Hiába jelennek meg még ma is játékok PS2-re, a java semmit nem ér. Nem foglalkoznak már vele, és összecsapott vackokat adnak ki többségében. Kizárólag egy kis plusz bevétel miatt adnak ki rá még címeket.
Mondjuk ez is igaz!
Ha belegondoltok akkor milyen jó már a mi generációnknak, mert mi még ismerjük, hogy honnan indultak a játékok! (Jó nem a legelején, de azért még elég az elején vagyunk) Mekkora csoda volt, amikor az oldalnézetes teljesen csilivilli színes teljesen életszerűtlen grafikát felváltotta a 3D, meg látjuk, hogy hogyan lesznek egyre reálisabbak! Akik mostanában kezdenek el játszani azok ezeket a régi játékokat már nem értékelik, mert nekik az egy "ócska szar", mert nem szép. Szóval örülök, hogy most élek! Amúgy szinte semmi köze ennek a topichoz, úgyhogy bocsi!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
mondjuk ez igaz, de az akkor is dupla ár! Mondjuk nem egy kategória a két konzol! Azért én kíváncsi lennék egy olyan véleményére, akinek volt/van ilyen konzolja!
Azért 15 ezer és 45 között nem kis különbség van! Mondjuk nem akarok venni, csak gondolkodtam rajta.
Az igaz de te használtról beszéltél. És azért használtnak az ára nem 40k. Nagyon minimum de akár 30k ért is lehet már kapni használt kereskedésekben, oldalokon.
Szerintetek megéri XBOX-ot venni? (NEM 360-ra gondolok most!)
Láttam Vaterán a jól emlékszem 15-20 ezer körül, és 1500Ft-a játékok ára is, szóval ez nem hangzik rosszul. mondjuk eszemben sincs venni, de kíváncsi vagyok a véleményekre, mert amikor az a BOX volt az új konzol akkor még nem igazán foglalkoztatott a téma, szóval semmit nem tudok róla!(csak hogy egy fekete doboz X-el a tetején)
Hát szerintem nem. Ha spórol valaki 1 kicsit akkor simán tud venni kicsit több pénzért 1 Arcadot ami 1000x nagyobb játékélményt jelent mint a sima box. Plussz használt is szóval nem tudom
Bár ha játékok is vannak hozzá és van olyan köztük ami tetszik akkor érdemes odafigyelni ( csak az a gond, hogy sima boxra nem adnak most már ki semmit. )
Szerintetek megéri XBOX-ot venni? (NEM 360-ra gondolok most!)
Láttam Vaterán a jól emlékszem 15-20 ezer körül, és 1500Ft-a játékok ára is, szóval ez nem hangzik rosszul. mondjuk eszemben sincs venni, de kíváncsi vagyok a véleményekre, mert amikor az a BOX volt az új konzol akkor még nem igazán foglalkoztatott a téma, szóval semmit nem tudok róla!(csak hogy egy fekete doboz X-el a tetején)
Mikor fog lemenni az Xbox ára 20.000-30.000 Ft-ra ? Karácsonyra várható ?
OFF A hülye szövegekkel kíméljetek OFF
Nem mostanában. De miért is vársz ilyen röhejesen alacsony árat? Megéri úgy gondolom az árát már most is, amikor meg 20 rongy lesz az ára akkor kb annyit is fog érni. Ahhoz képest hogy PS2-t árulnak 25e környékén, Xboxot meg 40 környékén lehetett nemrég kapni... Most mondjuk drágult, mer 45 körül lehet az Arcade-ot kapni. Másrészt a mai világban az Arcade-nak nincs sok értelme, winchester nélkül meg vagy lőve. Nincsen sem DLC, sem elég hely a mentéseknek, se patcheknek, se témáknak, se képeknek, sem arcade játékoknak, és még nem installálhatsz. 60e-ért van az Elite az most abszolút megéri. Legújabb szériásak, sokszor ajándék játékkal/játékokkal adják őket. Fekete borítás, és ami lényeges: 120GB HDD-vel. Vagy ami most nagyon jó ajánlat az a Limited Edition MW2-es csomag: 80 rugóért láttam, benne 2 kontroller, MW2, 250GB HDD +egyedi borítás.
Hello all !!
Nemsoká ( pontosan 22.-én) jön a Dragon Ball Raging Blast. Én már nagyon várom. Nagyon jó kritikákat olvastam és képeket láttam. Ajánlom mindenkinek !!
Én tudok pár embert aki azt veszi. Az éjjellátó valszeg egy bóvli kínai vacak lesz. Hardenedet érdemes venni, de most nem akarok annyit szánni én rá. Jó az original verza
Cooler írta:
Én tudok pár embert aki azt veszi. Az éjjellátó valszeg egy bóvli kínai vacak lesz. Hardenedet érdemes venni, de most nem akarok annyit szánni én rá. Jó az original verza
Hát a prestige sztem elég drága bár az éjjellátó elég jó és szoktalan h ilyesmit adnak egy játékhoz, de pozitív értelemben Hát aki nagy fan annak biztos megéri.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.