De abban a listába a Saints Row is benne van, pedig az multiplatform játék.
Nextgen konzolra csak 360-ra jelent meg. Sőt talán másik konzolra sem jelent meg csak 360-ra. Igen és is tudom, hogy benne van a listában, de mindenki hibázhat, ennyi. Ezt leszámítva közel tökéletes a lista. De az igazán nagy címeket úgyis mindenki tudja.
Hááááááát........ Itt a faluban nincs semmi. Szó szerint. Semmi.(vidéken élek). Gyarmatra csak koleszba járok amúgy vidéken lakom sajna. De azt a meló diák izét megnézem.
varkonyi.domotor írta:
Hááááááát........ Itt a faluban nincs semmi. Szó szerint. Semmi.(vidéken élek). Gyarmatra csak koleszba járok amúgy vidéken lakom sajna. De azt a meló diák izét megnézem.
Én is faluban élek (Újszászon, az Szolnok fölött van vagy 16 kilóméterre). Annyi az egész hogy el megyek Szolnokra, mert ott van munka. Te is nézz ki egy környéken lévő nagy várost és dolgozz ott.
Akkor rosszul tudtam. Kössz hogy kijavítottatok. De amúgy a diák munkával kitörölheti a -ét mert nagyon keveset fizetnek. Én is még csak 15 vagyok és az igazi jó munkák leginkább 16 éves kortól van.
16 vok de már próbáltam munkát keresni. Van egy ismerősöm akinek büféje van de azt mondta nyáron már alig jönnek csoportok így csak nagyritkán van munkája, majd egy üdülőben is akartam kertész segéd lenni(magyarul: összeszedem a kertben a szemetet és hetente nyírom a füvet) de nem kaptam ott munkát. Kőműves segédnek is akartam menni de a kőműves sem kap munkát nemhogy egy segédet vegyen maga mellé. Szóval le vagyok állva. Nincs ötletem. Majd ha lesz valahol a közelben munka akkor beállok segíteni de addig nincs ötletem.
Én is el akarok menni dolgozni majd nyáron. Én leginkább arra gondoltam hogy majd az Interspar-ban, vagy a Tesco-ban, vagy a McDonalds-ban dolgoznék. Ott nálatok a környéken nincsen egy nagy áruház?
16 vok de már próbáltam munkát keresni. Van egy ismerősöm akinek büféje van de azt mondta nyáron már alig jönnek csoportok így csak nagyritkán van munkája, majd egy üdülőben is akartam kertész segéd lenni(magyarul: összeszedem a kertben a szemetet és hetente nyírom a füvet) de nem kaptam ott munkát. Kőműves segédnek is akartam menni de a kőműves sem kap munkát nemhogy egy segédet vegyen maga mellé. Szóval le vagyok állva. Nincs ötletem. Majd ha lesz valahol a közelben munka akkor beállok segíteni de addig nincs ötletem.
Az egy dolog hogy egy 8-16 GB-os pendrive-ra ráfér de egy ilyen pendrive nagyon sokba kerül. Kb. 10K körül lehet az ára. Ami nekem eléggé sok. Akkor inkább vennék egy HDD-t.
A 8 gigás pendrive-ot 7-re formázza le a Box,de még így is ráfér a legtöbb játék.
Bakker! Az AC 1 több helyet foglal mint a 2? Ez nem semmi. De egy 16 gigás pendrive-ra benevezek és az Alan Wake és az AC 2 ráfér. Királyak vagytok köszi!
Még 2 kérdésem van: 1: Az Xbox 360 Arcade-nak lehet nagyobb HDD-t berakni?
2: Úgy tudom hogy az Xbox-ra nem kell feltenni a játékokat. Ez igaz? És ha igen akkor van valamilyen hátulütője a dolognak?
Nem kötelező őket telepíteni, de lehet ha van winyód, és úgy sokkal jobban futnak. EZ miatt ne hagyd magad másra rábeszélni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.