Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#332932 TOMYKILLER 2008. december. 21. 21:10
TOMYKILLER
A HDMI egy kitömörített, all-digital audio video interfész.Ami a leg szebb,és leg élesebb,és leg részlet gazdagabb képi megjelenítést teszi lehetővé.

Vinyó=HDD=Merev Lemez=Adat tároló.

Szerk:

HDMI adattömörítés nélküli audió és videó átvitelt biztosít,és ezért nincs az átviteli rendszerből következő minőségromlás.
#332928 TOMYKILLER 2008. december. 21. 21:04
TOMYKILLER
Melyik???
Jó mind attól függ hogy neked mennyire dominál a HDMI illetve a Vinyó mérete.
#332925 Miguel 2008. december. 21. 21:02
Miguel
#332919 :: TOMYKILLER (2008. december. 21. 20:58)
Flash:ez egy program:ez álltal a tört ( WAREZ) játékokat is futtassa az X BOX. Szerk:Ugrik a gari,no live,öli az olvasó fejet+hasonlókkal jár ez a dolog. Szal nem ajánlott!
TOMYKILLER írta:

Szerk:Ugrik a gari,no live,öli az olvasó fejet+hasonlókkal jár ez a dolog.
Szal nem ajánlott!
Csak a tényszerűség kedvéért: a fejet épp kíméli, de a többi áll.

ASKA: Az xbox olyan módosítása, ami a warezt segíti elő, itt tiltott téma, így a flashelés is az.
#332919 TOMYKILLER 2008. december. 21. 20:58
TOMYKILLER
Flash:ez egy program:ez álltal a tört ( WAREZ) játékokat is futtassa az X BOX.

Szerk:Ugrik a gari,no live,öli az olvasó fejet+hasonlókkal jár ez a dolog.
Szal nem ajánlott!
#332898 MongooseNX71 2008. december. 21. 20:23
MongooseNX71
véletlenül nem a teszveszről ??
mert ott volt egy zsírúj és az orrom elől vitte el vki,potom pénzért.
#332888 Cooler 2008. december. 21. 20:09
Cooler
Amúgy hogy kicsit játékról is dumáljunk: eszméletlen milyen durva lett a Gears 2. Ilyen jó játékkal már rég játszottam. Rengeteg az újítás, soha nem unatkozik az ember, sosincs egy monoton pillanat se, nagyon változatos. És még a multis és egyéb bónuszokat nem is említettem mindez magyar nyelven. Aki teheti szerezze be! (Én hatalmas vásárt csináltam vele bolti ár töredékéért vettem meg újonnan a Limited Editiont)
#332773 MongooseNX71 2008. december. 21. 18:20
MongooseNX71
sztem vagy a tévéd képével van a gond (állíts kontrasztot,fényerőt,stb.) vagy esetleg vmelyik csatlakozó nem érintkezik rendesen.
próbáld kicsit megmozgatni azokat,amik a tévébe belemennek,hátha ott van vmi kontakt.
vagy esetleg vmi földhurok lehet és az bezavar.
távolíts el a box TV-kábele közeléből minden más kábelt vagy elektromágneses forrást.
( pl. 220V hosszabbító, hangfal kábel vagy maga a hangfal, stb. )

ami még lehet (bár ez szemcsésséget nem okozhat !!!),hogy a box setupjában át kéne éllítanod a display resolution-t
480p-re (ha normál tévét használsz).

több tippem nincs. a gnd nagy vszínűséggel a tévénél lesz.
#332760 Cooler 2008. december. 21. 17:45
Cooler
Nem fogod tudni beállítani 50 Hz-re mert a GOW 2 csak a 60 Hz-t támogatja (és a játékok egy jó része is)...
#332748 TOMYKILLER 2008. december. 21. 17:28
TOMYKILLER
60 Hz-n csúnyább mint 50 Hz-n.

Ha tudod akkor állítsd be hogy 50 Hz-n futtassa.
#332745 milkaember 2008. december. 21. 17:27
milkaember
hi,
Egy kis segítséget szeretnék kérni Xbox360 témában. Nem tudom, hogy volt-e már ilyen kérdés, ha igen, akkor legyen ez tárgytalan. A napokban beruháztam a konzolra (Premium változat - GoW 2 volt hozzá). Minden normálisan megy, de a kép kissé szemcsés. Mivel nem HDTV-m van, nem tom, hogy ez normális jelenség-e vagy vmi probléma van a hardverrel. Ha tudtok vmit légyszi írjátok meg. Előre is kösz a segítséget.
#331561 MongooseNX71 2008. december. 20. 08:44
MongooseNX71
Namost ez utóbbit azért nem vágom.

Box nem dob "kékhalált". Mellesleg "orosz" Fallout3 max pécén van.
Arra meg minden idióta warezt leszed,akinek arra van ingerenciája. Meg is érdemli...
Gondolom,az "ismerős" hatalmas tapasztalattal bíró egyén lehetett a maga tizen-egynéhány évével.
Hát akkor csak warezoljon...

Azért mert kifagy egy játék,hogyan okozhat hardveres hibát ??
merthogy ha tönkremegy,akkor az csak azt jeleni,nem?
#330900 MongooseNX71 2008. december. 19. 07:33
MongooseNX71
A GTA4 gépeket nyírt ki??? Érdekes...
És hogyan ?
Vírusos volt a"biztonsági másolat" ?
Ez csak vmi idióta városi legenda. ( mega LoL )
Ennyi erővel a Burnout is ölhetné a gépeket,vagy bármelyik game.
Max. azt tudom elképzelni,hogy ott és akkor behalt,mert a kolléga tolta agy nélkül nagyon sokáig és a rosszúl elhelyezett gépek kinyiffantak.
( a PS3 is vígan megsül egy idő után, ha nem szellőzik rendesen )
Vagy széthajtotta a DVD-drivert,mert folyamatosan tekerte,bár ez max. az x360 Arcade-okat érintené,a winyós PS3-akat biztosan nem.

Én nem hallottam róla,hogy bármelyik kiadó tömegesen visszahívta a progijait,mert ölte volna a gépeket.
( pláne GTA 4 esetében,ami máig az egyik legnépszerűbb online multi cuu és sokan csak ezért nyomatják neten a konzolt )
#330833 Cooler 2008. december. 18. 22:16
Cooler
Igen az MS állja.

Amúgy sztem a Force Unleashedbe lesz a hiba. Sok embertől hallottam énis hogy a Force Unleashed hajlamos fagyni... Jelen pillanatban jól megy minden, nem fordult elő semmi gáz (lekopogom...). Remélem nem megy át rendszerességbe a fagyásokkal, mert akkor itt tényleg vmi kányaság van bár sztem döcögni fog vígan

Meghibásodáshoz annyit hogy télleg elég sok a warez Xbox és azok nincsenek bejelentve ha meghibásodnak az igaz. De nem hinném hogy ez a statisztikát olyan hatalmas mértékben befolyásolná... (de sose lehet tudni)
#330814 töfi 2008. december. 18. 21:53
töfi
Az kiabál akinek a háza ég...Van egy ilyen közmondás. Akinek nem romlott el az X-boxa az nem írogat ide.Elég sok tulaj van,csak hogy százalékosan tisztázva legyenek az arányok.
#330780 danidevito 2008. december. 18. 21:11
danidevito
OFF Szerintem jobban jönne neki a segítség mint a kárörvendés és a statisztika...

Nálam valamikor a nyáron csinálta meg ezt a GTAIV-gyel, azt írta ki koszos a lemez. Pedig karcmentes volt és tiszta. Ezt 1x csinálta azóta sosem.
#330775 TOMYKILLER 2008. december. 18. 21:05
TOMYKILLER
A Force Unleashed nekem is kifagyogatott,volt mikor teljesen lefagyott a gép!
Szerintem maga a Szoftver hibája.
#330770 Cooler 2008. december. 18. 21:00
Cooler
Hajjajj huncutkodik az Xboxom ma este. Van benne vmi hogy ez a dvd meghajtó problémásabb mint akár a 3led. Mai story: délután épp Force Unleashed-el jáccottam, végeztem, megy üresben a box, addig neteztem, késöbb kb 1-2 óra mulva mondom jáccogassunk tovább... Elindítom, a Lucasarts logo még kijött és utána kifagyott az egész. Kikapcs-bekapcs de akkor már a logo elött kifagyott, eljátszotam ezt 2x-3x utána megpróbáltam Gears of Warral és érdekes jó volt. Ekkor gondoltam lehet piszkos a Force Unleashed lemez, nem volt az de azért megtörölgettem és utána érdekes jó volt, de akkor játék közbe fagyott ki (XD) kb 30 perc játék után. Azt megint ki-be aztán azóta nem volt ujjabb fagyás... Sztem a dvd-meghajtóm lassan megadja magát. Vagy csak puszta véletlen volt az egész? Vkinek van vmi tippje?
#329998 MongooseNX71 2008. december. 17. 16:40
MongooseNX71
Nem gond,ha hibáltan gépet regizel be. Az regisztrációs oldal,nem pedig hibabejelentő...
Amúgy meg kérnek 1 csomó dolgot,plussz még egy jelszavat is ki kell találnod,amit mindenképpen jegyezz meg.
Csak azzal léphetsz be hozzájuk.
És telefonnal sokkal jobb,mint a neten keresztül,mert a csajszik segítenek,bármi kérdésed felmerül. Akár technikai problem is.
Nekem pl. ők segítettek a legelején a LIVE-os belépést megcsinálni,pedig akkor még -de sztem még most sincs- a LIVE-nak hivataols
itthoni támogatása nem volt.
#328951 Cooler 2008. december. 16. 15:11
Cooler
Jut eszembe akkor is beregelhetem az Xboxom ha nincs semmi baja? Gondolom az Xbox honlapján... Ilyen esetben gondolom ha meghibásodik csak meg kell mondani h már beregelt és meg kell adni az emailt/ felhasználónév és jelszót? Vagy hogy van ez?
#328672 MongooseNX71 2008. december. 16. 10:10
MongooseNX71
Legrant !
Igen. Gyakran előfordul ez.
Mert akkor nem szimplán túlmelegedés miatt halt be,hanem az alaplapja olyan gyenge állapotú volt (gyári hiba miatt pölö)
hogy nem lehetett volna javítani.
Amúgy meg a 3leddel javított boxok kb. 60%-a él tovább még max. fél évig,azután bármikor kampec lehet.
A maradék 40% akár 1 óra múlva is behalhat.
Na,azokban lett kinyírva az alaplap is. Nemcsak a forrasztási pontok mozdúltak el,de eldeformálódott a nyáklap is.

Xanax !
Igen,neked írtam.
nem régen én is eladtam egy gépet. de mielőtt eladtam volna,beregisztráltam a MS-nél.
aztán a srác gallyra vágta és hiába volt a gép szűz,a garancialap és a számla meg kéznél neki.
mivel az én nevemen és jelszavammal lett beregizve ( a marha nekem nem szólt,hogy baja lett a gépnek ) a box
de a srác diktálta be a szériaszámot (jelszót persze nem tudta),a gépet lopottnak tekintették.
szólt a gyerek,hogy így járt,mi van most?
én is felhívtam a MS-t,bediktáltam a helyes adatokat és mondtam,hogy semmi gond,csak eladtama gépet és a srác bénázott.
erre rámszóltak,hogy ilyent még csak véletlenűl se tegyek többé,mert ezt bizony bűntetik és rám fogják küldeni a hatóságokat.
mert a megvásárolt gép továbbértékesítése (a MS engedélye nélkül) tilos.
vazze,ennyit a "demokráciáról"...
éppen ezért annak a gépnek bevonták a garis javítását,hiába volt 3 hónapos és felbontatlan.
Mindezt csak azért írtam le,hogy azért az a MS gari azért nem olyan egyszerű történet. Köszönhetően a warezolóknak...
Persze ha végtelenűl becsületes,segítőkész,alkalmazkodó vagy,akkor biztosan nem lehet problémád !!!

Olvastad már? ×