Üzletekben már nagyon ritkán fordúl csaak elő,mivel max. raktáron van,újat nem nagyon gyártanak már.
Vagy rendelj külföldről,vagy szólj nagyobb konzol boltban (GameCity,KonzolStúdió pölö) hogy ha behoznak egyet,neked kéne !!!
Esetleg Vatera vagy TeszVesz. De ha használtat veszel,jól lesd meg,frankós-e,mert elég régi széria ( annó a CORe gépekhez volt csak!).
Max. 5-6ezret adj érte,többet nem is ér meg. (kétszer annyiért már wifiset + play&charge aksi készletet kapsz)
Pendrive-ot bedugod a gépbe, aztán a System menü Memory része alatt felmásolgatsz rá mindent ami kell, de lehet kapni úgy tudom valamilyen "transfer kitet" is, ami a winyó teljes tartalmát átmenti, de ilyet még nem láttam és gondolom drága.
nem,nincs.
mert a "kiírt" gamékat nem viszi a konzol, csak ha átalakítod.
de az már warez,itt meg azt hanyagoljuk !!
max. game videókat letölthetsz innen-onan jobb-rosszabb minőségben és abból kiszűrhetsz dolgokat.
vagy vehetsz külföldi magazint (pl. official uk xbox360 magazine) amihez adnak demó lemezt 5-6 játszható cuccal,
meg hozzá csapnak némi letölthető tartalmat,amit átdobhatsz a box winyójára.
de ezek a magazinok elég húzós árban vannak (3-4-5ezer pénz kábé).
hozzájuthatsz pl. a RELAY,INMEDIO stb. nagyobb újságos standokon vagy meg is rendelheted náluk.
én pl. az official UK playstation2 magazint vetten kb. 4 éve elég sokáig.
klassz demók meg videók is voltak rajta,de sztem nem ér meg annyi pénzt.
inkább vegyél HDD-t, "pár" lemez árából kijön. (mondjuk egy 20GB HDD kb. 12ezerért megvan,az kábé 25 DL-DVD ára)
hozzá dugod a gépet a nethez és megvan az új Dashboard (nagyon hálás dolog,már csak emiatt megéri !!!) és jöhetnek
a demók ezerrel.
én is így csinálom és ami bejön,azt veszem csak meg. zsákbamacsek kizárva !!
MongooseNX71 írta:
nem,nincs.
Én úgy hallotam,h demokat viszi,csak a teljes gémeket nem,mert a teljesn van egy kód ami kell az induláshoz,de a demokon nincs ilyen.Mindegy a lényeg,megpróbálok kézalól szerválni HDD-t!
Lenne egy kérdésem szeretnék a közel jövöben egy 120 Gb-os winyot vásárolni a boxomra mer most 20 gb-ás van és ez nekem kevés na szoval lehetséges az hogy a 20 gb-rol valahogy átmenteni a játékos profilomat?
Ha itt most a játékmentésekre gondolsz, akkor pendrive.
Ha pedig a profilodra amin az achievementek tárolódnak, akkor azt nem kell menteni, mert online tárolódik.
(Ha csak offline profilod van, akkor szintén pendrive.)
Lenne egy kérdésem szeretnék a közel jövöben egy 120 Gb-os winyot vásárolni a boxomra mer most 20 gb-ás van és ez nekem kevés na szoval lehetséges az hogy a 20 gb-rol valahogy átmenteni a játékos profilomat?
Hogyha szerzel egy memóriakártyát akkor igen. amúgy nem hinném.
nem,nincs.
de az már warez,itt meg azt hanyagoljuk !!
max. game videókat letölthetsz innen-onan jobb-rosszabb minőségben és abból kiszűrhetsz dolgokat.
vagy vehetsz külföldi magazint (pl. official uk xbox360 magazine) amihez adnak demó lemezt 5-6 játszható cuccal,
meg hozzá csapnak némi letölthető tartalmat,amit átdobhatsz a box winyójára.
de ezek a magazinok elég húzós árban vannak (3-4-5ezer pénz kábé).
hozzájuthatsz pl. a RELAY,INMEDIO stb. nagyobb újságos standokon vagy meg is rendelheted náluk.
én pl. az official UK playstation2 magazint vetten kb. 4 éve elég sokáig.
klassz demók meg videók is voltak rajta,de sztem nem ér meg annyi pénzt.
inkább vegyél HDD-t, "pár" lemez árából kijön. (mondjuk egy 20GB HDD kb. 12ezerért megvan,az kábé 25 DL-DVD ára)
hozzá dugod a gépet a nethez és megvan az új Dashboard (nagyon hálás dolog,már csak emiatt megéri !!!) és jöhetnek
a demók ezerrel.
én is így csinálom és ami bejön,azt veszem csak meg. zsákbamacsek kizárva !!
Hi all
Nem tudnátok olyan oldalat mondani ahonnan le lehetne húzni a Box-os demokat?Nincs HDD-m hozzá,de ki szeretnék próbálni egy pár új játékot és arra gondoltam,h letöltöm ki írom DVD-re és azon játszok.Lehetséges,h van ilyen oldal?
Jól hallottad. Nem lehet.
Kell neki vmennyi hely és az nem 128 MB.
Esetleg legolcsóbb megoldásként javaslok egy 20GB HDD beszerzését.
Azt használtan 10-12ezer körül kaphatsz.
De a 20GB HDD esetében is a gamék feltelepítése eléggé korlátozott,mivel max. 2 játék fér fel rá.
De ha csak az új dashboard miatt kell és nem fontos a felinstallálás (való igaz,pár game kimondottan nem szereti) akkor bőven elég a 20GB.
Ide írom,hátha az adok-veszekben nem érdekel senkit:
cserélnék pár gamét:
MOTO GP 07 (a THQ féle)
GEARS OF WAR
Ha valakit érdekel, megbeszélhetnénk. Eredetiek !!!
Kollégámnak eladtam.
Már nem tudott venni (se ideje,se pénze nem volt egy zsírújat venni itt a Médiában aranyárban ).
Megkapta enyémet,én meg majd veszek másikat.
0 kilómétereset, olcsóért. (bár ez sem volt régi,2008 szeptemberi,asszem)
Most amúgysem tolnám sokat.
Néha nem árt kis pihi...
És még valami. Ez is elég sokat elmond.
Ajánlom a 13. oldalt figyelmesen átnézni,ott is a "Video Game Console Usage" táblázatot.
( na,ennyit a hármas pléjstációról... )
Hát, én inkább ennek hiszek, meg a saját tapasztalatomnak. A Shaun White Snowboarding tűzre való szemét, egyedül talán a Wii-s része ér valamit, ha tényleg támogatja a Balance Boardot.
Arby: Darths jól mondja, karaoke-játék, buliba, alkohollal elmegy, Rock Banden és Guitar Hero: World Touron szocializálódott énekeseknek hamar megunható. A tesztet olvashatod a 15-én megjelenő lapban.
Az enyém original,és tök jó hogy azóta nem kell kéthetente 4 darabos tartós elemet vennem!
Miguel: az a Shaun White Snowboarding valahol az év sportjátéka lett.Ekkorát tévedtek volna??A videókból annyit szűrtem le hogy elég arcade,viszont jól néz ki.
töfi írta:
Miguel: az a Shaun White Snowboarding valahol az év sportjátéka lett.Ekkorát tévedtek volna??A videókból annyit szűrtem le hogy elég arcade,viszont jól néz ki.
Én csak a PC-set teszteltem, de annál nagyobb halom ganét régen nem láttam már. Viszont ha megdobsz egy linkkel, szívesen megnézem, hol lett év játéka (amúgy a válasz: igen, ekkorát tévedtek ).
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.