Légyszi ne kezd el ezt a szart megint! Mindig idejössz és flamelsz, hogy ilyen meg olyan szar, meg elromlik. Ez a te véleményed, de már leírtad több százról, már senkit nem érdekel.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Úristen vitáztatok egy csöppet Csodálom hogy nem unjátok még... Új érvelést nem hallottam és még sokan el is vannak tévedve, nem tudom mióta jobbak a PS3 eladásai mint az Xboxé... És ez pont olyan dolog ami nem nézőpont kérdése. Az eladások TÉNYEK. nah píííísz .V..
Cooler írta:
Új érvelést nem hallottam és még sokan el is vannak tévedve, nem tudom mióta jobbak a PS3 eladásai mint az Xboxé...
Úristen vitáztatok egy csöppet Csodálom hogy nem unjátok még... Új érvelést nem hallottam és még sokan el is vannak tévedve, nem tudom mióta jobbak a PS3 eladásai mint az Xboxé... És ez pont olyan dolog ami nem nézőpont kérdése. Az eladások TÉNYEK. nah píííísz .V..
Komolyan mondom mint a dedósok sőt némelyikőtök azt a szintet is felülmúlja.
Nem azzal kellene foglalkozni,hogy melyik a jobb hanem az a lényeg hogy játszunk mindegy hogy PC-n, PS3, XBOX360 vagy WII.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.