OFF:
Az akció részek erőltetett klisék voltak,a karakter animáció helyenként gyengus.
A SWAT-os csajszi meg Chris bitang jól meg volt csinálva,de a nagydarab SWAT-os pacák meg Claire elég sekélyes lett.
Sajna tényleg az volt,hogy nagyon a gaméhoz hasonlítottam illetve azt vártam tőle,ami ott fogadott.
De igazából sehol nem ijedtem meg. (jah,és se zombi-dobermanok,se pókok,se a nyalókás dög nem volt )
Az első nagyobb csata után (mikor kijutottak a reptérről) vettem észre,hogy a film a felénél jár és igazán nem történt semmi.
ON:
nem hozzák ki?
annyiért érte is megyek...
ha ma vennék egy fapados repcsi-jegyet,amivel 2 hónap múlva mehetnék ánglisba,10ezerből meg lenne az út.
vagy össze kéne állni páran és kocsival behozni 6-8 darabot,annak,akinek kell.
MongooseNX71 írta:
De igazából sehol nem ijedtem meg. (jah,és se zombi-dobermanok,se pókok,se a nyalókás dög nem volt )
Ez nem csoda, hiszen ez nem horrorfilm volt, hanem akció. A doberman, pók nem is lehetett, hiszen honnan jöttek volna a reptérre meg a laboratóriumba? Nyalókást (Licker) viszont én is hiányoltam.
17 évesen számomra ez elég nehéz lenne Egyébként csak azért nem hozzák ki, mert 2 kilóig szállítanak külföldre
Amúgy nem mondasz hülyeséget, ha esetleg vennéd a fáradtságot, azt nagyon megtudnám köszönni Hallottam már felőled sok jót (toten barátom révén), szóval én benne lennék (feltéve ha összejön addigra a cash ).
90 font? WTF? 90 font alig több mint 22 ezer Ft. Az viszont igaz, hogy külföldön rettentően olcsón kapni boxot, én simán megvenném, csak az a baj, hogy nem hozzák ki Max. átnézek majd Szlovákiába (az nincs olyan messze tőlünk) és ott körül nézek.
Má' megint meghalt egy box "alattad" ??? Nanemááár. Inkáb ne vegyél! Az Elit-et is kinyírod !!!
Amúgy hol veszel 90fontért? (és abban posta is benne van,vagy érte mész/arra jársz?)
Mert nekem meg egy Pro kéne mostanában, olcsóban. Esetleg összeállhatnánk ...
Háháháhááááá... (raikoh)
Nem csak nekem tűnt fel??
Este megnéztem az új Resi Evil anim-filmet (Degeneration).
Hmmm...Hmmm...Hmmm...
Csak azoknak,akik ismerik a Resi sagát !!! Only.
Az egész olyan,mint egy másfél órásra nyújtott CG betét egy game két pályája között.
Nekem bejött,de elfogult vagyok.
Vélemény?
MongooseNX71 írta:
Az egész olyan,mint egy másfél órásra nyújtott CG betét egy game két pályája között.
Vélemény?
Az én véleményem, hogy egy iszonyat jó film volt. Tényleg csak rajongók only, azok akiknek a Resident Evil csak a rémséges élőszereplős filmekből ismerős, nem biztos, hogy értékelni fogják. Alig várom, hogy kijöjjön DVD-n és megvehessem.
Hát én még várom a Blu-ray -n,haver megveszi,én meg kölcsön kérem.
Cooler-olyankor fekszek,Fallout-ozok és könnyen elfeledkezöl az időröl,bár 4 oránál hamarabb nem szoktam lefeküdni
Japánban már a kanyarban van a FF Advent Children Blu-ray,amin ott lapul a FFXIII demó,persze a világ többi része csak álmodozhat,másik ami nyugtalanít,hogy a boxos verzíót még el se kezdték fejleszteni,így az egész megjelenés nagyon messze van még,aminek nem örülök,kicsit mérges is vagyok(no flame) de itt szerintem túl válalta magát a SE,és ennek meglehetnek a következményei.Régóta nem kapcsoltam be a boxomat,tegnap igen és mi történt?!!?!,hát veszek egy Elitet,kint most 90 font.
Háháháhááááá... (raikoh)
Nem csak nekem tűnt fel??
Este megnéztem az új Resi Evil anim-filmet (Degeneration).
Hmmm...Hmmm...Hmmm...
Csak azoknak,akik ismerik a Resi sagát !!! Only.
Vélemény?
Hát én hallottam hideget-meleget a Ninja Gaiden 2-ről... Egyszer majd egy próbát sztem megér.
raikoh - Úristen, hajnali négykor már fórumozol , most már csak azt nem tudom eldönteni hogy későn feküdtél, vagy korán keltél (vagy ma szabadnapod van )
Értelmes helyen 4-5 ezerért beszerezhető az 1. rész.
Sztem baráti ár,úgyhogy asszem beszerzem én is,mert sok jót hallottam róla.
A 2. részről meg mégtöbbet,de azt még nem láttam sehol.
Amik nekem mostanában "budget" árban meglesznek:
Perfect Dark zero
Skate
Project Sylpheed
Table Tennis
Egy próbát megérnek. Ha gyengék,akkor annyiért biztosan elmennek,ment amennyiért beújítom őket.
Úgyhogy bukta kizárva.
Az első résszel anno játszottam, de második rész demóját én is láttam. Hát tényleg jó volt, de nekem az nem tetszik benne hogy néha azért nem megy olyan könnyen az irányítás (mondjuk ez gyakorlással teljes verzió esetében megoldható), meg hogy a nézet azért néha hátrányos helyzetben van szerintem. De egy pár Tony Hawkot összességében lealáz végül is. A zenék tetszettek, meg azért durva hogy mennyire testre szabható a karakter. Megvenni max leértékelt áron fogom, nem rajongok én az ilyen sportjátékokért valahogy...
MongooseNX71 sokat keresgéltem és kérdezősködtem és drótos nincs sehol arra meg szerintem nem nagyon lesz esély ,hogy behoznak ,mert mindenhol csak wirelneses van. Amúgy van XBox 360 Wireless Common Controller amiben egyben van egy vevő is telepítőlemez meg a controller. Amit 12 341 forintért találtam egy oldalon és ingyen lehozzák. Alig várom.
Ninja azért annyira nem nagy durr LIVE-on,de maga a game nagyon nagy!
Én is kitoltam már,de eszelős nehéz néhol.
A másik két game viszont nagyon sokáig leköt majd a LIVE-on.
A kódot meg majd csak akkor üsd be,ha már lejárt az első 30 nap és szól a MS,hogy lejárt.
Vagy amikor észreveszed,hogy már nem vagy GOLD,csak SILVER.
Azelőtt baromság (és pénzkidobás!)
Igen,mindenképp.
Wazze,ami egykét gaménél megy...
Lost planet,CoD részek,GTA4,Burnout,Gears of War,Halo 3,Soul Calibur ... áááá ... ki ne hagyd !!!
Sajna nekem most nincs gépem,de egyre inkább halódom nélküle.
Asszem,még a hónapban újra beboltolok egy másikat.
Dög uncsik az estéim.
( "csak sex és más semmi" ... )
Winyó az x360-asba,kell az adatoknak (memó kari NEM elég). Ajánlott a 60GB méret,de elég a 20GB is.
Modem (amibe dugod a boxot) + rúter (he egyszerre kell a LIVE a boxhoz és a NET a pécéhez),de utóbbi nem kötelező.
Ethernet kábel (filléres kiadás,annyit vegyél,amennyi kell,mármint méterben).
Speckó,direkt x360-as headset (nem kötelező,de ha gamét nyomatsz,nagyban megdobja a fíílinget a játék közbeni dumálás).
Aztán ha minden megvan, GO CONNECT !
Regisztrálsz egy profilt magadnak,utánna egy hónapig ingyenes a netes játék.
Aztán jelez a rendszer és ha még kell,akkor onnantól fizetős (kb. 12ezer huf/év),de a letölthető tartalmak ettől föggetlenek.
Vagyis van,ami díjmentes,van ami fizetős. Pl. plussz pályák,karakterek,fegyverek,kocsik.
Ezekért spéci MS pontokkal fizetsz,amiket vagy direkt netes fizetéssel vehetsz meg a LIVE oldalán,vagy feltöltőkártyás módszerrel,boltokban.
Naggyából ennyi.
Mongoose:És a live-os feltöltőkártya mikortól érvényes mikor megveszed vagy akortól mikor checkeled a livet???
Winyó az x360-asba,kell az adatoknak (memó kari NEM elég). Ajánlott a 60GB méret,de elég a 20GB is.
Modem (amibe dugod a boxot) + rúter (he egyszerre kell a LIVE a boxhoz és a NET a pécéhez),de utóbbi nem kötelező.
Ethernet kábel (filléres kiadás,annyit vegyél,amennyi kell,mármint méterben).
Speckó,direkt x360-as headset (nem kötelező,de ha gamét nyomatsz,nagyban megdobja a fíílinget a játék közbeni dumálás).
Aztán ha minden megvan, GO CONNECT !
Regisztrálsz egy profilt magadnak,utánna egy hónapig ingyenes a netes játék.
Aztán jelez a rendszer és ha még kell,akkor onnantól fizetős (kb. 12ezer huf/év),de a letölthető tartalmak ettől föggetlenek.
Vagyis van,ami díjmentes,van ami fizetős. Pl. plussz pályák,karakterek,fegyverek,kocsik.
Ezekért spéci MS pontokkal fizetsz,amiket vagy direkt netes fizetéssel vehetsz meg a LIVE oldalán,vagy feltöltőkártyás módszerrel,boltokban.
Naggyából ennyi.
amit a filmen is láttál.
elég egyszerű. szinte elrontani sem lehet.
asszem a külön vett 60-ashoz is ilyent adnak.
de ilyen transzver egységet külön is lehet venni,ám az tutti ne MS,hanem utángyártott.
de ez nem 1000% !!!
http://www.youtube.com/watch?v=vIn0YfK_aHY&feature=related ezt a videot láttam most youtube-on miszerint a vinyohoz adnak egy transfer izét amivel átbirom tölteni a cuccokat erröl tudtok valamit?
Valaki tudnda adni linkeket ,mert vennék vezetékes Xbox 360 controllert PC-hez ,de még nem találtam nagyon semmi jó oldalt.
Én az Ausztriában (Graz) láttam vadonat új Xbox360 Wireless joyokat PC-hez 45-60 Euró-ért, csak szerintem Magyarországra nem hoznak nagyon mivel én Ausztriában PlayStation 3 160GB-t is vagy 20-30 darabot láttam Magyarországon meg alig lehet kapni sajnos!! Jah és bocsánat az off-ért!!
Végülis a vezeték nélküli is jó csak arról pár helyen olyanokat írtak ,hogy nincs hozzá illesztőprogi. Egy kicsit jobban utánanézek talán.
Hellboy !
PC-hez kell ???
Azt hittem,boxhoz.
Ha PC-hez,akkor tényleg inkább hajts rá egy drótosra!
Amúgy van illesztő progi (MS oldalán is megtalálod,asszem),de kell wifi-vevő is,amit a PC-be dugsz.
És azt is külön meg kell venni,tehát mégtöbb kiadás.
( wifi joy=8-10ezer + aksi készlet=2-4ezer + Wifi-vevő egység=4-6ezer. Hát,nem kevés! )
Kubi!
Volt egy ilyen gyanúm...de inkább nem szóltam. Pfff...
Esetleg vidd be vmi szervízbe (Konzolium,GameCity,ConsoleCorner,KonzolStúdió pölö) és kérd meg,mentsék át/le az adatokat.
Biztosan megoldják és sztem potom árban (max. 2ezerből meglesz).
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.