Sokat olvastam róla, és általában 3-ból kettőnek az a játék amiről mindig is álmodott és a "best", a maradék egy pedig úgy várta mint a messiást, és csalódott benne. De itt egy link is.
Én személy szerint nem vártam még ennyire játékot, (na jó a a Mafia 2-t is ennyire várom) be is rendeltem a Collector's-t és nem is bántam meg.
Ez egy ilyen játék, nem volt megmondva hogy MINDENKINEK tetszeni fog...
Most felhoznék példának (bocs, nem direkt, de nem tehetek róla hogy PS3 exluzív) egy inFamoust, amiről a megjelenése előtt 1 hónappal hallottam először, és most 85%-on áll a Metacriticen (nekem amúgy nem igazán tetszik). Azaz veri az Alan Waket.
Ezek az értékelések szubjektívek, ahány oldal annyi értékelés.Egy oldal alacsonyabb értékelése alapján nem érdemes besorolni egy játékot, vagy leminősíteni.Az átlagot kell nézni 10/9, vagy jobb azt hiszem a PCG 9.2-re értékelte.
A mai nap folyamatosan jöttek a tesztek, és az értékelések a játékkal kapcsolatban.Elég sok teszt össze van szedve, ezekből az írásokból-értékelésekből le lehet vonnia következtetéseket, hogy a játék miként sikerült.
Számodra csalódás a játék, jó rendben te így gondolod, de a te véleményedet ne akard ráerőszakolni másokra minden áron, és ne akard bizonygatni az igazadat.
WhiteNigga: Az addig rendben van, hogy elmondod a véleményedet, de miért kell minden egyes alkalommal "odaszúrni" a másik oldalnak? Neked az jól esik, vagy mi? A Sony, az MS-hez hasonlóan, is csinál baromságokat. Miért esik nehezedre beismerni, hogy boxon is vannak jó játékok? Neked attól nem lenne rosszabb. Attól még a PS ugyanolyan jó konzol maradna....
Jogos tegnap becseréltem a ps3-s FEAR2-t x-es -re. Durva , x-en sokkal jobban fut,így már tetszik is, játékon belül is vannak eltérések, nagyon várom már a 3.
Igen, Xboxon jobb, de PC-n volt a legjobb a játék - ez tapasztalat.
Jogos tegnap becseréltem a ps3-s FEAR2-t x-es -re. Durva , x-en sokkal jobban fut,így már tetszik is, játékon belül is vannak eltérések, nagyon várom már a 3.
Csinálj egy új régió accot és kapsz megint egy 1 hónap goldot XD
Áh, annyira nem érdekel, elhiheted. Ezen már van mentéstől kezdve minden szar, amihez ragaszkodom - még ha az az 1500 pont nem is olyan legendásan sok.
akkor mi a f*cknak adják hozzá ha nem leszedhető? nemsok értelmét látom.. szal akkor se a mapp se a láncfűrész nem szedhető le.. szuper...
a gamertag-om meg : adrianus1990
thx hát lehet h majd leszedetem az überkonzolosokkal..
Sajnos ez a magyar live-trükközés átka.
Amúgy nagyon agyalok egy Goldon, legalább három hónapra. Csak kipróbálni... tudja fene, talán bejönne a dolog. Az egyetlen oka, hogy még nem fizettem elő, az, hogy nem multizom olyan sokat még PC-n sem, hát még konzolon.
A régiózár az összes GoW DLC-t letiltja, de az Überkonzolnál leszedik 500 Ft fejébe. Amúgy ezt amcsi accounttal sem szedheted le...
Adrianus: Mi a gamertag-ed? Ha gondolod felveszlek...
akkor mi a f*cknak adják hozzá ha nem leszedhető? nemsok értelmét látom.. szal akkor se a mapp se a láncfűrész nem szedhető le.. szuper...
a gamertag-om meg : adrianus1990
thx hát lehet h majd leszedetem az überkonzolosokkal..
"this item isn't avieble for your current location" Ez a tétel nem elérhető a mostani tartózkodási helyedről kb ennyit jelent lefordítva. ( Ha rossz a fordítás akkor valaki javítson ki. )Valószínű, hogy az Európai régióban nem elérhető a kiváltandó kiegészítő.
Lehet, hogy az accountod Európai címre van regisztrálva a redeem kód meg Amerikai régióban beváltható.
Kacsurka jóvoltából sikerült egy olyan konvertáló programra tenni a "mancsomat" amely sikeresen átkonvertálta a videót, és a videó minősége sem romlott!
Bár a videó nem tartalmas, és nem is hosszú, de nekem tetszik, íme:
blake07: Szerintem is a Forza Motorsport 3.
Üdv mindenkinek! nekem lenne egy kis gondom... a gond az h megvan Gears of War 2 CE .. és aktiváltam a hozzá járó 48órás gold live-ot majd szépen le akartam tölteni az ajándék flashback pack-ot.. beirom a megfelelő helyre a redeem code-ot kiirja h letölthetem de mikor rámegyek akkor vmi olyasmit ir ki h : this item isn't aviable for your current location ... kérdés mi lehet a baj?
Kacsurka jóvoltából sikerült egy olyan konvertáló programra tenni a "mancsomat" amely sikeresen átkonvertálta a videót, és a videó minősége sem romlott!
Bár a videó nem tartalmas, és nem is hosszú, de nekem tetszik, íme:
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.