A BenQ E-2200HD-n igenis van DVI-D csati. Azt pedig,hogy nem 5ms a válaszidő,hanem 2ms, egyszerűen meg kell fizetni. Oké,nem 24col,csak 22. De az elég komoly kontrasztjával is büntet.
Kérdésem lenne!
Egy ilyen kábel megfelelne a boxhoz és egy Samsung 2333SW-hez? Ebben azért nem vagyok biztos,mert láttam, hogy a monitoron csak DVI van!
geri97 írta:
Kérdésem lenne!
Egy ilyen kábel megfelelne a boxhoz és egy Samsung 2333SW-hez? Ebben azért nem vagyok biztos,mert láttam, hogy a monitoron csak DVI van!
Én ilyet használok, csak Dragon gyártmányút.
Xanax:
A BenQ nagyon drága ahhoz képest, hogy csak 21,5 col, és a kép is csak VGA, DVI nincs rajta. Inkább a Samsung 2333SW-t vagy a picit nagyobb 2433SW-t ajánlom. Nekem is előbbi van és maximálisan megéri a cirka 50 kilós árát.
Kérdésem lenne!
Xanax!
Milyen moncsit lestél ki a boxhoz?
Én BenQ E-2200HD -t használom és nagyon jó!
Most ez 45k körül van, esetleg alternatíva lehet az Asus VH-222D (35k).
OFF
A HD TV-k szerintem kifejezetten szarok TV nézésre(egyenlőre)! Amíg nem HD adás van, plusz nem 16_9-es képarány addig eléggé torzítanak sajnos! Mongoose (vagy bárki más) nem néznél be a Szórakoztató elektronika topicba, mert feltettem ott egy kérdést, de nem válaszolt senki, és rólad köztudott, hogy értesz az ilyen dolgokhoz! Előre is kösz, még akkor is ha nem tudsz segíteni!
kacsurka írta:
... Előre is kösz ...
Válasz a kérdésedre ment. TAlán segített cseppet !
Joccaka Allz !
OFF
A HD TV-k szerintem kifejezetten szarok TV nézésre(egyenlőre)! Amíg nem HD adás van, plusz nem 16_9-es képarány addig eléggé torzítanak sajnos! Mongoose (vagy bárki más) nem néznél be a Szórakoztató elektronika topicba, mert feltettem ott egy kérdést, de nem válaszolt senki, és rólad köztudott, hogy értesz az ilyen dolgokhoz! Előre is kösz, még akkor is ha nem tudsz segíteni!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Én is azon gondolkodok,hogy egy monitorral olcsóbban jönnék ki!?
De ha még is monitort veszek a boxhoz,egy monitornak mije kell,hogy boxot rá lehessen kötni? HDMI biztos és még...?
OFF:am a led-es lcd és a sima lcd közt mi a különbség...?
Thx a segítséget...akkor lehet beruházok egy kiskategóriásba....de az nem fog hamar "elavulni"? vagy ez nem úgy van mint a gépeknél? és mivan ha egy játék angyobb mint 20 GB? mondjuk szerintem a Dante's se meg az FFXIII nem lesz nagyobb (mert főként emiatt venném, aztán lehet átcsáboluk a box sötét oldalára
irasalgor írta:
Thx a segítséget...akkor lehet beruházok egy kiskategóriásba....de az nem fog hamar "elavulni"? vagy ez nem úgy van mint a gépeknél? és mivan ha egy játék angyobb mint 20 GB? mondjuk szerintem a Dante's se meg az FFXIII nem lesz nagyobb (mert főként emiatt venném, aztán lehet átcsáboluk a box sötét oldalára
Egy játék sem lehet nagyobb, mint a 20GB-os HDD, már csak azért sem, mert azok 9GB-os DVD-re jelennek meg. Az egyetlen miről úgy tudom, hogy nem fért rá 1 DVD-re az a Forza 3, de játékhoz abból is elég az egyik lemezt felenni, a másikat meg a meghajtóba rakni. De a legtöbb játéknál még erre sincs szükség. Mint mondtam, csak berakod és játszol. A merevlemezre csak a mentések kerülnek.
Elavulni akkor fog, mikor kijön a következő generáció. Azt 2012 környékére várjuk. De hivatalosan talán még be sincs jelentve.
Visszatérve a monitor témára, egy átlagos szobába egy 24" Tv-tuneres monitor tökéletesen elég, és még új kábel se kell hozzá. Én az ASUS 24T1-gyel szimpatizálok.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
irasalgor írta:
és mivan ha egy játék angyobb mint 20 GB?
Akkor nem tudod felmásolni a 20gigás HDD-re! Amúgy nem kötelező felmásolni, fut az a lemezről is, csak ha felteszed, akkor kíméled az olvasót, és gyorsabban töltenek egyes játékok!
Ezek a gépek nem avulnak el, vagyis ha elavulnak akkor egészben, nem úgy mint a PC-k! A konzol mindent maxon visz, de ha eljön a generáció váltás akkor elavul az egész!(szóval nem tudod feltuningolni köv. genre!) De a váltáshoz még kell egy két-három év SZVSZ!
Amúgy a váltás után is tudsz beszerezni hozzá játékot majd, hiszen van mit pótolni!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.