Az lehet...de szerintem itt korrektek az árak. Resident Evil 5. 11.000 Ft...azért az szép!
Hát korrekt árakról nem nagyon beszélhetünk. Resident evil 5-ért 11 rugó? miből van aranyból? Én megjelenés után kb 4 héttel vettem mintha új lenne állapotba 7500-ért. teljesen karcmentes, mindennel együtt. Na melyik éri meg jobban? Mondjuk boltból igazából nincs is olcsó. A vatera és társai viszont elég frankók. (pl. jatekaim.hu) Itt az emberek normális áron árulják a cuccaikat (többnyire), és cserélni is lehet. De ha nektek teccik kiadni 10 felett egy gameért lelketek rajta...
Aha, Citro koma, csak azok a 1200-esek általában egy hónapos előfizetések, ez meg egy éves. Egy év...gondold el, az neked kb. 20 bann!
Na, de ne hülyüljek már, szerintem a Chocho által belinkelt oldalon nagyon jók az árak!
Igazándiból hotmailes címmel lenne jó. És fontos hogy miylen országot állítottál be email cím regisztrációjakor. Ha az angol livere akarsz regelni, akkor UK kell kiválasztani hotmail regnél.
Sziasztok. Próbálok az xboxlive-hoz csatlakozni de valamiért nem enged. A gamertagot megadom az ok majd kérti windows live id azonosítot és azt valamiért nem fogadja el. Pedig a helyeset írom be. Valami ötlet?
Nem melegedhetett túl,mert bekapcsolásnál viccelt meg.Azért ütögettem,(persze nem erővel)mert régebben volt róla szó hogy valami kontakt hiba ez a piros led,ami a hőtágulás hatására hosszas idő után alakul ki. Inkább kikapcsolni nem merem most,hátha végleg nem jelez zöldet. Na mindegy hagyjuk a témát,vagy szervíz,vagy új gép vásárlás lesz a dologból.A FIFA 10-ig úgysem várok különösebben új játékot,úgyhogy nem nagy gond,az még odébb van.Addig majd játszok PC-n.
töfi írta:
Nem melegedhetett túl,mert bekapcsolásnál viccelt meg.Azért ütögettem,(persze nem erővel)mert régebben volt róla szó hogy valami kontakt hiba ez a piros led,ami a hőtágulás hatására hosszas idő után alakul ki. Inkább kikapcsolni nem merem most,hátha végleg nem jelez zöldet. Na mindegy hagyjuk a témát,vagy szervíz,vagy új gép vásárlás lesz a dologból.A FIFA 10-ig úgysem várok különösebben új játékot,úgyhogy nem nagy gond,az még odébb van.Addig majd játszok PC-n.
Elég butaság lenne egy garanciális box helyett egyből újat venni, de Te tudod.
Elkezdett pirosan villogni az X-boxomon a led,most mit csináljak,üssek rá egyet???
De komolyan mi ilyenkor a teendő? 1évees és két hónapos,az árcéduláját meg biztos nem találom meg.
töfi írta:
Elkezdett pirosan villogni az X-boxomon a led,most mit csináljak,üssek rá egyet???
De komolyan mi ilyenkor a teendő? 1évees és két hónapos,az árcéduláját meg biztos nem találom meg.
Márpedig a számlát mindig gondosan el kell tenni! Hisz a géped még garanciális - már ha nincs módosítva vagy törve, ugye...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.