Értem, köszi szépen a válaszokat Akkor több, mint valószínű, hogy innen szerzem majd be a Boxom Mondjuk a garancia miatt még aggodok egy kicsit.
Őőő... Ha az "innen" alatt az angol helyet érted, akkor nem biztos, hogy összejön, mert hardvert nem nagyon szállítanak a csatornán túlra (vagyis a Brit szigeteken kívül sehova). Szoftvert igen, de nekem például a Guitar Hero 3-at nem hozták ki. Ellenben mintha egyszer valaki már rendelt volna onnan PSP-t, nem tudom - mindenesetre egy Arcade xboxot akár még a MediaMarktban is megvehetsz, mindenhol ugyanannyiba kerül nagyjából (ha meg nem, akkor argep.hu).
Arby én a helyedben nem vennék Arcadet. Mert előbb-utóbb úgyis nélkülözhetetlen a winchester, utólag beszereléskor elvileg veszik a 3 éves garancia, meg ha külön veszed akkor drágább is és nem olyan praktikus.
3 éves garancia?
Én úgy tudtam hogy 1 éves a BOX garanciája!
Xanax88: most, hogy mondod én is láttam, de nekem valahogy kevésnek tűnik az a 2k, főleg, hogy külföldről hozzák Ezért érdekelne, hogy rendelt e már valaki onnan és hogy ez mennyi idővel/pénzel jár.
Ha az a kérdés, hogy a game.co.uk-ról mennyiért és mennyi idő alatt hoznak ki dolgokat, akkor:
3 font környékén van a postaköltség, és jobbára 5 munkanap alatt tényleg ideér a cucc (a rekord eddig az, hogy a pénteki rendelés hétfőn már a kezemben volt, de akadt olyan is, hogy egy hónapig tartott, mire ideért a szajré). Amúgy érdemes egyszerre több dolgot megrendelni, mert így csak egyszer kell fizetni a postaköltséget.
Xanax88: most, hogy mondod én is láttam, de nekem valahogy kevésnek tűnik az a 2k, főleg, hogy külföldről hozzák Ezért érdekelne, hogy rendelt e már valaki onnan és hogy ez mennyi idővel/pénzel jár.
jedimaster írta:
Itt írja a szállítási díjakat, vagyis a kontinensre a királyi posta 3 fontért szállít, ami szerintem egy reális ár. Rendeltem már Britből, és ennyiért hozták el.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Kösz a linket Miguel. Én ezt néztem ki magamnak. Ugyanannyi mint itthon, azt leszámítva, hogy van hozzá némi extra ( + joystick, GoW 1-2, Far Cry 2). Mondjuk nem mostanában tervezem a vételét, remélem még akkor is kapható lesz Egyébként te (vagy akárki) rendelt már innen? Mennyibe kerül a kiszállítás, és mennyi idő kb. mire kihozzák? Remélem nem túl macerás a dolog, mert akkor tuti, hogy itt venném meg, ezt az akciót ki nem hagynám
Nekem is az van!A játékélményből nem von le semmit,vinyót utólag is lehet hozzá venni.Ha nem érdekelnek a letölthető tartalmak,akkor meg nincs is rá szükség szerintem.Ha nincs mindig pénzed új játékra,akkor meg regisztrálhatsz ide
Hello! Hogyan lehet összekötni az Xboxot egy 5.1 hangrendszerrel? Milyen kábel kell hozzá? Előre is kösz a választ.
PGergo9 írta:
Hello! Hogyan lehet összekötni az Xboxot egy 5.1 hangrendszerrel? Milyen kábel kell hozzá? Előre is kösz a választ.
Én úgy csináltam, hogy készítettem egy RCA hosszabbítót a piros, és fehér csatlakozós drótokhoz (ezen megy az audio jel) És az ment az 5.1-be. A többi (a sárgát leszámítva) a monitorba (esetleg nálad TV-be). Biztosan meg lehet máshogy is oldani, én így csináltam.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Nekem is arcadem van és 2 profil 7 játék mentései ebből csak talán a Mirrors edge a durva 18 mb nemtéssel. úgyhogy nekem 208 mega szabad helyem van. Nem tudom ti hogy vagytok vele szerintem ez így nem rosz!
Pedig USB van rajta bőven: 2 elől, 1 hátul. 256-os memkari jár az arcadehoz, de nemsokára már főleg olyanok lesznek forgalomban aminek alapból van a belsejében 256 mb tárhely, vagy amennyi az NXE-nek kell.
Gow 2-nek mennyi hely kell a mentéshez?256 mb-ra rá fér?
Pedig USB van rajta bőven: 2 elől, 1 hátul. 256-os memkari jár az arcadehoz, de nemsokára már főleg olyanok lesznek forgalomban aminek alapból van a belsejében 256 mb tárhely, vagy amennyi az NXE-nek kell.
hello...
Az X360-on van usb csatlakozó,igaz???
És ebbe az usb csatlakozóba ha bedugjuk a pendrive-unkat akkor azt lehet mentéseknek a helyének használni???
Nem igazán mert a memóriakártya van erre a célra ill winchester. Bár ami azt illeti sosem próbáltam pendrivera menteni, de erős a gyanúm hogy nem lehet.
hello...
Az X360-on van usb csatlakozó,igaz???
És ebbe az usb csatlakozóba ha bedugjuk a pendrive-unkat akkor azt lehet mentéseknek a helyének használni???
Tegnap gondolkodtam rajt hogy rendeljek-e az X-boxomhoz új játékot,de nem igen jött ki karácsonyra egy exklúzív cím sem,a Gears of War 2-t leszámítva,amiből nekem elég volt az egy is(PC-n).A következő "boxos" játékom ez lesz! Szerintem Király lesz!
Mikor megveszed a gépezetet akkor össze kell hangolni a joy-t a géppel.
Ezt ugy tudod hogy a a ravaszok mellett van egy kis gomb ha azt folyamatosan nyomod akkor a joy közepén az Xbox embléma és a gépen a power gombon körbe körbe futnak a zöld ledek,ha már rá van hangolva akkor játszhattok vele.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.