Semmilyen képességet nem kapsz a koponyákért. Ha megvan egy koponya akkor be és ki tudod kapcsolni a koponyákat, ha bekapcsolod akkor nehezebbé teheted a játékot. Pl. ha meghalsz előröl kezded a pályát stb.
OFF: Na ez vicces! Az, hogy lehet, hogy pont akkor jelentkezik be ez a "Choco" amikor beszélünk róla?? Most valaki szólt neki, hogy "reggeljen gyorsan", vagy mi?? Nincs ebbe valami turpisság??---------Egyébként ezt most csak viccből kérdezem........
Chocho: Én sem zaklattalak! Én is egy zaklatott alany vagyok, mert GTA 4-ben lealáztam egy gyereket és azóta nem hagy békén! Most blokkoltam le és végre nyugi van!
Chocho: rám nem lehet panaszod, én még egy üzenetet nem írtam neked...
Amúgy miért nem blokkolod a kommunikációt azokkal, akik zaklatnak? Hasznos, pl elvertem egy gyereket FIFA-ba és újra akarta játszani, de kb éjfélkor írt rám mindig, aztán leblokkoltam. (remélem nem lett öngyilkos, hogy nem tudott legyőzni )
Na, ennyit a fórumra kiírt gamertagről. Imént (is) felvett valaki mondván, hogy olvassa a Gurut... aztán üzenetekkel bombáz, meg se várva a választ partyba invitál, satöbbi... mintha az iwiwet látnám, ahol sokan össze-vissza írnak boldog-boldogtalannak, csak mert azt hiszik, valami partnerkereső alkalmazásba csöppentek... (sóhaj)
Igazából maga a regisztrálás nem jelentene problémát. Szóval csak egy Silver accountot kell csinálni. A gond az lenne, hogy nem tudom, hogy a dobozban levő kábelt hova dugjam (az oké, hogy egyik végét az xboxba ) és mihez csatlakoztassam? Routerhez? Vagy a gépemhez?
Egyszerű a válasz: Amikor regisztrálsz a Live rendszerbe sehol se adj meg magyar adatot, és az e-mail címed is inkább g-mail legyen, ami szintén ne magyar legyen.
Egy nagyon nagy kérdésem lenne, amiben szeretnék tanácsot kérni. Nem régen sikerült vennem egy xbox360 gépet. Én úgy hallottam, hogy Magyarországon nem működik az xbox live. Az lenne a kérdés, hogy ez igaz-e, és ha nem akkor hogy kell beszerelni a cuccot, vagy egyátalán mit kell hozzá venni? Előre is thx a segítségért.
Lehet ,hogy kapok egy boxot . Azt szeretném kérdezni ,hogy igaz ,hogy gyorsan melegednek ??? Esetleg lehet valamit csinálni ,hogy + hűtés vagy valami, valaki tud véleményt mondani a fifa 10 , raw vs smackdown 2010 és a cod6-ról na meg a NBA 2k 10-ról is mert ezek a kiszemelt játékok
Ha jó helyre rakod, ami fölött nincs semmi (fél méteren belül) nem fog melegedni. Pl én nyáron átraktam egy nyitott helyre és azóta teljesen normális, egyáltalán nem meleg.
A FIFA-ról tudok csak valamit írni, méghozzá, hogy az eddigi legjobb sportjáték ami elkészült az új generációs konzolokra, ha szereted a focit addig játszol vele ameddig nem jön ki az új.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.