Még 2 kérdésem van: 1: Az Xbox 360 Arcade-nak lehet nagyobb HDD-t berakni?
2: Úgy tudom hogy az Xbox-ra nem kell feltenni a játékokat. Ez igaz? És ha igen akkor van valamilyen hátulütője a dolognak?
varkonyi.domotor írta:
1: Az Xbox 360 Arcade-nak lehet nagyobb HDD-t berakni?
Persze de nem éri meg. 10K alatt nem úszod meg.
varkonyi.domotor írta:
2: Úgy tudom hogy az Xbox-ra nem kell feltenni a játékokat. Ez igaz? És ha igen akkor van valamilyen hátulütője a dolognak?
Ez igaz. A hátulütője az hogy lassabban tölt be a játék (bár ez lenne a legkisebb bajod gondolom), a meghajtót jobban dolgoztatja, azaz könnyebben tönkre mehet. A PS3-nál van az hogy ott kötelező feltelepíteni a játékokat. De hát te mivel PC-s gyerek vagy szerintem kibírsz te 10 percet minden telepítésnél. Őszintén engem az se zavarna ha 1 órát kellene várni, csak hadd játszak egy jót.
Még 2 kérdésem van: 1: Az Xbox 360 Arcade-nak lehet nagyobb HDD-t berakni?
Háááááát. Azzal meg az a baj hogy eddig amiket láttam azok közül a legolcsóbb 59K volt. De körülnézek hátha találok olcsóbbat. Nem biztos hogy Elite-t veszek de azért megnézem őket köszi.
Kieg: Megnéztem, és a legolcsóbb 57 ezer szóval nem biztos hogy ilyet veszek, de elraktam hogyha lesz felesleges 60 ezrem akkor beruházok rá.
Itt van például EZ. Itt 57K. Vagy ITT is van 57-ér. Szerintem ennyit már megér. OFF Én majd 68K-ért fogok PS3-at venni ami szerintem tökre megéri (nekem). ON Az 57K meg akkor pláne.
Háááááát. Azzal meg az a baj hogy eddig amiket láttam azok közül a legolcsóbb 59K volt. De körülnézek hátha találok olcsóbbat. Nem biztos hogy Elite-t veszek de azért megnézem őket köszi.
Kieg: Megnéztem, és a legolcsóbb 57 ezer szóval nem biztos hogy ilyet veszek, de elraktam hogyha lesz felesleges 60 ezrem akkor beruházok rá.
Egyébként akkor mondj RTS-t az elmúlt egy évből ami kijött konzolra a Supreme Commander 2-n kívül, és olyat ami 8-nál nagyobb értékelést kapott (megsúgom: nem tudsz).
Személy szerint utálom, de egy van. A Halo Wars 8 pont fölött van és 2009-es.
Lehet megveszem de körülnézek még. Láttam Boxot 35K-ért is de az tört volt én meg Live-on is fenn szeretnék lenni. De még körülnézek hátha van töretlen 35-ért vagy olcsóbban.
Csak szerinted....az az egy-két millió ember hajlandó kiadni ezekért pénzt az másképp gondolja, az a több tíz millió ember is mást gondol aki MMo-kal játszik és a Blizzard is mást gondol aki képes megélni abból, hogy csak PC-s játékokat ad ki, azt a 70 milliót ne is említsek aki ezzel a FarmVille baromsággal játszik.
Egyébként akkor mondj RTS-t az elmúlt egy évből ami kijött konzolra a Supreme Commander 2-n kívül, és olyat ami 8-nál nagyobb értékelést kapott (megsúgom: nem tudsz).
A PC játékok biztos túlélik az Xbox360-at, valszeg a következő konzolgenerációban fog teljesen átalakulni.
De lehet, hogy sokkal olcsóbb az Xbox 360, de azok az überbrutál exklúzív játékok engem rohadtul nem érdekelnek és nem adnák érte pénzt az biztos. És ha a Microsoft nem újít be nem is fognak.
HDTV van (full hd) a gép már lassan 2 éve nem volt újratelepítve a beállítással meg anyit szórakozok hogy fel mindent max-ra!
Ha van pénzed akkor maradj a PC-nél. Az Xbox valamennyire a szegény embereknek van akiknek nincsen pénzük évente fejleszteni a gépjüket. Az Xbox ma már nagyon olcsó szóval nagyon megéri.
PC vs konzol lesz. Megint... . Szerintem ebben a topikban egyértelmű választ kapsz: Xbox. Azzal szoktak jönni sokan, hogy konzolhoz kell méregdrága HD TV, egyrészt megy CRT-n is, másrészt monitoron is játszhatsz. Meg nemcsak olcsóbb, de nem kellesz évenként (félévenként?) alkatrészeket cserélni, és nem kellesz szórakozni a beállításokkal, hogy játszható sebességgel fusson valami.
vikt0r93 írta:
Meg nemcsak olcsóbb, de nem kellesz évenként (félévenként?) alkatrészeket cserélni
Bullshit, ez csak akkor igaz, ha mindig very high grafon akarsz játszani.. De inkább hagyjuk, ebben a topicban egyértelmű a válasz..
PC vs konzol lesz. Megint... . Szerintem ebben a topikban egyértelmű választ kapsz: Xbox. Azzal szoktak jönni sokan, hogy konzolhoz kell méregdrága HD TV, egyrészt megy CRT-n is, másrészt monitoron is játszhatsz. Meg nemcsak olcsóbb, de nem kellesz évenként (félévenként?) alkatrészeket cserélni, és nem kellesz szórakozni a beállításokkal, hogy játszható sebességgel fusson valami.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.