Ez érdekes mert ilyent sem sűrűn hallok. Általában ilyen esetleg az érintkezéssel vagy a kábellel lehet baj. Vagy... vagy lehet ezer más is ami azt illeti szinte lövésem sincs, de a legkönnyebben leellenőrizhető az az hogy minden jól be van-e dugva stb. Képfrissítése milyen a monitorodnak?
Cooler írta:
Ez érdekes mert ilyent sem sűrűn hallok. Általában ilyen esetleg az érintkezéssel vagy a kábellel lehet baj. Vagy... vagy lehet ezer más is ami azt illeti szinte lövésem sincs, de a legkönnyebben leellenőrizhető az az hogy minden jól be van-e dugva stb. Képfrissítése milyen a monitorodnak?
Jól van bedugva, ellenőriztem. Nincs képfrissítése, mert TFT. (a hivatalos ugye 60 hz)
gyerünk Chocho, csak keményen!
és hogy ne nagyon legyen off: aztán majd írj mennyire tetszik/nem nem tettszik (de ezt a lehetőséget kizárom... ) az XBOX360-od
ok, én is szoktam (néha) hülyeséget írni a Doboz nyüstölése után... amúgy most FIFA-zok, imádom, eddig ez a 3. FIFa amit megvettem boxra... semelyikben nem csalódtam, és az irányítás felüdülés a "asdwe,space,nyilak" után.
Arby: a válasz az itteni nevem. mármint az ID-m...
amúgy PC-n próbáltam már a havernál, neki elfut maxnál kisebb fokozaton, szóval nagyjából a grafikával is tisztában vagyok, milyen szép (szerintem).
és igen, nekem is ezért tettszik, mert megannyi+1 lehetőségvan. én csak a Jatpacket hiányolom egy kicsit avval könnyebb lenne gyakni mint helikopterrel.
Arby írta:
VC-ben törni-zúzni
ott én nem törni zúzni szoktam...
és még egy, bocs hogy kötegszem: hogy hívják a nevem? negyed tizenegy, mi?
Arby! én is tervezem a GTA IV-et, a következő játékom fix ez lesz... persze inkább a sandbox részét fogom használni, de a sztorit sem hanyagolom majd (hogy is lehetne hanyagolni egy ilyen sztorit. ) ezért tettszik, mert nem igazán lehet megunni, legalábbis én így vagyok vele. az biztos, hogy el lehet vele szórakozni egy-két hónapig, talán fél évig is...
MongooseNX71 írta: Hát ja. Illene.
Ha mégsem,akkor tutti100%,hogy 2010 a megjelenés és a TGS-nél előbb nem lesz érdemi infó.
Én azért szurkolok a srácoknak,hogy végezzenek!
Szerintem fognak. A codisok nem a késésekről lettek híresek. Kérdés viszont, hogy a régi F-1-es vásárlóréteg mennyire lesz vevő az újragondolt koncepcióra.
Vevő lesz.
Már mindenki unta az "árkád forma egy" érzést.
A legutolsó (PS3-as) epizód is csupán a "ló nincs,a szamár is jó" jegyében fogy(ott) annyira,amennyire.
Bár meg kell vallani,ahhoz képest,hogy EU launch-game,még mindíg 8-10 ezer egy használt de normális állapotú példány belőle.
(én 4ezerért vettem mondjuk,vmi őrülttől ... )
Hát ja. Illene.
Ha mégsem,akkor tutti100%,hogy 2010 a megjelenés és a TGS-nél előbb nem lesz érdemi infó.
MongooseNX71 írta:
Hát ja. Illene.
Szerintem fognak. A codisok nem a késésekről lettek híresek. Kérdés viszont, hogy a régi F-1-es vásárlóréteg mennyire lesz vevő az újragondolt koncepcióra.
Jól hangzanak az ígéretek. Gondolom, az E3-on fogják bemutatni a játékot.
Hát ja. Illene.
Hát azért írtam...
(látom,nem jött le egészen. segond!)
A grafikáról és úgy általában az egészről nagyon-nagyon súlyosakat hallgat a CM.
kiadtak 5db képet,ami neonzöld és fekete színeken kívül nincs más és az egész egy vektorhálós ábrát mutat.
Ennyi és nem több. Max még néhány render vagy koncept kép,de semmi ingame. Sem videó,sem állókép.
Állítólag a Grid és a Dirt motorja lesz hiperszuper módon feltuningolva (van vmi neve is,de nem jut exembe).-> Megvan! E.G.O. a motor neve.
Törés és fizika természetesen a végletekig realisztikusan.
Meg úgy az egész elszakad a Sony féle arcade-érzéstől (de remélem nem lesz GTR szintű full szimuláció).
Leginkább a ToCA szériához tudnám hasonlítani (ejjj,a régi szép PSX-es idők a ToCA WTC-vel),ahogyan leírták.
Csapatok,pályák,időpontok meg minden a valóságosat tükrözik és nagyon komoly lesz az online háttér.
(kezdve az egymás elleni futamok és bajnokságoktól az aktuális valódihoz történő adatszinkronizációval).
Pl. Heidfeld összetöri magát és kihagy 2 futamot,akkor ez úgy lesz a gaméban is.
(kb. mint a FIFA09-ben)
"SCREENSHOTS"
Amúgy azt hallani,erősen valószínű,hogy áttolódik 2010-re.
Néhány infó az ígéretek közül:
- Váltakozó időjárás
- Több rétegű pálya (gumiabroncsokról lekopó gumimaradványokkal, kavicsok, víz)
- A víz befolyásolni fogja a pálya tapadását, gumik hőmérsékletét (ideális ív)
- A por és a szél, befolyásolni fogja a tapadást (pl. Bahrain) <- Colin Dirt örökség
- A pályára felhordott gumimennyiségtől fog változni a tapadás
- Zápor esetén az ősszegyulő víz aquaplaning-et okozhat
- Felszáradó pálya esetén hűteni kell majd az eső, vagy köztes gumikat
- A vizes aszfalton, autók által felvert vízfüggöny csökkenti a látótávolságot, és megnöveli az elektronikai meghibásodások lehetőségét.
- Futam végén gumi összeszedése a pályáról (többlet súly)
- Dobogó, pezsgőlocsolás
Jól hangzanak az ígéretek. Gondolom, az E3-on fogják bemutatni a játékot.
Hát azért írtam...
(látom,nem jött le egészen. segond!)
A grafikáról és úgy általában az egészről nagyon-nagyon súlyosakat hallgat a CM.
kiadtak 5db képet,ami neonzöld és fekete színeken kívül nincs más és az egész egy vektorhálós ábrát mutat.
Ennyi és nem több. Max még néhány render vagy koncept kép,de semmi ingame. Sem videó,sem állókép.
Állítólag a Grid és a Dirt motorja lesz hiperszuper módon feltuningolva (van vmi neve is,de nem jut exembe).-> Megvan! E.G.O. a motor neve.
Törés és fizika természetesen a végletekig realisztikusan.
Meg úgy az egész elszakad a Sony féle arcade-érzéstől (de remélem nem lesz GTR szintű full szimuláció).
Leginkább a ToCA szériához tudnám hasonlítani (ejjj,a régi szép PSX-es idők a ToCA WTC-vel),ahogyan leírták.
Csapatok,pályák,időpontok meg minden a valóságosat tükrözik és nagyon komoly lesz az online háttér.
(kezdve az egymás elleni futamok és bajnokságoktól az aktuális valódihoz történő adatszinkronizációval).
Pl. Heidfeld összetöri magát és kihagy 2 futamot,akkor ez úgy lesz a gaméban is.
(kb. mint a FIFA09-ben) "SCREENSHOTS"
Amúgy azt hallani,erősen valószínű,hogy áttolódik 2010-re.
Néhány infó az ígéretek közül:
- Váltakozó időjárás
- Több rétegű pálya (gumiabroncsokról lekopó gumimaradványokkal, kavicsok, víz)
- A víz befolyásolni fogja a pálya tapadását, gumik hőmérsékletét (ideális ív)
- A por és a szél, befolyásolni fogja a tapadást (pl. Bahrain) <- Colin Dirt örökség
- A pályára felhordott gumimennyiségtől fog változni a tapadás
- Zápor esetén az ősszegyulő víz aquaplaning-et okozhat
- Felszáradó pálya esetén hűteni kell majd az eső, vagy köztes gumikat
- A vizes aszfalton, autók által felvert vízfüggöny csökkenti a látótávolságot, és megnöveli az elektronikai meghibásodások lehetőségét.
- Futam végén gumi összeszedése a pályáról (többlet súly)
- Dobogó, pezsgőlocsolás
MongooseNX71 írta: PS3,PC,X360 platformokra adja ki a Codemasters 2009. Októberében.
Sajnos a CM oldalán SEMMI infó nincs róla (de van Dirt2 meg Overlord2,de ez most nem fontos).
Sebaj. Majd az E3-on. Tényleg,a GDC-n csend volt róla?
Jaj tényleg, elfelejtettem, hogy most már a Codinál vannak a jogok... Na mindegy, kösz a javítást! Nem, sajna nem volt hír róla a GDC-n.
PS3,PC,X360 platformokra adja ki a Codemasters 2009. Októberében.
Sajnos a CM oldalán SEMMI infó nincs róla (de van Dirt2 meg Overlord2,de ez most nem fontos).
Chocho !
Uppppssz....belested cseppet.
INFO
MongooseNX71 írta:
Jaj tényleg, elfelejtettem, hogy most már a Codinál vannak a jogok... Na mindegy, kösz a javítást! Nem, sajna nem volt hír róla a GDC-n.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.