Chocho írta: dragon83 írta:Szerintem az ki sem jön idén. Még kiadója sincs (sajnos).
A CD Projekt adja ki, és de, elvileg idén várható (a tavalyi bemutató alapján eléggé előrehaladott állapotban van).
A CD Projekt a fejlesztő, én úgy tudom, hogy még nem találtak kiadót (legalábbis én semmilyen hírben nem láttam). Az elsőt az Atari adta ki, de most lehet, hogy nem karolja fel. A tavaly kiszivárogtatott videók is azért készültek, hogy kiadóknál "házaljanak" velük. Meg azok csak Alfa verziók voltak. Megjelenhet év végén, de én nem vennék rá mérget.
Oh, látom, hogy a CD Projekt csak Lengyelországban volt kiadója. Na mindegy, csak összejön nekik.
dragon83 írta: Szerintem az ki sem jön idén. Még kiadója sincs (sajnos).
A CD Projekt adja ki, és de, elvileg idén várható (a tavalyi bemutató alapján eléggé előrehaladott állapotban van).
NY124 írta: De ha valami nagyon jól sikerült akkor ott nem kell figyelembe venni, hogy milyen platform tulajdonosainak elérhető nem?
Ahogy mondod, nem kell. Az Év játéka lehet akár egy kizárólag PC-s program is, a lényeg, hogy valami miatt minden konkurens fölé lehessen emelni. Hogy mi benne a különleges, változó, de legtöbbször a kiváló játékélmény és design viszi a pálmát.
Chocho írta:
dragon83 írta: Szerintem az ki sem jön idén. Még kiadója sincs (sajnos).
A CD Projekt a fejlesztő, én úgy tudom, hogy még nem találtak kiadót (legalábbis én semmilyen hírben nem láttam). Az elsőt az Atari adta ki, de most lehet, hogy nem karolja fel. A tavaly kiszivárogtatott videók is azért készültek, hogy kiadóknál "házaljanak" velük. Meg azok csak Alfa verziók voltak. Megjelenhet év végén, de én nem vennék rá mérget.
Szerintem az ki sem jön idén. Még kiadója sincs (sajnos).
dragon83 írta:
Szerintem az ki sem jön idén. Még kiadója sincs (sajnos).
NY124 írta:
De ha valami nagyon jól sikerült akkor ott nem kell figyelembe venni, hogy milyen platform tulajdonosainak elérhető nem?
Ahogy mondod, nem kell. Az Év játéka lehet akár egy kizárólag PC-s program is, a lényeg, hogy valami miatt minden konkurens fölé lehessen emelni. Hogy mi benne a különleges, változó, de legtöbbször a kiváló játékélmény és design viszi a pálmát.
Hát az igazat megvallva sztem ez az év játéka cím elég nehéz dolog.. már csak azért is mert a God of War 3 ps3 exkluzív .. a Dante's inferno konzolokra készül, Mass Effect 2 pc xbox.. szal sztem ha platformokra bontjuk a dolgot megtalálható a maga nemében az év játéka.. példa rá itt a 2009-es év... pc-n is rengeteg minden volt xbox-on is de ps3-on a tuti befutó az Uncharted 2.. de ez csak a ps3-as közönség számára az,xobx-on és pc-n modern warfare 2.. Ha az "igazi év" játéka címet keressük az úgy legyen h minden platformon az mert ha exkluzív akkor inkább csak az adott területen az... pl xobx-on is azért vannak esélyesek és lesznek is még az év folyamán olyan alkotások amik pályázhatnak rá
Adrianus írta:
Hát az igazat megvallva sztem ez az év játéka cím elég nehéz dolog.. már csak azért is mert a God of War 3 ps3 exkluzív .. a Dante's inferno konzolokra készül, Mass Effect 2 pc xbox.. szal sztem ha platformokra bontjuk a dolgot megtalálható a maga nemében az év játéka.. példa rá itt a 2009-es év... pc-n is rengeteg minden volt xbox-on is de ps3-on a tuti befutó az Uncharted 2.. de ez csak a ps3-as közönség számára az,xobx-on és pc-n modern warfare 2.. Ha az "igazi év" játéka címet keressük az úgy legyen h minden platformon az mert ha exkluzív akkor inkább csak az adott területen az... pl xobx-on is azért vannak esélyesek és lesznek is még az év folyamán olyan alkotások amik pályázhatnak rá
Jó érvek, értem mire gondolsz. De ha valami nagyon jól sikerült akkor ott nem kell figyelembe venni, hogy milyen platform tulajdonosainak elérhető nem? Mert ez már egy más, független téma aminek a játék minőségéhez nincs köze. Nekem például két exkluzív játék volt a kedvencem 2009-ben: Torchlight (only PC) és Uncharted 2 (only PS3). Tehát a játékélmény platformfüggetlen. És ez így jó szerintem.
WhiteNigga írta: Szerintem is inkább a Mass Effect 2-vel fog versenyezni.
Versenyezni biztos nem fog vele, mert nem egy kategória. A Dante's Inferno pedig a demo alapján szerintem be fog férkőzni a Bayonetta és a God of War 3 mellé. Csak a Kratosnak nem kell már bizonyítania, hogy megérdemli bármikor az Év Játéka plecsnit.
A 2010-es legjobb hack 'n' slash játék díjáért inkább a God of War 3, és a Byonetta fog versengeni! A Dante's Inferno alul fog maradni, de ez csak az én véleményem.
nemtom, szerintem a GoW3-nál azért esélyesebb. bár ki tudja, tavaly is az a szutyok mw2-t tartották a legjobbnak...
Doomsday írta:
nemtom, szerintem a GoW3-nál azért esélyesebb. bár ki tudja, tavaly is az a szutyok mw2-t tartották a legjobbnak...
A God of War 3 ellenfele ez évben a Dante's Inferno lesz, ami a demók összehasonlítása alapján egy rohadt nagy koppintás de annak nagyon jó. De mint mondtam még bármi megtörténhet. Még nagyon korán van az ilyen következtetésekhez.
Sok jó játék lesz idén, de a ME2-t nem nevezném év játékának. Év játéka esélyes szerintem Heavy rain, God of War 3, Halo: Reach, Alan Wake. Legalábbis nálam
Sok jó játék lesz idén, de a ME2-t nem nevezném év játékának. Év játéka esélyes szerintem Heavy rain, God of War 3, Halo: Reach, Alan Wake. Legalábbis nálam
Cooler írta:
Még ne igyunk előre a medve (ME2) bőrére, még rengeteg nagyszerű játék megszorongathatja a.... tokját.
Szerintem sem ez a legjobb. Sőt még azt is megkockáztatom, hogy lesz jobb RPG nála. (Fable 3) Még idén (amit várok) az Alan Wake, a Mafia 2, a Red Dead Redemption, a BC2 és a Splinter Cell is. Én nem várom a Halo Reach-et, de az is biztos jó lesz, annak aki szereti a Halo-sagat.
Totoo: Annyit rendelsz amennyire van pénzed. És az más dolog, hogy ezeket akarod, és az is más, hogy mit szállítanak MO-ra. Pl. a GTA Episodes from Liberty City-t én 4500 Ft-ért (ÁFÁ-val együtt) akartam megrendelni, csak annyi volt a baj, hogy egyáltalán nem hozzák ide. Ilyen a 4 fontos Mirror's Edge is, beraktam a kosárba, és kiírta, hogy nem jó. Szóval ezt is ki kell küszöbölni, és akkor még az sem biztos hogy a felsorolt játékok közül van is raktáron...
Február vége felé rendelnék játékokat és ezek közül kéne választanom (külföldről). Halo ODST-6300 Ft, Brütal Legend-5600 Ft, Alien vs Predator (2010)-11 000 Ft, GTA Episodes from Liberty City-5300 Ft. Szerintetek mit?
Február vége felé rendelnék játékokat és ezek közül kéne választanom (külföldről). Halo ODST-6300 Ft, Brütal Legend-5600 Ft, Alien vs Predator (2010)-11 000 Ft, GTA Episodes from Liberty City-5300 Ft. Szerintetek mit?
Tudom h ez a Xbox topic de máshol nem tudom megkérdezni. Nyáron veszek egy konzolt, jelenleg úgy vagyok vele h PS3-mat veszek. De kíváncsi vok más véleményére is. Úgyhogy hallgatom őket(azaz olvasom).
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.