Sziasztok. Gondoltam mutatok egy kis érdekességet, amit minap hoztam létre. A lényege, hogy bárki Avatarjával azt mondass amit akarsz. Elég gonosz tud lenni ez a rendszer, de szórakoztató is egyben. Amúgy nem moderálom, minenki azt ír annak a nevében amit akar.
Csak be kell írni a választott felhasználó Gamertag-ját és egy 60 karakteres szöveget és az eredmény valami ilyesmi lesz. Ez a kép dinamikusan változik (ezalatt értem a ruházatát. Há átöltözteted az avatart az xbox-on, akkor a képen is átfog) és mindig elérhető a mellékelt linken.
Jó rendben megoldottam kösz
Már tényleg az az egyetlen gondom,hogy miként lehet beállítani a FIFA10-ben a magyar kommentárt és hol,am a játék eredeti és magyar kommentáros de vmi cseh nyelven beszélnek...
Am a Fifa10-ben a zenét lehet választani melyik fusson épp-bocs az OFF-ért...
Jó rendben megoldottam kösz
Már tényleg az az egyetlen gondom,hogy miként lehet beállítani a FIFA10-ben a magyar kommentárt és hol,am a játék eredeti és magyar kommentáros de vmi cseh nyelven beszélnek...
A BF single-je nem túl hosszú, de viszonylag fordulatos, változatos, a történet gyenge közepes, de a mult...
Egyenlőre nincs co-op, de hamarosan jön.
Nos beszereztem egy xbox360-at meg hozzá egy HD tv-t..
Az lenne a kérdésem,hogy a tv felismerte a műholdas Digi tv-t,de a sima antennásat nem azt hiszem a kábel nem okés ami a régihez kötötte..
No de az érdekelne,hogy ugye sima antennáson adás nincs azon tudom még futtatni a boxot?
PS 2-t next gen konzolra? TELJESEN TÖKMINDEGY, ez írtó jó üzlet lenne. Amúgy PS 3, de ez személyes vélemény.
Nemtud vki vmilyen oldalt ahol vmi jó akcio játék(fps, tps pl: bf bc2, bioshock 1-2, devil may cry 4 meg hasonlok..) akcios áron van?
illetve kérdés 1. : ha box-ra akarnék fp-st venin háborúsat, a bf bad company 2 v a modern warfare 2 a jobb? (bár nekem szimpatikusabb a bf) illetve a bf milyen hosszu a single kampány,van e coop mod?
kérdés 2: sztetetek assassin's creed 2 complete edition lesz Mo-n vagy inkább érdemesebb lenne a special edition-t beszerezni vagy a sima is megérné e önmagában?
kérdés 3: sztetek érdmes megvárni az alan wake-nél h kiadják a föbb dlc-el együtt? mert nagyon bejön a játék és nemtudom h eselteg les z e egy átfogó kiadás.. mert live-om meg nincs hogy azonk eresztül szerezzem be a dlck-et
Attól ,hogy buzdít még nem tettem volna. De egy informatikai üzletben , ahol másolt játékokat is árulnak , és még blokkot is adnak róla, na azzal mi a helyzet ? Inkább megkérdezem, hogy az legális e ?
Szerintem a Fallout 3-at csak azok vegyék meg akik nagyon jól tudnak angolul, mert ha nem, nincs sok értelme... A Mass Effecthez, nem kell annyi angol, és nincs is akkora szerepe a "beszélgetésnek" mint pl. a Falloutban. Szerintem a Batman AA-t és a Mass Effect 2-t vedd meg, de te döntésed, és ahogy látom, nagyon a Falloutra hajazol!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.