... rohaggyakmeg, hogy belőlem is kitört .. pedig mefogadtam, hogy csak a Halo-ért nem vezsek boxot.. ezért is tiltottam el magam a H3-as vidiktől.. de hát nem belefutottam.... úgyhogy 360 jön a házhoz még ha beledöglök is... nem bírom tovább ezt... nem tarthatom örökké vissza
mostmár cak azt kívánom, ha lessz halo4 akkor ne vmi Xbox720-ra jöjjön ki met akkor golyó a fejbe..
Jaaaj dejó ezt akartam már megtudni. SCART átalakítót adnak.. nah az a lényeg mrt más luk nincs ezen a sz@ros TV-n má bocsánat
Remélem azért ezen a képcsövesen is elég szép grafikájavan...
Amúgy ez az egész őrület kb 10 percejött rám (régebb óta bennem van de féken volt tartva). Csak most a neten nézegettem Halo-2-s videókat (szigorúan Halo 2 mert a 3-at nem nézhetem... elvonó kúrán vagyok ) és azz egyik videó véletlen a H3-bol volt gameplay... hát az eddig dédelgetett száraz szalmakazalba (a lelkemben ) melyet gyógyszerekkel és apukumptúrás kezelésekkel próbáltam szárazon tartani () most megjött a szikra.... kitört belőlem.. hiába minden HALO KEEEEEEEL !!!!!!..... VAKI ADJON EGY XBOXOOOOOT XD.. ... várjtok beveszem a gyógyszereim és mindjárt jobban leszek.. azt hiszem
Én úgytudom, hogy lehet külön winyót venni rá.. hogy honnan arról fogamam sincs
De a Halo-hoz nemigen kelll nagyon winyó.. vagy igen arby?
De ha a Tv-men hátul csak SCART scatlakozó van akkor hogy a búbánatba dugom ré emberek??!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ :d nem baj de a winyó tényleg fontos szerintem mert memóriáról sokkal lassaban tölti be a játékot mint winyórol és így a memó többet lesz használva és talán el is romolhat és késöbb jönnek elő a textúrák stb........
Ha lenne akkor nem volnék ilyen hülye hozzá Ha hiszitek ha nem élőben még sosem láttam Xboxo360-at... csak a dobozát
De a Halo 3 nagyon csábít a doboz megvételére.. a Halo wars meg csal olaj a tűzre.. pedig gépvárásba akarnék menni de lehet, hogy Master Chief utáni beteges vágyam felborítja a terveimet
De attól félek, hogy mire megveszem kimegy a divatból, és max egy évig fogom élvezni (vagy annyi se..) aztán jön egy új konzol amire kiadják a Halo 4-et ... Nah akkor fogom felkötni magam..... szerintefd megéri még ilyenkor 360-at venni? Tudom kérdeztem már ezt de akkor is.. nagyon bizonytalan vagyok ez ügyben... meg a TV-m sem egy csúcskategóriás cucc... lehet, hogy rá sem tom kötni
Jaja milyen?
Engem csak a Halo 1-2 érdekel, hogy be tudonám-e tenni a 360-ba????
Akkor az Xbox Arcade-hoz Vezetéknélküli joy jár akkor mi a fenének a többi??? Elite meg Premium. Szinte semmi külömbség egyedül a merevlemez, de azt lehet tenni az Arcade-ba is.
Lejátsza.
Nem 100%-ig mindent,csak ami szerepel a kompatibilitási listán.
Lesd meg a M X360 oldalán !
Ja és kell hozzá egy progit letölteni, és rátenni a gépre.
Arcade géphez wireless joy jár.
Csak a Core gépekhez volt annó drótos joy !!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.