Üdv. Lenne egy kis problémám. Próbálok amerikai regit. létrehozni a liveon de valami hibát ír. Egyébként mindent elfogad majd ugye MS szerződést elfogadod megadok egy telcsi számot és utánna nem akar csatlakozni. Pontosabb ezt írja ki: XBOX LIVE SIGNUP IS CURRENTLY UNAVAILABLE. PLASE TRY AGAIN LATER. Ha jól értem azt írja később próbálkozzak. Csak már két napja próbálkozom. Esetleg valami ötlet? Már van egy uk regin a liveon remélem nem az a baj.
Tegnap kölcsönkaptam Bate Xbox 360-as GTA 4-ét, és teljesen meg vagyok elégedve. A játék remekül megy az arcade kiadású Xboxon is, nem hiányzik neki a vinyó, sőt, még a lemezt se pörgeti olyan gyakran (összehasonlítás képp a DOA 4-nél már-már sikított a masina).
Majd fog mikor már 3 város lesz megnyitva Nekkem van hozzá 20 gigás vinyó de így is el tart egy darabig míg be tölti a dolgokat.
A tv-m egy 72cm-es sima Samsung tv, messziről nem gáz közelről viszont nagyon szemcsés, és a kis feliratokat is nehéz olvasni(ezért nem tudok Dead Rising-el játszani ) de ezenkívül tökéletesen megfelel.
Tegnap kölcsönkaptam Bate Xbox 360-as GTA 4-ét, és teljesen meg vagyok elégedve. A játék remekül megy az arcade kiadású Xboxon is, nem hiányzik neki a vinyó, sőt, még a lemezt se pörgeti olyan gyakran (összehasonlítás képp a DOA 4-nél már-már sikított a masina).
Nem írta ki nyíltan, hogy flashelés (bár a reakciójából ez szűrhető le), a modolás, pedig hűtés módosítást is jelenthet. Persze a garancia így is ugrik.
Nem szóltam semmit, csak jó tanács volt, hogy nagyon nem éri meg, persze ha valaki plusz hűtést rak rá azt megértem valamennyire, én is féltem, egyhuzamban nem szabad 2 óránál többet játszani rajta, és semmi baja nem lesz.
Meg amúgy nem is éri meg. Ugrik a LIVE és a Multi is. (azt kell hogy mondjam jól ki van ez találva, a MS/Sony nem csak mondogatja, hanem tesz is hogy csökkenjen e warez, még ha ez legfőképp nekik kedvez.)
Nem írta ki nyíltan, hogy flashelés (bár a reakciójából ez szűrhető le), a modolás, pedig hűtés módosítást is jelenthet. Persze a garancia így is ugrik.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Meg amúgy nem is éri meg. Ugrik a LIVE és a Multi is. (azt kell hogy mondjam jól ki van ez találva, a MS/Sony nem csak mondogatja, hanem tesz is hogy csökkenjen e warez, még ha ez legfőképp nekik kedvez.)
Innen kinek van meg a lips boxra?Mert érdekelne mennyire lenne érdemes megvenni?
Meg még azt szeretném kérdezni hogy moddolás után elveszti a garanciáját?
Gears 1-ben nincs is mentés. Vagyis van de az az hogy a gép megjegyzi hol tartottál azt kész. De abban az esetben ha végigjátszottad lényegtelen mert az elejéről kezded akkor is.
Előre is elnézést kérek hogyha ez kicsit off,de a kontrolleren a gridbe melyik gombot kell megnyomni hogy visszatekerje az időt és utánna bekapcsolódhass újra a versenybe?
Hello! Egy asznált xbox360-nak milyen hibái lehetnek? Mert abszolút nincs pénzem úgyhogy úgy döntöttem veszek egy használtat. Csak nem tudom ez mekkkora kockázattal jár...Milyen hibák fordulnak elő ha sokat van használva(a 3leden kívül). Ja és a háromled javítása mennyi pénz?
Tápegységen a lámpa? Az max zöld lehet ha be van kapcsolva a gép, vagy narancs amikor készenlét. Ha rossz a helyzet akkor kész kijön a 3led vagy egyéb. Semmilyen gép nem figyelmeztet ha készül elromlani, ill. nem mondja hogy hé kapcsolj má' le mer sok lesz. Megoldás egyszerű, nem kell sokat nyúzni, szépen lájtosan, jól szellőző helyen, 2-3 óránként megállni pihentetni (neked sem árt) stb.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.