Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#446407 Adrianus 2009. augusztus. 07. 20:19
Adrianus
#446396 :: Cooler (2009. augusztus. 07. 20:02)
PC előnyei: sok mindenre jó, nem csak játékra. Kell fejleszteni ha normális beállítások mellett szeretnél játszani az újabb játékokkal. Meg még sorolhatnám, de az igazán lényeges szerintem az egy kis "közmondásban" van: "A PC-sek sosem játszanak, mindig csak karbantartanak." Sztem van benne igazság bőven, hogy ilyen drivert installáljak fel, most ilyen ellenőrzést futtatok, most ez, most az. Idegesítő. Konzolon csak bedobod a lemezt és játszol. Jó igen ma már X360 is lehet telepíteni hogy jobban fusson az adott cucc.
Hát én is úgy vagyok vele h tízen évig pc-m volt és idén jött a váltás xbox-ra.. őszintén szólva mindkét félnek megvan az előnye és a hátránya : pc-> olcsóbbak rá a játékok ... vannak műfajok amik igazán pc-n élvezhetők (pl stratégia) bár erre is van ellenpélda....
hátránya h állandóan fejleszteni kell plusz ahogy Cooler kolléga is mondta a sok karbantartás és egyebek...
Xboxnak előnye sztem h élvezetes tv-n és házimozin játszani,illetve a kontrolerrel sokkal élvezhetőbbek a játékok sztem.. továbbá itt nincs karbantartás, telepitgetés,bár lehet telepíteni ha nagyon akarod de anélkül is megy, aztán vannak olyan műfajok amik csak box-on vagy ps3-on vannak pl verekedős játékok.. hátránya ,h a vadiúj játékok nagyon drágák, a CE-s verziókról nem is beszélve...
Bár ha belegondolok mindegyik oldalnak megvan az ára... pc ,olcsó a játék oké de a gépet gyakran tápolhatod.. box fix a konfigod éveken át oké de a játék drága.. vmit vmiért.. bár én úgy vagyok vele h nekem személy szerint megérte a box.. szeretek játszani de a suli miatt annyit nem tudok, az ember néha mikor odaül akkor meg jó kikapcsolódás, és így az időszakosan megvett játék ára nem is olyan vészes
bár tény h picit lehetnének olcsóbbak az új játékok
#446406 matyi011 2009. augusztus. 07. 20:17
matyi011
#446396 :: Cooler (2009. augusztus. 07. 20:02)
PC előnyei: sok mindenre jó, nem csak játékra. Kell fejleszteni ha normális beállítások mellett szeretnél játszani az újabb játékokkal. Meg még sorolhatnám, de az igazán lényeges szerintem az egy kis "közmondásban" van: "A PC-sek sosem játszanak, mindig csak karbantartanak." Sztem van benne igazság bőven, hogy ilyen drivert installáljak fel, most ilyen ellenőrzést futtatok, most ez, most az. Idegesítő. Konzolon csak bedobod a lemezt és játszol. Jó igen ma már X360 is lehet telepíteni hogy jobban fusson az adott cucc.
az az igazság h nekem bajom van a konzolokkal 1.: sokkal drágább az adott játék ebből jön a 2.: egyáltalán konzolra lehet letölteni?
3.: a PC-seket elhanyagolják pl MW2 gyűjtői változat vmi csicsás dobozt se terveztek a pcseknek semmit minden xboxra minden játék előbb jön ki mint pc re :@

ugyhogy én a pc-nél maradnék egy ideig (mert sajnos a pénztárcánk most nem engedi ha engedné akkor meg anya ezt mondaná '' minek neked 2?''
#446396 Cooler 2009. augusztus. 07. 20:02
Cooler
#446393 :: matyi011 (2009. augusztus. 07. 19:56)
Sziasztok egy párszor megfordult a fejemben h gép helyett xbox 360 ast szereznék be szerintetek jobb a PC mint az xbox 360 pls help all!
PC előnyei: sok mindenre jó, nem csak játékra. Kell fejleszteni ha normális beállítások mellett szeretnél játszani az újabb játékokkal. Meg még sorolhatnám, de az igazán lényeges szerintem az egy kis "közmondásban" van: "A PC-sek sosem játszanak, mindig csak karbantartanak."
Sztem van benne igazság bőven, hogy ilyen drivert installáljak fel, most ilyen ellenőrzést futtatok, most ez, most az. Idegesítő. Konzolon csak bedobod a lemezt és játszol. Jó igen ma már X360 is lehet telepíteni hogy jobban fusson az adott cucc.
#446393 matyi011 2009. augusztus. 07. 19:56
matyi011
#446302 :: Cooler (2009. augusztus. 07. 17:36)
Nem bannolnak ki olyan hamar. Ahogy Bate is mondta simán fenn lehet lenni hónapokig, sőt valaki évekig is. Nem valószínű hogy azért bannolnak ha flashelt géped van, inkább azért ha live-on másolt játékokkal nyomulsz. Bár ha jön néha egy-egy nagyobb ellenőrzés, illetve bannhullám (az MS évente legalább egyszer szokott ilyet csinálni, pl. Halo 3 bétatesztkor volt, meg tavaly télen is amikor meg sem jelent a Gears 2, Fallout 3, Far Cry 2 és társai erre egy kiló embernek ott virítottak a profiljában) Nem tom, igazából szerencsefüggő az egész. Amúgy ha azt modnja hogy nem flashelt akkor valszeg télleg nem az. Egy flashelt gépet több pénzért lehet eladni.
Sziasztok egy párszor megfordult a fejemben h gép helyett xbox 360 ast szereznék be szerintetek jobb a PC mint az xbox 360 pls help all!
#446278 Bate 2009. augusztus. 07. 16:31
Bate
Igazából akár hónapokig fenn lehet lenni flashelt boxal a live-on, de előbb-utóbb bannolnak, mert van a haáttérben valamilyen scan, ami vizsgálja a konzolokat...
#446266 cerover 2009. augusztus. 07. 16:19
cerover
v8506 írta:

Na most ha flashelt, amit ugye elsőre én nem tudok esetleg, de nekem csak eredeti játékaim vannak, akkor is kivágnak a Live!-ról?

Én úgy tudom igen. Már a regisztrációnál.
#444409 töfi 2009. augusztus. 02. 20:15
töfi
Ja,kösz a tanácsokat,majd valamit kezdek vele.
#444395 geri97 2009. augusztus. 02. 19:49
geri97
Töfi:Garanciás még?
#444376 töfi 2009. augusztus. 02. 19:19
töfi
Különben láttam valahol nemrég Usb-s hangfalszettet Pc-re ,az is segíthet.Csak fogadja az X-box is.
17 hónap kifogástalan működés után piros ledes lett a gépem,épp az imént. Pár hónapja csinált ilyent,de újraindítás után "életre kelt". Most tizedjére sem. Ez van. Így sajnos a Fifa 10-et csak PC-n játszhatom majd ami szerintem idén sem lesz egy az egybeni átirat. (Azért még bízom a csodában hogy egyik bekapcsolás után zöld fényt látok! )
#444374 Rockember 2009. augusztus. 02. 19:08
Rockember
Köszi.nagyábol sejtettem is h vmi hasonlo kell csak a neveket nem ismerem pontosan s nem szeretnék leégni boltban mikor vmit venni akarok.Mert hiába tudom h mit akarok de az eladó nem érti
#444364 Cooler 2009. augusztus. 02. 18:39
Cooler
#444351 :: Rockember (2009. augusztus. 02. 18:05)
Sziasztok! Mostanában tervezem 1 xbox megvételét.Abban szeretném a segítségeteket kérni ,hogy ha tft monitorra kötöm rá akkor miképpen lesz hangom milyen átalakitó szükséges pontosan.?Előre is köszi a segitséget.
Először is egy VGA kábelre lesz szükséged, X360 kiegészítő ez, ami az Xbox AV jelét felbontja egy VGA csatira, és 2 db RCA-ra (hangért ez felel...). VGA-t betolod a monitorod hátuljába, a 2 RCA-hoz pedig lehet venni egy átalakítót ami ezt átalakítja 3.5mm-es jack dugóvá. Az RCA-minijack átalakítón fontos hogy az rca része anya legyen, a minijack része pedig apa. De ez a megoldás a hangra csak akkor működik ha van olyan hangszóród aminek van minijack bemenete. Ha nincs akkor kell venni egyet. (Vagy hang nélkül játszani)
#444351 Rockember 2009. augusztus. 02. 18:05
Rockember
Sziasztok!

Mostanában tervezem 1 xbox megvételét.Abban szeretném a segítségeteket kérni ,hogy ha tft monitorra kötöm rá akkor miképpen lesz hangom milyen átalakitó szükséges pontosan.?Előre is köszi a segitséget.
#444216 Cooler 2009. augusztus. 02. 13:29
Cooler
#444183 :: geri97 (2009. augusztus. 02. 12:26)
Lenne egy kérdésem!Ha jelenleg sima tévén játszok és ha LCD tévére akarom kötni a boxot akkor kell valamilyen más kábelt venni ami az összeköttetéshez szükséges?
Nem, mivel az xboxhoz jár Komponens kábel és LCD-vel akkor össze lehet kötni. Esetleg ha van a tvn HDMI kipróbálhatod azzal is nekem mondjuk annak a képe jobban tetszik.
#444201 raikoh 2009. augusztus. 02. 13:04
raikoh
off
valaki tolja a cod4-multit aktívan??? mert a PSN szét van b@szva a cheaterektől,gondolkozunk átmegyünk x-re klánostul,amíg nem jön a mw2
na ez psn-en
The games have changed, or gamers ?
#444183 geri97 2009. augusztus. 02. 12:26
geri97
Lenne egy kérdésem!Ha jelenleg sima tévén játszok és ha LCD tévére akarom kötni a boxot akkor kell valamilyen más kábelt venni ami az összeköttetéshez szükséges?
#443461 Cooler 2009. július. 31. 11:00
Cooler
#443352 :: Chocho (2009. július. 31. 08:09)
Cooler írta: Milyen szépen fogalmazol. Baromság szinte az összes ilyen pletyka, nem lesz X360+.
A Natal árának bejelentése után én erre nem vennék mérget.
Natal ára forintban számolva 40 ezer lesz kb. Egyszerűen minek dobna ki egy új Xboxot, mindössze annyival hogy nem lesz 3led-es és E74-es... Nem sokára valószínűleg eljutunk oda hogy talán jön egy olyan modell aminek semmi baja nem lehet jóformán. Folyamatosan dolgoznak a hibák elkerülésén. Állítólag a Jasperes már nem kaphat nagyon 3led-et, de E74-et jobban. Volt egy időszak amikor már megjelent a Jasper és az E74-es hiba még nem volt gyakori. Akkor a legnagyobb gond nekik a 3led volt. Annyi erővel akkor is kiadhatták volna új néven hogy ez nem lesz 3led-es azt nesze odab@szok a neve végére egy pluszt...
#443352 Chocho 2009. július. 31. 08:09
Chocho
#443078 :: Cooler (2009. július. 30. 15:37)
Milyen szépen fogalmazol. Baromság szinte az összes ilyen pletyka, nem lesz X360+. A hibák javításán folyamatosan dolgoznak, és amikor már hibamentes lesz a dolog, akkor nem fogják másképpen elnevezni vagy ilyesmi. Ennyi erővel minden új alaplapos Xboxnak is új nevet lehetne adni. De minek? Na kb ennyi. Az összes ilyen pletykának kb 20%-a igaz. Ebben az esetben annyi hogy folyamatosan dolgoznak a hibák javításán. Amikor meg pletyka volt hoyg új xbox amibe beépített a natal, abból annyi az igaz hogy új pakk, amihez natalt is adnak. Az alapja a dolgoknak igaz, csak ki vannak színezne. Ilyen pletykáknak nincs semmi értelme max annyi hogy elolvasod és röhögsz egyet.
Cooler írta:

Milyen szépen fogalmazol. Baromság szinte az összes ilyen pletyka, nem lesz X360+.

A Natal árának bejelentése után én erre nem vennék mérget.
Gaming is believing.
#443350 geri97 2009. július. 31. 07:57
geri97
Én szerintem nem lehet PC-n használni!De hamár a Headsetről van szó akkor nekem miért nem működik ha bedugum a kontrollerbe?
#443343 Nrobesz97 2009. július. 31. 05:36
Nrobesz97
#443085 :: geri97 (2009. július. 30. 15:45)
Szerintem nekem ahhoz még,hogy csak húsvétkor vettem és hat játék ,hm..nem rossz!
Sziasztok!
Ha veszek egy X360-as Headsetet azt tudom pc-én ts-en használni?? vagy csak úgy általában egyáltalán pc-n tudom használni?
#443085 geri97 2009. július. 30. 15:45
geri97
Szerintem nekem ahhoz még,hogy csak húsvétkor vettem és hat játék ,hm..nem rossz!
#443080 Matthawk 2009. július. 30. 15:41
Matthawk
Akár igaz, akár nem, azért jó lenne már egy teljesen makulátlan Xbox.
#443078 Cooler 2009. július. 30. 15:37
Cooler
#443071 :: geri97 (2009. július. 30. 15:22)
OFF: Amúgy az mit jelent az hogy SZVSZ? ON:Hallottatok a hírek között az új gyermekbetegségmentes X-boxról?
Milyen szépen fogalmazol. Baromság szinte az összes ilyen pletyka, nem lesz X360+. A hibák javításán folyamatosan dolgoznak, és amikor már hibamentes lesz a dolog, akkor nem fogják másképpen elnevezni vagy ilyesmi. Ennyi erővel minden új alaplapos Xboxnak is új nevet lehetne adni. De minek? Na kb ennyi.

Az összes ilyen pletykának kb 20%-a igaz. Ebben az esetben annyi hogy folyamatosan dolgoznak a hibák javításán. Amikor meg pletyka volt hoyg új xbox amibe beépített a natal, abból annyi az igaz hogy új pakk, amihez natalt is adnak. Az alapja a dolgoknak igaz, csak ki vannak színezne. Ilyen pletykáknak nincs semmi értelme max annyi hogy elolvasod és röhögsz egyet.
#443072 Matthawk 2009. július. 30. 15:24
Matthawk
geri97: szvsz = személyes véleményem szerint. Egyébként igen, hallottam az X360+-ról, de azt hiszem, hogy ha az X360-om bekrepálna akkor egy másik konzolt vennék és csak aztán szereznék újra egy Xboxot, nehogy már a rengeteg játékomért hiába fizettem annyit! 52 játék eddig, azért az nem kis összeg!