Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Annyit mondtam hogy március 19.-e óta nem játszottam a CoD 5-el. És így ránézésre a Resi elött azzal játszottam. Ebből következik hogy ezer éve csak a Resi megy Amúgy onann tudom hogy mikor játszottam mivel hogy megnézem részletesen a profilomat
Cooler írta: Ki mivel játszik ebben az ideiglenes kis pangásban?
én tudom Te mivel játszottál legutoljára... várj... szvsz a... talán a Resi 5 és a...CoD5? eltaláltam?
sokaknak látszik, mivel játszadozott, na de leírom, ha már megkérdezted: FIFA09, Halo 3 és a Fable II.
CoD 5-el márc. 19.-e óta nem játszottam Csak Resi 5
Ki mivel játszik ebben az ideiglenes kis pangásban?
én tudom Te mivel játszottál legutoljára... várj... szvsz a... talán a Resi 5 és a...CoD5? eltaláltam?
sokaknak látszik, mivel játszadozott, na de leírom, ha már megkérdezted: FIFA09, Halo 3 és a Fable II.
Egyet értek.
Én várok a postásra, hogy meghozza az X-Men Origins Wolverine játékomat, és mostanában a Mortal Kombat vs. DC Universevel játszom rendszeresen. Én szvsz ajánlom!
Komolyan jobb dolgotok nincsen mint ilyen kis szarságokon veszekedni? Fejezzük már be az OFF-ot.
Más: Ki mivel játszik ebben az ideiglenes kis pangásban?
Off
1. Az ország alatt a többségre gondoltam, nem is tudom miért nem azt írtam.
2.Általában az így szokott lenni, ha van 65, akkor 68 is van. Elvégre egy ember nem minden pénzét adja oda egy konzolért
On
Matthawk írta:
2.Általában az így szokott lenni, ha van 65, akkor 68 is van. Elvégre egy ember nem minden pénzét adja oda egy konzolért
OFF
Ha van 68-ad akor van 71-es, ha van 71-ed akkor van 74-ed... Most esett le, hogy végtelen pénzem van! Indulok is vásárolni! XD
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
1. Az ország alatt a többségre gondoltam, nem is tudom miért nem azt írtam.
Nem azért mert olyan nagyon gazdag lenne az ország. Csak azért írtam, mert ez volt a legolcsóbb amit találtam, 68-ezerért, ők meg 65-ért vették, és ha csak 68-ért találnánk nem 65-ért én akkor is megvenném, tehát 3-ezret pluszba odaadni egy boxért nem nagy kidobás. Ha már van 65-öd gondolom 68-ad is van...
Matthawk írta:
Nem azért mert olyan nagyon gazdag lenne az ország.
Ki beszél itt az országról? Itt egyénekről van szó.
Nem azért mert olyan nagyon gazdag lenne az ország. Csak azért írtam, mert ez volt a legolcsóbb amit találtam, 68-ezerért, ők meg 65-ért vették, és ha csak 68-ért találnánk nem 65-ért én akkor is megvenném, tehát 3-ezret pluszba odaadni egy boxért nem nagy kidobás. Ha már van 65-öd gondolom 68-ad is van...
MongooseNX71 írta: Matthawk!
Az ott 68,nem 65. Mármint az elite a KonzolStúdióban.
Vagy van spanod,hogy engedtek az árából??
Pulai!
Less meg egy demót pécén (gondolom letölthető) és próbáld ki azzal. Dettó u.a. a kettő.
Afféle vadnyugati GTA. Sztem a stílusban a legjobb (mármint a western játékok közül)
Talán csak a Red Dead Revolver jobb, de az FPS/TPS,ugye.
Össze ne szakadjon a világ 3.000 ft különbségtől! Ez volt a legolcsóbb amit találtam. Egyébként nekem premiumom van.
Matthawk írta:
Össze ne szakadjon a világ 3.000 ft különbségtől!
Végül is igazad van, mások annyit szórnak el cuccra egy-egy délutánon...
Hát ne is! Csak 65 nem 68. Mond csak egy boltosnak,hogy adja oda 65-ért a gépet,amit 68-ért árul. Kiröhög. (jobb esetben)
Amúgy kafa,hogy Neked 3ezer pénz "semmi". (más meg dolgozik ám érte,hé!)
És Te mintha Elite-ot említettél volna !? De mostmár látom,csak a válaszod volt és Nagyi írta.
"Ám én 65-ért vettem az Elite-t mindennel együtt"
Akkor boccsss... P.E.A.C.E
Matthawk!
Pulai!
Less meg egy demót pécén (gondolom letölthető) és próbáld ki azzal. Dettó u.a. a kettő.
Afféle vadnyugati GTA. Sztem a stílusban a legjobb (mármint a western játékok közül)
MongooseNX71 írta:
Matthawk!
Pulai!
Össze ne szakadjon a világ 3.000 ft különbségtől! Ez volt a legolcsóbb amit találtam. Egyébként nekem premiumom van.
Játszott valaki a Call of Juarez játékkal. Érdekelne a véleménye a játékról. A bemutatók alapján nekem nagyon tetszik, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.
pulai írta:
Játszott valaki a Call of Juarez játékkal.
Igen, szerintem is játszott vele valaki. Sőt, többen is.
Matthawk!
Pulai!
Játszott valaki a Call of Juarez játékkal. Érdekelne a véleménye a játékról. A bemutatók alapján nekem nagyon tetszik, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Én játszottam vele anno, és nem olyan nagy szám. Elsőre persze jónak tűnik, de nem egy kiemelkedő darab. Metacritic szerint 7.1 és úgy gondolom ez teljesen korrekt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.