Akkor elnézést kérek,hogy a párodat ünneplem, de későn vettem észre a lényeget.
Ott alul írod, most már látom,hogy" imádlak szerelmem",de tényleg, nem is néztem azt a hosszú szöveget ami a kép mellet van.
Mégegyszer bocs,de köszönöm a linket.
Chocho írta: seta-mihi írta:A leányzónak pedig mindenesetre, még egyszer köszönöm. Ő legalább segíti az embert.
A "leányzó" a képen a párom, én férfi vagyok. De nincs mit.
Chocho: Nagyon szépen köszönöm,majd hétvégén, mégegyszer jobban átnézem az oldalt amit linkeltél és csemegézek.
ChelseaKid: Már ne is haragudj, de nem tudtam hirtelen eldönteni,hogy ide vagy a másik ilyen topicba írjam le a kérésem ezzel kapcsolatban. De úgy tudom, ez a topic is arra van,hogy játékokról vagy a hozzájuk kapcsolódo dolgokról kérdezünk.
Viszont, ha ez téged bánt netalán sért, akkor elnézésedet kérem,többet ide nem írok.
A leányzónak pedig mindenesetre, még egyszer köszönöm. Ő legalább segíti az embert.
seta-mihi írta:
A leányzónak pedig mindenesetre, még egyszer köszönöm. Ő legalább segíti az embert.
A "leányzó" a képen a párom, én férfi vagyok. De nincs mit.
Chocho: Nagyon szépen köszönöm,majd hétvégén, mégegyszer jobban átnézem az oldalt amit linkeltél és csemegézek.
ChelseaKid: Már ne is haragudj, de nem tudtam hirtelen eldönteni,hogy ide vagy a másik ilyen topicba írjam le a kérésem ezzel kapcsolatban. De úgy tudom, ez a topic is arra van,hogy játékokról vagy a hozzájuk kapcsolódo dolgokról kérdezünk.
Viszont, ha ez téged bánt netalán sért, akkor elnézésedet kérem,többet ide nem írok.
Üdv mindenkinek!
Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy a RAW&SmackDown pankrációs játék,tényleg csak Boxra jelent meg?
Mert nekem a simma RAW pc-én van meg és hallotam,hogy a korai(nem a legújabb)RAW&SmackDown-ok némelyike is beszerezhető pc-re. Szóval, ez csak egy nagy túró vagy igaz is?
Ha valaki szereti az ilyen játékokat,legyen olyan szíves és árulja el,hogy hol lehet megvenni a folytatásokat.
Mert, nagy pankrátor rajongó vagyok és ahhoz képest,hogy 2002-es a játék, nekem nagyon bejön hát még a tööbi kiadás.
Köszönöm
Itt a válasz. Kb. fél perc volt megtalálni. Ez alapján kijött PS2-re, PSP-re, és még Wiire is.
Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy a RAW&SmackDown pankrációs játék,tényleg csak Boxra jelent meg?
Mert nekem a simma RAW pc-én van meg és hallotam,hogy a korai(nem a legújabb)RAW&SmackDown-ok némelyike is beszerezhető pc-re. Szóval, ez csak egy nagy túró vagy igaz is?
Ha valaki szereti az ilyen játékokat,legyen olyan szíves és árulja el,hogy hol lehet megvenni a folytatásokat.
Mert, nagy pankrátor rajongó vagyok és ahhoz képest,hogy 2002-es a játék, nekem nagyon bejön hát még a tööbi kiadás.
Köszönöm
de a korához képest jó! szvsz a Gears of War volt az az áttörés amit vártak az emberek a Boxtól... és onnan grafikailag nem volt visszaesés.
(nem úgy mint a PS2-nél, ott a FIFA World Cup 2006 jobban nézett ki mint a FIFA08 )
Nem tudja valaki,hogy otthon a kutyám miért támad ??
Pedig 8-as szintű,frissen nyírt,most volt fogdokinál és csak száraz kaját kap.
De mégis ... Támaaaaaad....
szvsz a Bornaut brutális game, ez ilyen idegbetegeknek lett kitalálva... akk szerintem (majd) az lesz, hogy PGR4 és Paradise... ezek kiegyensúlyozzák egymást, a PGR komoly a Paradise meg beteg... nagyon beteg.
a Microsoft játékok mások, azokat máshogy oldom meg (nem kell semmi rosszra gondolni...) kipróbáltam már a Forzát, és nagyon nehéz volt, ha már ilyen szim/félszimulátor, akkor PGR 4, vagy az nem félszimulátor..? de lesz egy arcade autós is, de ennek a játék gyűjtögetős-dinek még (sajnos) nagyon az elején vagyok... nehéz ezeket megválogatni, demó hiányában, főleg az exkluzív gamékat...
először a biztosra megyek pl. lassan fél éve játszok a FIFA 09 demónak, eljött az ideje, hogy letöröljem a demót és beszerezzek egy teljes változatot. meg a hosszú játékokra hajtok leginkább pl. GTAIV, PoP, Fable II meg ilyesmi...
Forza 2 szerintem is egy nagyon király játék. Szerintem a legjobb választás ha szereted az autós játékokat. Hónapokig el leszel vele. És a legfontosabb hogy már olcsón beszerezhető.
pont most gondolkoztam el, hogy ha ott leszek melyik autós játékot vegyem majd... vagy a Bornaut Paradise lesz va a Mindight Club Los Angeles. szerintetek melyik jobb.
arby: PlatinumShopba 10900 Ft, az OrigoGSM-en pedig 10990 Ft, persze újak... használtról nem tudok, de ezek talán a legjobb árak újonnan, amit találsz a neten...
Sziasztok. Nektek melyik szolgáltatónál van internet előfizetésetek és milyen gyors netetek van hogy tudtok az xbox live-hoz csatlakozni.? Mert nekem valamiért nem megy pedig az ethernet kábel bedugom a modembe, de valamiért nem akar csatlakozni a live-hoz.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.