Flash:ez egy program:ez álltal a tört ( WAREZ) játékokat is futtassa az X BOX.
Szerk:Ugrik a gari,no live,öli az olvasó fejet+hasonlókkal jár ez a dolog.
Szal nem ajánlott!
TOMYKILLER írta:
Szerk:Ugrik a gari,no live,öli az olvasó fejet+hasonlókkal jár ez a dolog.
Szal nem ajánlott!
Csak a tényszerűség kedvéért: a fejet épp kíméli, de a többi áll.
ASKA: Az xbox olyan módosítása, ami a warezt segíti elő, itt tiltott téma, így a flashelés is az.
Amúgy hogy kicsit játékról is dumáljunk: eszméletlen milyen durva lett a Gears 2. Ilyen jó játékkal már rég játszottam. Rengeteg az újítás, soha nem unatkozik az ember, sosincs egy monoton pillanat se, nagyon változatos. És még a multis és egyéb bónuszokat nem is említettem mindez magyar nyelven. Aki teheti szerezze be! (Én hatalmas vásárt csináltam vele bolti ár töredékéért vettem meg újonnan a Limited Editiont)
sztem vagy a tévéd képével van a gond (állíts kontrasztot,fényerőt,stb.) vagy esetleg vmelyik csatlakozó nem érintkezik rendesen.
próbáld kicsit megmozgatni azokat,amik a tévébe belemennek,hátha ott van vmi kontakt.
vagy esetleg vmi földhurok lehet és az bezavar.
távolíts el a box TV-kábele közeléből minden más kábelt vagy elektromágneses forrást.
( pl. 220V hosszabbító, hangfal kábel vagy maga a hangfal, stb. )
ami még lehet (bár ez szemcsésséget nem okozhat !!!),hogy a box setupjában át kéne éllítanod a display resolution-t
480p-re (ha normál tévét használsz).
több tippem nincs. a gnd nagy vszínűséggel a tévénél lesz.
hi,
Egy kis segítséget szeretnék kérni Xbox360 témában. Nem tudom, hogy volt-e már ilyen kérdés, ha igen, akkor legyen ez tárgytalan. A napokban beruháztam a konzolra (Premium változat - GoW 2 volt hozzá). Minden normálisan megy, de a kép kissé szemcsés. Mivel nem HDTV-m van, nem tom, hogy ez normális jelenség-e vagy vmi probléma van a hardverrel. Ha tudtok vmit légyszi írjátok meg. Előre is kösz a segítséget.
Box nem dob "kékhalált". Mellesleg "orosz" Fallout3 max pécén van.
Arra meg minden idióta warezt leszed,akinek arra van ingerenciája. Meg is érdemli...
Gondolom,az "ismerős" hatalmas tapasztalattal bíró egyén lehetett a maga tizen-egynéhány évével.
Hát akkor csak warezoljon...
Azért mert kifagy egy játék,hogyan okozhat hardveres hibát ??
merthogy ha tönkremegy,akkor az csak azt jeleni,nem?
A GTA4 gépeket nyírt ki??? Érdekes...
És hogyan ?
Vírusos volt a"biztonsági másolat" ?
Ez csak vmi idióta városi legenda. ( mega LoL )
Ennyi erővel a Burnout is ölhetné a gépeket,vagy bármelyik game.
Max. azt tudom elképzelni,hogy ott és akkor behalt,mert a kolléga tolta agy nélkül nagyon sokáig és a rosszúl elhelyezett gépek kinyiffantak.
( a PS3 is vígan megsül egy idő után, ha nem szellőzik rendesen )
Vagy széthajtotta a DVD-drivert,mert folyamatosan tekerte,bár ez max. az x360 Arcade-okat érintené,a winyós PS3-akat biztosan nem.
Én nem hallottam róla,hogy bármelyik kiadó tömegesen visszahívta a progijait,mert ölte volna a gépeket.
( pláne GTA 4 esetében,ami máig az egyik legnépszerűbb online multi cuu és sokan csak ezért nyomatják neten a konzolt )
Amúgy sztem a Force Unleashedbe lesz a hiba. Sok embertől hallottam énis hogy a Force Unleashed hajlamos fagyni... Jelen pillanatban jól megy minden, nem fordult elő semmi gáz (lekopogom...). Remélem nem megy át rendszerességbe a fagyásokkal, mert akkor itt tényleg vmi kányaság van bár sztem döcögni fog vígan
Meghibásodáshoz annyit hogy télleg elég sok a warez Xbox és azok nincsenek bejelentve ha meghibásodnak az igaz. De nem hinném hogy ez a statisztikát olyan hatalmas mértékben befolyásolná... (de sose lehet tudni)
Az kiabál akinek a háza ég...Van egy ilyen közmondás. Akinek nem romlott el az X-boxa az nem írogat ide.Elég sok tulaj van,csak hogy százalékosan tisztázva legyenek az arányok.
Hajjajj huncutkodik az Xboxom ma este. Van benne vmi hogy ez a dvd meghajtó problémásabb mint akár a 3led. Mai story: délután épp Force Unleashed-el jáccottam, végeztem, megy üresben a box, addig neteztem, késöbb kb 1-2 óra mulva mondom jáccogassunk tovább... Elindítom, a Lucasarts logo még kijött és utána kifagyott az egész. Kikapcs-bekapcs de akkor már a logo elött kifagyott, eljátszotam ezt 2x-3x utána megpróbáltam Gears of Warral és érdekes jó volt. Ekkor gondoltam lehet piszkos a Force Unleashed lemez, nem volt az de azért megtörölgettem és utána érdekes jó volt, de akkor játék közbe fagyott ki (XD) kb 30 perc játék után. Azt megint ki-be aztán azóta nem volt ujjabb fagyás... Sztem a dvd-meghajtóm lassan megadja magát. Vagy csak puszta véletlen volt az egész? Vkinek van vmi tippje?
Nem gond,ha hibáltan gépet regizel be. Az regisztrációs oldal,nem pedig hibabejelentő...
Amúgy meg kérnek 1 csomó dolgot,plussz még egy jelszavat is ki kell találnod,amit mindenképpen jegyezz meg.
Csak azzal léphetsz be hozzájuk.
És telefonnal sokkal jobb,mint a neten keresztül,mert a csajszik segítenek,bármi kérdésed felmerül. Akár technikai problem is.
Nekem pl. ők segítettek a legelején a LIVE-os belépést megcsinálni,pedig akkor még -de sztem még most sincs- a LIVE-nak hivataols
itthoni támogatása nem volt.
Jut eszembe akkor is beregelhetem az Xboxom ha nincs semmi baja? Gondolom az Xbox honlapján... Ilyen esetben gondolom ha meghibásodik csak meg kell mondani h már beregelt és meg kell adni az emailt/ felhasználónév és jelszót? Vagy hogy van ez?
Legrant !
Igen. Gyakran előfordul ez.
Mert akkor nem szimplán túlmelegedés miatt halt be,hanem az alaplapja olyan gyenge állapotú volt (gyári hiba miatt pölö)
hogy nem lehetett volna javítani.
Amúgy meg a 3leddel javított boxok kb. 60%-a él tovább még max. fél évig,azután bármikor kampec lehet.
A maradék 40% akár 1 óra múlva is behalhat.
Na,azokban lett kinyírva az alaplap is. Nemcsak a forrasztási pontok mozdúltak el,de eldeformálódott a nyáklap is.
Xanax !
Igen,neked írtam.
nem régen én is eladtam egy gépet. de mielőtt eladtam volna,beregisztráltam a MS-nél.
aztán a srác gallyra vágta és hiába volt a gép szűz,a garancialap és a számla meg kéznél neki.
mivel az én nevemen és jelszavammal lett beregizve ( a marha nekem nem szólt,hogy baja lett a gépnek ) a box
de a srác diktálta be a szériaszámot (jelszót persze nem tudta),a gépet lopottnak tekintették.
szólt a gyerek,hogy így járt,mi van most?
én is felhívtam a MS-t,bediktáltam a helyes adatokat és mondtam,hogy semmi gond,csak eladtama gépet és a srác bénázott.
erre rámszóltak,hogy ilyent még csak véletlenűl se tegyek többé,mert ezt bizony bűntetik és rám fogják küldeni a hatóságokat.
mert a megvásárolt gép továbbértékesítése (a MS engedélye nélkül) tilos.
vazze,ennyit a "demokráciáról"...
éppen ezért annak a gépnek bevonták a garis javítását,hiába volt 3 hónapos és felbontatlan.
Mindezt csak azért írtam le,hogy azért az a MS gari azért nem olyan egyszerű történet. Köszönhetően a warezolóknak...
Persze ha végtelenűl becsületes,segítőkész,alkalmazkodó vagy,akkor biztosan nem lehet problémád !!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.