Köszi, szerintem is jól mutat a fekete színnel, mondjuk kicsit szokatlan, már hozzá voltam szokva a fehér 360-hoz!
De legalább így már nem üt el a fekete monitoromtól!
Először mindenképpen olvass teszteket. A DC Universe elvileg egy hígított egyszerű verekedős játék lett ami egy mellényúlás. a Deceptiont nem ismerem sajnos. GameRankingsen mindkettőt megnézheted:
DeceptionDC Universe
NY124 írta:
Először mindenképpen olvass teszteket. A DC Universe elvileg egy hígított egyszerű verekedős játék lett ami egy mellényúlás. a Deceptiont nem ismerem sajnos. GameRankingsen mindkettőt megnézheted:
Olvastam, de azok nagyon felhúzták a DC-t, az Armageddont pedig nagyon lefikázták. Viszont azt olvastam nemrég, készítenek most egy újat. Az mikor lesz kész? Ha több mint fél év inkább marad a Deception.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Így van ez egy polc teteje, ilyen tv állványos szekrényem van, alul van a monitor, felette pedig a hangszórók, és a gép.
Elfért volna a monitor mellett állítva, de akkor nem sok helyet kapott volna a szellőzéshez.
Majd valamelyik nap csinálok fényképezőgéppel is néhány képet.
Ui.: Azt a fejjel lefelé való játszást még lehet, hogy kipróbálom!
Melyik volt az utóbbi idő legjobb Mortal Kombatja? A Deceptionnal szemezek, de a DC univers-es videók jobban tetszenek (már amiben nincs DC-s karakter).
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
MIguel: Képben voltam hisz ott bajlódtam már régóta. Aztán igazad lett, tényleg a DHCP-él kellet IP-t állítani (utólag rájöttem, hogy a konzol is írta a DHCP állítást... na mindegy). A lényeg, hgy 4 és fél óra küszködés után sikerült összehozni, és most énis a boldog MW 2-vel játszók közé tartozom.. köszönöm...
UI.: (ez már imndenkinek...) Aki vállalkózó szellemű az dobjon már meg egy gamertag-el mert így LIVE ról mé egy darab ismerősöm sincs Jó volna már magyarokkal nyomulni ( Migu te is megadhatod )
(Ha valaki gyorsan válaszol még ma is tolhatunk egy partyt )
Azt szeretném kérdezni hogy miről lehet felismerni ha Jasper alaplapos az X-box 360.
Azért kérdezem mert az enyém nem tudom hogy milyen,2008 tavaszán vettem aztán tönkrement 2009 nyár vége felé...
Na már most ha megnézek egy konzolboltot,ott az Jasperes Arcade mellett egy az egyben ugyanolyan konzol képe,és doboza van mint az enyém. Az a baj hogy hogy nem tudom hogy ha rendelnék Jasper alaplapos konzolt,akkor nem-e ugyanazt kapnám mint amit először vettem.
Valaki felvilágosítana ezügyben?
Ha megfordítod, és a hátulján 12.1A-es felirat van akkor jasper, itt egy kép: kép. A falconosoknál - ha jól tudom - 16A. De ha 2008 tavaszi az szerintem még falconos lesz.
Szerintem meg a Jasper alaplapot pont az 1 2 3 ,meg nem tudom hány piros ledes meghibásodások kiküszöbölése miatt fejlesztették ki.
Már 40 ezerért lehet kapni arcade gépeket,így azt hiszem nem játszok a szervízzel.
A 175W-os nem az első széria, hanem a második, kb. 2007 tavaszán kezdték gyártani, de ma már nem sok van ebből se, szóval nem kell izgulni, hogy milyen, mert a Box-ok 95%-a Jasperes. Mondjuk én erősítem a szabályt, mert 2008 novemberi és Falcon a gép.
De ha el akar romlani (akár milyen is legyen) akkor el is romlik, nem igazán az alaplapon múlik.
Kösz. Néztem pár you tube-os videót,amiből az derül ki hogy a 150wattos tápegységűek a Jasperesek. Az enyémre 175W van írva úgyhogy az első szériából való.
Azt szeretném kérdezni hogy miről lehet felismerni ha Jasper alaplapos az X-box 360.
Azért kérdezem mert az enyém nem tudom hogy milyen,2008 tavaszán vettem aztán tönkrement 2009 nyár vége felé...
Na már most ha megnézek egy konzolboltot,ott az Jasperes Arcade mellett egy az egyben ugyanolyan konzol képe,és doboza van mint az enyém. Az a baj hogy hogy nem tudom hogy ha rendelnék Jasper alaplapos konzolt,akkor nem-e ugyanazt kapnám mint amit először vettem.
Ha 150W-os a tápegységed akkor tuti Jasperes. Keresd meg a tápegységen hogy hány wattos. Ha 175W akkor Falcon alaplap, ha kétszázvalahány akkor meg első szériás.
Vedd le az előlapját és csinálj róla egy fényképet, illetve a DVD tálcáról is csinálj egyet és én meg tudom neked mondani. Vagy keress egy szakit és annak küldd el ezeket a képeket. De inkább egy szakit keress, én most nem nagyon érek rá.
Szép estét mindenkinek! Az enyémnél szebbet.. ugyanis nagy bajban vagyok.. a 360-at sehogyse sikerül összehozni a routerrel....
A routeren van a gép ott beállítottam az ADSL kapcsolatot (jelszó felh. név) aztán mellé dugtam a 360-at világít is a kis lámpa a routeren, hogy 2 cucc van bedugva, de amikor a konzolon fel akarnék menni a netre akkor 'asszongya', hogy: "Can't obtain an IP address from your router or modem."
Meg írja, hogy kapcsoljam ki, meg újra be a routert de az nem csinál neki semmit....
Aki tudja mit kéne ezzel csinálni, az kérem mi hamarabb írjon, mert már eléggé unom.. régóta itt szerencsétlenkedek vele.
(UI.: Ha kikapcsolom a gépet és csak a 360- marad a routerban, akkor is ez van...)
Előre is kössz mindenkinek!
Próbáld meg a router beállításai között azt kiválasztani, hogy a masina DHCP-szerverként is működjön. Az admin felületet a 192.168.1.1, 192.168.2.1, vagy valami ehhez nagyon hasonló helyen elérhető a böngésződből.
(Ha a fentiek szerinted kínaiul vannak, akkor Totoo és Chocho tanácsa a követendő, vagyis hívj valakit, aki ért hozzá, nagyjából 3 perc meló ez, de csak ha tudod is, hogy mit csinálsz. )
Nekem is pont ugyan ilyen bajom volt. Nekem úgy sikerült, hogy áthívtuk az informatikus ismerősünket és ő a routeren be állított különböző IP címeket és az egyik IP-t (amelyik csatornára a Box be van dugva) és úgy már működött. Nem hiszem, hogy ezzel sokat segítettem, de legalább tudod, hogy kb. milyen bajod lehet.
Totoo írta:
Nekem is pont ugyan ilyen bajom volt. Nekem úgy sikerült, hogy áthívtuk az informatikus ismerősünket és ő a routeren be állított különböző IP címeket és az egyik IP-t (amelyik csatornára a Box be van dugva) és úgy már működött. Nem hiszem, hogy ezzel sokat segítettem, de legalább tudod, hogy kb. milyen bajod lehet.
Persze már rég.. itt valami hangolásos baj lessz.. IP azonosítás kellene vagy valami.. csak nem tudok rájönni hogy hogyan kell.. úristen órák óta ezzel bajlódok....
Szép estét mindenkinek! Az enyémnél szebbet.. ugyanis nagy bajban vagyok.. a 360-at sehogyse sikerül összehozni a routerrel....
A routeren van a gép ott beállítottam az ADSL kapcsolatot (jelszó felh. név) aztán mellé dugtam a 360-at világít is a kis lámpa a routeren, hogy 2 cucc van bedugva, de amikor a konzolon fel akarnék menni a netre akkor 'asszongya', hogy: "Can't obtain an IP address from your router or modem."
Meg írja, hogy kapcsoljam ki, meg újra be a routert de az nem csinál neki semmit....
Aki tudja mit kéne ezzel csinálni, az kérem mi hamarabb írjon, mert már eléggé unom.. régóta itt szerencsétlenkedek vele.
(UI.: Ha kikapcsolom a gépet és csak a 360- marad a routerban, akkor is ez van...)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.