Elkezdett pirosan villogni az X-boxomon a led,most mit csináljak,üssek rá egyet???
De komolyan mi ilyenkor a teendő? 1évees és két hónapos,az árcéduláját meg biztos nem találom meg.
LIVE Goldot úgy tudsz feltölteni, hogy a kártyán lévő kódot bepötyögöd. Ahova be kell pötyögni azt meg úgy tudod előhozni hoyg megnyomod a kontrolleren az Xbox emblémás gombot, és ott balra mész, és a legszélső fülön van olyan menü hogy Redeem Code. Ide kell bepötyögni és kész. Ez ugyanígy működik ha pontokat akarsz feltölteni.
Én is úgy voltam régebben hogy nem nagyon akartam konzolt venni, aztán mégis. Sőt valószínüleg veszek az Xbox mellé még valamit. Az a kérdés hogy az X mivel áll elő az E3-on. Ha a tervek beigazolódnak és a casual felé mennek, és mozgásirányítást akarnak, mindez a hc címek rovására akkor tuti veszek egy PS3-at. Ha valami frankóssal előrukkolnak akkor kibírom PS3 nélkül és akkor lehet Wii-t De azt hozzáteszem hogy csak akkor veszek PS3-at ha lejjebb megy az ára, és ha visszateszik bele a PS2 kompatibilitást...
Itt van amiröl beszéltem ennél már vékonyitott HDMI
Ja erről beszéltek? Ilyet adtak hozzá meg "sima" hdmi kábelt is...
Amugy valaki fizetett be a live-ra? El tudná magyarázni valaki hogy ha megveszem a kártyát utánna mit kell csinálni? Új profil is kell stb? Előre is kösz
Igen, utánaolvasással már én is rájöttem, de a MS hdmi kábel tudtommal nincs benne alapból a dobozban. Vagy igen? Mindenesetre olcsóbb egy hdmi-dvi, mint az Ms kábele.
Amugy ha rendes microsoft-os HDMI kábeled van ahoz van egy vékonyabb audio kábel ami befér a képbe akkor is ha rá van dugva a HDMI és nem kell a müanyagot leszedni
Am én is kimaxoltam a resi-t
Igen, utánaolvasással már én is rájöttem, de a MS hdmi kábel tudtommal nincs benne alapból a dobozban. Vagy igen? Mindenesetre olcsóbb egy hdmi-dvi, mint az Ms kábele.
Amugy ha rendes microsoft-os HDMI kábeled van ahoz van egy vékonyabb audio kábel ami befér a képbe akkor is ha rá van dugva a HDMI és nem kell a müanyagot leszedni
Ez is egy megoldás, én a mini hifit kötöttem rá...
Én jobb szeretném a számítógépem hangfalát, mivel ott lenne a gép mellett és nem akarok oda egy hifit. Csak a műanyagborítás az akadály (mert nem fér el a hdmi kábel mellett ha rajta van), ami egyszerűen leszedhető, tehát semmi akadálya.
Lenne egy lényeges kérdésem. Megfordult a fejemben, hogy PC-s létemre veszek gép mellé egy Boxot, de monitoromon nincsen hdmi, tehát úgy lehetne megoldani, hogy rámegy egy hdmi-dvi átalakítóval a monitorra, jó, a kép meglenne. És akkor van az xbox rca (lent, középen az átalakító végén fehér, piros) ami elvileg alapból jár az xbox-hoz, ezt rá egy jack-rca átalakítóra és elméletben megvan a hang is. A kérdés pedig az, hogy tudja-e az xbox egyszerre a hdmi és az av-t egyszerre így? Annyit tudok, hogy PS3-on ez működik, Xbox 360-ról pedig nem találtam ilyen infót.
Na, találtam róla videót amiben csávó pont úgy csinálja meg a hangot ahogy én terveztem, tehát lehetséges.
Lenne egy lényeges kérdésem. Megfordult a fejemben, hogy PC-s létemre veszek gép mellé egy Boxot, de monitoromon nincsen hdmi, tehát úgy lehetne megoldani, hogy rámegy egy hdmi-dvi átalakítóval a monitorra, jó, a kép meglenne. És akkor van az xbox rca (lent, középen az átalakító végén fehér, piros) ami elvileg alapból jár az xbox-hoz, ezt rá egy jack-rca átalakítóra és elméletben megvan a hang is. A kérdés pedig az, hogy tudja-e az xbox egyszerre a hdmi és az av-t egyszerre így? Annyit tudok, hogy PS3-on ez működik, Xbox 360-ról pedig nem találtam ilyen infót.
A 12 hónap live nekem is jó volna. Meg még a Star Wars is jöhetne, a többi vagy van, vagy nem kell. Tulajdonképpen csak egy olyan van ami nem kell, az a Halo Wars. A többi az van!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.