Vinyóról is csinálja majd. De elvileg ott van a dolog az opciók között.
Telepíteni a dashboard-ról lehet, és ha jól tudom vagy az options-ba van vagy a game libraryba. De nem biztos, nem emlékszem pedig a múltkor raktuk fel a box-ra a GoW 2-öt
Aha, mindegy... megoldottam, mini hifit rádugtam, szóval nagyon király Már csak arra kéne rájönnöm, hogy hogyan tudok rátelepíteni a box-ra, mert pl midnight club-ba ha száguldozok akkor megéri tölteni a tájat..
Vinyóról is csinálja majd. De elvileg ott van a dolog az opciók között.
BigBoy írta: aha, azért keresgélek neten, hátha találok vagy ha tudnál adni egy linket azt megköszönném!
Nekem egy SpeedLink Brave Stereo 2.0-ám van. A Saturnban vettem hatezer Forintért.
Aha, mindegy... megoldottam, mini hifit rádugtam, szóval nagyon király Már csak arra kéne rájönnöm, hogy hogyan tudok rátelepíteni a box-ra, mert pl midnight club-ba ha száguldozok akkor megéri tölteni a tájat..
Szasztok! nekem olyan kérdésem lenne h nemrég lett egy xbox360-om és szeretném kikötni a házimozimra, van is kábelem de mikor rádugom a boxra meg az erösitöre akkor nincs hang,de ha lehuzom és tv-n szol akko minden okés, mit kéne tenni h müködjön ?
Oprikán keresztül dugtad be vagy AV/HDMI kábel csatlakozóját?
aha, azért keresgélek neten, hátha találok vagy ha tudnál adni egy linket azt megköszönném!
Szasztok! nekem olyan kérdésem lenne h nemrég lett egy xbox360-om és szeretném kikötni a házimozimra, van is kábelem de mikor rádugom a boxra meg az erösitöre akkor nincs hang,de ha lehuzom és tv-n szol akko minden okés, mit kéne tenni h müködjön ?
Szerintem TV tuner kártyával megoldható mind a hang, mind a monitor problémád. Bár nekem ilyenem még soha sem volt, és nemis fogllkoztam vele, szóval kérdezz meg egy hozzáértőt.
A tuneres dolog nem rossz ötlet, de akkor minduntalan mennie kell a gépének is, amikor játszik. Az meg nem kis áramfogyasztással jár.
aha, de a monitoron meg 1 vga bemenet van, akkor most folyton ki-be kellene huzkodnom ha gépezni vagy boxozni akarnék?
Szerintem TV tuner kártyával megoldható mind a hang, mind a monitor problémád. Bár nekem ilyenem még soha sem volt, és nemis fogllkoztam vele, szóval kérdezz meg egy hozzáértőt.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
BigBoy írta: Yee, megjött a boxom, megy is király, hdmi-ra rá van kötve a monitorra... annyi a gondom hogy a hangfalamat hogyan tudnám rákötni mert most nincs rákötve! Aki tudna segíteni annak hálás lennék, előre is köszi...
Csak akkor tudod rákötni a hangfalaid a gépre, ha moduláris kábelezésűek. Ilyen esetben ugyanis egy sima VGA kábellel (igen, ilyenkor a HDMI-nek búcsút kell mondani) és egy jack-RCA átalakítóval (kb. 700 Ft) rá lehet csatlakoztatni a hangfalakat a konzolra. Nekem is így működik.
aha, de a monitoron meg 1 vga bemenet van, akkor most folyton ki-be kellene huzkodnom ha gépezni vagy boxozni akarnék?
Yee, megjött a boxom, megy is király, hdmi-ra rá van kötve a monitorra... annyi a gondom hogy a hangfalamat hogyan tudnám rákötni mert most nincs rákötve! Aki tudna segíteni annak hálás lennék, előre is köszi...
BigBoy írta:
Yee, megjött a boxom, megy is király, hdmi-ra rá van kötve a monitorra... annyi a gondom hogy a hangfalamat hogyan tudnám rákötni mert most nincs rákötve! Aki tudna segíteni annak hálás lennék, előre is köszi...
Csak akkor tudod rákötni a hangfalaid a gépre, ha moduláris kábelezésűek. Ilyen esetben ugyanis egy sima VGA kábellel (igen, ilyenkor a HDMI-nek búcsút kell mondani) és egy jack-RCA átalakítóval (kb. 700 Ft) rá lehet csatlakoztatni a hangfalakat a konzolra. Nekem is így működik.
Bocs a floodért. Ma játszottam a Resi 5-el, és az átvezetőknél megfigyeltem hogy néha vannak vízszintes picit ugráló csíkok. Kb. 1-2 darab az is csak néha, akkor viszont ha kicsit több vágás van egy videóban vagy gyors az egész, akkor több. Nem tudom mi lehet ez. Tippem nekem az hogy vagy a tv képfrissítése túl kicsi, vagy a válaszidő talán. Más játéknál eddig nem is voltam figyelmes ilyesmire. DVD karcmentes szal ilyesmi kizárva, másrészt winyóra van másolva a game. Vagy lehet hogy éppen a tvmnek van ilyen napja, vagy az én szemem tul érzékeny ma. Mindenesetre ha valaki tud valami lehetséges okot ami valószínű, szívesen várom
Ide is beírom hátha valakit érdekel:
Eladó X360-as játékok: Assassin's Creed, Bully: Scholarship Edition, Def Jam: Icon.
Ha valamelyik érdekel dobj egy privit és beszéljük!!
Ezt láttam! Szép piros színű, bár én a natúrra esküszöm, annak ellenére, hogy szívesen nézelődök a moddingolt xbox360-ak körül. Vannak elképesztő királyok!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.