Sziasztok azt sztén kérdezni akinek meg van xboxon a GTAIV ti mennyi időbe telt míg megszoktátok kocsiba való lövöldözést? Nekem egy kicsit nehéz nem naon megy pc van de x360 gamepadot használok hozzá mert láttam youtubeon videókat úgy kennítek mint a kan kocát!Nem rossz így játszanni de nagy kétügyesség kell hozzá ah én tapasztaltam...!Válaszokat előre kösz!!
Nem nehéz,meg lehet szokni....Ha meg nem tudod meg szokni akkor használj egeret+billenytűzetet
Sziasztok azt sztén kérdezni akinek meg van xboxon a GTAIV ti mennyi időbe telt míg megszoktátok kocsiba való lövöldözést? Nekem egy kicsit nehéz nem naon megy pc van de x360 gamepadot használok hozzá mert láttam youtubeon videókat úgy kennítek mint a kan kocát!Nem rossz így játszanni de nagy kétügyesség kell hozzá ah én tapasztaltam...!Válaszokat előre kösz!!
Krisztián: Nem én beszéltem rá! Már Pénteken úgy fogadott, hog Szevasz! Képzeld veszek egy Boxot! Amúgy tényleg nincs sok barátja csak mi ketten + még egy, de ő fojton veri! XD
Nem dehogy is. Nem hülye, csak nem ért ehhez. A gyereknek inkább valami olyan cucc kell ami a mozgással kapcsolatos. Amúgy eleve úgy volt, hogy Wii-t vesz/kap, csak Totoo barátom (akit hétfőn megölök) rábeszélte, mert neki is az van.
A Wii remek mulatság, de ahhoz helyre és társaságra is szükség lesz. Van elég barátja a srácnak?
Nem dehogy is. Nem hülye, csak nem ért ehhez. A gyereknek inkább valami olyan cucc kell ami a mozgással kapcsolatos. Amúgy eleve úgy volt, hogy Wii-t vesz/kap, csak Totoo barátom (akit hétfőn megölök) rábeszélte, mert neki is az van.
Hülye vagy. Tuti nem fogja tudni hogy és mit kell csinálni vele, csak porosodni fog. HA az embernek nem sikerül valami, és tudja, hogy nem is fog akkor elmegy tőle a kedve, vele is így lesz. Nagyon gyorsan át kell téríteni a Wii-re.
Hülye vagy. Tuti nem fogja tudni hogy és mit kell csinálni vele, csak porosodni fog. HA az embernek nem sikerül valami, és tudja, hogy nem is fog akkor elmegy tőle a kedve, vele is így lesz. Nagyon gyorsan át kell téríteni a Wii-re.
Na nem is gondoltam volna, hogy az osztálytársammal is sikerült megkedveltetnem a boxot és elhatározta, hogy fog venni egyet! (Krisztián: Igen a Szabi az! ) Csak szegény elég szerencsétlen ezért elmegyek velük Pestre nehogy átverjék, mert egyszer-kétszer már sikerült nekik!
Igen, az időjárás változás hiánya miatt kicsit monotonná tud válni. Na meg az a 450 autó nem is olyan sok, mint amennyinek hangzik, de szerintem bőven kedvelhető játék. Én 3 napja egyfolytában csak Forzázok, szóval tartalomból nincs hiány. És a kocsik tuningolását is jól megoldották. Nekem az év autós játéka.
Nyugi, azért nekem is. Ha jkut időm beizzítani a boxot, nagy valószínűséggel a Forza 3 kerül a meghajtóba.
Igen, az időjárás változás hiánya miatt kicsit monotonná tud válni. Na meg az a 450 autó nem is olyan sok, mint amennyinek hangzik, de szerintem bőven kedvelhető játék. Én 3 napja egyfolytában csak Forzázok, szóval tartalomból nincs hiány. És a kocsik tuningolását is jól megoldották. Nekem az év autós játéka.
Visszaszívok mindent, amit eddig mondtam a Forza 3-ra, a Forza a király Köszönöm a gyártóknak, akárkik is voltak...
autita: A Dirt2-ben nincs, a Forza-ban van (pont most nyomtam le egyet tesómmal), a Shif-et nem tudom...
Egy nagy bajom van vele: nem elég változatos. Csak kövezett vagy aszfaltozott utak vannak, időjárás nincs, hó se, semmi... ez egy idő után kicsit zavarba ejtő, pláne a Gran Turismo 5 trailereihez képest.
Lenne egy kérdésem a Forzával kapcsolatban. Szóval a játék tartalmaz egy kártyát amin van egy kód. Ha azt beírom letölthetek plusz autókat.
Csak azt nem tudom, hogy hol kéri a kódot. A választ előre is köszönöm.
Gondolom a Redeem Code menüpontban. Oda ahova a Gold kódot, illetve az MS pontok kódját is be kell írni. Xbox gomb megnyom, balra a legszélső fül, és ott már látod.
Lenne egy kérdésem a Forzával kapcsolatban. Szóval a játék tartalmaz egy kártyát amin van egy kód. Ha azt beírom letölthetek plusz autókat.
Csak azt nem tudom, hogy hol kéri a kódot. A választ előre is köszönöm.
Én azt javaslom, hogy először ellenőrizd, hogy jól vannak csatlakoztatva a vezetékek! Ha minden stimmel és nem jó, akkor megkéne próbálni egy másik kábellel is, és így ki tudod deríteni, hogy mi rossz!(kábel, Box, esetleg a TV8bár az nem csak Boxnál jelentkezne)
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Ja értem! Viszont az tetszik h ha legendaryn végigviszem akkor 3 acsit is kapok és mindegyikért kapok 125 G-t!
Most egy kérdés a boxhoz? Az természetes, hogy nem mindig van hang amikor bekapcsolom? Általában a 3. bekapcsolásnál szokott megjönni a hang!
Mindig kéne legyen hang ha bekapcsolod. Önmagában ha Legendaryn végigviszed akkor csak egy db 125G-s acsit kapsz, azt más dolog ha előtte nem vitted végig semmilyen szinten akkor kapsz egy 125-öset a Normalért, valamint a Heroicért is.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.