Oké!
Van már a 360_hoz valami Update amivel a Winyóra rá lehet másolni a játékot?
Ez lehet hogy ciki lesz!
Nem tudtok egy olyan boltot,ahol 360_as használt játékokat árulnak?
TOMYKILLER írta:
Oké!
Van már a 360_hoz valami Update amivel a Winyóra rá lehet másolni a játékot?
Ez lehet hogy ciki lesz!
Nem tudtok egy olyan boltot,ahol 360_as használt játékokat árulnak?
Csáó srácok!
Lenne egy kérdésem az X360-al kapcsolatban!
Nekem 2 éve volt 360-am,akkoriban elég sűrűn voltak a RedRing-es boxok!
Ki lettek már javítva ezek a hibák?
pl:túlmelegedés,processzor repedés.
Mert most akarok venni megint egyet,és jó volna tudni hogy mennyire gyakori probléma!
Ezt néztem ki!
Javítottak már a hibákon. Ha meg esetleg hibás lenne akkor az MS megjavítja. De igazából használatfüggő hogy elromlik-e sokszor. Ha aránylag jól szellőző helyen van, fektetve, nem megy zsinórba terhelés alatt 5 óráig, kikapcsolás elött egy kicsit hagyod lehűlni és ilyesmi dolgokat betartod jó eséllyel nem romlik el.
Csáó srácok!
Lenne egy kérdésem az X360-al kapcsolatban!
Nekem 2 éve volt 360-am,akkoriban elég sűrűn voltak a RedRing-es boxok!
Ki lettek már javítva ezek a hibák?
pl:túlmelegedés,processzor repedés.
Mert most akarok venni megint egyet,és jó volna tudni hogy mennyire gyakori probléma! Ezt néztem ki!
Tudod mit? Ahelyett hogy hosszasan magyaráznám: itt PGO-n menny a fórumbeállításoknál oda ahol az aláírásodat meg tod csinálni és illesz be ezt: img=http://card.my gamercard.net/HU/nxe/Cooler2292.png,00,00 Természetesen ne Cooler2292 írj hanem azt ami a te gamertagod. Feltéve ha ilyen stílusu gamercardot akarsz mint amilyen kubinak vagy nekem is kinn van.
Szerk.: a linkben a my szó után természetesen nincs szóköz, csak azért tettem én hogy most ne rakja be ide a képet. Ja, és ez az egész parancs szögletes zárójelbe kell.
Nekem még csak egyszer fagyott meg Burnoutozás közben amikor takendown-oltam történt-e mar valakivel ilyesmi?Esetleg miért történt?Mondjul még csak másfél hetes az X360.
Nekem egyetlen egyszer fagyott az Assassin's Creed. Nem tudom miért tette, de ez jó arány.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Nekem még csak egyszer fagyott meg Burnoutozás közben amikor takendown-oltam történt-e mar valakivel ilyesmi?Esetleg miért történt?Mondjul még csak másfél hetes az X360.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.