Egy zárt hálózat, állandó ellenőrzéssel. Regisztrál valaki, és amíg nem rosszalkodik, használhatja - persze csak a Silver acc.-ot, a Goldért fizetni kell.
Szvsz csak azért kérdezte, hogy elkerülje az offolást.
Hogyan mülködik ??
Háááát ... az egyik dróton bemegy a jel (sok-sok egyes meg nulla,összevissza,de bizonyos rendszer szerint),aztán egy másikon kimegy.
Aztán a másikon megy be és az egyiken ki. Vagy éppen egy harmadikon. Egészen pontosan nem is tudom...
Talán valami iskolázott(abb) kolléga elmagyarázza. De ahhoz kevés lesz itt sztem a hely.
Gabif, tényleg érdekel, vagy csak azért kérdezed, hogy ne legyen off? amúgy milyen kérdés az, hogy, hogy működik az Xbox Live? elég összetett rendszer, sok idő lenne elmagyarázni, próbáld ki... vagy vársz valakire, aki normálisan leírja (Cooler, Mongoose) vagy utánaolvasol.
És te full vagy ready tévén nézed?
Nálam meg épp fordítva jött le dolog,függetlenül az OPTIMAL dologtól.
De ezt lehet tévéje válogatja (képjavító áramkörök,miegyéb).
Nálam a komponensnél kontrasztosabb volt a kép. Csak ez alapján írtam.
Aztán az valószínű,hogy ha tényleg pixel ponzosan kihasználja a HDMI zsinórral a teljes felbontást,akkor tökéletesen torzításmentes képet kapsz,amúgy meg nem,de ezt sztem ember nem tudná szabadszemmel megmondani.
Max. ha van viszonyítási alapod.
Szóvl tényleg akkor jársz legjobban,ha meglesed mindkettővel.
Egy eccerű hdmi zsinór csak 2ezer,próbának tökéletesen megfelel.
Ready tvm van. Látvánnyal teljesen meg vagyok elégedve, teljesen jó, szép, tiszta.
Én meg pont a HDMI mellett teszem a voksom. Én úgy látom hogy élesebb a kép, meg úgy összességében az én szememnek jobban bejön a HDMI. Jah, és amiért még jó a HDMI az az hogy van olyan beállítás boxon h optimal resolution. Ezzel kihozhatod a legjobb felbontást a tvdből. Pl. ha én Komponensel kötöm össze akkor választhatok 720p-t, optimal ebben az esetben nincs. HDMI-vel van olyan menü így a tvmből 1360x768-at hoz ki. Nem nagy a különbség az igaz de az is valami. Sztem vegyél egy HDMI kábelt nézd meg a képet mindkettővel és ahogy neked jól esik azt válaszd.
És te full vagy ready tévén nézed?
Nálam meg épp fordítva jött le dolog,függetlenül az OPTIMAL dologtól.
De ezt lehet tévéje válogatja (képjavító áramkörök,miegyéb).
Nálam a komponensnél kontrasztosabb volt a kép. Csak ez alapján írtam.
Aztán az valószínű,hogy ha tényleg pixel ponzosan kihasználja a HDMI zsinórral a teljes felbontást,akkor tökéletesen torzításmentes képet kapsz,amúgy meg nem,de ezt sztem ember nem tudná szabadszemmel megmondani.
Max. ha van viszonyítási alapod.
Szóvl tényleg akkor jársz legjobban,ha meglesed mindkettővel.
Egy eccerű hdmi zsinór csak 2ezer,próbának tökéletesen megfelel.
Én meg pont a HDMI mellett teszem a voksom. Én úgy látom hogy élesebb a kép, meg úgy összességében az én szememnek jobban bejön a HDMI. Jah, és amiért még jó a HDMI az az hogy van olyan beállítás boxon h optimal resolution. Ezzel kihozhatod a legjobb felbontást a tvdből. Pl. ha én Komponensel kötöm össze akkor választhatok 720p-t, optimal ebben az esetben nincs. HDMI-vel van olyan menü így a tvmből 1360x768-at hoz ki. Nem nagy a különbség az igaz de az is valami. Sztem vegyél egy HDMI kábelt nézd meg a képet mindkettővel és ahogy neked jól esik azt válaszd.
Eccerű.
Kényszerítsen rá,hogy megvegyem...
Mit csinál?
Kiszedi a tárcámból vagy leemeli a bankkártyámról az árat,aztán kilök az áruház ajtaján és utánamdobja a terméket.
És még rámkiabál: "KIBONTOTTAD,megvetted ..."
Az ilyen fej kiírásoknak nem kell hinni !
Csak az hisz,aki hiszékeny vagy fél.
OFF:
pl.: Pénteken jött egy számla a Vodafone-tól,hogy azonnal fizessek 37500 pénzt,mert ha 3 napon bellül nem,akkor behajtócég,bíróság,stb...
Hozzá teszem,már vagy egy éve közöm sincs a céghez. Se telefon,se net,se semmi...
Hirtelen felindulásból bementem a helyi képviseletre. Magyarázták hogy így-meg-úgy,nem zárták le az előfizumat annó és küldtek róla levelet.
Ja,csak nekem nem és ANNÓ az előfizu zárását ALÁÍRTAM.
Na,akkor telefon számlázási osztályra. Mondják,hogy operátor és a levél nem hazudik.
Kicsit erősítettem a hangnemen és kértem,hogy nézze már meg jobban,mert én ugyan nem fizetek és még be is perelem őket.
És -milyen érdekes- azonnal kiderült,hogy a "rendszer" rosszúl látta,mert egy másik (gondolom "biztosabb" rendszer) azt látta,amit én mondtam. Tehát stornó a levél,bocsánat,miegyebek. Jah,csak az időmet rabolták és az agysejtjeimet amortizálták kissé. Az is stornó ??
De persze AZ,AKI FÉL vagy HISZÉKENY már rég fizette volna a 37500 forintot rögtön,mint a kisangyal.
Szóval mindezt csupán azért írtam le,mert a világ úgy tűnik azoké,akinek "hatalma" van a másik felett.
De NEM kell mindent elhinni. Sem a BKV ellenőrnek,sem a Mikulásnak,sem a tanítónéninek,sem a mobilcégnek,sem a konzolboltnak, sem a gazdaságos nagyáruház cetlijének. Mindennek utána kell járni egy másik csatornán és hamar kiderül a turpisság !
OFF-OFF-OFF: Gondolom,vagytok itt egy páran,akik még tanúlnak. Nekem is van egy fiam (10 éves) és persze suliba jár.
Néha nincs kész a lecke,tanárnéni 1-est ad miatta. NEM TEHETI !!! Erről törvény van. (oktatási törvény részét képezi 2003 óta!!)
Ami NEM kapcsolódik az órai számonkéréshez (tehát otthoni GYAKORLÁS,pl. 10 matekpélda vagy 30 szó helyesírásból) és nem képezi annak részét,az NEM ÉRTÉKELHETŐ (sem 1-essel,sem 5-össel). Ha nincs felszerelés,azért adhat 1-est (hisz nincs miből/mivel dolgozni). De ha az adott leckét amúgy sem értékelte volna,nem büntethet rossz érdemjeggyel,még a 10. alkalommal sem.
AZ EGÉSZ VILÁG A MEGFÉLEMLÍTÉSEN ALAPULVA MÜLKÖDIK. Legalábbis nagyon sokan ezt szeretnék. Akár tudatosan,akár az nélkül.
Na,befejeztem és kibosszankodtam magam. Bocsesz érte !!
ON
Ha nincs
MongooseNX71 írta:
Én nem hittem neki, csak megírtam mennyi hülyeség van még!
Amúgy a házi feladatos érdekes, még jól jöhet...
Én mindig kibontom ha DVD-t, vagy valami ilyesmit veszek, sose árt megnézni nem bäsznak-e át!
Na de elég az OFF-ból!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
MongooseNX71 írta: Nem kell elhinni a rizsát,hogy "NEM BONTHATJUK KI ADDIG,AMÍG KI NEM FIZETTED".
OFF
Egy Tescoban láttam, hogy volt egy kiírás, hogy ha kibontod akkor meg kell venned. Elég hülyeség, talán ha lenne bemutatódarab akkor oké, de ott nem volt.
Eccerű.
Kényszerítsen rá,hogy megvegyem...
Mit csinál?
Kiszedi a tárcámból vagy leemeli a bankkártyámról az árat,aztán kilök az áruház ajtaján és utánamdobja a terméket.
És még rámkiabál: "KIBONTOTTAD,megvetted ..."
OFF:
pl.: Pénteken jött egy számla a Vodafone-tól,hogy azonnal fizessek 37500 pénzt,mert ha 3 napon bellül nem,akkor behajtócég,bíróság,stb...
Hozzá teszem,már vagy egy éve közöm sincs a céghez. Se telefon,se net,se semmi...
Hirtelen felindulásból bementem a helyi képviseletre. Magyarázták hogy így-meg-úgy,nem zárták le az előfizumat annó és küldtek róla levelet.
Ja,csak nekem nem és ANNÓ az előfizu zárását ALÁÍRTAM.
Na,akkor telefon számlázási osztályra. Mondják,hogy operátor és a levél nem hazudik.
Kicsit erősítettem a hangnemen és kértem,hogy nézze már meg jobban,mert én ugyan nem fizetek és még be is perelem őket.
És -milyen érdekes- azonnal kiderült,hogy a "rendszer" rosszúl látta,mert egy másik (gondolom "biztosabb" rendszer) azt látta,amit én mondtam. Tehát stornó a levél,bocsánat,miegyebek. Jah,csak az időmet rabolták és az agysejtjeimet amortizálták kissé. Az is stornó ??
De persze AZ,AKI FÉL vagy HISZÉKENY már rég fizette volna a 37500 forintot rögtön,mint a kisangyal.
Szóval mindezt csupán azért írtam le,mert a világ úgy tűnik azoké,akinek "hatalma" van a másik felett.
De NEM kell mindent elhinni. Sem a BKV ellenőrnek,sem a Mikulásnak,sem a tanítónéninek,sem a mobilcégnek,sem a konzolboltnak, sem a gazdaságos nagyáruház cetlijének. Mindennek utána kell járni egy másik csatornán és hamar kiderül a turpisság !
OFF-OFF-OFF: Gondolom,vagytok itt egy páran,akik még tanúlnak. Nekem is van egy fiam (10 éves) és persze suliba jár.
Néha nincs kész a lecke,tanárnéni 1-est ad miatta. NEM TEHETI !!! Erről törvény van. (oktatási törvény részét képezi 2003 óta!!)
Ami NEM kapcsolódik az órai számonkéréshez (tehát otthoni GYAKORLÁS,pl. 10 matekpélda vagy 30 szó helyesírásból) és nem képezi annak részét,az NEM ÉRTÉKELHETŐ (sem 1-essel,sem 5-össel). Ha nincs felszerelés,azért adhat 1-est (hisz nincs miből/mivel dolgozni). De ha az adott leckét amúgy sem értékelte volna,nem büntethet rossz érdemjeggyel,még a 10. alkalommal sem.
AZ EGÉSZ VILÁG A MEGFÉLEMLÍTÉSEN ALAPULVA MÜLKÖDIK. Legalábbis nagyon sokan ezt szeretnék. Akár tudatosan,akár az nélkül.
Na,befejeztem és kibosszankodtam magam. Bocsesz érte !!
ON
Ha nincs
ronAdinho írta: Oh akkor ezt most nem nagyon értem mer van 1 olyan hír kint ( 2009 februári) hogy jasperes xbox360-ok érkeztek és ha rámegyek a webshop-re ott meg már az van kinn hogy 2007. Nov 22. megjelenése akkor most ez nem jó?
Hát akkor ez most így nem.
Kérdezd meg őket,hogy akkor mi is a szitu.
Ha nagyon agyalnak,akkor kamu az egész.
Ha mondják,hogy TE tudod jól,csak ők bénáztak és rosz képet raktak ki,még van esély.
Aztán ha személyesen mész el hozzájuk megvenni a gépet,meg tudod nézni !
Nem kell elhinni a rizsát,hogy "NEM BONTHATJUK KI ADDIG,AMÍG KI NEM FIZETTED".
Mivel a gyártási időpont láthatósága miatt éppen ki van hagyva egy kis ablak a doboz tetején és ott lapul az igazság.
Ha a gép 2007-es dátumozású,akkor kamu a JASPER-es duma.
Ha 2008-08 utáni,akkor va esélyed,hogy tényleg JASPER a deszkája.
DE mindenképpen tudnod kell,hogy 12,5 Voltos-e az alaplap. Mert az bizonyítja egyedül külsőleg,hogy tényleg a legújabb típus.
Ha csak 14,2V,akkor nem olyan és persze a 16,5V sem jó.
(evidens,hiszen az alacsonyabb csíkszélességgel gyártott deszkák illetve procik és végéák alacsonyabb feszültség igénnyel bírnak)
Igazából sztem csak annyi lehet a bibi,hogy az adott bolt elírta és NEM 2007-11-22 a gyártási idő,hanem 2008-11-22. Mert akkor okés a dolog.
MongooseNX71 írta:
OFF
Egy Tescoban láttam, hogy volt egy kiírás, hogy ha kibontod akkor meg kell venned. Elég hülyeség, talán ha lenne bemutatódarab akkor oké, de ott nem volt.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Oh akkor ezt most nem nagyon értem mer van 1 olyan hír kint ( 2009 februári) hogy jasperes xbox360-ok érkeztek és ha rámegyek a webshop-re ott meg már az van kinn hogy 2007. Nov 22. megjelenése akkor most ez nem jó?
ronAdinho írta:
Oh akkor ezt most nem nagyon értem mer van 1 olyan hír kint ( 2009 februári) hogy jasperes xbox360-ok érkeztek és ha rámegyek a webshop-re ott meg már az van kinn hogy 2007. Nov 22. megjelenése akkor most ez nem jó?
Hát akkor ez most így nem.
Kérdezd meg őket,hogy akkor mi is a szitu.
Ha nagyon agyalnak,akkor kamu az egész.
Ha mondják,hogy TE tudod jól,csak ők bénáztak és rosz képet raktak ki,még van esély.
Aztán ha személyesen mész el hozzájuk megvenni a gépet,meg tudod nézni !
Mivel a gyártási időpont láthatósága miatt éppen ki van hagyva egy kis ablak a doboz tetején és ott lapul az igazság.
Ha a gép 2007-es dátumozású,akkor kamu a JASPER-es duma.
Ha 2008-08 utáni,akkor va esélyed,hogy tényleg JASPER a deszkája.
DE mindenképpen tudnod kell,hogy 12,5 Voltos-e az alaplap. Mert az bizonyítja egyedül külsőleg,hogy tényleg a legújabb típus.
Ha csak 14,2V,akkor nem olyan és persze a 16,5V sem jó.
(evidens,hiszen az alacsonyabb csíkszélességgel gyártott deszkák illetve procik és végéák alacsonyabb feszültség igénnyel bírnak)
Igazából sztem csak annyi lehet a bibi,hogy az adott bolt elírta és NEM 2007-11-22 a gyártási idő,hanem 2008-11-22. Mert akkor okés a dolog.
ronAdinho írta: ... xbox360 jasperes alaplappal 44 ezresért megérné? Mert 2007-es box...
Ha 2007-es,akkor tutti nem JASPER-es. CSAK akkor, ha 12,5 Voltos az alaplapja !
Márpedig olyanokat 2008 augusztustól gyártott a MS.
Chocho !
A 256MB memókari NINCS telepítve sehogyan sem a gépre.
Az az Arcade csomag tartalmát képezi. Egy fizikailag is elkülönülő memókari,256MB tárhellyel.
MongooseNX71 írta:
Chocho !
Az az Arcade csomag tartalmát képezi. Egy fizikailag is elkülönülő memókari,256MB tárhellyel.
Upsz, ez esetben félretájékoztattak, elnézést kérek.
ronAdinho írta: ... xbox360 jasperes alaplappal 44 ezresért megérné? Mert 2007-es box...
Chocho !
Milyen gépre?
Eszterga pad,gázturbinat,betonkeverő kizárva.
Ha perszonál kompjúter,akkor igen. Kell hozzá egy progit installálni a "gépre" (asszem xbcs vagy mi,utánnanézek!),aztán felismeri.
Szóval igen,lehet.
Wifi-set is lehet,csak akkor venni kell egy külön erre a célra kiadott wifi vevő egységet a PC-be plugni és onnantól már u.a. minden,
mint a drótosnál.
Más:
Van lehetőség x360-nál ugyanúgy nagyobb winyót "installálni" a gépre/gépbe,mint a szabvány (aka 20-60-120 GB).
Havernak 250-es van. Beépítik az x360 házba a burkolat alá és onnantól a dolog adott.
Kb. 5-6 ezerért oldják meg. Gari viszont ugrik...
Chelseakid !
Az u.a.,mint a boxos,csak a csomagban van a pc kompatibilitáshoz kellő szoftver.
(vagyis nem kell letölteni)
Hoppsz !
Már meg is van.ÍME
Remélem mülködik. Én nem próbáltam,de sok sikert !!
Kicsi helyesbítée:
CSAK vezetékes joy-al mülködik !!!!!
Tudom,hogy vmilyen módon lehet a wifiset is pécéhez társítani (hiszen van direkt erre wifi vevő egység),de ezek szerint nem ezzel.
Lehet,a wifi-vevőhöz csomagolják AZT a szoftvert ??
Ha van érdemi infótok osszátok már meg lécci. Kíváncsivá tett a dolog. (ja,aztán majd úgy járok hogy hamar...)
Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy az Xbox 360as kontrollert(vezetékes) lehet e gépre csatlakoztatni?
Milyen gépre?
Eszterga pad,gázturbinat,betonkeverő kizárva.
Ha perszonál kompjúter,akkor igen. Kell hozzá egy progit installálni a "gépre" (asszem xbcs vagy mi,utánnanézek!),aztán felismeri.
Szóval igen,lehet.
Wifi-set is lehet,csak akkor venni kell egy külön erre a célra kiadott wifi vevő egységet a PC-be plugni és onnantól már u.a. minden,
mint a drótosnál.
Más:
Van lehetőség x360-nál ugyanúgy nagyobb winyót "installálni" a gépre/gépbe,mint a szabvány (aka 20-60-120 GB).
Havernak 250-es van. Beépítik az x360 házba a burkolat alá és onnantól a dolog adott.
Kb. 5-6 ezerért oldják meg. Gari viszont ugrik...
Chelseakid !
Az u.a.,mint a boxos,csak a csomagban van a pc kompatibilitáshoz kellő szoftver.
(vagyis nem kell letölteni)
Azt szeretném kérdezni hogy a konzolvilág.hu oldalon látható xbox360 jasperes alaplappal 44 ezresért megérné? Mert 2007-es box és azok között sok hibás volt ha jól tudom szóval nem tudom hogy ez most megérné e.
ronAdinho írta:
... xbox360 jasperes alaplappal 44 ezresért megérné? Mert 2007-es box...
Chocho !
Azt szeretném kérdezni hogy a konzolvilág.hu oldalon látható xbox360 jasperes alaplappal 44 ezresért megérné? Mert 2007-es box és azok között sok hibás volt ha jól tudom szóval nem tudom hogy ez most megérné e.
ronAdinho írta:
Igen, nagyon megéri. A Jasperrel szerelt példányok között nagyon kevés van, amelyik hibás, így erősen javallott keresni őket. Nem mellesleg pedig a 256 megás memkártya eleve a gépre van telepítve, így nem kell külön beletenni (gondolom, az Arcade kiszerelésről van szó).
Ha már itt tartunk, én is kérdeznék valamit. A GTA 4 xboxos megjelenésekor volt valami balhé az Arcade masinákkal, mert hogy azokra nem lehetett menteni a játékban. Ez azóta megoldódott?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.