Én úgy csináltam, hogy belementem a profilba és Join Xbox Live! Ott majd kérdez pár infót és jó lesz! Fontos, hogy nem Magyar adatokat adj meg! Én windowslive-os címet adtam meg és Angolnak regeltem!
Xanax: Nem veszik el semmid, mert az offline profilt is meglehet csinálni LIVE-os profillá!
uhrindam: Ebből szakember lesz! Szerencsére van egy informatikus ismerősöm és az majd azt mondta kerít valakit! Hogy nekem mindig balszerencsém van az ilyen cuccokkal!
Oks, akkor ellenőrizd,hogy jól vannak-e csatlakoztatva a dugajok. Ha ezek után sincs net a boxon akkor dugd be próbaként abba a csatlakozóba a box kábelét amibe a pc csatlakozik. Ezzel kiszűröd, hogy vagy a kábel a rossz vagy a routernek az a csatlakozója amibe éppen dugtad a box kábelét. Ha ezek után sincs net akkor szerintem bízd szakemberre.
( persze azt (remélem) mondanom sem kell, hogy mindehez Live szükséges.)
Az Xbox 360 Elite és Arcade között van teljesítménybeli különbség???
És amiket játék közben kapunk achievementeket(gamescore) fel lehet valahogyan használni??
Nincs köztük teljesítmény beli különbség, a kettő csak annyiban tér el, hogy az Arcade fehér, és winyó helyett memória kártya jár hozzá.
Az Achivement és a Gamescore csak amolyan jutalom. Azon kívül, hogy saját gyönyörűségedre gyűjtögeted őket, semmire nem való.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Még nem sikerült letölteni, de apám azt mondja, hogy megoldjuk valahogy... Én is átállítottam a lokációt magyarra és nem csak a Forza lett magyar feliratos, de a GOTY kiadású Gow2, holott az full angol borítós és (szvsz) külföldről rendelték a szüleim.
A location csak a játékok nyelvét változtatja meg. Ha a location-od Hungary-n van akkor amelyik játékban elérhető a magyar nyelv az magyar lesz.
Még nem sikerült letölteni, de apám azt mondja, hogy megoldjuk valahogy... Én is átállítottam a lokációt magyarra és nem csak a Forza lett magyar feliratos, de a GOTY kiadású Gow2, holott az full angol borítós és (szvsz) külföldről rendelték a szüleim.
Baromi jó, csak néha közelebb vannak a dolgok mint mutatja s sikerült párszor beütni kezem, lábam. De én csak dísznek fogom használni. Tárolásképpen rálehetrakni Soap fejére.Nagyon jól mutat a polcon!
Ha jól értem akkor elég csak átálitanom Uk-ra a Locationt?
Nem a locationt kell UK-ra. Olvasd el a 24.ei hozzászólásomat amit 11:10-kor írtam. Ugyan olyan ennek is a menete csak ott Gears 2 map pakról dumálok.
Baromi jó, csak néha közelebb vannak a dolgok mint mutatja s sikerült párszor beütni kezem, lábam. De én csak dísznek fogom használni. Tárolásképpen rálehetrakni Soap fejére.Nagyon jól mutat a polcon!
Ha jól értem akkor elég csak átálitanom Uk-ra a Locationt?
Azt tudtad, hogy idehaza tiltják az éjjellátók civil forgalmazását? Ez viszont működik, vagyis igazi, ergo megkerüli a törvényeinket.
Chelseakid: végülis hogy töltötted le a map-packot?
daniboy2: ugyan az a helyzet nálad is ami Chelseakid-nél. Olvass vissza. Régiózáras már a CoD1 ami letölthető hozzá. Csak az első héten, vagy az első pár napban amikor megjelent a gyűjtői kiadást vásárlóknak, akkor nem volt régiózáras.
Nah, sikerült megodldanom a Forza 3-at (hogy magyar legyen) és a GoW (megérdemelt) map pack-jeit is le tudom tölteni valahogy, már csak a Pont kártyával nem tudok mit kezdeni. Aki segített annak még egyszer köszönöm, ezért a PGO-ra jöttem először "sírni".
Csáó!
Az lenne a problémám hogy a Moder Warfare 2 Prestige Editionhoz kapott Reedem Code-ot ha beírom azt írja ki hogy "Not available from this location", s nem engedi letölteni az elsó részt... Ilyenkor lehet tenni valamit?
Nah, sikerült megodldanom a Forza 3-at (hogy magyar legyen) és a GoW (megérdemelt) map pack-jeit is le tudom tölteni valahogy, már csak a Pont kártyával nem tudok mit kezdeni. Aki segített annak még egyszer köszönöm, ezért a PGO-ra jöttem először "sírni".
Sziasztok!
Gyors kérdés: Cimborám X360-asa vacakol.
Az olvasó néhány (mindíg ugyanazok) lemezt csak 3-4. alkalomra olvassa be. A lemezek eredetiek,no warez !!!
Ezek jellemzően régebbi gamék. (Forza 2,Crackdown pl.) Nincsenek installálva,úgy próbálja őket.
Amint becsukja az meghajtó ajtaját,vagy egyből kidobja a tálcát,vagy egy 2-3 mp-es felpörgetés után teszi ugyanezt.
Ismétlem: NEM minden játéknál,csak kb. 10-ből 3 esetében. Valami tipp vagy ötlet ???
Aki mostanában(!) jártas szervíz ügyekben vagy cseréltetett a gépében olvasót (fejet vagy kompletten) kérem írja meg,hol és mennyiért javíttatta. Előre is hálás köszönetem és K.K.Ü. allz !!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.