Én kérdezni szeretnék valamit, ami elég összetett (vagy nem )
Hallottam hogy egyes 3 Ledes boxokat nem lehet megjavítani sajnos...Minek kell történnie ahhoz hogy a 3 ledes hibát ne tudják megjavítani? meg milyen gyakran fordul elő? én napi 3x 1-1,5 órát játszok vele kb reggel-délben-este
Köszi a választ
Szerintem ilyesmivel ne foglalkozz. Van a 3 LED-re 3 év garancia. Ha nem tudják megjavítani, akkor gondolom kapsz egy újat.
irasalgor írta:
meg milyen gyakran fordul elő?
Ha Jasper alaplapos géped van akkor már elég kicsi az esélye.
Én kérdezni szeretnék valamit, ami elég összetett (vagy nem )
Hallottam hogy egyes 3 Ledes boxokat nem lehet megjavítani sajnos...Minek kell történnie ahhoz hogy a 3 ledes hibát ne tudják megjavítani? meg milyen gyakran fordul elő? én napi 3x 1-1,5 órát játszok vele kb reggel-délben-este
Xanax, ha érdekel nekem van cserére szánt játékaim, PMbe küldök majd üzit.
Amúgy ahogy látom van repülő árkádod is, ha az bejött akkor ajánlom a Blazing Angels 2töt az nekem nagyon bejött (sokal jobban mint a HAWX), ha nem sajnálod rá a pénzt akkor a Metro 2033 is mehet, ha eltudod viselni az AI teljes hiányát Régebbiekből ajánlom a Strangleholdot, az nagy zúzás boxon, a régi King Kongot, meg Assassin's Creedet 2töt. Ha nem próbáltad akkor a Resident Evil 5 is jó cucc meg a Hell's Highway is.
Csak beszédre használható. És persze ha hozzád beszélnek, azt is hallod, de magát a játékot nem.
Lenne egy kérdésem. Egy európai Xbox csak a PAL-t játsza le (ha jól tudom), de most a játékaim rendezése közben észrevettem hogy 2 NTSC-s (Usa verziós) játékom is van, amik tökéletesen futnak. Most hogy is van ez?
Már régóta meg akartam kérdezni, ezt de valahogy mindig elfelejtettem Íme a bajom:
még 2008 karácsonyában kaptam meg a boxot, és a csomagban szerepelt egy fülhalgató is. Sajnos, ezt akárhogy próbálgatom, kapcsolok, tekergetek akármit, akkor sem ad ki semmilyen hangot magából A kérdésem az lenne, hogy esetleg valamit be kell állítani a box Menüjén keresztül vagy ennek egyből mennie kellene? Mert ha igen, akkor gondolom valami baja van a fülesnek, mivel mindent jól dugtam össze..
Erre én is rájöttem, csak ott össz-vissz a grafikát tudod lecsekkolni. Az meg nem elég.
A platformok közötti összehasonlításra ajánlom a DigitalFoundry-t, nem tudom ismered-e. Azt meg például (ezt most gugliztam) itt tudod megnézni, hogy melyik játék, milyen felbontást, és hányszoros AA-t használ.
Cooler írta: Nem tudtok valamilyen oldalt, vagy valamit ahol különböző játékoknál le lenne írva hogy a PS3 vagy a 360 verzió lett-e a jobb?
Azon, hogy "jobb" mit értesz pontosan? Hogy szebb, vagy több fps-el fut valamelyik platformon? Vagy mit?
Mégis mit értenék azon hogy jobb? Összességében. Mivel néha minimális, néha meg egész nagy eltérés van multiplatform játékok között. Ez lehet képfrissítésbeli különbség, irányíthatóság, multiban a lag, grafika stb stb. És ha már rendelkezek 360-al és PS3-al is, akkor már inkább azt a verzát venném meg ami összességében jobb
XD amúgy ritka kaka a multija, amennyire vártam ....., mindenki sniper csíra noob, a feladatot lesz@rják, csak a killeket gyűjtik, tehát pc biztos jobb mint konzolokon, meg ugye vannak dedikált szerók, amiről csak álmodhatunk
Tudom hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést, de máshol nem igazán lehet: Nem tudtok valamilyen oldalt, vagy valamit ahol különböző játékoknál le lenne írva hogy a PS3 vagy a 360 verzió lett-e a jobb? Ki szoktam próbálni mindkét gépen a demókat, de most pl halvány lila gőzöm sincs, hogy PS3-ra vagy 360-ra érdemesebb-e megvenni a Bad company 2-t. Köszi a választ.
Cooler írta:
Tudom hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést, de máshol nem igazán lehet: Nem tudtok valamilyen oldalt, vagy valamit ahol különböző játékoknál le lenne írva hogy a PS3 vagy a 360 verzió lett-e a jobb? Ki szoktam próbálni mindkét gépen a demókat, de most pl halvány lila gőzöm sincs, hogy PS3-ra vagy 360-ra érdemesebb-e megvenni a Bad company 2-t. Köszi a választ.
Szvsz talán a ps verza, graf. megegyeznek , de x-en multi gondok vannak, szakadoznak a serverek, kidobálja az emberek,lag.
de tuti csak átmeneti, tehát teljesen mindegy melyikre veszed, mondjuk a célplatform ps volt, de semmit nem számít, ha szingli érdekel csak
Cooler írta:
Nem tudtok valamilyen oldalt, vagy valamit ahol különböző játékoknál le lenne írva hogy a PS3 vagy a 360 verzió lett-e a jobb?
Azon, hogy "jobb" mit értesz pontosan? Hogy szebb, vagy több fps-el fut valamelyik platformon? Vagy mit?
Ha már a SP:C-ről van, szó, nekem egy bajom van vele, méghozzá, hogy nagyon pixeles (?). A vallatásnál az elején, rájöttem már, hogy direkt van, de a fű, a fák, az emberek olyan, mintha egy életlen késsel faragták volna... Élsimítással biztos sokkal szebb lenne, de így simán veri a GoW 1 is.
Pedig elvileg 2X-es élsimítást használ. Én mondjuk még nem próbáltam, de ha lejön én is kipróbálom.
Ha már a SP:C-ről van, szó, nekem egy bajom van vele, méghozzá, hogy nagyon pixeles (?). A vallatásnál az elején, rájöttem már, hogy direkt van, de a fű, a fák, az emberek olyan, mintha egy életlen késsel faragták volna... Élsimítással biztos sokkal szebb lenne, de így simán veri a GoW 1 is.
Nektek simán megy a XBL ?? én tegnap óta nem tudok bejelentkezni leszeretném tölteni a Connviction demót, de sehogy se tudok felmenni, nincs flashelve, először fordul elő, a nettel sincs semmi gond , WTF?? some suggestions??
Indítsd újra a modemet stb. Sztem ilyesmivel érdemes próbálkozni. Nálam minden okés. A demót mindenképp próbáld ki! Elég frankó lett, és szép is
Nektek simán megy a XBL ?? én tegnap óta nem tudok bejelentkezni leszeretném tölteni a Connviction demót, de sehogy se tudok felmenni, nincs flashelve, először fordul elő, a nettel sincs semmi gond , WTF?? some suggestions??
Akkor szerintem most berendelem a Splinter Cell Conviction-t (ha a demó tettszik )
mert ha jól tudom a játékhoz jár egy Ghost Recon béta kulcs is, ha nem tettszik veszek egy sima BC2-t, (Kár hogy elfogyott a Limited...) vagy várok a következő 2K játékig.
@Cooler: Lehet nem lesz Box-ra, de a trélerekben és minden oldalon az áll, hogy a két fő (?) konzolra jelenik meg.
És amit írtál, hogy nulla történetet me sél el a játék, legalább avval egyensúlyozzák a, hogy irdatlanul jól meg van csinálva a harc.
Néztem videót 8 Gates Rock Lee vs. 8 Gates Gai-ról és teljesen olyan mint a mese.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.