zászló,és nem megyek a tényeket irogatni,mert aki reális szemmel nézi a dolgokat az látja miről van szó.Személyes legnagyobb favoritom a Heavy Rain (fahrenheit) ,nem tudni pontossan mikor jön,de keményen dolgoznak a fiúk,akit érdekel egy érdekes beszélgetés nézzen be a topicjába.
Raikoh: Amiket felsoroltál címeket, azok jelentősebb hányada tényleg nagy cím, de ezek megjelenési dátumáról én személy szerint semmit nem tudok. És ha a Sony az eddigihez hasonló fénysebességgel fejleszt, akkor ezekből semmit nem látunk mostanában. Eredetileg azt vetettem fel, hogy az ősszel elhúz az X, majd később én magam kanyarodtam el a távoli jövőbe. Térjünk vissza az őszhöz.
(Így akkor mind a 2 fél listájáról kihúzzuk az oda nem valókat.) Az árcsökkentéssel, és a játékfelhozatallal szvsz el fog húzni. Hangsúlyozom, szigorúan szvsz. Ezek a címek közt nem csak, hogy erős húzócímek vannak (Gears of War 2, Fable 2, Infinity Undiscovery, The Last Remnant) (Meg nekem az örök kedvencem a Banjo de ez csak nálam húzócím valószínűleg nincs olyan másik ember akinek ez hatalmas játék lenne rajtam kívül) Azonkívűl nyitnak a Casual felé is, és ahogy a Wii példája mutatja, abban van a lóvé.
Még azért kicsit kibővíteném a Sony listáját-Lips
In The Woods
Heavy Rain-The Origami Killer
Uncharted 2(jó ez tovább van,de a már bejelentik)
Tekken 5
Guitar Hero 3
Naruto-Ultimate Ninja Storm
Afrika
Flower
Battle Fantasia
The Last guy
Cross Edge
szóval nem igazán értem miért is húzna el a X,jó játékok jönnek mint két félről,nagyon várom a GoW2,de a sony listája számomra izgalmasabb ,és tudni ,hogy rengeteg játék van fejlesztés alatt,Team ICO-is keményen dolgozik-na arra vagyok kiváncsi,mert ha megint egy Shadow of Colossust -hoz hasonlót alkotnak,akkor jaj mindenkinek
raikoh írta:
Még azért kicsit kibővíteném a Sony listáját-Guitar Hero 3
Guitar Hero 3, mint Sony exkluzív? Kimaradtam valamiből?
Még azért kicsit kibővíteném a Sony listáját-Lips
In The Woods
Heavy Rain-The Origami Killer
Uncharted 2(jó ez tovább van,de a már bejelentik)
Tekken 5
Guitar Hero 3
Naruto-Ultimate Ninja Storm
Afrika
Flower
Battle Fantasia
The Last guy
Cross Edge
szóval nem igazán értem miért is húzna el a X,jó játékok jönnek mint két félről,nagyon várom a GoW2,de a sony listája számomra izgalmasabb ,és tudni ,hogy rengeteg játék van fejlesztés alatt,Team ICO-is keményen dolgozik-na arra vagyok kiváncsi,mert ha megint egy Shadow of Colossust -hoz hasonlót alkotnak,akkor jaj mindenkinek
Exkluzív játékok: (nemcsak az őszi van benne, hanem a belátható időn belül megjelenők is)
Sony:
- DC Universe online
- God of War III
- Resistance 2
- LittleBigPlanet
- Ratchet Clank: Quest for Booty
- Massive Action Game
- Motorstorm 2
- Gran Turismo 5
- Infamous
- Killzone 2
- Final Fantasy XIII Versus
Microsoft:
- Too Human
- Infinity Undiscovery
- Viva Pinata: Trouble in Paradise
- Fable 2
- Scene It? Box Office Smash
- Rock Band 2
- The Last Remnant
- Banjo Kazooie: Nuts and Bolts
- Gears of War 2
- Lips
- RACE Pro
- You're in the Movies
- Alan Wake
- Halo Wars
- Star Ocean: The Last Hope
exkluzív DLC-k:
Sony:
-Mirror's Edge
(Elnézést kérek, ha valamit kihagytam, én enyiről tudok, ha van még légyszíves szólj, és annak fényéen tekintjük meg a dolgokat.)
Microsoft:
- Fallout 3
- Guitar Hero: World Tour
- Grand Theft Auto IV
Srácok! Olyan pletykák keringenek a neten, hogy szeptemberben árcsökkentés lesz. Nem is kicsi.
* Arcade (merevlemez nélkül) - $199
* Pro (60GB) - $299 (a Premium pakkot nem forgalmazzák tovább)
* Elite (120GB) - $399
Csak sajnos szerintem itt Európában, nem ezek az árak lesznek. Ezt úgy értem hogy itthon ugyanannyi euróba fog kerülni mint dollárba.
Tehát a Pro csomag 299 euró lesz.
Az viszont biztos, hogy ezzel és az őszi játékfelhozatallal szerény véleményem szerint nagyon elfog húzni az X, eladások tekintetében.
Legfőképp annak fényében, hogy a Sony most nem csökkent árat.
snec írta:
Az viszont biztos, hogy ezzel és az őszi játékfelhozatallal szerény véleményem szerint nagyon elfog húzni az X, eladások tekintetében.
Léci,akkor mi is az a nágy őszi játékfelhozatal,GoW2,Fable2,a többi mind multi.cím,mik is vannak még akkor??
Figyu !
Milyen fura,hogy aki az X-et tartja jobbnak,nem jár a PS3 topikba,sztárolni a gépét .
Menj oda vissza és futtasd ott.
Köszi,itt NEM KÉRÜNK A REKLÁMBÓL !!!
Csak ennyi... ( aki meg bicskát akar nyitogatni,ám tegye,vsak ne lepődjön meg,ha ő is kap egyet... )
Jaj.. Ez a hadakozás.. Én nem kérdeznék, amelyik hamarabb jön azt veszem, számomra mára tökmindegy, csak konzol legyen
Force Unleashed és társai m2-re készül szóval tök8 Az, hogy PS3 a király, az szubjektív, de ez az xbox-ra is vonatkozik, mondjuk megvan mindkettőről a szerény véleményem...
Figyu !
Milyen fura,hogy aki az X-et tartja jobbnak,nem jár a PS3 topikba,sztárolni a gépét .
Menj oda vissza és futtasd ott.
Köszi,itt NEM KÉRÜNK A REKLÁMBÓL !!!
Csak ennyi... ( aki meg bicskát akar nyitogatni,ám tegye,vsak ne lepődjön meg,ha ő is kap egyet... )
Citroghost: Igen, persze! Szeretem a hozzád hasonló, jövőbe látó embereket.
(Ezt semmiképp ne vedd sértésnek.)
Amúgy ez erősen bicskanyitogató mondat volt: "Teljesen igaz, mert ha van pénzed akkor meg tudod fizetni a jobbat (PS3-at)."
Semmiképpen nem akarok flame háborút kezdeni, csak megjegyeztem.
lehet veszek konzolt...most mit érdemes venni?Xbox360-at vagy PS3-at?
babics.balu írta:
most mit érdemes venni? Xbox360-at vagy PS3-at ?
Most PS3-at, 1-2 hónap múlva XBOX360-at.
Ha sokat szeretnél interneten keresztül online játszani és FONTOS a Blu-Ray meghajtó,akkor PS3-at.
Ha inkább a sok jó játék számít és szeretnél némileg költségtakarékosabban kijönni a buliból,akkor XBOX360-at.
Lényeg,hogy csak akkor gondolkodj a fentebb említett két csúcskonzol valamelyikének megvételén,amennyiben
rendelkezésedre áll egy HD megjelenítő.
Legyen az LCD (nem LSD !!! ) vagy Plazma tévé,esetleg egy jobb féle ( minimum 19" ,1280 x 1024 és 16:9 ) tulajdonságokkal bíró
monitor.
Persze ez utóbbihoz még kell venned egy VGA-HD átalakító kábelt,de mindenképp olcsóbb,mintha egy HD-tévét vennél,ugye.
Én igazából semleges vagyok a két gép terén,szerintem nagyon jó gép a PS3 is,csak a gyártó céget nem szeressem...
Te pedig válassz ízlésed ( és pénztárcád ) szerint !
A Sony ebben az évben semmiképpen nem fog árat csökkenteni. Ezt ők maguk nyilatkozták, mondván most a profit számít.
Igen teljesen ugyanaz lesz a Pro mint a Premium, de a 60 GB-ra szükség is lesz, mert az őszi dashboard frissítésben benne lesz azaz
újítás, hogy felmásolhatod a játékot a HDD-re, így nem kell dolgoznia a drive-nak. Persze ez nem kötelező, és ezzel a gép hangját leredukálhatod a minimumra. Azonkívül ez az újítás és a megnövelt winyó szerintem mindenképpen egy olyan lépés amivel az MS-nek talán sikerül kihúznia DVD-vel. Az viszont biztos, hogy a következő generációba már mindenképpen a Blue-Ray lesz az adathordozó. Amúgy meg az egy kicsit vicces, hogy pont most, hogy a PSN-nek sikerült nagy nehezen utolérnie a Live-ot, nemsokára az MS ugyanennyi lemaradást fog generálni.
Srácok! Olyan pletykák keringenek a neten, hogy szeptemberben árcsökkentés lesz. Nem is kicsi.
* Arcade (merevlemez nélkül) - $199
* Pro (60GB) - $299 (a Premium pakkot nem forgalmazzák tovább)
* Elite (120GB) - $399
Csak sajnos szerintem itt Európában, nem ezek az árak lesznek. Ezt úgy értem hogy itthon ugyanannyi euróba fog kerülni mint dollárba.
Tehát a Pro csomag 299 euró lesz.
Legfőképp annak fényében, hogy a Sony most nem csökkent árat.
Sejtettem,hogy vkinek leesik az "elírás".
De olyan jól jött ki,hogy nem lehetett kihagyni.
Amúgy LCD lett volna,de ha már fater maffiózik,akkor miért ne lehetne LSD ????
CJ_19: Keménycsávó? Ember, te szövegértelmezési gondokkal küzködsz! (Bocs.) Semmi hátsószándékom nem volt, te jöttél be a topicba és hangoztattad fennhangon, mindenki más orra alá dörgölve a hírt, és olyan stílusban, mintha az X tulajokat valami hatalmas veszteség érte volna.
Szólok faternak,újítson be nekem egyet.
Meg hozzá a 100+ centis LSD tévét.
Úgyis most maffiózott össze pár millát...
Vagy hasítsam fel a malacperselyt,hátha még lapul benne párszázezer ???
Neeem,megvaaan!
Holnaptól csak száraz kenyér és víz lesz a kaja itthon.
Villanyt,gázt,fűtést kikapcsoljuk,kocsit beadjuk a zaciba.
Így 2-3 hónap alatt összejön a zseton rá. Pháhhh... ( zseni vok )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.