Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#491245 dragon83 2009. december. 29. 23:19
dragon83
#491243 :: blake07 (2009. december. 29. 23:15)
Sziasztok Az lenne a kérdésem,hogy egy xbox360-hoz elég egy HD ready TV hosszú távra,szal arra értem,hogy amilyen játékok még kijönnek boxra elég lesz a 720p? Előre is thanx!
Bőven elég. Nekem is sima HD ready TV-m van, igaz nekem PS3-hoz. Az 1080p-s játékok nem mostanában fognak még elterjedni, ha egyáltalán elterjednek ebben a generációban.
#491243 blake07 2009. december. 29. 23:15
blake07
#491054 :: Landser. (2009. december. 28. 22:44)
CoD-ba én azért annyira nem éreztem. Általában már a bezoomolás előtt be van célozva az ellenfél, csak rá kell zoomolni, mert anélkül nagy a fegyverszúrása. De amúgy egyszer-kétszer észrevettem hogy magától rá áll a célre, ki is kapcsoltam A Bad Companyban volt az a durvulás h zoomoltam az ellenségre, az meg keresztbe elfut előttem, azt a játék végig követte az embert anélkül h bármit is csináltam volna Az kicsit érdekesen hatott.
Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy egy xbox360-hoz elég egy HD ready TV hosszú távra,szal arra értem,hogy amilyen játékok még kijönnek boxra elég lesz a 720p?
Előre is thanx!
#491054 Landser. 2009. december. 28. 22:44
Landser.
CoD-ba én azért annyira nem éreztem. Általában már a bezoomolás előtt be van célozva az ellenfél, csak rá kell zoomolni, mert anélkül nagy a fegyverszúrása. De amúgy egyszer-kétszer észrevettem hogy magától rá áll a célre, ki is kapcsoltam A Bad Companyban volt az a durvulás h zoomoltam az ellenségre, az meg keresztbe elfut előttem, azt a játék végig követte az embert anélkül h bármit is csináltam volna Az kicsit érdekesen hatott.
#491038 uhrindam 2009. december. 28. 21:58
uhrindam
#491027 :: kubi (2009. december. 28. 20:54)
Modern Warfare 2-ben csak célzás rásegítés van és nem automata célzás amugy a Halo 3 a legjobban irányithato FPS én szerintem boxon de a COD-nak se rosz az irányitása
Szerintem a COD azért nem jó kezdésnek mert talán kicsit érzékeny a játék.
#491027 kubi 2009. december. 28. 20:54
kubi
Modern Warfare 2-ben csak célzás rásegítés van és nem automata célzás amugy a Halo 3 a legjobban irányithato FPS én szerintem boxon de a COD-nak se rosz az irányitása
#491023 Ádám01 2009. december. 28. 20:28
Ádám01
Nekem az első fps játék konzolra a Modern Warfare 2 volt és nagyon zavart az auto aim egyből ki is kapcsoltam sokan írták, hogy nehéz konzolon fpssel játszani tévednek az érzékenységet beállítottam maxra és utána elég pontosan lehetett játszani, de ez szerintem megszokás kérdése, hogy ki mennyire tud hozzászokni a kontrollerhez fpsnél.
#490982 MongooseNX71 2009. december. 28. 16:20
MongooseNX71
Nemrég ez elég rendesen ki lett itt tárgyalva. (mármint a PC vs. Konzol fps kontroll)
Végülis az lett a konklúzió,hogy a konzoloknál valójában egy kicsit meg lett könnyítve a metódus,de csupán az irányító / irányítás reakcióideje miatt.
Príma példa erre a DMC 4,Resi Evil 4, GoW vagy a Halo 2. Konzolra előbb jöttek ki és nagyon perfekt volt az irányításuk azon.
Mikor megjelentek PC-re,az elején kapkodós-rángatós volt az egész kontroll. Aztán a patch persze segített...

Gondolj csak bele, a joystick (oppardon, KONTROLLER) felépítése egészen más (mechanikus cucc),mint az egerészés (optikai elven mülxik,vagy mi).
De sztem a kontrolleres puffogtatás fííílingesebb,mint a W-A-S-D + blll-jobb klikk hegyek.
Van kér ravasz(di),aztán azzal szólhat a hatlövetű...
De igazából a legtutkóbb a fénypisztolyos metódus,de sajna arra már réges rég nem jött értelmes cucc.
Talán utoljára Wii-re valami,meg PS3-ra a Time Crisis 4. És a jó öreg The House of The Dead széria mindent üt, főleg a 2. része...
#490981 Ricco 2009. december. 28. 16:20
Ricco
Kezdőknek mindenképpen nagy segítség, de később -amikor beleszokott az ember- már kilehet venni szerintem. Én se nagyon használom (már amelyikbe nem muszáj)...
#490978 MongooseNX71 2009. december. 28. 16:14
MongooseNX71
#490974 :: uhrindam (2009. december. 28. 16:03)
Az automata célzás az = a képernyő közepén található célkeresztel ?
Gondolom arra asszociálsz,hogy a (legközelebbi) célpontra autómatikusan ráviszi a crosshair-t,vagy legalábbis arra irányítja.
Ez nagyon sok gaménál BEKAPCSOLHATÓ,de nagyon kevés van,amelyik CSAK ezt használja és nem iktatható ki ez a fajta rásegítés.
Sztem elég gagyi úgy tolni egy lövöldét (kb. mit az autóversenyt fék és kormányrásegítéssel...).
#490974 uhrindam 2009. december. 28. 16:03
uhrindam
Az automata célzás az = a képernyő közepén található célkeresztel ?
#490956 Landser. 2009. december. 28. 15:14
Landser.
Nekem sem okoz gondot a kontrollerel való játék Igazából sokkal jobban élvezem, és megy már mint PC-n, pedig nagyon sokáig játszottam a számítógépes lövőldékkel. Hátha első FPS-ed lesz akkor a FEAR 2, vagy a COD valamelyik MW részét ajánlom, mert szerintem ezeknek lett a legjobban eltalálva az irányításuk. Mondjuk én alapból egy Mirror's Edgel kezdtem, és egy csöpp nehézséget sem okozott a " kezdeti bénaságom" a játék folyamán
#490931 vlad90 2009. december. 28. 14:12
vlad90
#490911 :: Borsodi (2009. december. 28. 13:36)
Császtok! Jövő nyárra szeretnék egy Xbox 360 Elite-et venni. 1. kérdés: Szerintetek addigra mennyi lesz az ára? 2. kérdés: FPS játékok terén melyiket ajánljátok a legjobban? Mert hallottam h susulykanehéz egy kontrollerrel irányítani egy FPS játékot. Úgyhogy ha tudtok egy jó játékot amin jól megtanulhatom a technikáját annak nagyon örülnék. Hallottam h ha Xbox-on megcsinálunk egy achievement-et akkor kapunk ún. G pontokat. A G pontok mikre valók legfőbbként? Ezeket azért kérdezem mert én 100%-os PC-s gyerek vok és meguntam h évente kell fejleszteni a gépet. És átszeretnék lépni az Xbox-osok világába.
Borsodi írta:

1. kérdés: Szerintetek addigra mennyi lesz az ára?

Nem hiszem, hogy lemenne... néhány ezrest maximum. De Konzol boltban vedd meg, nem nagy áruházban.

Borsodi írta:

2. kérdés: FPS játékok terén melyiket ajánljátok a legjobban? Mert hallottam h susulykanehéz egy kontrollerrel irányítani egy FPS játékot. Úgyhogy ha tudtok egy jó játékot amin jól megtanulhatom a technikáját annak nagyon örülnék.

Egyáltalán nem nehéz. Ajánlom, hogy tölts le pár demot. Én a Condemned demójából tanultam meg egy délután alatt.

Borsodi írta:

A G pontok mikre valók legfőbbként?

Hülye kérdésre hülye választ alapon:

Egyébként csak arra, hogy haverok előtt villogj vele, hogy mekkora isten vagy.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
#490920 uhrindam 2009. december. 28. 13:50
uhrindam
Császtok! Jövő nyárra szeretnék egy Xbox 360 Elite-et venni. 1. kérdés: Szerintetek addigra mennyi lesz az ára? 2. kérdés: FPS játékok terén melyiket ajánljátok a legjobban? Mert hallottam h susulykanehéz egy kontrollerrel irányítani egy FPS játékot. Úgyhogy ha tudtok egy jó játékot amin jól megtanulhatom a technikáját annak nagyon örülnék. Hallottam h ha Xbox-on megcsinálunk egy achievement-et akkor kapunk ún. G pontokat. A G pontok mikre valók legfőbbként? Ezeket azért kérdezem mert én 100%-os PC-s gyerek vok és meguntam h évente kell fejleszteni a gépet. És átszeretnék lépni az Xbox-osok világába.
Az FPS-t írányítani szerintem kicsit se nehéz. Én a MOH Airbornon tanultam meg röpke 30 perc alatt . Hidd el ha tudsz gyakorolni megtanulod seperc alatt.
a G-k= eldicsekedhetsz barátaidnak vagy a multiban ellenségeidnek. Nagyjából ennyi a haszna
#490918 kacsurka 2009. december. 28. 13:47
kacsurka
Borsodi írta:

A G pontok mikre valók legfőbbként?

Ez mekkora magas labda, de lehet csak nekem jutott más eszembe?

Amúgy csak feszítésre valók ezek a pontok, ha jól tudom!

Az FPS irányítást meg meg kell szokni, de nem olyan nehéz, előszőr béna leszel, de nem kell feladni! Igaz én PSP-n játszottam FPS-t, de hamar belejöttem, gondolom a nagytesókon se sokkal bonyolultabb!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#490911 Borsodi 2009. december. 28. 13:36
Borsodi
Császtok!
Jövő nyárra szeretnék egy Xbox 360 Elite-et venni.
1. kérdés: Szerintetek addigra mennyi lesz az ára?
2. kérdés: FPS játékok terén melyiket ajánljátok a legjobban? Mert hallottam h susulykanehéz egy kontrollerrel irányítani egy FPS játékot. Úgyhogy ha tudtok egy jó játékot amin jól megtanulhatom a technikáját annak nagyon örülnék.

Hallottam h ha Xbox-on megcsinálunk egy achievement-et akkor kapunk ún. G pontokat. A G pontok mikre valók legfőbbként?

Ezeket azért kérdezem mert én 100%-os PC-s gyerek vok és meguntam h évente kell fejleszteni a gépet. És átszeretnék lépni az Xbox-osok világába.
#490738 uhrindam 2009. december. 27. 20:01
uhrindam
Egyébként az csalás vagy esetleg szabálysértés ha valakinek az egyik profiljáról letelik az 1 hónap multi idő és ezután csinál egy új profilt és regel az újonnan készített profillal live-ra ?
#490697 Ricco 2009. december. 27. 15:53
Ricco
Silveres vagy, de az új profilhoz jár egy hónap gold, csak nem jelzi ki, legalábbis nekem még anno ugyan úgy szürke volt, de tudtam multizni.
#490694 Ricco 2009. december. 27. 15:38
Ricco
A GoW-al is kéne tudj multizni, azt próbáltad?

Amúgy ja, vagy GTA4 vagy BC. Ajánlom a BC-t, mert iszonyat jó móka, főleg multiban, és legalább gyakorolhatsz majd márciusig, amikor is megkezdődik a nagy BC2 járvány
#490689 csga 2009. december. 27. 15:36
csga
Ha Bad Company-t akarnál venni, akkor szerintem inkább várd ki azt a három hónapot, mire megjelenik a 2. rész