Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#493412 ChelseaKid 2010. január. 07. 22:10
ChelseaKid
Én angyon szeretem a játékot, de másodjára már annyira untam a játékot, hogy alig-alig van kedvem tovább kúszni, a sima sztorijának hosszát kb. 1 órával növeli, szóval 3 ezer Ft-al nem ér meg többet. Én a simát ajánlom. (De inkább a GoW2-t )
#493368 Nrobesz97 2010. január. 07. 19:13
Nrobesz97
#493228 :: ChelseaKid (2010. január. 07. 07:02)
Megpróbálom akkor majd ezt is, hátha így jó lesz. Kösz a tanácsot.
Na, ma meghozta a futár a platinumshopból a Fight Night Round 4-emet,hát a game elképesztő nagyon durva a grafika a játékmenet élvezetes,megunhatatlan,most felváltva nyomom a COD: MW2-vel...aki csak teheti vegye meg mindkét game-t
#493228 ChelseaKid 2010. január. 07. 07:02
ChelseaKid
Megpróbálom akkor majd ezt is, hátha így jó lesz. Kösz a tanácsot.
#493075 Nrobesz97 2010. január. 06. 15:48
Nrobesz97
#492959 :: TOMYKILLER (2010. január. 05. 21:37)
ChelseaKid,igaz én Pc-s oldalról nézem,de ugyan az a rendszer mint a Box-on!A Pc-s Live rendszerről van szó,én egyszer úgy változtattam meg,hogy arra az email-re amire regeztem a fiókomat,ott megváltoztattam a lakhelyemet Amerikaira,és így a Live fiókomban is ez lett a tartózkodási helyem!
Én mikor először próbáltam regelni a LIVE-ra akkor azt jelöltem be,hogy Magyar vagyok és nem tudtam normálisan regelni...de utána egy Hotmail-es címmel és angol adatokkal,meg lakhelyel sikerült,hátha segíthet neked is ha Totál új e-mail címmel regelsz
#492994 Cooler 2010. január. 06. 08:58
Cooler
#492959 :: TOMYKILLER (2010. január. 05. 21:37)
ChelseaKid,igaz én Pc-s oldalról nézem,de ugyan az a rendszer mint a Box-on!A Pc-s Live rendszerről van szó,én egyszer úgy változtattam meg,hogy arra az email-re amire regeztem a fiókomat,ott megváltoztattam a lakhelyemet Amerikaira,és így a Live fiókomban is ez lett a tartózkodási helyem!
Ez is megér egy próbát, mert volt nálam régióval gond, és ez segített.
#492959 TOMYKILLER 2010. január. 05. 21:37
TOMYKILLER

#492957 ChelseaKid 2010. január. 05. 21:31
ChelseaKid
Nem, az a baj, hogy régió függő. Az amerikaiak 4000-t, az angolok 4200-ast aktiválhatnak. Nekem 4200-as van, de valamiért magától eldöntötte, hogy én Amerikában élek. És emlékszem, hogy egyszer megváltoztattam, és amit az előző hsz-emben kértem meg is találtam, de le van tiltva az a mező, amiben az országot választom ki. De úgy látszik vennem kell még egy pontot, ha akarok valamit venni mert ebből nem-igen lesz semmi.
De van egy 3. hónap ingyen multim, dögölj meg MS, a hülye régiózáraid miatt, meg hogy "fel kell osztani" a Box-os világot két részre! Hehe!
De azért köszi Cooler!
#492948 Cooler 2010. január. 05. 21:11
Cooler
#492941 :: ChelseaKid (2010. január. 05. 20:51)
Még mindig azt a fránya MS Pontot próbálom aktiválni, és sikerült újra regisztrálnom, gondoltam, ha csinálok egy angol account-ot hátha nem írja ki, hogy rossz a kódom, de nem. Újraregisztráltam és nem választhattam ki melyik országban "élek". De beugrott, hogy régen megváltoztattam az első acc-omat angolról amerikaira, és hogy ezt pont megtudnám csinálni az újjal is. Csak annyi a baj, hogy elfelejtettem, pontosan hol volt az MS oldalán, csak annyira emlékszem, hogy gépen tudtam állítgatni az Xbox LIVE-on belül, hogy melyik országban élek, mi az e-mail-em, a telefonszámom, az irányítószámom stb... Szóval aki tudja, hogy hol tudnám beállítani (újra) ezeket és le is írná, azt nagyon megköszönném, mert már fél hónapja szórakozom evvel a fránya kóddal.
Hát igen, nem lehet sűrűn újraregelni, mert ez ingyen Live-hoz vezet. Meg van szabva hogy asszem 3 külön régióba lehet. De még ekkor is kicsit zavaros nekem a story. Nem járt le a pontod felhasználhatósága? A kaparós kártyán megnézheted asszem, bár nem vagyok ebben én olyan jártas mert én a pontokat online veszem és így csak egy kódot kapok.
#492941 ChelseaKid 2010. január. 05. 20:51
ChelseaKid
Még mindig azt a fránya MS Pontot próbálom aktiválni, és sikerült újra regisztrálnom, gondoltam, ha csinálok egy angol account-ot hátha nem írja ki, hogy rossz a kódom, de nem. Újraregisztráltam és nem választhattam ki melyik országban "élek". De beugrott, hogy régen megváltoztattam az első acc-omat angolról amerikaira, és hogy ezt pont megtudnám csinálni az újjal is. Csak annyi a baj, hogy elfelejtettem, pontosan hol volt az MS oldalán, csak annyira emlékszem, hogy gépen tudtam állítgatni az Xbox LIVE-on belül, hogy melyik országban élek, mi az e-mail-em, a telefonszámom, az irányítószámom stb...
Szóval aki tudja, hogy hol tudnám beállítani (újra) ezeket és le is írná, azt nagyon megköszönném, mert már fél hónapja szórakozom evvel a fránya kóddal.
#492879 ChelseaKid 2010. január. 05. 18:45
ChelseaKid
Xanax írta:

magyar feliratos?

Ha olyan játékot vásárolsz, amit az MS ad ki és van magyar változata, de neked az angol kiadás van, update-eli és akkor magyar lesz, csak a Dashboard-ön a régiónál a magyart kell választani.
#492404 Blake11 2010. január. 03. 16:32
Blake11
#492323 :: vlad90 (2010. január. 03. 12:17)
Blake11 írta: Am még vmi,a ps3-as kontrollert elég megszoktam amikor még volt anno,akinek van tapasztalata vagy összehasonlítási alapja melyik a kézreállóbb?Vagy nem kell ennyire kukacoskodnom....
Embere válogatja. Keress egy havert (vagy boltot), ahol ki tudod próbálni. Nekem mondjuk volt szerencsém PS és X360 kontrollerhez is vásárlás előtt, és nekem az X360-é kényelmesebb és kézreállóbb volt. De ne higgy senkinek menj, és próbáld ki.
Blake11 írta: De ami érdekelne,a jelenlegi 360 mennyire időtálló még,szóval hány évig nem jön új xbox?
Még nem jelentették be az újat, sőt ehhez fejlesztik a Natal-t, szóval úgy hisszük még 2-3 év benne van ebbe a generációban.
Am a netre miként lehet rákötni a boxot,meg ugye a live egy évig ingyenes vagy mi...ezekről vki bővebben?!
#492323 vlad90 2010. január. 03. 12:17
vlad90
#492260 :: Blake11 (2010. január. 03. 01:00)
Am még vmi,a ps3-as kontrollert elég megszoktam amikor még volt anno,akinek van tapasztalata vagy összehasonlítási alapja melyik a kézreállóbb?Vagy nem kell ennyire kukacoskodnom....
Blake11 írta:

Am még vmi,a ps3-as kontrollert elég megszoktam amikor még volt anno,akinek van tapasztalata vagy összehasonlítási alapja melyik a kézreállóbb?Vagy nem kell ennyire kukacoskodnom....

Embere válogatja. Keress egy havert (vagy boltot), ahol ki tudod próbálni. Nekem mondjuk volt szerencsém PS és X360 kontrollerhez is vásárlás előtt, és nekem az X360-é kényelmesebb és kézreállóbb volt. De ne higgy senkinek menj, és próbáld ki.

Blake11 írta:

De ami érdekelne,a jelenlegi 360 mennyire időtálló még,szóval hány évig nem jön új xbox?

Még nem jelentették be az újat, sőt ehhez fejlesztik a Natal-t, szóval úgy hisszük még 2-3 év benne van ebbe a generációban.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
#492297 cerover 2010. január. 03. 10:01
cerover
Nrobesz97 írta:

Ja,és még egy kérdés a Fight Night 4 demója milyen nehézségen van?mert én 8-9-ik menetnél tovább nem birom...

A Fight Night Round 4 demójában csak 3 menetet lehet boxolni nem?

Az ,hogy nem bírod sokáig az csak az elején van, később simán belelehet tanulni. Am egy remek játék. Engem sokáig letudott a Legacy mod kötni.
A többi játékot nem ismerem. (Igaz én a Forzat vinném most a helyedben ,mert szerintem a Fight Night Round-nak lassan ideje volna egy árcsökkenéses átesni ,bár az EA-t ismerve kitudja mikor történik meg ez.....)
#492285 Nrobesz97 2010. január. 03. 06:46
Nrobesz97
Szisztok!
Eldöntöttem,hogy lecserélem a Batman AA-t amit rendeltem(leszedtem a demóját nem nagyon fogott meg..)csak nem tudom eldönteni melyik game-t válasszam van itt Forza motorsport 3,Need for Speed: Shift és ami a legjobban lekötött az a Fight Night Round 4(min3-nak megvan a demója)aki tud az pls segítsen a választásban!
Ja,és még egy kérdés a Fight Night 4 demója milyen nehézségen van?mert én 8-9-ik menetnél tovább nem birom...
#492260 Blake11 2010. január. 03. 01:00
Blake11
#492251 :: Blake11 (2010. január. 03. 00:30)
Sziasztok! Most én is gondolkozok egy xbox vételén,mert hát tv az meg is van hozzá.. De ami érdekelne,a jelenlegi 360 mennyire időtálló még,szóval hány évig nem jön új xbox?Meg ugye ott volt az elődje arra szinte játékot nem lehet venni már,ellenben a ps2 még most is elég elterjedt.Szal a mostani xbox-ra is hasonló sors vár-vagy azért nem tűnik el egyáltalán annyira?
#492137 TOMYKILLER 2010. január. 02. 17:43
TOMYKILLER
knodros28 írta:

a feketéje nem az igazi
Ez igaz,pedig nekem már az újabb 2333SW van,de még azon sem az igazi!
A régi 2333SW-nek 20 ezres volt a kontraszt aránya,míg az újabbnak ( s így annak ami nekem is van ) 50 ezres a kontraszt aránya.
#492130 TOMYKILLER 2010. január. 02. 16:42
TOMYKILLER
Nekem a monitorom nem rossz,úgyhogy azt nem akarom lecserélni!
Úgy gondolom,hogy ez megfelelő lesz neki,egyetlen hibája,hogy nem TV tuner-es!
Egy Samsung 2333SW-m van.

Véleményetek,jó lesz neki a monitorom,avagy sem?
#492128 MongooseNX71 2010. január. 02. 16:35
MongooseNX71
elk*tuk ... elk*rtuk ...

Amúgy egy kicsit kontrasztosabb a kép a digitális csatolón,aztán ennyi a különbség nagyjából.
A többi meg úgyis a monitoron múlik.
Komolyan mondom,olyan hatalmas a képminőség-beli szórás a hasonló méretű / felépítésű moncsik között,hogy az már
A tévéknél ekkora differencia azért nincs.
Pölö egy 104cm-s LCD kb. mindenkinél ugyanazt tudja.
Míg mondjuk egy-egy 22-24colos moncsinál már komoly különbségek lehetnek a képminőség terén.
(kontraszt, frissítési idő, fényerő, színvisszaadás, hogy csak az alapokat említsem...)
Ezért lutri sztem a már meglévő monitorhoz konzolt csatizni.
Inkább előbb a konzol,aztán a monitor.
Én a CRT moncsimat úgy cseréltem le,hogy annó hónom alá csaptam a 360-ast,aztán bontogattam ki a monitorokat.
Szerettek is érte rende3sen... Kb. a 8. lett az,ami bejött.
#492120 TOMYKILLER 2010. január. 02. 15:49
TOMYKILLER
vlad90 írta:

Ilyenkor áldom az eszem, hogy TV tuneres monitort vettem, és elkerültem ezeket a bajokat
Az az igazság,hogy amikor én megvettem a monitoromat,akkor nem akartam konzolt venni.Eljátszottam a gondolattal,hogy nem lenne rossz,de egyáltalán nem terveztem,hogy venni fogok.
Most meg lehet agyalni,hogy hogy is oldjam meg a dolgot.

Ezzel kapcsolatban idézhetném Gyurcsány Ferenc Öszöd-i beszédének némely sorait!
#492113 vlad90 2010. január. 02. 15:15
vlad90
#492101 :: TOMYKILLER (2010. január. 02. 13:45)
Köszi! Nézegettem én,hátha lesz DVI-s,de csak D-Sub-os-ok vannak,abból viszont rengeteg! Egy 480p-s ( SD Tv ) Tv-re rákötött 360-tól,azért szebb lesz a képminősége? Szóval,attól hogy D-Sub-os le fogja kezelni a 720p,1080i,1080p-t,legfeljebb nem lesz tűéles a kép. Ugye?
Valamennyi különbség van, de ahogy én tudom szabad szemmel nem lehet észrevenni a DVI és a D-SUB közti különbséget. sokan ezt állítják, és én sem látom.

Ilyenkor áldom az eszem, hogy TV tuneres monitort vettem, és elkerültem ezeket a bajokat
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
#492101 TOMYKILLER 2010. január. 02. 13:45
TOMYKILLER
Köszi!
Nézegettem én,hátha lesz DVI-s,de csak D-Sub-os-ok vannak,abból viszont rengeteg!

Egy 480p-s ( SD Tv ) Tv-re rákötött 360-tól,azért szebb lesz a képminősége?
Szóval,attól hogy D-Sub-os le fogja kezelni a 720p,1080i,1080p-t,legfeljebb nem lesz tűéles a kép.
Ugye?
#492095 MongooseNX71 2010. január. 02. 13:38
MongooseNX71
#492092 :: TOMYKILLER (2010. január. 02. 13:28)
Amit belinkeltem kábelt,alkalmas,hogy rá tudjam kötni a monitort a konzolhoz,és a pc-s hangszórót is? Mert nem akarok spéci hangcuccot venni hozzá,hanem amikor boxoz-nék,akkor a pc hangszóróját kötném rá a box-ra!
Igen,teljesen jó. Minden benne van,ami kellhet.
DVI csatival meg mindenképpen jobban jársz,mint a D-SUB -al.
Bár a DVI-hez és az általad belinkelt kábelhez csak egy adapter dugó kellhet,más nem.
Esetleg próbálj direkt DVI kimenetes kábelt találni (nem tom,van-e olyan).
A normál SD tévéknél nagyobb felbontások közül a D_SUB tudja a legkevesebbet kihozni a minőségből,csak szólok...

TFT moncsiknak amúgy is a DVI a preferáltabb bementeük.
D-SUB csak dísznak van...már ha normálisabb fajta a moncsi.