Most történt velem: Tesóm bekapcsolja a boxot. Elkezd ordítani, hogy "jöjjek már" mert 3 piros led lett a boxon
Majd be tam az idegességtől Erre kihúzogatom a kábeleket és már készítettem volna elő a törölközőket mikor szól anyum, ( aki szintén ideges volt ) hogy próbáljam meg még1x összerakni hátha jó lesz. Mikor bekapcsoltam a boxot egyből kivettem a DVD-lemezt ami a boxban volt ( ami a Wet amit tegnap este vettem ...) és láss csodát elindult gond nélkül a box 0 piros leddel.
Most már még jobban oda fogok figyelni boxom biztonságára ( ez alatt azt értem, hogy 1 óránként kikapcsolom, 6 óránál többet nem játszom rajta 1 nap, hagyom, hogy fusson az üres dashboardon magában (, hogy elrendezze a saját ügyeit ) és SOSE hagyok benne kikapcsolás után DVD lemezt.) (Ezeket tartsa be mindenki !!)
Ennyi az én szomorú de heppy endes storym
Előfordul néha hogy kidobja a 3ledet, de nem mindig véglegesen. Hidd el ha már egyszer kidobja meg vannak számlálva a napjai. Szal készülj fel hogy nem is hosszú időn belül véglegesen 3ledet kap. DVD-t nem muszáj kivenni, ha 3ledet kap és benne volt pont a DVD elsütöd a törölközős poént, és kiveszed a DVD-t. A törölközőssel is csak kis időt nyersz, később végleg be fogja adni a kulcsot a gép. Nem tanácsos sokat nyitogatni a lemeztálcát mert annak a gombja is hajlamos elromlani ahogy hallom, ajánlatosabb az X gombbal kinyitattni a Dashboardon. Az új update óta ki lehet nyitni a kontollerrel is, hogy meg se kell nyomjad az Xboxon a gombot. Másrészt meg lehet védekezni a 3led ellen, de ha a te boxod életében meg van írva hogy 3ledet fog kapni akkor azt meg is fogja kapni, csak az a kérdés hogy mikor. Max késleltetni lehet a dolgot.
Most történt velem: Tesóm bekapcsolja a boxot. Elkezd ordítani, hogy "jöjjek már" mert 3 piros led lett a boxon
Majd be tam az idegességtől Erre kihúzogatom a kábeleket és már készítettem volna elő a törölközőket mikor szól anyum, ( aki szintén ideges volt ) hogy próbáljam meg még1x összerakni hátha jó lesz. Mikor bekapcsoltam a boxot egyből kivettem a DVD-lemezt ami a boxban volt ( ami a Wet amit tegnap este vettem ...) és láss csodát elindult gond nélkül a box 0 piros leddel.
Most már még jobban oda fogok figyelni boxom biztonságára ( ez alatt azt értem, hogy 1 óránként kikapcsolom, 6 óránál többet nem játszom rajta 1 nap, hagyom, hogy fusson az üres dashboardon magában (, hogy elrendezze a saját ügyeit ) és SOSE hagyok benne kikapcsolás után DVD lemezt.) (Ezeket tartsa be mindenki !!)
Ennyi az én szomorú de heppy endes storym
HD-VGA kábel a neve annak. Egyik felét bedugod az X360 hátsójába másik felén van egy VGA csati, és 2 rca. VGA csati rá a monitorra így ugyebár a kép már meg is van. RCA felelős a hangért. Ezt a 2 rca-t kell átalakítani minijack dugóvá. Ehhez kell egy másik átalakító. Arra kell figyelni hogy az átalakítón az RCA-k anyák legyenek, az minijack pedig apa. És ezt a jackdugót tudod rádugni olyan hangfalra aminek van ilyen bemenete.
Ilyen egy HD VGA kábel: KATT!
Ilyen egy RCA-minijack átalakító: KATT!
(Megjegyzés: van ilyen rca-jack átalakító is. Lényegében ugyanaz csak itt hosszabb kábelen megy. Ez is tökéletes.)
A kép szerint külön kábelen megy a kép és a hang! Elvileg ez működik, legalábbis Mongoose(aki készítette a képet) elég nagy Box guru! sajnos mostanság nem aktív, pedig Ő tudna segíteni jobban is, mert én csak megkerestem a képet!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Szerintetek mit vegyek, Play & Charge Kit vagy Quick Charge Kit?
Már válaszoltam erre amikor legutóbb tetted fel. 14.-én (azaz tegnap) a 14:31-kor beküldött kommentet csekkold.
Láttam lentebb volt szó a Multiformatról. Jó hely rendeltem már onnan. Házhoz-szállításról igen is írnak, a vásárlási feltételek alatt asszem. Ezres körül kérnek kb., de komplett gépnél lehet 1500 vagy 2000. Nem tudom meg kell nézni.
Akkor Krisztián, vagy ha tetszik WiLON Ja és amúgy kösz, hogy áttérítettél a Microsoft oldalára! Majd ha megveszem, akkor majd gyere át és megcsináljuk a Dashboardot ok?
Hülyeség. Nekem van vagy 20 demóm meg mentések, kép pakkok, témák, és még így is van 40 Gb fölös memóriám. Szóval ha nem akarsz 4-5 játéknál többet felrakni bőven elég a 60 Gb-os.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.