Ha valaki mostanában vesz X360-at akkor a Multiformatban vegye.
Pro 60 GB (Jasperes!): 55.000,-
Resident Evil 5 Edition Elite: 80.000,-
Elite 120 GB: 67.000,-
A professional, meg a fegyvertuning az akico figurákbol csak kettö kell de azokhoz megkell csinálnom az öszes pályát S-re már 3-at megcsináltam kincs gyüjtös -böl is 50/45 szoval csak 5 kincs kell már a tojásoshoz megcsak egy roten egg kénne de nem találom sehol és már csak két fegyver nincs meg de ezeket megcsinálom
A 5 ora alatt végigjátszás végtelenlöszere csak a rakétavetöre szol és csak arra amit a 3 pálya 1 fejezetében a hajo roncsnál szedsz fel a vásárolt rakétavető nem lesz végtelen amugy a végtelen a többihez ugyjár hogy felkell max.ra tuningolni és utána kell megvenni a bonus features-ben.
Ja ha kiakrod maxolni ahoz majd gyüjtsd benne rendesen a pénzt mer egyik achivement az hogy az öszes fegyvert fel kell max-ra tuningolni és ahoz kell pénz rendesen
én eddig a Resi-ben 43/50 achivement -nél tartok és szerintem 2 kivételével kiunlockolom maxra
Van tippem melyik 2 az Tippem: a Professional fokozatos, és az összes akciófigurás? Azért az akciófigurásra tippelek mert az utolsóhoz nemtom mennyi pályát meg kell csinálni S rangra stb. szal az nehézkes.
A 5 ora alatt végigjátszás végtelenlöszere csak a rakétavetöre szol és csak arra amit a 3 pálya 1 fejezetében a hajo roncsnál szedsz fel a vásárolt rakétavető nem lesz végtelen amugy a végtelen a többihez ugyjár hogy felkell max.ra tuningolni és utána kell megvenni a bonus features-ben.
Ja ha kiakrod maxolni ahoz majd gyüjtsd benne rendesen a pénzt mer egyik achivement az hogy az öszes fegyvert fel kell max-ra tuningolni és ahoz kell pénz rendesen
én eddig a Resi-ben 43/50 achivement -nél tartok és szerintem 2 kivételével kiunlockolom maxra
Amit citro öszedobott képet az ténleg igy van HD-tv-n nálam is ilyen pedig boxon játszok.
Cooler a Resi Profesional-ban olyan egy üttés vagy bármi és már a földön fekszel és egykét másodperc van hogy életet kapj egyszoval nagyon kemény de a Veteran nem nehéz
Van megoldás a Professional módra is. Akkor kapsz végtelen lőszert a felszedett fegyverekhez, ha egy végigjátszás alkalmával a játékidőt 5 óra alá viszed. Úgy emlékszem akkor nem kapsz végtelen lőszert ha vásárolsz egy fegyvert. Szal fel kell venni a pályán. Rakétavető van a 3 fejezet első pályáján, szal csak addig kell elvinni a Professionalt utána már sokkal könnyebb végtelen rakétával.
Mindenképpen kimaxolom 1000-re a Resi-t mert fogadásom van rá Ha sörröl van szó akkor mindent Amúgy is sok brutál dolgot megcsináltam ez se lesz probléma, főleg hogy van motiváció.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nem lehet állítani az elrendezést benne? Mert anno a PS1-en lehetett, valamelyik gombbal egyes játékokban. Lehet a RE-nél is lehetséges ez!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Amit citro öszedobott képet az ténleg igy van HD-tv-n nálam is ilyen pedig boxon játszok.
Cooler a Resi Profesional-ban olyan egy üttés vagy bármi és már a földön fekszel és egykét másodperc van hogy életet kapj egyszoval nagyon kemény de a Veteran nem nehéz
Citro ez úgy néz ki only PS3 dolog van vmi tv-függő. Láttam videót az offline co-opról X360on, és ott normálisan félbe van vágva a kép.
én meg játszottam vele, és télleg ilyen... mármint a kép, csak az én TV-m normálisan elosztotta a "téglalapokat", szól szépen kihúzta a kép szélére, és kicsit nagyobb volt.
Nekem Jasper-esnek adták. Én is annak árultam. AKKOR még a kutya sem tudta (biztosra),hogy melyik mitől milyen.
Csak annyi volt biztos,hogy jobb a hűtése és halkabb. Ez meg is volt,összehasonlítva az enyémmel,dettó ugyanolyan volt.
Arcade JASPER-ként szereztem be egy veszprémi srácnak,aki (miután én kifizettem az árát) lemondta a boltot.
Akkor hírdettem itt és vetted meg.
Én is Jasperesnek hittem,mert ugyanolyan volt,mint a sajátom,eltekintve a 60GB winyótól és a Pro kiszereléstől.
Az én gépem szeptemberi volt,a tiéd pontosan nem tudom mikori,de asszem 2008-08-08 -as.
Akkor már javában készültek a Jasperek,való igaz,még a Falcon-ok is kint voltak a piacon.
Na,erről ennyit. Ám a gari erre is ugyanúgy áll.
De ha annyira hiányzik a Jasper,akkor nyiffantsd ki ezt nyugodtan és alaposan,hogy csak úgy füstöljön.
Aztán kérj a MS-tól másik gépet. Az már egészen biztosan Jasperes lesz.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.