Szép kis ajándék egy Xbox GTA az télleg tuti vétel kell elgyen. jó multiban is, singleben is, jók az accsik... De most karácsonykor annyi jó game lesz hogy 5 fizetést el lehetne költeni
Hát most olyan furi Hírt olvastam Gamekapcson, h a konzoloknak vége és csak a Wii marad.
Én nem vennék mérget arra a Fable 2-es pc-s megjelenésre... GoW2-vel is így volt azt mégse... Gondolom a Microsoft erősíteni akarja a táborát. Only on Xbox 360... Amúgy az Xbox látványosan fejlődik, Japánban leelőzte a Wiit!!! A nagy árcsökkenés jót tett úgyláccik a wiinek ez volt a szuperfegyvere. Aztán itt lesz a novemberi nagy dashboard frissítés, itt a 60 GB-os Premium Pack, állítólag valamennyit javítottak a meghibásodásokon. Gondolom most címekkel is be akar keményíteni szal nem vennék mérget a Fable 2 pc-jére... (amúgy szerintem most már egyértelműen az Xbox 360 a legjobb vétel. Már-már PS2 áron lehet kapni az Arcade-ot (egyelőre csak Külföldön), frissítések, jó címek, nagyobb winyóval árulják, eladásokban is remekel, HD képes szal...)
Amúgy hogy lehet megnézni hogy egy játékkal mennyit játszok? szal órára. pl. 40 hours...
Hogy ne lennének! Egész gyakran adnak ki egyet-egyet, de persze játékfüggő.
De ehhez persze Live!-al kell rendelkezni. (elég a silver) Így a már letíltott warezosok lemaradnak róla.
Szoktak lenni. Amikor egy teljesen új játékot (ami még nem volt a gépben) teszek be és be vagyok jelentkezve a live! - ra akkor indulásnál mindig felteszi a legújabb patchet.
Jó neked. Én azért örülnék neki, de főleg egy feliratnak. (ami ugye lesz is, szóval örülök. ) Mert szeretném hallani az eredeti angol szinkront. Az elsőben is jóra sikerült.
A bugról meg annyit: Egye fene, ezen ne múljon és a patch sem fog sokáig váratni magára.
OMFG!!!!!!!!
A Fable 2 itthon magyarországon magyar nyelven jelenik meg!!!!
Hatalmas RESPECT a Microsoft hazai képviseletének, hogy kiharcolták ezt értünk.
Igen 3led hétfőn viszem javítani,nincs humorom megint mikróékkal postázgatni
Pedig úgy hallottam hogy az újabb széria nem annyira hibásodásos... Nah tessék... 3/4 év alatt az nem semmi szal . Mondjuk az egész attól függ hogy éppen milyet fogsz ki. Ha az enyém 3 ledes lesz én nem tom micsinálok ( egyszerű válasz -> javítás )
Megőszülök ,az első boxom 2x volt javításon ,2 év után piros halál ,erre a alig 3/4 éve cserélt(mikróék) újra behal,komolyan mondom szeretem én a boxot,de már kezd átmenni undorba,gyűlöletbe , nekem ne szórakozzon velem bakker,a nagy ííxxxbooxxx,komolyan mondom vicc ez a konzolon kínomban már nevetek
A behaláson mit értesz? 3led? magyarán mi baja van most?
Megőszülök ,az első boxom 2x volt javításon ,2 év után piros halál ,erre a alig 3/4 éve cserélt(mikróék) újra behal,komolyan mondom szeretem én a boxot,de már kezd átmenni undorba,gyűlöletbe , nekem ne szórakozzon velem bakker,a nagy ííxxxbooxxx,komolyan mondom vicc ez a konzolon kínomban már nevetek
nah most egy elég hülye kérdésem lesz: van értelme használtan venni Orange Boxot xboxra? szal itt nincs olyan mint pc-n hogy aktiválni kell vagy csak az első tulaj játszhat vele?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.