Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#252645 Cooler 2008. augusztus. 06. 18:29
Cooler
Lenne egy két kérdésem, hátha vki tud segíteni:
1.) Amikor egy-két demót le akarok szedi liveról vmelyiknél azt írja ki hogy: This item not avaible in your location. Ilyen van pl a Dark Sectornál is és még sorolhatnám. Az Edit Profile menü alatt találtam olyat hogy Location. Mire írjam át hogy le tuggyam szedi ez ilyen demókat is? A Locale az Xbox beállításainál nálam United Statesen van.
2.) A Credit pontoknál is úgy van hogy egy 25 jegyű kódot kell bepögyögni?
3.) Routert akarok venni hogy megossztam a netet a box és a pécé között. A routerhez a boxot és a pécét enthernet kábellal kel hozzákötni?
Jah és ha enthernet kábellal öszekötöm a routerhez a pct és a boxot akkor a modemet és a routert mivel kell?
#252605 raikoh 2008. augusztus. 06. 17:45
raikoh
Miguel-sorry,ezt benéztem,tudtam,hogy valami nem stimmel,amikor írtam,nagyon nem vagyok képben ezekkel a muzsikálós stuffokal ,hidegen hagynak,meg az egész casual shit vonal.Igen a Banjo-t én is várom,de kicsit bizonytalanul,mert a vidik még nem győztek meg,de remélem jó lesz.Last remnant,Infinity Undescovery-hát ezek nekem viccesek,ahogy a Micro. próbál nyomulni a JRPG vonalon,ez egyszerűen nem az ő világuk.De okos a húzás,mert nem értem miért vár Sony ezzel a vonallal ,milió franchize van a kezükben,és még nem álltak neki,mit nem adnék egy új Shadow Hearts,Digital Devil Saga,Valkiria-az mondjuk jön,de sorolhatnám reggelig .Véleményem szerint a legnagyobb kassza siker a LittleBigPlanet lesz,ekkora kreatív szabadságot még nem kaptunk sehol.GoW2,Fable2 tuti vétel másik oldalon meg a említett LBP,Ressistance2 ,Ratchet(mondjuk ez teljes értékű játék) ,no meg a eszméletlen felhozatal multi. címekben.És bizony a GOW2 miatt újra beindítom a Live-omat,közel fél év szünet után .De az tény hogy a Sony végre kezd magára találni,és a jövőt nézve nekik áll a zászló,és nem megyek a tényeket irogatni,mert aki reális szemmel nézi a dolgokat az látja miről van szó.Személyes legnagyobb favoritom a Heavy Rain (fahrenheit) ,nem tudni pontossan mikor jön,de keményen dolgoznak a fiúk,akit érdekel egy érdekes beszélgetés nézzen be a topicjába.
The games have changed, or gamers ?
#252576 snec 2008. augusztus. 06. 16:57
snec
CJ_19: Akkor légyszíves javíts ki.

Raikoh: Amiket felsoroltál címeket, azok jelentősebb hányada tényleg nagy cím, de ezek megjelenési dátumáról én személy szerint semmit nem tudok. És ha a Sony az eddigihez hasonló fénysebességgel fejleszt, akkor ezekből semmit nem látunk mostanában. Eredetileg azt vetettem fel, hogy az ősszel elhúz az X, majd később én magam kanyarodtam el a távoli jövőbe. Térjünk vissza az őszhöz.
(Így akkor mind a 2 fél listájáról kihúzzuk az oda nem valókat.) Az árcsökkentéssel, és a játékfelhozatallal szvsz el fog húzni. Hangsúlyozom, szigorúan szvsz. Ezek a címek közt nem csak, hogy erős húzócímek vannak (Gears of War 2, Fable 2, Infinity Undiscovery, The Last Remnant) (Meg nekem az örök kedvencem a Banjo de ez csak nálam húzócím valószínűleg nincs olyan másik ember akinek ez hatalmas játék lenne rajtam kívül) Azonkívűl nyitnak a Casual felé is, és ahogy a Wii példája mutatja, abban van a lóvé.

#252575 Miguel 2008. augusztus. 06. 16:55
Miguel
#252550 :: raikoh (2008. augusztus. 06. 16:18)
Még azért kicsit kibővíteném a Sony listáját-Lips In The Woods Heavy Rain-The Origami Killer Uncharted 2(jó ez tovább van,de a már bejelentik) Tekken 5 Guitar Hero 3 Naruto-Ultimate Ninja Storm Afrika Flower Battle Fantasia The Last guy Cross Edge szóval nem igazán értem miért is húzna el a X,jó játékok jönnek mint két félről,nagyon várom a GoW2,de a sony listája számomra izgalmasabb ,és tudni ,hogy rengeteg játék van fejlesztés alatt,Team ICO-is keményen dolgozik-na arra vagyok kiváncsi,mert ha megint egy Shadow of Colossust -hoz hasonlót alkotnak,akkor jaj mindenkinek
raikoh írta:

Még azért kicsit kibővíteném a Sony listáját-Guitar Hero 3

Guitar Hero 3, mint Sony exkluzív? Kimaradtam valamiből?
#252556 raikoh 2008. augusztus. 06. 16:29
raikoh
sorry a double-ért,elírtam nem a Lips,hanem a Singstar,már annyira keverem ezeket a zenélős szemeteket
#252550 raikoh 2008. augusztus. 06. 16:18
raikoh
Még azért kicsit kibővíteném a Sony listáját-Lips
In The Woods
Heavy Rain-The Origami Killer
Uncharted 2(jó ez tovább van,de a már bejelentik)
Tekken 5
Guitar Hero 3
Naruto-Ultimate Ninja Storm
Afrika
Flower
Battle Fantasia
The Last guy
Cross Edge
szóval nem igazán értem miért is húzna el a X,jó játékok jönnek mint két félről,nagyon várom a GoW2,de a sony listája számomra izgalmasabb ,és tudni ,hogy rengeteg játék van fejlesztés alatt,Team ICO-is keményen dolgozik-na arra vagyok kiváncsi,mert ha megint egy Shadow of Colossust -hoz hasonlót alkotnak,akkor jaj mindenkinek
#252539 snec 2008. augusztus. 06. 15:49
snec
Exkluzív játékok: (nemcsak az őszi van benne, hanem a belátható időn belül megjelenők is)
Sony:
- DC Universe online
- God of War III
- Resistance 2
- LittleBigPlanet
- Ratchet Clank: Quest for Booty
- Massive Action Game
- Motorstorm 2
- Gran Turismo 5
- Infamous
- Killzone 2
- Final Fantasy XIII Versus

Microsoft:
- Too Human
- Infinity Undiscovery
- Viva Pinata: Trouble in Paradise
- Fable 2
- Scene It? Box Office Smash
- Rock Band 2
- The Last Remnant
- Banjo Kazooie: Nuts and Bolts
- Gears of War 2
- Lips
- RACE Pro
- You're in the Movies
- Alan Wake
- Halo Wars
- Star Ocean: The Last Hope

exkluzív DLC-k:
Sony:
-Mirror's Edge
(Elnézést kérek, ha valamit kihagytam, én enyiről tudok, ha van még légyszíves szólj, és annak fényéen tekintjük meg a dolgokat.)

Microsoft:
- Fallout 3
- Guitar Hero: World Tour
- Grand Theft Auto IV
#252532 raikoh 2008. augusztus. 06. 15:36
raikoh
#252357 :: snec (2008. augusztus. 06. 09:52)
Srácok! Olyan pletykák keringenek a neten, hogy szeptemberben árcsökkentés lesz. Nem is kicsi. * Arcade (merevlemez nélkül) - $199 * Pro (60GB) - $299 (a Premium pakkot nem forgalmazzák tovább) * Elite (120GB) - $399 Csak sajnos szerintem itt Európában, nem ezek az árak lesznek. Ezt úgy értem hogy itthon ugyanannyi euróba fog kerülni mint dollárba. Tehát a Pro csomag 299 euró lesz. Az viszont biztos, hogy ezzel és az őszi játékfelhozatallal szerény véleményem szerint nagyon elfog húzni az X, eladások tekintetében. Legfőképp annak fényében, hogy a Sony most nem csökkent árat.
snec írta:

Az viszont biztos, hogy ezzel és az őszi játékfelhozatallal szerény véleményem szerint nagyon elfog húzni az X, eladások tekintetében.

Léci,akkor mi is az a nágy őszi játékfelhozatal,GoW2,Fable2,a többi mind multi.cím,mik is vannak még akkor??
#252473 HammeR 2008. augusztus. 06. 13:52
HammeR
Itt nem warnokról van szó. Éppen te említetted a konzolháborút. Meg is van:

Citroghost írta:

Milyen ,,jó" hogy már nem PC vs Konzol harc van, hanem Xbox360 vs PS3

Legfőképp te gerjeszted ezt a háborút a fórumon. Ezt írta MongooseNX71 is, kicsit másképp..
#252443 Zeroo93 2008. augusztus. 06. 12:56
Zeroo93
#252441 :: MongooseNX71 (2008. augusztus. 06. 12:53)
Figyu ! Milyen fura,hogy aki az X-et tartja jobbnak,nem jár a PS3 topikba,sztárolni a gépét . Menj oda vissza és futtasd ott. Köszi,itt NEM KÉRÜNK A REKLÁMBÓL !!! Csak ennyi... ( aki meg bicskát akar nyitogatni,ám tegye,vsak ne lepődjön meg,ha ő is kap egyet... )
Jaj.. Ez a hadakozás.. Én nem kérdeznék, amelyik hamarabb jön azt veszem, számomra mára tökmindegy, csak konzol legyen
Force Unleashed és társai m2-re készül szóval tök8 Az, hogy PS3 a király, az szubjektív, de ez az xbox-ra is vonatkozik, mondjuk megvan mindkettőről a szerény véleményem...
#252441 MongooseNX71 2008. augusztus. 06. 12:53
MongooseNX71
Figyu !
Milyen fura,hogy aki az X-et tartja jobbnak,nem jár a PS3 topikba,sztárolni a gépét .
Menj oda vissza és futtasd ott.
Köszi,itt NEM KÉRÜNK A REKLÁMBÓL !!!
Csak ennyi... ( aki meg bicskát akar nyitogatni,ám tegye,vsak ne lepődjön meg,ha ő is kap egyet... )
#252427 snec 2008. augusztus. 06. 12:12
snec
Citroghost: Igen, persze! Szeretem a hozzád hasonló, jövőbe látó embereket.
(Ezt semmiképp ne vedd sértésnek.)
Amúgy ez erősen bicskanyitogató mondat volt: "Teljesen igaz, mert ha van pénzed akkor meg tudod fizetni a jobbat (PS3-at)."

Semmiképpen nem akarok flame háborút kezdeni, csak megjegyeztem.
#252409 MongooseNX71 2008. augusztus. 06. 11:49
MongooseNX71
#252301 :: babics.balu (2008. augusztus. 05. 23:51)
lehet veszek konzolt...most mit érdemes venni?Xbox360-at vagy PS3-at?
babics.balu írta:

most mit érdemes venni? Xbox360-at vagy PS3-at ?

Most PS3-at, 1-2 hónap múlva XBOX360-at.
Ha sokat szeretnél interneten keresztül online játszani és FONTOS a Blu-Ray meghajtó,akkor PS3-at.
Ha inkább a sok jó játék számít és szeretnél némileg költségtakarékosabban kijönni a buliból,akkor XBOX360-at.
Lényeg,hogy csak akkor gondolkodj a fentebb említett két csúcskonzol valamelyikének megvételén,amennyiben
rendelkezésedre áll egy HD megjelenítő.
Legyen az LCD (nem LSD !!! ) vagy Plazma tévé,esetleg egy jobb féle ( minimum 19" ,1280 x 1024 és 16:9 ) tulajdonságokkal bíró
monitor.
Persze ez utóbbihoz még kell venned egy VGA-HD átalakító kábelt,de mindenképp olcsóbb,mintha egy HD-tévét vennél,ugye.

Én igazából semleges vagyok a két gép terén,szerintem nagyon jó gép a PS3 is,csak a gyártó céget nem szeressem...
Te pedig válassz ízlésed ( és pénztárcád ) szerint !
#252364 snec 2008. augusztus. 06. 10:13
snec
A Sony ebben az évben semmiképpen nem fog árat csökkenteni. Ezt ők maguk nyilatkozták, mondván most a profit számít.
Igen teljesen ugyanaz lesz a Pro mint a Premium, de a 60 GB-ra szükség is lesz, mert az őszi dashboard frissítésben benne lesz azaz
újítás, hogy felmásolhatod a játékot a HDD-re, így nem kell dolgoznia a drive-nak. Persze ez nem kötelező, és ezzel a gép hangját leredukálhatod a minimumra. Azonkívül ez az újítás és a megnövelt winyó szerintem mindenképpen egy olyan lépés amivel az MS-nek talán sikerül kihúznia DVD-vel. Az viszont biztos, hogy a következő generációba már mindenképpen a Blue-Ray lesz az adathordozó. Amúgy meg az egy kicsit vicces, hogy pont most, hogy a PSN-nek sikerült nagy nehezen utolérnie a Live-ot, nemsokára az MS ugyanennyi lemaradást fog generálni.
#252358 kubi 2008. augusztus. 06. 09:55
kubi
Szerintem mostanában már nem is fog nagyon árat csökkenteni a sony föleg europában a pro csomag meg ugyanaz mint a premium csak 60 gb winyoval:/
#252357 snec 2008. augusztus. 06. 09:52
snec
Srácok! Olyan pletykák keringenek a neten, hogy szeptemberben árcsökkentés lesz. Nem is kicsi.
* Arcade (merevlemez nélkül) - $199
* Pro (60GB) - $299 (a Premium pakkot nem forgalmazzák tovább)
* Elite (120GB) - $399
Csak sajnos szerintem itt Európában, nem ezek az árak lesznek. Ezt úgy értem hogy itthon ugyanannyi euróba fog kerülni mint dollárba.
Tehát a Pro csomag 299 euró lesz.
Az viszont biztos, hogy ezzel és az őszi játékfelhozatallal szerény véleményem szerint nagyon elfog húzni az X, eladások tekintetében.
Legfőképp annak fényében, hogy a Sony most nem csökkent árat.
#252345 kubi 2008. augusztus. 06. 08:58
kubi
Ha birod a gears of war-t akkor sza..le a ps3-at boxra amugy is több játékvan
#252312 raikoh 2008. augusztus. 06. 00:25
raikoh
A Sony tábor azt mondja PS3,a Microsoft tábor meg X360,a vagyonodtól függ
#252301 babics.balu 2008. augusztus. 05. 23:51
babics.balu
lehet veszek konzolt...most mit érdemes venni?Xbox360-at vagy PS3-at?
#252255 MongooseNX71 2008. augusztus. 05. 22:12
MongooseNX71
Raikoh !

Sejtettem,hogy vkinek leesik az "elírás".
De olyan jól jött ki,hogy nem lehetett kihagyni.
Amúgy LCD lett volna,de ha már fater maffiózik,akkor miért ne lehetne LSD ????
#252071 snec 2008. augusztus. 05. 18:42
snec
CJ_19: Keménycsávó? Ember, te szövegértelmezési gondokkal küzködsz! (Bocs.) Semmi hátsószándékom nem volt, te jöttél be a topicba és hangoztattad fennhangon, mindenki más orra alá dörgölve a hírt, és olyan stílusban, mintha az X tulajokat valami hatalmas veszteség érte volna.

Miguel: Nem, nem baj persze. És köszi!
#252063 raikoh 2008. augusztus. 05. 18:31
raikoh
Rage khmmm,és ez csak a kezdet,jajj én párttalan vagyok
milyen az a LSD Tv???? nyalogatni kell???
#252060 MongooseNX71 2008. augusztus. 05. 18:22
MongooseNX71
Hát peeersze.
( én is imádom,ha fáj... )

CJ !
Kemény csávó.. ?
Ne neeemár...kicsit finomabban,hé!
(nah,látom,megint készül a )
#252056 MongooseNX71 2008. augusztus. 05. 18:17
MongooseNX71
Szólok faternak,újítson be nekem egyet.
Meg hozzá a 100+ centis LSD tévét.
Úgyis most maffiózott össze pár millát...

Vagy hasítsam fel a malacperselyt,hátha még lapul benne párszázezer ???

Neeem,megvaaan!
Holnaptól csak száraz kenyér és víz lesz a kaja itthon.
Villanyt,gázt,fűtést kikapcsoljuk,kocsit beadjuk a zaciba.
Így 2-3 hónap alatt összejön a zseton rá. Pháhhh... ( zseni vok )
#252051 HammeR 2008. augusztus. 05. 18:10
HammeR
Miguel írta:

De attól még erősebb a PS3, jóóó?

Bizony, plusz még a hűtése is jobb. Na, ki veszi meg?