Totoo: Na azért de mi értelme volt a profilváltásnak? Azért nem találod gamercardon mert még nem regisztrálták le ott. Egy nap múlva biztos behozza ott is.
yury5.1: Igen hajlamosak melegedni, mint minden gép. +hűtés és társait nem érdemes beletetetni mert 1.) k*rva hangos 2.) elveszik a garancia. Jár 3 év gari a boxhoz, azt mondom ha el akar majd romlani a boxod akkor 3 év alatt el is fog romlani. De mivel garis megcsinálják ingyér. Az általad kiszemelt játékokról csak jókat hallottam.
Most csináltam egy új profilt és arra kérnék mindenki, hogy akit ismerősnek jelöltem a Totoo95 profilommal az törölje a barátok közül, mert nem használom! Most Totoo9509 profilomat használom! Egy kérdés! Most az új profilom képét nem találom a mygamecardon, valaki kitudna segíteni hogy hol van?
Hali, nem tudja valaki hogy a box fölismeri-e a logitech Xbox 360 mintájára készült usb-s gamepadjait?
Mert kéne meg egy joy a boxomhoz. és a logitech chillistream gamepad ugyanazt tudja és fele annyiba kerül mint a box joya, mert ha felismeri akkor inkább azt veszem meg mint a microsoftosat.
Most ChelseaKidtől (Krisztiántól) kaptam egy fehér kontrollert és nem észleli a box! Az lehet hogy a fekete box csak a fekete cuccokat észleli?
Dehogyis ugyanolyan belülről csak a borítás más. Az Xboxon van a memoriakártyák slotja mellett egy gomb ezt nyomd meg egyszerre a kontrolleren lévő hasonló jelű gombbal egyszerre. Ez a gomb a kontrolleren azon az "oldalon" van ahol az RT meg az LT. Így már csak megtalálod. Egy kicsike ki gomb.
toten: az RT, LT nekem is csikorog, de nekem szerintem azért mert még zsír új! Ahogy elképzelem a kontrollered egész "szépen" nézhet ki!
Nekem már egy éve megvan és semmi baja,pedig egy párszor(mikor nem volt jó kedvem..... )oda b...tam a földhöz,meg a joystickját törögettem, meg ilyenek,és még mind a 8 bütyük megvan rajta......talán a cod 6 után már lekopnak
Tomi: Hát igen. Elképzelem, mennire tudsz te bármire is vigyázni. Lehet hogy nincs semmi baja, mindenesetre ne szólj róla anyukádnak, mert tudom hogy reagálná le az én anyám, és gondolom a tiéd is hasonló. (csak durvább, mert nekem egy éves, neked meg 4 napos-sincs.)
omájgád!!!!! El se tudom képzelni, hogy tud beregadni az ,X'...
Amúgy én is bánkódok a kontrollerem miatt, mert nekem is 2 van. Az egyik a box-hoz tartozó gyári a kar a másik pedig a HAlO 3 ODST gyűjtőihez járó. Nos a Halo-sat szeretném kímélni mert ugye az csak egy gyedi darab és nem pótolható. Ezért egy ideje a gyári kart használom. Annak meg szinte teljesen új az analogja.. a kis bütykök szó szerint vágták rajta az ujjam, olyan egészségesek voltak. Örültem is neki, és próbáltam megtartani azt a szintet. De mióta megvan a COD MW2, sajnos a bütyköknek már nyoma sincs
Ezért én is rágom magam ezen a "minőségi" microsoft kontrolleren... jó-jó érezni még a bütyköket de hát akkor is.... kb 2 hét alatt szinte telejsen lekopnak.. és ilyenkor már olyan érzésem van, mintha 3 éves karral játszanék.... nah mindegy egy időre lehet áttérek a Halo-s karra és azt koptatom egy kicsit... pedig ám én is nagyon vigyázok rájuk (vagy legalábbis igyekszem )
Cooler: Elég gyengén nyomtam! A bolthoz bevinni egyszerűbb lenne mint a Microsofthoz beküldeni!
Igen csak ott nem biztos hogy kicserélik. MS-nél pedig 100% hogy megjavítják. Ügyfélszolgálatot kell csak hívni. Az Xbox dobozába volt is egy papír amin rajta van az ügyfélszolgálat száma.
Tomi: mondtam hogy óvatosan a kontrollerrel! Még mikor nálam játszottál akkor is szóltam. Szerintem várj péntekig és majd megnézem, addig meg odaadom az én 2-esemet...Majd a leckével együtt bedobom plusz a MC: LA-t is.
De ha jobban belegondolok arra a controllerre úgy vigyáztam mint a szemem fényére!
Én is úgy vigyáztam rá! Amíg csak a GoW2 volt meg. De aztán, amikor a Fifa, SF4, stb is megvolt, húúú. Csoda hogy még bírja szegény De mondjuk amúgy is 2 van
Xbox minőség Amúgy meg ilyen bárminél előfordulhat. Lehet az MS gariját kéne hívd nem a boltot. Nem tom milyen erővel nyomod azt az X-et amúgy, de vagy nem vagy kispályás, vagy télleg kontroller hiba
Tudom, hogy az! De ha jobban belegondolok arra a controllerre úgy vigyáztam mint a szemem fényére! Nem dobtam a földnek, nem esett le a földre, tehát csak gyári hiba lehet!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.