Először is össze kell dugni a Boxot és a routert,amit az ethernet kábellel oldhatsz meg!Ehhez viszont fontos hogy legyen routered vagy valamilyen hálózati eszközöd!Azután a LIVE-on kell regisztrálni hogy megnyíljon előtted a LIVE!Alapból mindenkinek van a LIVE-hoz egy silver tagsága!Ezzel sajnos nem lehet multizni!De ha neked lesz valamilyen nagyobb idejű kártyád akkor azzal már sok mindent csinálhatsz így például multizhatsz vagy videókat tölthetsz le vagy demókat DLC-ket!Az utóbbiakhoz viszont microsoft pontok is kellenek,amit szintén a boltban vehetsz meg!Ezek arra valók hogy nem pénzért,hanem ezekért a pontokért veszed meg a letölthető taratlmakta!A tagsági kártyát boltban és a liveon keresztül veheted meg!A boltban találsz egy kártyán egy kódot és azzal teheted elérhetővé tagságodat!A LIVE-on pedig előfizethetsz!
Ha valamit esetleg nem jó mondtam,majd a többiek kijavítanak és elmondják ahogy ők tudják!
Először is össze kell dugni a Boxot és a routert,amit az ethernet kábellel oldhatsz meg!Ehhez viszont fontos hogy legyen routered vagy valamilyen hálózati eszközöd!Azután a LIVE-on kell regisztrálni hogy megnyíljon előtted a LIVE!Alapból mindenkinek van a LIVE-hoz egy silver tagsága!Ezzel sajnos nem lehet multizni!De ha neked lesz valamilyen nagyobb idejű kártyád akkor azzal már sok mindent csinálhatsz így például multizhatsz vagy videókat tölthetsz le vagy demókat DLC-ket!Az utóbbiakhoz viszont microsoft pontok is kellenek,amit szintén a boltban vehetsz meg!Ezek arra valók hogy nem pénzért,hanem ezekért a pontokért veszed meg a letölthető taratlmakta!A tagsági kártyát boltban és a liveon keresztül veheted meg!A boltban találsz egy kártyán egy kódot és azzal teheted elérhetővé tagságodat!A LIVE-on pedig előfizethetsz!
Ha valamit esetleg nem jó mondtam,majd a többiek kijavítanak és elmondják ahogy ők tudják!
Én jövőre tervezem h vennék egy xbox 360 elit-et. És az lenne a kérdésem h hogyan kell használni az xbox live-ot? Mert van egy 3 hónapos meg egy 12 hónapos. Azt tudom h ezekkel lehet netezni. De mit kell csinálni majd ezekkel?
boyzndahood - higgyek egy embernek aki valami nagyon magasságosnak hiszi magát, vagy higgyek a többségnek? Többet inkább nem is mondok erre, mert ezért kár pazarolni az időt.
Chocho - azok nevében tudok nyilatkozni a boltról akik rendeltek onnan. Kiszállítás kicsit több szokott lenni mint 1 hét, de 2 hét szinte soha. A postaköltség néhány dollár, és úgy tudom minden rendelés mellé adnak 5 dolláros ajándékkupont a következő vásárláshoz. Szal mondhatjuk akár hogy állják a postaköltséget.
Cooler írta:
Chocho - azok nevében tudok nyilatkozni a boltról akik rendeltek onnan. Kiszállítás kicsit több szokott lenni mint 1 hét, de 2 hét szinte soha. A postaköltség néhány dollár, és úgy tudom minden rendelés mellé adnak 5 dolláros ajándékkupont a következő vásárláshoz. Szal mondhatjuk akár hogy állják a postaköltséget.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, Cooler! Szerintem eldőlt a dolog.
Norbesz97 írta:
És itt,hogy lehet fizetni bankkártyával vagy kp-val helyben?
Kártyával. Nem hiszem, hogy egy japán bolt adna az én szavamra, hogy majd utánvéttel...
Cooler írta: Chocho - Ismerem a Play Asiat, és szállítanak Magyarországra. Mindenki csak dicséri ezt a boltot. Csak arra kell figyelmi hogy olyan verziót rendelj ami fut a hazai gépeken. PAL, Region Free stb. Most hirtelen nem tudok hogy írják ott a webshopba a régiójukat a játékoknak, de nekem a Prince of Persiám az NTSC-J régiókódú és fut a PAL gépemen, szal valszeg ez is régiófüggetlen jelenthet.
Nagyon szépen köszönöm az információt, Cooler! Én utánanéztem az oldalon, és van náluk japán Lost Odyssey, ami J-NTSC, és azt a mi formátumú Xbox 360-unk is elviszi. Az ára is nagyon baráti (5000 Forint), de arra még válaszolnál nekem, hogy házhoz mennyiért hoznak? Csak mert ugye a Game-nél a 3 Fontot még simán kiköhögi az ember, de más boltoknál láttam már hajmeresztő összegeket.
Chocho írta:
Cooler írta: Chocho - Ismerem a Play Asiat, és szállítanak Magyarországra. Mindenki csak dicséri ezt a boltot. Csak arra kell figyelmi hogy olyan verziót rendelj ami fut a hazai gépeken. PAL, Region Free stb. Most hirtelen nem tudok hogy írják ott a webshopba a régiójukat a játékoknak, de nekem a Prince of Persiám az NTSC-J régiókódú és fut a PAL gépemen, szal valszeg ez is régiófüggetlen jelenthet.
Nagyon szépen köszönöm az információt, Cooler! Én utánanéztem az oldalon, és van náluk japán Lost Odyssey, ami J-NTSC, és azt a mi formátumú Xbox 360-unk is elviszi. Az ára is nagyon baráti (5000 Forint), de arra még válaszolnál nekem, hogy házhoz mennyiért hoznak? Csak mert ugye a Game-nél a 3 Fontot még simán kiköhögi az ember, de más boltoknál láttam már hajmeresztő összegeket.
És itt,hogy lehet fizetni bankkártyával vagy kp-val helyben?
Cooler írta: boyzndahood - higgyek egy embernek aki valami nagyon magasságosnak hiszi magát, vagy higgyek a többségnek? Többet inkább nem is mondok erre, mert ezért kár pazarolni az időt.
Hallod te miről beszél???? hány éves vagy?
Én arról beszél ahogy le vannak festve a dolgok. Hány éves vagy? Hogy jön ez ide? Ha azt mondom 20 vagyok te rávágod hogy te 30. Azután jön hogy ha találkozunk egy sötét sikátorba akkor előveszed az uzit, meg a shotgunt, meg a kilövőállást meg mittomén mint nem, és de meg fogom bánni. Megijedtem úgyhogy hagyjuk.
Másrészt nekem semmi bajom nincsen senkivel aki nem ugyanúgy látja a dolgokat mint én. De azt nem szeretem ha valaki lekezelően beszél, és sokat képzel magáról. Ennyi. Téma részemről befejezve, pííísz srácok.
boyzndahood - higgyek egy embernek aki valami nagyon magasságosnak hiszi magát, vagy higgyek a többségnek? Többet inkább nem is mondok erre, mert ezért kár pazarolni az időt.
Cooler írta:
Ha szerintem küldenek is akkor szvsz nem rövid időn belül!egy feltételezés:Lehet hogy először megjön magyar országra egy hét alatt,vagy több.aztán meg jó esetben a GLS szállítja akkor megjön már másnapra,de így is vagy két hétbe telne szerintem!
geri97 írta:
Ha szerintem küldenek is akkor szvsz nem rövid időn belül!egy feltételezés:Lehet hogy először megjön magyar országra egy hét alatt,vagy több.aztán meg jó esetben a GLS szállítja akkor megjön már másnapra,de így is vagy két hétbe telne szerintem!
Engem a késés nem zavar. Ha a kiadás igényes és a szállítási díj elfogadható, akkor tőlem mehet a dolog.
boyzndahood - tipikus te szinted beli hozzászólás, nem is vártunk mást, gratulálok hozzá... Rengeteg emberrel beszéltem már és mindegyik panaszkodott hogy sok idő volt mire visszakapta a PS-ét. Valamelyiküknek még Xbox-a is van és össze is hasonlította hogy mennyire volt gyors a garanciás eljárás. Az igaz hogy nem attól függ hogy Xbox vagy Ps, hanem attól függ hogy az adott cégnek milyen az ügyfélszolgálata (persze még más dolgoktól is...).
Citro - Abból az 50%-ból állítom a legtöbbje garanciás, és nem kell az egész gépet kicserélni, meg amúgy is ha az MS nem tudja megjavítani a gépet és újat ad akkor sem számít az bele az eladásokba. Szal nem azért sok az eladás mert elromlik... Ez akkor igaz ha az illetőnek nincs garanciája, és nem viszi el maszek szervizbe a gépét. Na ilyen esetben fog újat venni. Másrészt meg az eladásokat boltokba leszállított darabszám után nézik. Szal ez amit mondtál hülyeség.
geri97 - Ha elromlik a géped nem biztos hogy újat kapsz, csak akkor ad az MS újat, ha nem lehet megjavítani (ami nagyon ritka). Akkor is magából a gépből kapsz újat, szal nem fogsz új kontrollert kapni meg ilyesmi. Másrészt mindegyik gépnek a "belseje" ugyanaz.
Chocho - Ismerem a Play Asiat, és szállítanak Magyarországra. Mindenki csak dicséri ezt a boltot. Csak arra kell figyelmi hogy olyan verziót rendelj ami fut a hazai gépeken. PAL, Region Free stb. Most hirtelen nem tudom hogy írják ott a webshopba a régiójukat a játékoknak, de nekem a pl. a Prince of Persiám az NTSC-J régiókódú és fut a PAL gépemen, szal valszeg ez is régiófüggetlent jelenthet.
Cooler írta:
Chocho - Ismerem a Play Asiat, és szállítanak Magyarországra. Mindenki csak dicséri ezt a boltot. Csak arra kell figyelmi hogy olyan verziót rendelj ami fut a hazai gépeken. PAL, Region Free stb. Most hirtelen nem tudok hogy írják ott a webshopba a régiójukat a játékoknak, de nekem a Prince of Persiám az NTSC-J régiókódú és fut a PAL gépemen, szal valszeg ez is régiófüggetlen jelenthet.
boyzndahood - tipikus te szinted beli hozzászólás, nem is vártunk mást, gratulálok hozzá... Rengeteg emberrel beszéltem már és mindegyik panaszkodott hogy sok idő volt mire visszakapta a PS-ét. Valamelyiküknek még Xbox-a is van és össze is hasonlította hogy mennyire volt gyors a garanciás eljárás. Az igaz hogy nem attól függ hogy Xbox vagy Ps, hanem attól függ hogy az adott cégnek milyen az ügyfélszolgálata (persze még más dolgoktól is...).
Citro - Abból az 50%-ból állítom a legtöbbje garanciás, és nem kell az egész gépet kicserélni, meg amúgy is ha az MS nem tudja megjavítani a gépet és újat ad akkor sem számít az bele az eladásokba. Szal nem azért sok az eladás mert elromlik... Ez akkor igaz ha az illetőnek nincs garanciája, és nem viszi el maszek szervizbe a gépét. Na ilyen esetben fog újat venni. Másrészt meg az eladásokat boltokba leszállított darabszám után nézik. Szal ez amit mondtál hülyeség.
geri97 - Ha elromlik a géped nem biztos hogy újat kapsz, csak akkor ad az MS újat, ha nem lehet megjavítani (ami nagyon ritka). Akkor is magából a gépből kapsz újat, szal nem fogsz új kontrollert kapni meg ilyesmi. Másrészt mindegyik gépnek a "belseje" ugyanaz.
Chocho - Ismerem a Play Asiat, és szállítanak Magyarországra. Mindenki csak dicséri ezt a boltot. Csak arra kell figyelmi hogy olyan verziót rendelj ami fut a hazai gépeken. PAL, Region Free stb. Most hirtelen nem tudom hogy írják ott a webshopba a régiójukat a játékoknak, de nekem a pl. a Prince of Persiám az NTSC-J régiókódú és fut a PAL gépemen, szal valszeg ez is régiófüggetlent jelenthet.
Cooler írta:
látom te mindent baromira vágsz nem is tudom miért nem hozzád fordultam ezidáig is XD ne szintezzél itt előbb nézz tükörbe
Pozandr: Ki akarod dobatni magad? Ha nem, akkor allj le... Meg egy ilyen, es repulsz.
Nagyon nézegetem már a Lost Odyssey-t, és meg is szeretném venni a napokban, de Európában is csak a halálgagyi amcsi kiadás kapható, amiben a négy DVD-ből három papírtokban van. Szánalom.
Körülnéztem a neten és ráakadtam erre a boltra, de feleslegesen nem regelnék, ha nem muszáj, így előtte megkérdem, hogy ismeritek-e, és hogy tudnak-e Európába is szállítani?
hagyjátok már ezt a százalékos rizsát mert olyan szánalmas hogy az már fáj. Mindenki azt a konzolt veszi amire van pénze. Az xbox annak a rétegnek való amiben én is vagyok. Nincs pénzem ps3-ra. És kit érdekel ha elromlik a box ha ingyen kicserélik és 2 hét múlva visszahozzák. Amúgy a ps3-nak is van bőven hibája. A ps3 olvasófeje majdnem olyan gyakran elromlik mint ahogy a box 3 ledes lesz.
Jajj Citro... xD Ez az olcsó húsnak híg a leve dumát már annyiszor elsütötted, és teljesen szó szerint. Ezek a bölcs mondások Nehogy azt hidd hogy a PS3-al nincs ennyi gond. Na jó tényleg kevesebb van, de ott is vannak bőven hibák. De ha azt nézed az MS 3 év garit ad, és általában 2 hét alatt megvan a szerviz, érte jönnek, visszahozzák stb. Ellenben a Sony 1 évet ad, és hallottam hogy ott nagyon lassú a garanciális ügyintézés. Van hogy 2 hónapig nem látja az illető a gépét. Meg ahogy hallom sokkal rendesebbek az MS-nél az ügyfélszolgálatisok. Na melyik a jobb?
Cooler írta:
Jajj Citro... xD Ez az olcsó húsnak híg a leve dumát már annyiszor elsütötted, és teljesen szó szerint. Ezek a bölcs mondások Nehogy azt hidd hogy a PS3-al nincs ennyi gond. Na jó tényleg kevesebb van, de ott is vannak bőven hibák. De ha azt nézed az MS 3 év garit ad, és általában 2 hét alatt megvan a szerviz, érte jönnek, visszahozzák stb. Ellenben a Sony 1 évet ad, és hallottam hogy ott nagyon lassú a garanciális ügyintézés. Van hogy 2 hónapig nem látja az illető a gépét. Meg ahogy hallom sokkal rendesebbek az MS-nél az ügyfélszolgálatisok. Na melyik a jobb?
annyira eltévedt ember vagy hogy az már fáj.......
Dantes írta: Hogy szünetet? Három óra játék után ki kell kapcsolni 15-20 percre, vagy három óra játék után csak 10-50 percig nem játszik vele az ember?
Kikapcsolom 15-20 percre, eszem valamit, kimegyek a mosdóba, ilyesmik. Majd vissza és újra nyugodtan játszom három órát.
Dantes írta: Azért, mert én a PC-n már hosszú ideje nem játszok semmivel három órát egy folytában. De még kettőt se.
Erről van szó. Ha valakinek van esze és normális élete, valószínűleg nem rontja el az Xboxot. Persze még lehet, hogy sokáig ott rgad, de akkor meg igenis legyen elég három óra.
Chocho írta:
Erről van szó. Ha valakinek van esze és normális élete, valószínűleg nem rontja el az Xboxot.
LLLOOOÁÁÁÁÁÁLLLLL EPIC FACEPALM
ezt még ki kell egészítenem atyaég,ekkora bullshitet már nagyon rég nem olvastam,tehát akinek elromlik a box,annak nincs esze,se normális élete ....mit szívtál ??
Rol123 írta: Én egy hónapja vettem egy jasperes premiumot semmi bja nem volt még eddig.
Csodálkoztam hogy azt irák amikor megjelent hogy nem tudja olvasni a divx-et,most meg az uj dashboardnál igen.
Én februárban vettem ,nekem se volt még gondom vele majd 1-1,5 év után jönnek elő a hibák elvileg....
boyzndahood írta:
Én februárban vettem ,nekem se volt még gondom vele majd 1-1,5 év után jönnek elő a hibák elvileg....
Azért ez érdekes, hisz általában egy túlmelegedési probléma okozza az RROD-t. Ez azonban független a gép korától ugye, sokkal inkább a használattal van kapcsolatban. Ha olyan háromóránként tartunk a masinával egy 15-20 perc szünetet, jó eséllyel sosem szarik be.
Hát most figyelj ne aggodj azért ami nem történt meg elég lesz akkor Nekem jól bírja bár amennyit én használom PCguru campbe volt akinek a kontrollerről a gumi lekopott Egyb az hogy kicsi lesz a dvd vagyis a dupla dvd még nagyon ne félj majd később igen de addigra biztos meghal a gép vagy újat adnak ki.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.