Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#489930 Totoo 2009. december. 24. 19:40
Totoo
knodros28: Nem kaptam! Zsinórosan fogom használni! Majd holnap rádugom a gépre meg a boxra és végre egyszerre tudok játszani és netezni!
#489925 Totoo 2009. december. 24. 19:25
Totoo
Most bontottam ki a karácsonyi ajándékaimat és kaptam 3 hónap multit és GoW 2-t! Jeeee! Ja + még 1 könyvet és routert, hogy legyen állandó netkapcsolatom!
#489898 Chocho 2009. december. 24. 17:17
Chocho
Nekem nagyon bejön a Bayonetta, és alig várom, hogy a Dantéra is rátehessem a mancsom. Mennyi jó játék, és még csak év eleje jön!
Gaming is believing.
#489894 Totoo 2009. december. 24. 16:52
Totoo
a Bayonetta nekem se tetszett! De a Dante! Az marha jó!
#489887 Cooler 2009. december. 24. 16:40
Cooler
Leszedtem én is a Dante's Inferno demóját, és nagyot csalódtam benne POZITÍVAN. Első ránézésre vmi gagyi kis kaszabolós utánzat jött le nekem, de miután kipróbáltam az kell mondjam hogy nagyon jó! Hangulat nagyon jó, nincs túlbonyolítva a kaszabolós rész sem, de még is van kombó bőven. Átvezetők zseniálisak, nekem ez kell! Pedig nem szeretem ezt a stílust, olyannyira nem hogy Bayonetta demójának a feléig nem jutottam el mert letöröltem a francba
#489859 Totoo 2009. december. 24. 15:29
Totoo
Chocho: Én már tegnap délután már le is szettem! Marha jó ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyen játékokat!

Amúgy Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!
#489842 Cooler 2009. december. 24. 14:39
Cooler
#489813 :: ChelseaKid (2009. december. 24. 13:42)
A kódot kaptam, (karácsonyra) ezért nem tudom, de szerintem UK-s, mert az USA_ban 4000-et lehet kapni a UK-s pedig 4200 ha jól tudom. Én pedig USA-ra regeltem, akkor ez lenne a hiba? Meg tudom változtatni a lokációmat?
Utólag nekem is eszembe jutott hogy 4200-as csak UK-ban van. Lokációt lehet változtatni, de itt nem fog segíteni. Live gamertag regelésnél kell választani egy országot akinek a piacterét látod, ez utólag nem változtatható meg. Csak UK profilon tudod felhasználni a pontokat. Sztem csináld azt hogy eladod ezt a kódot, aztán veszel egy USA-sat. Amúgy meg hiába csinálsz egy UK profilt és töltesz le rá mindenfélét a másik USA profilod nem fogja látni a tartalmakat. Amúgy fordítva ez működik. USA profillal ha letöltesz valamit, akkor ugyanazon a gépen egy másik profillal látszik a letöltött tartalom.
#489813 ChelseaKid 2009. december. 24. 13:42
ChelseaKid
A kódot kaptam, (karácsonyra) ezért nem tudom, de szerintem UK-s, mert az USA_ban 4000-et lehet kapni a UK-s pedig 4200 ha jól tudom. Én pedig USA-ra regeltem, akkor ez lenne a hiba? Meg tudom változtatni a lokációmat?
#489801 Chocho 2009. december. 24. 12:30
Chocho
Sorry, az előző (már törölt) hsz.-em rossz helyre ment (más topicba szántam).

Amúgy ma jönne a Dante's Inferno demója is, nem?
Gaming is believing.
#489796 Cooler 2009. december. 24. 12:24
Cooler
#489785 :: ChelseaKid (2009. december. 24. 11:44)
A kód teljesen eredeti, bontatlan dobozba volt, én kapartam le róla a szürke izét. Nem tudom mi baj lehet vele. De nem lehet az a baja, hogy Magyarországon "nincs" Live, szóval működnie kéne. A kódok nem régió zárasok? Amúgy köszi a válaszokat Cooler.
Régiózáras kódok nincsenek. Esetleg annyi a gáz hogy te pl UK-ra regeltél Live-on, és a kód amit vettél az USA. Így csak azt tudom kérdezni: milyen országba regeltél liveon, és hogy milyen kódot vettél?

Szerk: Ja, és még valami: nem lehet hogy a nullát és az o-t keverted össze a kódban?
#489785 ChelseaKid 2009. december. 24. 11:44
ChelseaKid
A kód teljesen eredeti, bontatlan dobozba volt, én kapartam le róla a szürke izét. Nem tudom mi baj lehet vele. De nem lehet az a baja, hogy Magyarországon "nincs" Live, szóval működnie kéne. A kódok nem régió zárasok? Amúgy köszi a válaszokat Cooler.
#489775 geri97 2009. december. 24. 11:24
geri97
knodros28 írta:

Egyébként jellemző az X360-as játékokra,hogy csak PAL-60-at támogatnak?

Jellemző, de ha egy játékot beteszel és indítani akarsz, s kiírja, hogy PAL-60- ra kell állítani, ha PAL-50-en van, akkor a beállításoknál állítsd át 60-ra és akkor már elindul! ---
#489768 Cooler 2009. december. 24. 11:10
Cooler
#489750 :: ChelseaKid (2009. december. 24. 09:51)
Lenne néhány gondom, remélem valaki tudja rá a választ. Az első a GoW2 GOTY-jával kapcsolatos. A játékhoz adnak egy kártyát, ami által elérhető az összes map-pack és egy kampány pálya. Miután beütöm a kódot, megjeleníti a map-pack képét, és letölthetem. Miután rányomok a "download now-ra" kiírja hogy baj van a lokációmmal. A második, hogy kaptam 4200 MS Pontot, és vagy 20-szor beírtam (tuti hogy helyesen) a kódot, és mindig azt írta ki, hogy az hibás. A harmadik, pedig a Forza 3-mal kapcsolatos, megvan az angol kiadás, de az egy promóciós kiadás, angol nyelvű, de teljes játék. Ma megkaptam a magyar változatát és a mentések miatt angol maradt, nem lehet át állítani valahol? Ha valaki tud légyszi segítsen. Köszönöm.
1.) A Gears 2 pályák régiózárasak ez így van. De VPN hálózat létrehozásával megkerülhető. Vagy vállalkozol rá házilag, ami annyira nem egyszerű, de megoldható ingyenes egy próbálkozással. Több próbálkozás nincs ingyen kell venni előfizut az ilyesféle adatforgalomra. Ha próbálkoznál házilag ezt ajánlom: KATT!. Mondjuk itt azt írja hogy meg lehet oldani hogy ingyenes legyen többször is a művelet, de nálam nem ment és ahogy hallom másnál sem. És ha minden kötél szakad akkor zat tudod csinálni hogy beviszed a winyódat az Überkonzolba, és ők letöltik neked 500Ft-ért.

2.) Ha egy kódra azt írja hogy hibás akkor biztos hibás. Honnan van a kód?

3.) Bár ebben nem vagyok biztos, de sztem sehogy nem lehet átállítani egy már meglévő mentés nyelvét.
#489752 danidevito 2009. december. 24. 10:00
danidevito
A GoW pályái régió zárasak így azt nem tudok letölteni Magyarországról
#489750 ChelseaKid 2009. december. 24. 09:51
ChelseaKid
Lenne néhány gondom, remélem valaki tudja rá a választ.
Az első a GoW2 GOTY-jával kapcsolatos. A játékhoz adnak egy kártyát, ami által elérhető az összes map-pack és egy kampány pálya. Miután beütöm a kódot, megjeleníti a map-pack képét, és letölthetem. Miután rányomok a "download now-ra" kiírja hogy baj van a lokációmmal.
A második, hogy kaptam 4200 MS Pontot, és vagy 20-szor beírtam (tuti hogy helyesen) a kódot, és mindig azt írta ki, hogy az hibás.
A harmadik, pedig a Forza 3-mal kapcsolatos, megvan az angol kiadás, de az egy promóciós kiadás, angol nyelvű, de teljes játék. Ma megkaptam a magyar változatát és a mentések miatt angol maradt, nem lehet át állítani valahol?
Ha valaki tud légyszi segítsen. Köszönöm.
#489235 geri97 2009. december. 22. 17:17
geri97
OFF: Szerintem ezt a "Milyen gépet vegyek?" topikba kéne megbeszélni....
#489078 matyi011 2009. december. 22. 10:34
matyi011
#489027 :: vlad90 (2009. december. 21. 22:22)
Ha nem áll fenn annak a veszélye, hogy nekiállsz videót szerkeszteni, meg bruteforce eljárással kódokat feltörni, akkor vedd meg az Xboxot. Ha marad egy kis pénz, a gépet is fejlesztheted (gondolom nem 62 ezerért akarsz PC-t fejleszteni).
140 ezerért akarok pc-t fejleszteni

és nagy valószínű h nemcsak játékra lesz (apám közreműködésével: mert mindig van vmi amit neki ki kell másolni lemezre amit meg kell nézni meg minden egyéb.... de azért köszönöm)
#489027 vlad90 2009. december. 21. 22:22
vlad90
#488953 :: matyi011 (2009. december. 21. 19:04)
sziasztok már ott tartok hogy majdnem megvan az új gépemre a pénz erre látok 62 ezerért egy Xbox 360 elite-t itt és teljesen tanácstalan vagyok (igazából én megvenném majd az új gép után amikor lenne rá megint pénz csak amikor anyám elé állnék e remek ötlettel 2 kérdése lenne: Mi az? (mármint az Xbox360) és minek neked még egy kütyü?) úgyhogy szeretnék választ kapni hogy melyiket lenne igazából érdemes (UI.: igazából a gépre hajtok mert anyám már panaszkodik h lassú **** a gépem .)
Ha nem áll fenn annak a veszélye, hogy nekiállsz videót szerkeszteni, meg bruteforce eljárással kódokat feltörni, akkor vedd meg az Xboxot. Ha marad egy kis pénz, a gépet is fejlesztheted (gondolom nem 62 ezerért akarsz PC-t fejleszteni).
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
#488953 matyi011 2009. december. 21. 19:04
matyi011
#488767 :: Totoo (2009. december. 20. 19:55)
Én 62-ért vettem + 2 játékot is kaptam mellé (Lego Batman, Pure)! És a Multiformat-nál vettem! LINK!
sziasztok már ott tartok hogy majdnem megvan az új gépemre a pénz erre látok 62 ezerért egy Xbox 360 elite-t itt

és teljesen tanácstalan vagyok (igazából én megvenném majd az új gép után amikor lenne rá megint pénz csak amikor anyám elé állnék e remek ötlettel 2 kérdése lenne:

Mi az? (mármint az Xbox360)

és minek neked még egy kütyü?)

úgyhogy szeretnék választ kapni hogy melyiket lenne igazából érdemes (UI.: igazából a gépre hajtok mert anyám már panaszkodik h lassú **** a gépem .)
#488767 Totoo 2009. december. 20. 19:55
Totoo
Én 62-ért vettem + 2 játékot is kaptam mellé (Lego Batman, Pure)! És a Multiformat-nál vettem! LINK!
#488620 Nrobesz97 2009. december. 20. 13:37
Nrobesz97
#488612 :: Legi23 (2009. december. 20. 13:28)
THX segítségért!Am nem vészes annyira csak kocsiba való lövöldőzés nem megy annyira de én is am majd lehet veszek egy xboxot csak ahhoz egy jó tv is kell sz meg külön pénz de egyszer rem. minden összejön de biztos jó!Am én így játszottam vele de most egy kicsit nehézitenni akarom játékot ez ez sikerül velew de rem. egyszer profil leszek vele!kellLáttam neten xbox 360 között van külömbség most felszeretségre gondololok am emlyik a legjob és mennyi az ára?Segítségért előre kösz!!
Először is nem kell hozzá HD Tv,de persze ugy szebb lesz a game meg minden...nekem egy sima 480p-s-en is szép minden game.
A Boxox közt 2 fajta van az Arcade és az Elite a legnagyobb különbség,hogy az Arcade fehér borítású és nincs hozzá vinyó csak memória kártya,az Elite-hez 120 Gigás vinyó jár és fekete borítású(van még egy pár különbség a kettő között de ha felmész az 576.hu-ra és kikeresd akkor ott megtalálsz mindent ami kell)gondolom így már érthető hogy az Elite a legjobb és asszem 60-65 körül van attól függően,hogy honnan veszed és ,hogy adnak e mellé gamet....
#488612 Legi23 2009. december. 20. 13:28
Legi23
#488602 :: Nrobesz97 (2009. december. 20. 13:13)
Nem nehéz,meg lehet szokni....Ha meg nem tudod meg szokni akkor használj egeret+billenytűzetet
THX segítségért!Am nem vészes annyira csak kocsiba való lövöldőzés nem megy annyira de én is am majd lehet veszek egy xboxot csak ahhoz egy jó tv is kell sz meg külön pénz de egyszer rem. minden összejön de biztos jó!Am én így játszottam vele de most egy kicsit nehézitenni akarom játékot ez ez sikerül velew de rem. egyszer profil leszek vele!kellLáttam neten xbox 360 között van külömbség most felszeretségre gondololok am emlyik a legjob és mennyi az ára?Segítségért előre kösz!!