Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#475778 sámánkirály57 2009. november. 07. 12:51
sámánkirály57
Értem.Ok bocs.Azthittem már megjelent.A szomszéd gyerek aztmondta neki már megvan.Ezekszerint kevésbé legális módon szerezte be na mind1.Akkor mástéma.Bocsesz nem szóltam.Bocs a hülyeségért. SRY!!
#475777 minastiris 2009. november. 07. 12:46
minastiris
Jaja. a Modern Warfare 2 November 10-én kerül a boltokba.
#475738 sámánkirály57 2009. november. 07. 10:51
sámánkirály57
Megjelent a Modern Warfare 2.Xbxon is.Hogy tetszik? Szerintem jó lett de mivel még továbbra sincs Xboxom ott nem próbáltam még ki.
#474812 Cooler 2009. november. 04. 15:02
Cooler
#474800 :: MadBoy (2009. november. 04. 14:44)
Ezek király hírek én azért egy kicsit tartottam attól, hogy 1-2 hét és megcsappan a játékosok száma az MW2-vel. De amúgy ez a sok játékos ez az egész világrol van igaz? Magyar népek vajon mennyien tolhatják? Mellesleg nagyon várom 10-ét.... De az új routert még jobban! Amúgy ez a haverokkal történő játszás akkor, hogy van? Valaki indít egy szervert és a ismerősnek felvett tagokat tudja hívni? Akkor gondolom oda nem randomizál a nép csiga evő, vagy brazil vagy akármilyen játékost...?...
Most mondtam hogy az egész világról sorsol össze alapjáraton ha multizni akarsz. Írtam hogy haverokkal külön lehet. Amúgy igen úgy hogy valaki indít egy játékot és behívja a többieket.
#474805 Ricco 2009. november. 04. 14:49
Ricco
Mondjuk ezt én sem tudtam. De ha az ODST-vel nem, akkor nyomulj a sima HALO 3 multijával MadBoy
#474800 MadBoy 2009. november. 04. 14:44
MadBoy
Ezek király hírek én azért egy kicsit tartottam attól, hogy 1-2 hét és megcsappan a játékosok száma az MW2-vel. De amúgy ez a sok játékos ez az egész világrol van igaz? Magyar népek vajon mennyien tolhatják?
Mellesleg nagyon várom 10-ét.... De az új routert még jobban!
Amúgy ez a haverokkal történő játszás akkor, hogy van? Valaki indít egy szervert és a ismerősnek felvett tagokat tudja hívni? Akkor gondolom oda nem randomizál a nép csiga evő, vagy brazil vagy akármilyen játékost...?...
#474793 Cooler 2009. november. 04. 14:37
Cooler
#474781 :: MadBoy (2009. november. 04. 14:14)
OK köszi! MÉg azt szeretném, hogy Magyarországon ugye angol acc-al kell regisztrálni a LIVE-ra. De akkor tudok angol szervereken angol kölkökkel játszani? Meg még annyi, hogy a Modern Warfare 2 XBLIVE multija szerintetek meddig lesz népszerű? Mert én nagyon szeretnék maj multizni vele, de ha senki nem fog? o.o És az ODST-t tolják még ??? Csak azért kérdezem mert a népek szerintem gépen jobban szeretnek multizni mint konzolon.. és félek, hogy nem fogok tudni egy egészségeset FireFight-ozni az ODST-mel egy olyan jó kis 4 személyes hosszú-hosszú Firefight party.... ó lenne
Vagy angol vagy amerikai accountot csinálj. Itt nem úgy vannak a szerverek mint PC-n, itt amolyan lobby-k vannak ahol összesorsol emberekkel, és azokkal tudsz játszani (nem csak a regisztrált országból sorsol, hanem úgy ámblokk az egész világból aki akar ezzel játszani). De természetesen haverjaiddal is tudsz külön. MW2 multija hogy népszerű lesz-e? Nagyon sokáig állítom a legjátszottabb játék lesz Live-on. Még most is a CoD4 és a CoD: WaW szinte a legjátszottabb játékok Live-on. ODST Firefight-jával csak haverokkal lehet nyomulni, ott nincs beépített szerverkereső. (Valószínűleg azért nem tettek bele, mert akkor állandóan kilépegetnének az emberek stb.)
#474791 ChelseaKid 2009. november. 04. 14:33
ChelseaKid
Még a Bionic Commando és a GRAW2 demó multijával is játszanak, a CoD az örökzöld, szvsz két év múlva is játszanak vele még, a Hal-t pedig imádja az "Xbox társadalom".
#474790 Ricco 2009. november. 04. 14:32
Ricco
Az X-box LIVE-on keresztül bárkivel tudsz játszani, nemzettől függetlenül. Az MW 1-et ha jól emlékszem amikor múltkor fent voltam, akkor kb 60 ezren tolták abban a pillanatban, szóval hidd el, sokáig divatban lesz a 2. része is

Az ODST multiját még nem próbáltam, nem tudom mennyien játsszák, de szerintem azt is tolják annyian, hogy olykor-olykor multizhatsz egy egészségeset

És nem muszáj pont angol accountal regelni, haverom pl. némettel regisztrált
#474781 MadBoy 2009. november. 04. 14:14
MadBoy
OK köszi!

MÉg azt szeretném, hogy Magyarországon ugye angol acc-al kell regisztrálni a LIVE-ra. De akkor tudok angol szervereken angol kölkökkel játszani?
Meg még annyi, hogy a Modern Warfare 2 XBLIVE multija szerintetek meddig lesz népszerű? Mert én nagyon szeretnék maj multizni vele, de ha senki nem fog? o.o
És az ODST-t tolják még ??? Csak azért kérdezem mert a népek szerintem gépen jobban szeretnek multizni mint konzolon.. és félek, hogy nem fogok tudni egy egészségeset FireFight-ozni az ODST-mel egy olyan jó kis 4 személyes hosszú-hosszú Firefight party.... ó lenne
#474611 ChelseaKid 2009. november. 03. 21:11
ChelseaKid
Azt még hozzá teszem, hogy általában azok a filmek, amik nem egy játékot dolgoznak fel, ingyenes az avatar képük, szóval ingyen szedheted. (pl Indiana Jones IV, Legenda vagyok, meg ilyenek.)
#474578 Cooler 2009. november. 03. 20:20
Cooler
#474537 :: MadBoy (2009. november. 03. 19:23)
Csoki mindenkibe! Kérdésem a következő lenne: A LIVE-ról lehet "tőtögetni" ilyen kis avatar képeket, mert arra jutottam, hogy marha unalmasak és nem tudom eldönteni meiket tegyem be. No már most ha minden jól megy 1-2 héten belül lessz LIVE úgyhogy szeretnék szedni ilyen cuccosokat.. perszeha van. És ezeket SILVER-el is lehet? És mind "pontba" kerül? Előre is köszönöm!
Silverrel is lehet természetesen. Vannak ingyenesek is, nem csak játékokból hanem filmekből is, meg minden másból. Fizetősek sem túl drágák, és a pénzedért egy egész pakkot kapsz legtöbbször, jópár képpel. De kiteheted képnek az avatarod fényképét is.
#474537 MadBoy 2009. november. 03. 19:23
MadBoy
Csoki mindenkibe!

Kérdésem a következő lenne: A LIVE-ról lehet "tőtögetni" ilyen kis avatar képeket, mert arra jutottam, hogy marha unalmasak és nem tudom eldönteni meiket tegyem be. No már most ha minden jól megy 1-2 héten belül lessz LIVE úgyhogy szeretnék szedni ilyen cuccosokat.. perszeha van. És ezeket SILVER-el is lehet? És mind "pontba" kerül?

Előre is köszönöm!
#474452 kacsurka 2009. november. 03. 16:56
kacsurka
Ezüst, arany!

Komolyan: A Gold előfizetéssel tudsz multizni Live-on, és néhány demó ott éhető el(kezdetben), silver alapból van mindenkinek, nem tudsz vele online játszani, és később vannak a demók!Ennyi a különbség ha jól tudom!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#474270 Ricco 2009. november. 02. 20:31
Ricco
mzoli28 írta:

Mostmár igazán át lehetne nevezni PS3 vs Xbox topicra.

OFF: Nem! Ez lenne az Xbox360 vs PS3, és a mostani PlayStation3 lenne a PS3 vs Xbox360, nagyon nem mind1

ON: Király a Microsoft; egész hétvégén lehetett GTA4 multizni silverrel (csak kár, hogy haverom erről vasárnap este 7-kor szólt)

#473894 uhrindam 2009. november. 01. 18:05
uhrindam
#473891 :: Cooler (2009. november. 01. 18:01)
Persze 2 hónap. Nem tudom hol álmodtad Nem azt írja hogy a gép bontatlan amúgy, hanem azt hogy a tartozékai. Félreértelmeztétek.
Igaz. De ez meg azt jelenti, hogy megvette ki Fleshelte/Flesheltette és most meg eladja.
#473886 uhrindam 2009. november. 01. 17:55
uhrindam
#473869 :: cerover (2009. november. 01. 17:35)
Attk4: Amit mutattál az a leírás szerint fel van törve. + ott van az is, h eredeti, bontatlan. Ez a 2 dolog kizárja egymást.... szal valami nem stimmel körülötte.
Én most olvastam el a Attk4 által adott linket és pont ezen gondolkodtam mielőtt elolvastam a hozzászólásod cerover
Érdekes lehet visszacsomagolta valahogy
#473869 cerover 2009. november. 01. 17:35
cerover
Attk4:

Amit mutattál az a leírás szerint fel van törve. + ott van az is, h eredeti, bontatlan. Ez a 2 dolog kizárja egymást.... szal valami nem stimmel körülötte.
#473853 Attk4 2009. november. 01. 17:09
Attk4
Sziasztok!
Mostanság akarok beruházni egy Xbox 360 ra.Megis van a kiszemelt példány,de azt szeretném kérdezni tőletek,hogy megéri-e:
KATT
Előre is köszi a válaszotokat