Téged is le fognak t*ni és semmi kedvezményes game vásárlás,se ajándék,se semmi.
Pedig amikor még az Öreg bent volt és vitte a boltot -nem a szervízben volt- a város egyik legklasszabb helye volt.
Mindíg tömve volt vevőkkel.
Most meg a kis fiatal k*csögök bunkóznak.
A dagadt meg a bamaba. A másik kettő normális,de ők meg nem a pultban vannak.
MongooseNX71 írta:
Téged is le fognak t*ni és semmi kedvezményes game vásárlás,se ajándék,se semmi.
Pedig amikor még az Öreg bent volt és vitte a boltot -nem a szervízben volt- a város egyik legklasszabb helye volt.
Én sem számítok sok jóra, viszont arra sem készülök, hogy sokat időzzek náluk. Neten berendelem a cuccot, elmegyek érte, kifizetem és kész, "aviszontlátásra".
MongooseNX71 írta: A Konzol Stúdióban tufa-parasztok,...
Ca$h kollégám mesélte, hogy mikor anno még 2005 végén vette az Xboxát, le se tojták, hogy messze száz kiló felett kíván zsét hagyni náluk. Hót bunkók voltak, váratták, stb. Szánalmas. Ennek ellenére náluk veszem a boxom, mert újonnan elég jó áron adják.
Igen. Én pölö szoktam,elég gyakran. (legutóbb épp hétfőn).
A játékok minőségre rendben vannak. A hosszú-hosszú évek alatt csupán egyszer volt,hogy hibás volt a lemez,amit elhoztam tőlük.
De felhívtam őket,visszavittem és kicserélték. Nem is hibáztatom őket.
Mert az a helyzet,hogy elég sok lemezt hoznak be nekik cserére és ki tudná azt mind ellenőrizni,hogyha kívülről nem látszik rajta semmi.
Szóval korrektek.
Meg pl. előfordúlt,hogy a polcról olyan lemezt választasz,aminek karcos a tokja vagy gyűrött a füzetkéje.
És ha neked ez számít,akkor kérhetsz tőlük normálisabbat (hátulról adnak) vagy ha van,még celofánosat is !!
Én meg vagyok elégedve a minőséggel abszolút.
Más kérdés,hogy néha kicsit bunkók.
Mert pl. én jártam úgy,hogy becseréltem egy NfS Undercovert (1 hónapos,tipp-topp cucc volt), és azt mondták 4ezerbe számítják be.
Háhhh,azt a cuccot,amit utánna simán 10ezer fölött árultak akkor,használtban...
Én úgy látom,ha nap közben pang nekik a biznisz,záráshoz közeledve kezdenek az áraik kicsit "rugalmassá" válni és lehúznak.
Ha ment a bolt,akkor biztosan jól jársz velük. Erről ennyit...
Csere-berében sztem a Consolt Corner-nél korrektebbek,de a cuccok a JoeyStation-nál is tutti frankók.
A Konzol Stúdióban tufa-parasztok,a Game Citynél meg elég rendesek. A PlatinumShop-nál meg szöszmötölősek és kicsit akadékoskodóak.
Én ezekre a helyekre járok Bp-en. A többiről nyilatkozzon más...
MongooseNX71 írta:
A Konzol Stúdióban tufa-parasztok,...
Ca$h kollégám mesélte, hogy mikor anno még 2005 végén vette az Xboxát, le se tojták, hogy messze száz kiló felett kíván zsét hagyni náluk. Hót bunkók voltak, váratták, stb. Szánalmas. Ennek ellenére náluk veszem a boxom, mert újonnan elég jó áron adják.
Igen. Én pölö szoktam,elég gyakran. (legutóbb épp hétfőn).
A játékok minőségre rendben vannak. A hosszú-hosszú évek alatt csupán egyszer volt,hogy hibás volt a lemez,amit elhoztam tőlük.
De felhívtam őket,visszavittem és kicserélték. Nem is hibáztatom őket.
Mert az a helyzet,hogy elég sok lemezt hoznak be nekik cserére és ki tudná azt mind ellenőrizni,hogyha kívülről nem látszik rajta semmi.
Szóval korrektek.
Meg pl. előfordúlt,hogy a polcról olyan lemezt választasz,aminek karcos a tokja vagy gyűrött a füzetkéje.
És ha neked ez számít,akkor kérhetsz tőlük normálisabbat (hátulról adnak) vagy ha van,még celofánosat is !!
Én meg vagyok elégedve a minőséggel abszolút.
Más kérdés,hogy néha kicsit bunkók.
Mert pl. én jártam úgy,hogy becseréltem egy NfS Undercovert (1 hónapos,tipp-topp cucc volt), és azt mondták 4ezerbe számítják be.
Háhhh,azt a cuccot,amit utánna simán 10ezer fölött árultak akkor,használtban...
Én úgy látom,ha nap közben pang nekik a biznisz,záráshoz közeledve kezdenek az áraik kicsit "rugalmassá" válni és lehúznak.
Ha ment a bolt,akkor biztosan jól jársz velük. Erről ennyit...
Csere-berében sztem a Consolt Corner-nél korrektebbek,de a cuccok a JoeyStation-nál is tutti frankók.
A Konzol Stúdióban tufa-parasztok,a Game Citynél meg elég rendesek. A PlatinumShop-nál meg szöszmötölősek és kicsit akadékoskodóak.
Én ezekre a helyekre járok Bp-en. A többiről nyilatkozzon más...
Cooler japán szarság? szerintem a a Star Ocean 4-re gondolsz és az igen exkluziv cime a boxank és most jelent meg a halo-wars is és még jön majd a halo ODST meg még készülnek bejelenteni párat a Star Ocean-röl anyit hogy japánoknál megnött a box iránti kereslett a játék miatt
és akkor még nem is beszéltünk a mass efect 2-röl ami box-ra és pcr-e is debütál majd
Cooler japán szarság? szerintem a a Star Ocean 4-re gondolsz és az igen exkluziv cime a boxank és most jelent meg a halo-wars is és még jön majd a halo ODST meg még készülnek bejelenteni párat a Star Ocean-röl anyit hogy japánoknál megnött a box iránti kereslett a játék miatt
Citro ez rohadt nagy volt Lesznek exkluzívok kettő-három-négy is csak nem tom a nevüket xD LOL
Idén igen is vannak exkluzív címek, nagy tévedés hogy nincs X téren. Eddig: Ninja Blade ami most jelent meg és jó játék, Race Pro ami most jelent meg és nem jó játék , meg vmi japán szarságok vannak. Igen ez idáig kevés, de a többi idei még nincs bejelentve. (ja hoppá kihagytam az idei eddigi legjobb exkluzívot a Halo Wars-t )
Abban jelenleg annyi van, hogy perpill nincs semmi hivatalos anyag. Mellesleg pont most érkeztek hirek affelől hogy a micro (birodalom) vissza vág. Pont ilyesmiről beszéltem, Plaxer enyhe facepalm
Zeroo93 írta:
enyhe facepalm
Na mer mért lenne ez facepalm? A fórumok arra vannak hogy megosszuk a gondolatainkat, én is csak ezt tettem
Abban jelenleg annyi van, hogy perpill nincs semmi hivatalos anyag. Mellesleg pont most érkeztek hirek affelől hogy a micro (birodalom) vissza vág. Pont ilyesmiről beszéltem, Plaxer enyhe facepalm
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.