Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#358701 ddek 2009. január. 29. 19:26
ddek
Én se ajánlanám használtan nem éri meg venni sztem.
#358681 Blade91 2009. január. 29. 19:06
Blade91
#358656 :: Cooler (2009. január. 29. 18:42)
Pontosan nem tudom neked megmondani csak hallottam róla. CRT-t nem nagyon ajánlanak csak LCD-t. Lehet jön ide valaki aki próbálta CRT-n ő többet tud mondani tapasztalatból.
Sziasztok !

Van itt egy oldal, amin lehet venni 35 ezer ropogós magyar forintért egy Xbox 360 Pro gépet, ami úgy alapból 60 ezer ha jól tudom . Nah, most engem az érdekelne, hogy mennyire megbízható ez az oldal, hogy érdemes-e innen megvenni ezt a gépet ? Mert lehet, hogy chipelt, vagy éppenséggel széteső félben van, vagy valami hasonszőrű dolog van vele .
Ha van valami infótok erről a gépről, vagy az oldal megbizhatóságával kapcsolatban valami jó érvetek, akkor azt szívesen látnám .
Előre is köszönöm a válaszokat .
#358634 boyzndahood 2009. január. 29. 18:08
boyzndahood
#358630 :: Darth Razor (2009. január. 29. 17:59)
A hamarosan megjelenő Halo Wars tiszteletére jön a "Best of Halo Edition" Xbox 360 bundle. Aki még nem vett gépet, de tervezi, ajánlom várja meg ezt, ütős kis csomag, talán én is beruházok egyre, ha kapható lesz itthon is! Van benne: - 60Gb-os Xbox 360 "Pro" gép (Feltehetőleg a legújabb, vagyis Jasper alaplapos) - Halo 3 játék (Volt szerencsém kipróbálni, szerintem az Xbox 360 egyik legjobb exkluzív címe.) - Halo Wars játék link Szerk.: Megjelenés Február 27.-ére várható.
aranyos, bejonne.......
#358630 Darth Razor 2009. január. 29. 17:59
Darth Razor
A hamarosan megjelenő Halo Wars tiszteletére jön a "Best of Halo Edition" Xbox 360 bundle. Aki még nem vett gépet, de tervezi, ajánlom várja meg ezt, ütős kis csomag, talán én is beruházok egyre, ha kapható lesz itthon is!

Van benne:
- 60Gb-os Xbox 360 "Pro" gép (Feltehetőleg a legújabb, vagyis Jasper alaplapos)
- Halo 3 játék (Volt szerencsém kipróbálni, szerintem az Xbox 360 egyik legjobb exkluzív címe.)
- Halo Wars játék

link

Szerk.: Megjelenés Február 27.-ére várható.
#358592 Cooler 2009. január. 29. 16:45
Cooler
arby!
Elég sok minden kell neked ahogy elnézem. Hát kell a HD-VGA kábel, hogy a monitorodra rá tud tenni ahhoz kell egy VGA átalakító úgymond, amit Mongoose lerajzolt (anya-anya). Eddig csak a kép van meg. Hang: a HD VGA kábelen 2 db rca van - ezt kéne átalakítani minijackké ehhez kell egy rca- minijack átalakító (fontos hogy olyan legyen aminek az rca része anya és a jack apa). Lejjebb írta Mongoose hogy a hangfaladról azt látta hogy nem fog oda passzolni - én speciel nem tudom, mivel a kép elég sötét volt és nem tudtam kivenni belőle. Szal ha az oda nem passzol, akkor egy hangfalacskára is be kell ruházni aminek van minijack bemenete. Monitorod ha jól emlékszem lejjebb azt írtad hogy CRT - hááát azt mondják eléggé remeg azon a kép, és fájdalmas lehet a szemnek.
#358386 MongooseNX71 2009. január. 28. 23:30
MongooseNX71
Vader (vagy Arby) !
A JoeyStation-nál 3ezerért adják most a VGA-zsinórt a 360-ashoz. Ha kell,akkor lessétek meg őket és rendekljetek !!
Hát,tényleg nem eccerű mutatvány kisakkozni,kinek mi a frankós. Én is birkóztam vele,mire kiderült,hogy mi kell.
És akkor még nem sokan választották ezt a felállást. De a tapasztalat öregbít...

Darth !
Köszi a linkelt oldalt. (asszem te voltál)
Ott valaki nagyon durva-komolyan foglalkozottt a Tmával. Mégegyszer kösz !!
#358012 Cooler 2009. január. 28. 15:09
Cooler
#358000 :: Vader nagyur (2009. január. 28. 14:53)
Kösz. Véletlenül nemtudsz valami címszót mondani, ami alapján keresgélhetnék ilyen átalakítót meg kábelt?
Vader!
Egy oldalnyit sem kell visszanézz és meg fogod találni a választ. Éppen előző nap beszéltünk átalakítókról...
#358011 ChelseaKid 2009. január. 28. 15:08
ChelseaKid
Vader nagyur: a HDD azért jó mert javítja a TEXTÚRÁKAT ezáltal a távolabbi dolgok szebbek/láthatóak lesznek,
nekem 60 cm-es HD TV van, azon 1920x1200-as felbontáson mennek a játékok.
annyi a különbség, hogy nem olyan éles sima monitoron, de ami nem látszik rajta annak nem is kell látszódnia, nem eget rengető a különbség
#358005 Darth Razor 2009. január. 28. 14:59
Darth Razor
#358000 :: Vader nagyur (2009. január. 28. 14:53)
Kösz. Véletlenül nemtudsz valami címszót mondani, ami alapján keresgélhetnék ilyen átalakítót meg kábelt?
Most látom csak, hogy ]{redenc már linkelt egy ilyen oldalt mostanában, ott nézz szét.
#358003 raikoh 2009. január. 28. 14:56
raikoh
Írjál Mongoose-nak,ő biztosan tud majd segíteni,de ha gépnél lesz,valószinűleg ide is reagálni fog..majd
The games have changed, or gamers ?
#358000 Vader nagyur 2009. január. 28. 14:53
Vader nagyur
#357995 :: Darth Razor (2009. január. 28. 14:51)
Pontosan. A HDD = winyó. Átalakítót sajnos nem tudom, hol lehet kapni a neten, arra majd más válaszol. De addig is keress rá, hátha találsz valahol.
#357995 Darth Razor 2009. január. 28. 14:51
Darth Razor
#357989 :: Vader nagyur (2009. január. 28. 14:45)
Aham értelek. Tehát nem lesz oylan hihetetlen részletes, de azértm ég így is nagyon dögös lesz a látvány, nemde? AMúgy pontosan mi is az a HDD és miylen átalakítót+kábelt kell, majd vegyek ahhoz, hogy a lehető legjobb képet nézegethessem majd a monitoron???
Pontosan. A HDD = winyó. Átalakítót sajnos nem tudom, hol lehet kapni a neten, arra majd más válaszol. De addig is keress rá, hátha találsz valahol.
#357989 Vader nagyur 2009. január. 28. 14:45
Vader nagyur
#357986 :: Darth Razor (2009. január. 28. 14:40)
Apró részletek alatt olyan dolgokat értek, hogy egy nagyobb megjelenítőn "tisztábban" látszik minden. Nehéz pontosan megfogalmazni, próbálok hozni egy példát: Egy nagy kijelzőn a MGS4-ben mondjuk Snake szemében tisztán látszanak a vérerek. Ez persze ugyan úgy ott van monitoron nézve is, de a nagyobb képméret miatt jobban látszik HDTV-n. A GTA IV egyedül a látótávolságban fog alulmaradni PC-vel szemben, de ha van HDD-d, boxon sem zavaró egyáltalán. (Legalábbis a videók alapján amit láttam.) Azt, hogy pontosan 1680x1050-ben fog-e menni, nem tudom, de a box és a monitor majd úgy fogják skálázni a képet, hogy a lehető legjobb felbontást kapd, de ez benne van a linkelt FAQ-ban is. (Esetleg előfordulhat fekete csík a monitoron alul és felül a felbontás miatt, de nem olyan vészesen zavaró az sem szerintem.) Szerk.: Bár a MGS4 pont nincs Xbox-ra, de ez jutott eszembe.
Aham értelek. Tehát nem lesz oylan hihetetlen részletes, de azértm ég így is nagyon dögös lesz a látvány, nemde?
AMúgy pontosan mi is az a HDD és miylen átalakítót+kábelt kell, majd vegyek ahhoz, hogy a lehető legjobb képet nézegethessem majd a monitoron???
#357986 Darth Razor 2009. január. 28. 14:40
Darth Razor
#357975 :: Vader nagyur (2009. január. 28. 14:27)
Nagyon apró részletek alatt mit értesz? Csak példának hoznám föl: a GTA IV-et tudja majd olyan PC max graffal hozni? Am a box bírja futtatni a dolgokat 1680x1050-es felbontásban?
Apró részletek alatt olyan dolgokat értek, hogy egy nagyobb megjelenítőn "tisztábban" látszik minden. Nehéz pontosan megfogalmazni, próbálok hozni egy példát: Egy nagy kijelzőn a MGS4-ben mondjuk Snake szemében tisztán látszanak a vérerek. Ez persze ugyan úgy ott van monitoron nézve is, de a nagyobb képméret miatt jobban látszik HDTV-n. A GTA IV egyedül a látótávolságban fog alulmaradni PC-vel szemben, de ha van HDD-d, boxon sem zavaró egyáltalán. (Legalábbis a videók alapján amit láttam.) Azt, hogy pontosan 1680x1050-ben fog-e menni, nem tudom, de a box és a monitor majd úgy fogják skálázni a képet, hogy a lehető legjobb felbontást kapd, de ez benne van a linkelt FAQ-ban is. (Esetleg előfordulhat fekete csík a monitoron alul és felül a felbontás miatt, de nem olyan vészesen zavaró az sem szerintem.)

Szerk.: Bár a MGS4 pont nincs Xbox-ra, de ez jutott eszembe.
#357975 Vader nagyur 2009. január. 28. 14:27
Vader nagyur
#357972 :: Darth Razor (2009. január. 28. 14:24)
Ha jól látom, ezen csak DVI-D van. Akkor azt hiszem venned kell még egy átalakítót is, hogy analóg helyett digitális jelet kapj, és rá tudd kötni. Meg a hangot is meg kell oldani valahogyan. A képminőség pedig persze nyílván nem lesz olyan, mint egy FullHD-s TV-n, de egyáltalán nem lesz rossz sem, a Samsung szerintem monitorok terén jó, a színeket is szépen be lehet majd állítani egy kis türelemmel, a legnagyobb probléma maximum az lehet, hogy "elvesznek" a nagyon apró részletek. Ezt olvasd még el: Xbox 360 kijelző FAQ
Nagyon apró részletek alatt mit értesz? Csak példának hoznám föl: a GTA IV-et tudja majd olyan PC max graffal hozni?
Am a box bírja futtatni a dolgokat 1680x1050-es felbontásban?
#357972 Darth Razor 2009. január. 28. 14:24
Darth Razor
#357959 :: Vader nagyur (2009. január. 28. 14:10)
Kezdem eltökélni, ezt a Box vásárlást, de előtte még lenne egy kérdésem: egy ilyen monitorra szeretném majd rákötni. Ez egyáltalán lehetséges? És kb. milyen képre számíthatok majd?
Ha jól látom, ezen csak DVI-D van. Akkor azt hiszem venned kell még egy átalakítót is, hogy analóg helyett digitális jelet kapj, és rá tudd kötni. Meg a hangot is meg kell oldani valahogyan. A képminőség pedig persze nyílván nem lesz olyan, mint egy FullHD-s TV-n, de egyáltalán nem lesz rossz sem, a Samsung szerintem monitorok terén jó, a színeket is szépen be lehet majd állítani egy kis türelemmel, a legnagyobb probléma maximum az lehet, hogy "elvesznek" a nagyon apró részletek.

Ezt olvasd még el:
Xbox 360 kijelző FAQ
#357781 ]{redenc 2009. január. 28. 00:29
]{redenc
#357776 :: MongooseNX71 (2009. január. 27. 23:12)
OFF Köszi ! Nagyon tutkó helynek tűnik és igen korrektek az árak is itt. Vásároltál már tőlük ?? ( VGA-t meg HDD-t néztem,talán az egyik legjobb az árfekvésük !) ON
OFF. még nem, de tervezem . Elég korrektnek tűnnek.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#357776 MongooseNX71 2009. január. 27. 23:12
MongooseNX71
OFF

Köszi !
Nagyon tutkó helynek tűnik és igen korrektek az árak is itt.
Vásároltál már tőlük ??
( VGA-t meg HDD-t néztem,talán az egyik legjobb az árfekvésük !)

ON
#357713 ]{redenc 2009. január. 27. 21:55
]{redenc
#357663 :: MongooseNX71 (2009. január. 27. 21:26)
Sajna van 2 rossz hírem Arby ! Először a kezelhetőbb (?) problem: A VGA kábeled dugója (ami képet feltöltöttél) az egy APA csatlakozó. Viszont a HD-VGA kábelé is olyan. Tehát APA. És két APÁT összedugni NEM LEHET. Kell szerválnod vhonnan egy olyan átalakítót,aminek mindkét vége ANYA. Ha egyáltalán létezik olyan. Szóval a dolog vége így nézne ki: HD-VGA KÁBEl -> ÁTALAKÍTÓ -> VGA MONITOR ZSINÓR. Valahogy így: Cooler ! Nagyon igazad van. És még vmi: Fable 2 is CSAK x360-ra jön,plussz nem volt nagy kérdés,miért késik fél évet a GTA4 portja is. Konzolon egy dolog az,ami igazán hiányzik (bár ez is változni látszik). Kevés (vagy nincs?) normális stratégiai játék. Okés,itt az Endwar és klassz a Frontline meg a C&C is. De a konzolos stratégiák zöme 1 szutyok. Valamint (egyenlőre) kevés a honosított játék. Talán egy kezemen meg tudom számolni a lokalizált gamékat. Ez az,ami igazán hátrány lehet. De amúgy konzolon még könnyebb is a warez,nincs olyan bénázás vele,mint PC esetében. De sztem is totál fölös dolog !
Itt van mindenféle ilyen fordító/átalakító
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#357708 MongooseNX71 2009. január. 27. 21:50
MongooseNX71
A másik bajos ügy meg az Arby-elvtársnál,hogy a hangszórók fülhallgató kimenete OUTPUT dugó.
De nekünk INPUT kell ahhoz,hogy hang jöjjön ki a szpíkerekből.
Megoldás: olyan RCA-JACK átalakító kábelt kell venned,aminél RCA (in) - JACK (in) található.
Tehát ennek a kábelnek is mindkét végén ANYA (vagyis lyukas) dugalj van.
ILYEN KÁBEL VAN.
Az RCA felőli végébe megy a két (piros és fehér) RCA dugó a HD-VGA kábelről, a 3.0mm sztereó JACK felőli végébe meg bedughatod
a hangszóróidnak azt a dugóját (elvileg egy zöld színű bevonattal ellátott 3.0mm sztereó JACK dugó az) amit alapból a PC-be szoktál.
Így kapnak a hangszórók jelet. A kábel létezik,nemrég épp találkoztam vele itt,a MédiaMarkt-ban.
HAMA márkájú,990 forintba kerül. A HD-VGA kábelért 3500 forintnál többet kiadni meg pénzkidobás lenne,drágábbat ne is vegyél !!