Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#303921 Miguel 2008. október. 27. 19:06
Miguel
#303912 :: MongooseNX71 (2008. október. 27. 19:01)
Milyen fajta és mennyi idős az a plazma? (ne mond,hogy 1 hónapos Sony Bravia Miguel! Közel 300-ért egy 32colos Bravia Full-HD legyyen is faja,még ha LCD,akkor is...
MongooseNX71 írta:

Miguel!
Közel 300-ért egy 32colos Bravia Full-HD legyyen is faja,még ha LCD,akkor is...
Na, ha annyi nem is volt, de igazad van. Mondjuk az árán kívül én csak azt néztem, hogy a "technikai jellemzők" listában csak IGEN volt, NEM egy darab sem.
#303912 MongooseNX71 2008. október. 27. 19:01
MongooseNX71
Milyen fajta és mennyi idős az a plazma? (ne mond,hogy 1 hónapos Sony Bravia

Miguel!
Közel 300-ért egy 32colos Bravia Full-HD legyyen is faja,még ha LCD,akkor is...
#303911 Miguel 2008. október. 27. 19:01
Miguel
Nem akarok nagyon beleszólni itt a nagyok dolgába, de Sony KDL xxW4000, ahol az xx a képátló, hüvelykben kifejezve. Fogalmam sincs a késleltetésről, nem látom a különbséget a 16 meg a 32 bites színmélység közt, de ezek a tévék atomkirályak.
#303898 MongooseNX71 2008. október. 27. 18:49
MongooseNX71
Méghogy játékra jobb az LCD ????
Akkor arra mit mondasz,hogy a Plazmának 0,001 a késleltetése,a legjobb LCD-knek meg 5 fölötti ?
Honnan veszed,hogy a plazmáknak homályos a képe ???
Láttál Te már egyáltalán olyant,vagy csak bemondta azt is vki? ( mint az XBOX360 szar -t? = fehér ember nem felejt !!! )
Öregem,menj el egy Média Markt-ba,ott egymás mellett vannak a kisebb nagyobb,ilyen-olyan tévék.
Hasonlítgassál...
( apáám,még ilyen blődséget! ez kb. akkora melléduma -csak hogy megint védd a magad igazát- mintha azt mondanád,
a BOX jobb,mint a PS3)
#303829 RaZe14 2008. október. 27. 17:45
RaZe14
Plaxer: Jó drága az 576-nál. Tudok egy oldalt ahol a 60GB-s 10.000Ft-vel olcsóbb. Ha kell kérdel az oldal címét.
#303812 Plaxer 2008. október. 27. 17:35
Plaxer
#303784 :: MongooseNX71 (2008. október. 27. 17:19)
RaZe ! Khmmm.... Ezt kinek írtad ?? CitroGhost! A 170 ezres Full-HD olyan is... Most tényleg,milyen az a 170ezres tévé? Thomson vagy LG LCD??? Kevés szolgáltatás,gyenge minőség. Vegyen nyugodtan egy jobb féle HD-Ready-t. Ha kicsit is odafigyel,jobbat talál,mint némelyik Full-HD modell. A különbség edig elenyésző. Gyakorlatilag 120centi alatt nem is látszik! Az fölött meg 350.000 egy tévé,ami elég sokat (de nem mindent !!) tud. Ja,és a süket reklám-dumcsinak sem kell bedőlni,hogy az LCD tévék az atyaúristenek. Vegyél plazmát,az szebb,jobb és ENERGIATAKARÉKOSABB. Talán 10-20ezerrel drágább,mint az LCD párja,de jobban jársz vele! Én ezt javaslom: Panasonic TH-37PV8P 94cm (37col) 720p HD felbontású 16:9 képarányú plazmatelevízió 155.000 HUF Technikai jellemzők: 0,001ms válaszidő, 100Hz Double Scan, V-real 2 technológia, 300 000:1 dinamikus és 10000 : 1 valós kontraszt, 3072 önálló árnyalatfokozat, 3D színkezelés, Súly: 24kg összsúly, 24p lejátszás, tükrözõdésmentes bevonat, fekete színben, alképpont vezérlés, képtúlpásztázás, automatikus kontraszt követés, 3D fésûs szûrõ, képzajcsökkentés, progresszív pásztázás, tuner 100 programhellyel és 500 oldalas teletext memóriával, Hangrendszer: V-Audio Sound, 2 x 10W teljesítményű sztereó vagy térhangzással Csatlakozók: 2db HDMI bemenet,Kompozit bemenet,S-Video bemenet,Komponens bemenet,2db Scart csatlakozó,Audio kimenet ( na jó,egy VGA in eléggé hiányzik róla! ) Pocok! A box alapból csak a kábelen érkező internet jelet tudja fogadni,de vehetsz hozzá külön WiFi adaptert. Ennyi. Laci gondját meg megoldja egy hoszabb ethernet-kábel. Vehetsz 500 forintért 2 kilómétert, bármelyik PC boltban.
Ez jobban megéri mint ez???
#303784 MongooseNX71 2008. október. 27. 17:19
MongooseNX71
RaZe !
Khmmm.... Ezt kinek írtad ??

CitroGhost!

A 170 ezres Full-HD olyan is...
Most tényleg,milyen az a 170ezres tévé? Thomson vagy LG LCD???
Kevés szolgáltatás,gyenge minőség.
Vegyen nyugodtan egy jobb féle HD-Ready-t.
Ha kicsit is odafigyel,jobbat talál,mint némelyik Full-HD modell. A különbség edig elenyésző. Gyakorlatilag 120centi alatt nem is látszik!
Az fölött meg 350.000 egy tévé,ami elég sokat (de nem mindent !!) tud.
Ja,és a süket reklám-dumcsinak sem kell bedőlni,hogy az LCD tévék az atyaúristenek.
Vegyél plazmát,az szebb,jobb és ENERGIATAKARÉKOSABB.
Talán 10-20ezerrel drágább,mint az LCD párja,de jobban jársz vele!
Én ezt javaslom:
Panasonic TH-37PV8P 94cm (37col) 720p HD felbontású 16:9 képarányú plazmatelevízió 155.000 HUF
Technikai jellemzők:
0,001ms válaszidő, 100Hz Double Scan, V-real 2 technológia, 300 000:1 dinamikus és 10000 : 1 valós kontraszt,
3072 önálló árnyalatfokozat, 3D színkezelés, Súly: 24kg összsúly, 24p lejátszás, tükrözõdésmentes bevonat, fekete színben,
alképpont vezérlés, képtúlpásztázás, automatikus kontraszt követés, 3D fésûs szûrõ, képzajcsökkentés, progresszív pásztázás,
tuner 100 programhellyel és 500 oldalas teletext memóriával,
Hangrendszer: V-Audio Sound, 2 x 10W teljesítményű sztereó vagy térhangzással
Csatlakozók: 2db HDMI bemenet,Kompozit bemenet,S-Video bemenet,Komponens bemenet,2db Scart csatlakozó,Audio kimenet
( na jó,egy VGA in eléggé hiányzik róla! )

Pocok!

A box alapból csak a kábelen érkező internet jelet tudja fogadni,de vehetsz hozzá külön WiFi adaptert. Ennyi.
Laci gondját meg megoldja egy hoszabb ethernet-kábel. Vehetsz 500 forintért 2 kilómétert, bármelyik PC boltban.

#303661 RaZe14 2008. október. 27. 15:08
RaZe14
#303015 :: Cooler (2008. október. 26. 10:00)
Látom nem vagy elég naprakész. Kb. egy hete mondták h most novemberbe kijön a dashboard frissítés meg minden, DE! a felmásolás és még egy két dolog csúszik pár hónapot, mert még tökéletesíteni akarják... Nem is bánom, legalább addig se kell vegyek új winyót
Tudod miről beszélsz? Nem a DASHBOARD frissitést meg a felmásolást akarják csiszolni még, hanem egy kisebb módot csiszolnak még azt hiszem az a 1 a 100 ellen játék lesz amit jövő tavasszal akarnak i adni.
#303633 Cooler 2008. október. 27. 14:20
Cooler
#303566 :: Laci (2008. október. 27. 12:17)
Az XBOX360-nál sok különbség van HD-READY és FULL-HD között? Érdemes inkább FULL-HD-set venni? Szóval milyen TV lenne ideális egy konzolhoz?
Hát a full-hd a jobb, de nem éri meg olyat venni. Nagyon drága és még nem nagyon lehet kihasználni. Az egy dolog h csomó játék támogatja az 1080p-t de a legtöbbjük 720p-re van optimalizálva. Vegyél egy hd-readyt és úgy jársz legjobban. Amúgy eget verő különbséget úgysem látnál a kettő között...
#303478 Gegex3 2008. október. 27. 09:28
Gegex3
Valaki tudna adni gyorsan egy londoni címet?
#303303 Laci 2008. október. 26. 19:42
Laci
#303300 :: pocok19 (2008. október. 26. 19:39)
az lenne a legjobb ha a box wi-fit is tudna
Hát egyébként igen! (ps3-ban van) Nem fog megjelenni olyan verzió amelyikben már lesz WI-FI?
#303300 pocok19 2008. október. 26. 19:39
pocok19
az lenne a legjobb ha a box wi-fit is tudna
#303296 Laci 2008. október. 26. 19:34
Laci
#303281 :: MongooseNX71 (2008. október. 26. 19:13)
Akkor bocsesz Cooler! ( mentségemre legyen szólva,tényleg agyaltam rajta,hogy kinek,aztán -látod- magamra vettem. evvan... ) Dehogyisnem. Simán bedugod a modembe az ethernet-kábelt,ami eddig a PC aljába volt bepattintva. De ha PC és BOX egyszerre kell a neten lennie (mondjuk BOX-ra épp letöltesz valami párszáz megányi karaj demo-t, a PC-den meg éppen csetelsz millióval) akkor nem árt egy ROUTER is. Az a helyzet,hogy a WiFi-s cuccok néha bekavarhatnak,úgyhogy személy szerint jobban javalom az eccerű kábelezős megoldást. De ha küzdeni akarsz ( esetleg szereted a mazo-t ) akkor hajrá,a WiFi-t neked találták ki !!! A második kérdésed kicsit mesélősebb választ kíván: 1. a géped (és te magad) regisztrálását követően (ami síma ügy,de ha elakadsz,csak írj!) a legelső 30napban (gy.k. 1 kerek hónapig) GOLD tagságod lesz. Ezzel 30 napig INGYENESEN játszhatsz online a LIVE!-on keresztül. Amennyiben a 30 nap lejár (a rendszer előtte jópár nappal e-mailt küld a regizéskor megadott címedre!) a LIVE! visszaminősít SILVER tagságúra. Ekkortól az online játék CSAK előfizetésel lesz elérhető (olyankor ismét GOLD leszel) Ez itthon 12-15ezer forintért beszerezhető ( bár elég nehezen,keresd a konzol-szakboltokban,vagy a neten ) vagy fizethetsz a LIVE!-on keresztül bankkártyával. ( PayPal rendszerben,ez egyszerűbb és talán olcsóbb és kevesebb talpalással jár... ) A GOLD-ra előfizethetsz 3-6-12 hónapra. Értelem szerűen a 12hónapossal jársz a legjobban. Mindezeken túl (tehát az online gaming kivételével) a SILVER és a GOLD szolgáltatásainak elérése ingyenes. Mik is ezek ??? - letöltések: játék demók játékok videó bemutatói hátterek a dashboard-ra dashboard témák felhasználói avatarok arcade minijátékok (amik közt nem egy igen komoly és tartalmas cucc. pl. a GEOMETRY WARS EVO 2 vagy az 1942) filmek (mozi filmek,sorozatok,rajzfilmek,stb) további tartalmak játékokhoz (pl. plusz pályák,fegyverek,karakterek,küldetések,multi pályák,stb.) - onine chat a LIVE! rendszerén (akár játék közben is) - játékaidhoz patch-ek és dashboard frissítések ( jó részük autómatikusan települ) - játékos ranglisták ( játékonként vagy összesítve),barát listák,stb. A letölthető tartalmak egy része ingyenes (pl. a demók mind azok),egy részük fizetős tartalom. Fizetni MS pontokkal tudsz,amiket hasonlóan boltolhatsz be,mint a GOLD előfizit. MS pontokat vehetsz párszáztól párezer pontig,5ezer pont kb. 13ezer forintnyi euróba kerül.
Köszi a felvilágosítást! Az MS pontok csak bizonyos demók letöltéséhez kellhetnek csak vagy máshoz is?
Ez a megoldás nagyon szép és jó lenne csak ha tévén szeretnék játszani és multizni vagy netezni stb xboxon akkor ezt így nem lehetne (tudnám) megoldani,mert a modem nincs olyan közelségben! A gépemem úgy van net,h hálózatban van azzal a géppel,amelyikre rá van kötve a modem és egy router,de nem WLAN!
#303281 MongooseNX71 2008. október. 26. 19:13
MongooseNX71
#303246 :: Desert Eagle (2008. október. 26. 18:18)
Ahhoz,hogy legyen internet XBOX360-on ahhoz feltétlen kell Wireless Adapter,ha nem nem lehet közvetlenül modemre kötni? Gondolom igen,de azért megkérdezem. És még mi kell hozzá esetleg? Például,hogyha előfizetek LIVE-ra akkor az mit jelent,milyen funkciók lesznek elérhetőek számomra stb?
Akkor bocsesz Cooler!
( mentségemre legyen szólva,tényleg agyaltam rajta,hogy kinek,aztán -látod- magamra vettem. evvan... )

Dehogyisnem.
Simán bedugod a modembe az ethernet-kábelt,ami eddig a PC aljába volt bepattintva.
De ha PC és BOX egyszerre kell a neten lennie (mondjuk BOX-ra épp letöltesz valami párszáz megányi karaj demo-t,
a PC-den meg éppen csetelsz millióval) akkor nem árt egy ROUTER is.
Az a helyzet,hogy a WiFi-s cuccok néha bekavarhatnak,úgyhogy személy szerint jobban javalom az eccerű kábelezős megoldást.
De ha küzdeni akarsz ( esetleg szereted a mazo-t ) akkor hajrá,a WiFi-t neked találták ki !!!
A második kérdésed kicsit mesélősebb választ kíván:
1. a géped (és te magad) regisztrálását követően (ami síma ügy,de ha elakadsz,csak írj!) a legelső 30napban (gy.k. 1 kerek hónapig)
GOLD tagságod lesz. Ezzel 30 napig INGYENESEN játszhatsz online a LIVE!-on keresztül.
Amennyiben a 30 nap lejár (a rendszer előtte jópár nappal e-mailt küld a regizéskor megadott címedre!) a LIVE! visszaminősít
SILVER tagságúra. Ekkortól az online játék CSAK előfizetésel lesz elérhető (olyankor ismét GOLD leszel)
Ez itthon 12-15ezer forintért beszerezhető ( bár elég nehezen,keresd a konzol-szakboltokban,vagy a neten ) vagy fizethetsz a LIVE!-on keresztül bankkártyával. ( PayPal rendszerben,ez egyszerűbb és talán olcsóbb és kevesebb talpalással jár... )
A GOLD-ra előfizethetsz 3-6-12 hónapra. Értelem szerűen a 12hónapossal jársz a legjobban.
Mindezeken túl (tehát az online gaming kivételével) a SILVER és a GOLD szolgáltatásainak elérése ingyenes.
Mik is ezek ???
- letöltések:
játék demók
játékok videó bemutatói
hátterek a dashboard-ra
dashboard témák
felhasználói avatarok
arcade minijátékok (amik közt nem egy igen komoly és tartalmas cucc. pl. a GEOMETRY WARS EVO 2 vagy az 1942)
filmek (mozi filmek,sorozatok,rajzfilmek,stb)
további tartalmak játékokhoz (pl. plusz pályák,fegyverek,karakterek,küldetések,multi pályák,stb.)
- onine chat a LIVE! rendszerén (akár játék közben is)
- játékaidhoz patch-ek és dashboard frissítések ( jó részük autómatikusan települ)
- játékos ranglisták ( játékonként vagy összesítve),barát listák,stb.
A letölthető tartalmak egy része ingyenes (pl. a demók mind azok),egy részük fizetős tartalom.
Fizetni MS pontokkal tudsz,amiket hasonlóan boltolhatsz be,mint a GOLD előfizit.
MS pontokat vehetsz párszáztól párezer pontig,5ezer pont kb. 13ezer forintnyi euróba kerül.
#303246 Desert Eagle 2008. október. 26. 18:18
Desert Eagle
#303238 :: Cooler (2008. október. 26. 17:42)
Mongoose nézd meg kinek a HSZ-ére írtam azt amit. A tiedére nem is merek nagyon mit cáfolni mert az estek 90%-ában igazad van (HSZ-omnál jobb oldalt fenn a második ikon és meglátod kinek írtam)
Ahhoz,hogy legyen internet XBOX360-on ahhoz feltétlen kell Wireless Adapter,ha nem nem lehet közvetlenül modemre kötni? Gondolom igen,de azért megkérdezem. És még mi kell hozzá esetleg? Például,hogyha előfizetek LIVE-ra akkor az mit jelent,milyen funkciók lesznek elérhetőek számomra stb?
#303238 Cooler 2008. október. 26. 17:42
Cooler
#303232 :: MongooseNX71 (2008. október. 26. 17:22)
Cooler írta: Látom nem vagy elég naprakész...
Miért ne lennék az ? Én csupán feltételekbe bocsátkoztam,nem azt mondtam,hogy tudom a jövőt. Annyit írtam csupán,hogy "ha" meglesz a dashboard-frissítés,akkor tartalmazni fogja a BR-támogatást. Előbb vagy utóbb,az már egy frissítéssel megoldható,nem? ( amúgy otál tisztában vagyok azzal,hogy mikort jön az új db ) Arra meg kíváncsi volnék,van-e olyan felhasználó(!),aki tökéletesen tudja,mit fog tartalmazni az új o.s.
Mongoose nézd meg kinek a HSZ-ére írtam azt amit. A tiedére nem is merek nagyon mit cáfolni mert az estek 90%-ában igazad van (HSZ-omnál jobb oldalt fenn a második ikon és meglátod kinek írtam)
#303232 MongooseNX71 2008. október. 26. 17:22
MongooseNX71
#303015 :: Cooler (2008. október. 26. 10:00)
Látom nem vagy elég naprakész. Kb. egy hete mondták h most novemberbe kijön a dashboard frissítés meg minden, DE! a felmásolás és még egy két dolog csúszik pár hónapot, mert még tökéletesíteni akarják... Nem is bánom, legalább addig se kell vegyek új winyót
Cooler írta:

Látom nem vagy elég naprakész...

Miért ne lennék az ?
Én csupán feltételekbe bocsátkoztam,nem azt mondtam,hogy tudom a jövőt.
Annyit írtam csupán,hogy "ha" meglesz a dashboard-frissítés,akkor tartalmazni fogja a BR-támogatást.
Előbb vagy utóbb,az már egy frissítéssel megoldható,nem?
( amúgy otál tisztában vagyok azzal,hogy mikort jön az új db )
Arra meg kíváncsi volnék,van-e olyan felhasználó(!),aki tökéletesen tudja,mit fog tartalmazni az új o.s.
#303015 Cooler 2008. október. 26. 10:00
Cooler
#302739 :: RaZe14 (2008. október. 25. 19:56)
Laci: Nem lenne elég a mentéseknek 256mb mivel kb: 1 játék mentése 1-től 6 mb-ig mehet , külömben meg most fog jönni Nov. 19-én az új Xbox frissités ahol már elvileg fel kell telepíteni a játékot a Boxra, de ezzel hamarabb tölt be a játék és pár híbát még ki javít. Én azt ajánlom hogy inkább 60GB-at vagy 120GB-at vegyél vagy 20GB-at ha nem kell hozzá sok játék. (Nekem 20GB-s van.)
#302963 Gegex3 2008. október. 26. 07:57
Gegex3
Valaki tudna segíteni?
#302747 MongooseNX71 2008. október. 25. 20:05
MongooseNX71
De ha laci-kománknak egy "okosírtott" Arcade kell?
Soook-soook Verbatim-játékkal?
Az egész cakk-pakk úgy a legolcsóbb...

Dehát RaZe!
Ha egy mentés 6MB,akkor 20 game mentése = 120MB.
És akkor 120MB < 256MB,nem? ( kérem a Nóbel-csontot !!! )
( amúgy meg pl. a Viva Pinata = 8MB )
#302739 RaZe14 2008. október. 25. 19:56
RaZe14
#302684 :: Laci (2008. október. 25. 18:40)
256 Mb elegendő lenne a mentésekre? Mondjuk kb 20-30 játékhoz..
Laci: Nem lenne elég a mentéseknek 256mb mivel kb: 1 játék mentése 1-től 6 mb-ig mehet , külömben meg most fog jönni Nov. 19-én az új Xbox frissités ahol már elvileg fel kell telepíteni a játékot a Boxra, de ezzel hamarabb tölt be a játék és pár híbát még ki javít. Én azt ajánlom hogy inkább 60GB-at vagy 120GB-at vegyél vagy 20GB-at ha nem kell hozzá sok játék. (Nekem 20GB-s van.)
#302720 MongooseNX71 2008. október. 25. 19:27
MongooseNX71
A Laci ARCADE-ra hajt,gondolom azért kérdi.
Amúgy 20-30 gaméra valszleg nem lenne elég a 256MB.
De minek 20-30 game?
Nekem 13db van (most számoltam ) és a felét sem játszottam még ki.
Naés nem is mind a legnagyob sztárjáték (pl. a RidgeRacer6 egy őskövület,de imádom...).
Mellesleg játéka válogatja,mekkora helyet foglal a mentése. Olvasd el a tokján,mielőtt megveszed,okosabb leszel !

De amúgy tényleg hallgass a Raikoh-ra!
Vegyél egy Prémium gépet (manapság 55k-ért megkapod),aztán regizd be a LIVE!-ra.
A gaméidra meg szépen jönnek majd a patch-ek,bónusz tartalmak,letölthetsz rengeteg okosságot (témák,logo-k,demók,videók,mini játlékok)
és még az online multi-móka is bejátszhatsz.

Én a helyedben egy Prémium cucc mellé vennék egy frankós autós gamét (Burnout Paradise) egy klassz lövöldét (Halo3),egy ütős
kaland játékot (GTA4) és 1 évig elleszel,mint a befőtt.
Ha utánna számolsz,a gép=55k,az első két game 7-8ezerért zsírújan elérhető,a GTA4 is már 10k-ért a tiéd,ha okosan vásárolsz.
Szóval kb. 80 ezerből (ennyiben van a PS3 alapgép) van egy nagyon klassz rendszered,a 3 legütősebb játékkal.
#302686 raikoh 2008. október. 25. 18:43
raikoh
Ne viccelj Laci habár,tuti vegyél egy vinyót ,jobban jársz
The games have changed, or gamers ?