Hazai KonzolShop-ok házhoz?? Na,az egyik legkönyebb benézni a dolgot.
- Általában előre fizetést kérnek (utalj,küldj rózsaszív csekken,stb.),
- Ha használtat veszel, a szutykok közűl küldenek (nem válogathatsz)
- Az amúgy is drága új cuccaikra még rájön a MagyarKirályiPosta amúgy is drága árszabása
Én ezt az utat semmiképpen sem javasolnám.
Nem értem,ha vkinek van 12-16ezer pénze egy új top játékért (boltban megvéve),miért nincs egy pár órája és +1-2ezer forintja elmenni érte?
Kipróbálhatja egy használt példányon (ha nem tetszik,mást vásárol) , megtekintheti a teljes és aktuális kínálatot (lehet,más jobban bejön),megtapasztalja az üzlet légkörét (ha bunkók vagy eccerűen nem szimpi a hely,még jó hogy nem tőlük rendelted meg),stb.
Persze,mindenki azt és úgy csinál,ahogy kedve tartja,de sztem néhágy "kellemetlen" tapasztalattól megkímélheti magát az ember.
Hardvert pedig valóban semmiképpen sem érdemes "rendelni".
MongooseNX71: Pontosan azért rendelek, mert nincs 12-ezrem játékra. 12 játékom közül egyetlen egyet vettem teljes áron itthon, mégpedig az Assassin's Creed 2-t (boltban, mert arra azért nem akartam várni). Az összes többi játékom kevesebbe került, mint 10e, köztük olyanok, mint a The Force Unleashed Ultimate, vagy a Gears of War 2 GOTY. Persze ez az itthoni árakkal elképzelhetetlen lenne.
Meg azt is hamar megunja az ember, hogy bemegy a konzolboltba, hogy akkor vesz játékot (neadjisten előrendel) és magától értetődik, hogy a platform PS3. (Nem félreérteni, semmi bajom a PS3-al, sőt.) Mindez azért, mert a sok (tisztelet a kivételnek) .... veszi a zárkádot azt "flesselteti" azonnal, jóleszaz.
Arról nem is beszélek, hogy egy régebbi játék, ami már megfelelő árszintre került beszerezhetetlen. Például Overlord-ot 3 helyen rendeltem meg itthon, mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy nem tudják beszerezni. Végül Angliából rendeltem, ha jól emlékszem 4e volt, nem classic kiadásban, szállítással.
geri97: Nem is játékvásárlásról volt szó. Az nálam többnyire külföldről történik, jobb webshopok az Egyesült Királyságból szállítanak annyiért, amennyiért a hazai konzolshopok hozzák házhoz.
Hazai KonzolShop-ok házhoz?? Na,az egyik legkönyebb benézni a dolgot.
- Általában előre fizetést kérnek (utalj,küldj rózsaszív csekken,stb.),
- Ha használtat veszel, a szutykok közűl küldenek (nem válogathatsz)
- Az amúgy is drága új cuccaikra még rájön a MagyarKirályiPosta amúgy is drága árszabása
Én ezt az utat semmiképpen sem javasolnám.
Nem értem,ha vkinek van 12-16ezer pénze egy új top játékért (boltban megvéve),miért nincs egy pár órája és +1-2ezer forintja elmenni érte?
Kipróbálhatja egy használt példányon (ha nem tetszik,mást vásárol) , megtekintheti a teljes és aktuális kínálatot (lehet,más jobban bejön),megtapasztalja az üzlet légkörét (ha bunkók vagy eccerűen nem szimpi a hely,még jó hogy nem tőlük rendelted meg),stb.
Persze,mindenki azt és úgy csinál,ahogy kedve tartja,de sztem néhágy "kellemetlen" tapasztalattól megkímélheti magát az ember.
Hardvert pedig valóban semmiképpen sem érdemes "rendelni".
Én szvsz sehogy sem rendelnék a konzolvilágtól! Mert már nem egyszer küldtek rossz játékot!
geri97: Nem is játékvásárlásról volt szó. Az nálam többnyire külföldről történik, jobb webshopok az Egyesült Királyságból szállítanak annyiért, amennyiért a hazai konzolshopok hozzák házhoz.
Már megint én kérdezek ....láttam arcade-ot és megtudtam h abba nincs winyó, csak a 256 MB memória, gondolom a mentéseknek, meg stb...ugye? de ahogy látom külön lehet venni olcsón 20 GB-s vinyót is az jó...am szerintetek hol éri megvenni a boxot, neten rendelni vagy valamiylen műszaki-boltban?
irasalgor: Szerintem nem éri meg arcade-ot venni, de ez a személyes véleményem. Nem tudom reklámnak minősül-e de én itt vettem az enyémet, olcsóbban nem találtam máshol. Szintén személyes vélemény, de hardvert nem rendelnék neten.
Már megint én kérdezek ....láttam arcade-ot és megtudtam h abba nincs winyó, csak a 256 MB memória, gondolom a mentéseknek, meg stb...ugye? de ahogy látom külön lehet venni olcsón 20 GB-s vinyót is az jó...am szerintetek hol éri megvenni a boxot, neten rendelni vagy valamiylen műszaki-boltban?
Sőt még 20.000-ért is lehet zsír új 120Gb-os winyót venni. Használtan meg még olcsóbban.
Ha ha külön külön szereznéd be a live pakkot olcsóbb lenne. 60Gb winyó 10 körül mozog, egy headset akár 2 körül, 3 hónap live meg 4 körül. Összesen 16 rongy. Hogy hogy lehet ez azt is elmondom: valakinek nem kell pl a headset amit a konzolhoz kap is fillérekért eladja stb. Másrészt ne számíts jó minőségű headsetre. A hangminőség elég rémes. Bóvli vacak. A vezeték-nélküli komolyabb már jó minőségű de olyan 10 rongy körül van.
Érdekes én 10-ért egyszer se láttam zsír új 60 GB-os vinyót.....
Ezen a képen jól látható, hogy hova kerül a vinyó! Azt viszont nem tudom, hogy elég-e csak rácsatlakoztatnod, de én úgy gondolom, hogy igen!
Kacsurka:lekell patintani a rácsot és rá patintani a vinyót
Rol123:az oké,hogy te ennyiért 120-ast veszel de ehhez járt headset meg 3 hónap live is,és azért drágább....
Ahh köszi Mondjuk nekem elég lenne egy 20 GB-os is. És ez hogyan van csak bedugom a memóriakártya helyébe vagy bele kell rakni a gépbe? Bocs de ehhez nem nagyon értek
Ezen a képen jól látható, hogy hova kerül a vinyó! Azt viszont nem tudom, hogy elég-e csak rácsatlakoztatnod, de én úgy gondolom, hogy igen!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Ahh köszi Mondjuk nekem elég lenne egy 20 GB-os is. És ez hogyan van csak bedugom a memóriakártya helyébe vagy bele kell rakni a gépbe? Bocs de ehhez nem nagyon értek
Aha értem. És így kb hány kocsit nem tudok majd használni?
Hát szereznem kéne egy winyót. Hallottam, hogy lehet Arcade-ba is, de ez gondolom illegális. Vagy lehet legálisan is beletetetni?
Lehet legálisan szerezni vinyót és nincs semmi gond ha veszel hozzá én tegnapelőtt rendeltem egyilyet
Aha értem. És így kb hány kocsit nem tudok majd használni?
Hát szereznem kéne egy winyót. Hallottam, hogy lehet Arcade-ba is, de ez gondolom illegális. Vagy lehet legálisan is beletetetni?
Lehet játszani a Forzával is ha arcade-od van, csak a másik dvd-n lévő kocsikat nem tudod használni. De lassan eljutunk oda hogy valamivel nem lehet egyáltalán játszani winyó nélkül. Felmásolni winyóra a játékot tiszta egyszerű, rámész a listára, ahol a demók, és a teljes játékok is vannak. Kiválasztod az adott játékot amit fel akarsz másolni, majd ott lesz hogy install to hard drive. Ha a régi Dashboardod van akkor nem tudsz installálni.
Hát ajánlom is nekik.Nem akarok a semmiért kidobni 11000 Ft-t. Meg szerintem úgyse érné meg senkinek ha az Arcade-sok nem tudnának játszani a Forzaval vagy a többivel ami 2 DVD-s.
Cooler: Kirabolni csak nem fognak a vonaton! De amúgy nem hiszem, hogy látszani fog, hogy mit viszek, mert viszek egy jó nagy szatyrot és abban talán elfér!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.