Ugyanazzal az ID-vel nem lehet regelni. Ha újra akarsz regelni minden adatnak szinte másnak kell lennie. De nincs sok értelme máshova regelni, mert új profil azaz achievementek nem maradnak meg meg semmid sem pl.DLC-k.
Én most majd úgy próbálom, hogy csinálok egy új Windows LIVE ID-t, hátha azzal sikerül, és majd UK-s régióval. Ha azzal nem, akkor meg valami mással, feltéve ha találnék olyan oldalt, ahol az országok irányítószámai le vannak írva...
A "próba Gold"-oknál nem szokott átváltani a szín, nekem se az első Gold-os hónapban, se a 2 napos próbára nem váltott át...
Amúgy én is próbáltam újra regisztrálni, sikerült a "join to Xbox LIVE"-ig, de utána mindig kidobott. Ebben segítene ha USA cím helyett UK-el regelnék újra?
Amúgy mikor először, a régi Dash-ról regisztráltam sokkal egyszerűbb volt, nem értem mire való most a jelszó, meg az újítások...
Nem megy. Csinálok egy új profilt, belelépek. Xbox LIVE sing up. ott mondja, hogy akkor csináljak egy felhasználót. Rá katt. Aztán kéri, hogy írjam be az e-mail címet meg a jelszót. Semmit nem fogad el, csak azt amit legelőször adtam meg, ami a PC-n lévő nethez tartozik, amit a net kapcsolódásakor szoktak megadni, egyszóval, amit a szolgáltató adott. Aztán ezt beírom, tovább megyek, és beírok más nevet, telószámot, stb. Aztán tovább megy és elkezd tölteni, és aztán beadja a LIVE-ot, de az eredeti felhasználómmal, szóval gold nélkül. Ez sajna nem jött össze. Persze lehet, hogy csak én szúrtam el valamit, nem tudom... Mind1.
Azon gondolkodom, hogy vegyek-e HDMI kábelt. Szerintetek megéri? Azért, mert most elég rossz minőségű tévém van és valamikor nem egészen tudom elovasni a kisbetűs szöveget (pl.: FIFA 10), ez eléggé zavaró.
ChelseaKid: Igen, az R8-as azért bármilyen környezetben nagyot szól Amúgy nekem is a Brütal Legend a soros, már le is szedtem a demóját, csak még nem próbáltam ki. A Sok Dirt 2-zés után már nem maradt erőm
Én is ma játszottam vele, de nekem tettszett. Mondjuk ez még hardon se olyan nehéz mint a 2 mediumon... De biztos meg lesz, már csak a doboza miatt is, az R8-as a kedvenc autóm. Nemsokára a Brütal Legend lesz a soron, hogy kipróbáljam.
Amúgy én meg kipróbáltam a Forza 3 demóját x-en. Reménykedtem, hogy nem olyan PGR feeling lesz, de sajnos olyan lett. Nekem ez az arcade-os játékmenet egyáltalán nem jött be. Plusz a hangulata sem jött be. Meg az se, hogy az a fura fizika... Nah mind1, nem erre számítottam, de ez van...
Hi! Én meg politikailag teljesen korrekt, szal nem zavar!
boxos222 írta: Kérdésem lenne Pc Guru fórumos Xboxtudó emberek! A PALos és a USs xboxCdket is lejátsza az Xbox? Mer nem hinném hogy poénból írják rá hogy PAL! Kérek választ! Köszi!
CD-ked? Az Xbox 360 DVD-ket használ, de sebaj. Amúgy nem, nem játssza le, lévén az USA kiadványai NTSC kódúak, a mieink meg PAL-osak.
boxos222 írta: Ja még1 kérdés a letöltések, DLCk csak az USAs el műkődnek?
Peace
Nem, azok mindenhez jók.
Chocho írta:
boxos222 írta: Hali Boxos vagyok!
Hali Boxos vagyok!
Kérdésem lenne Pc Guru fórumos Xboxtudó emberek! A PALos és a USs xboxCdket is lejátsza az Xbox? Mer nem hinném hogy poénból írják rá hogy PAL! Kérek választ! Köszi!
Ja még1 kérdés a letöltések, DLCk csak az USAs el műkődnek?
Peace
boxos222 írta:
Hali Boxos vagyok!
boxos222 írta:
Kérdésem lenne Pc Guru fórumos Xboxtudó emberek! A PALos és a USs xboxCdket is lejátsza az Xbox? Mer nem hinném hogy poénból írják rá hogy PAL! Kérek választ! Köszi!
CD-ked? Az Xbox 360 DVD-ket használ, de sebaj. Amúgy nem, nem játssza le, lévén az USA kiadványai NTSC kódúak, a mieink meg PAL-osak.
boxos222 írta:
Peace
Fogadd el vannak olyan demók amik tükrözik a game minőségét és van amelyek nem. Nem kell kismillió példa ez így van. Pl. a Fear 2 új DLC-jének a demója egy rakás szar volt, mivel egy monoton majdhogynem 2 helyszínes demót láttunk, ez alapján senki nem venné meg. Ott van pl a Wolfenstein demója ami szerintem elég jóra sikerült, bezzeg a teljes játék már nem hozza a minőséget. Fogadjátok el ez így van kár megbotránkozni rajta. Ahogy mindig is lesznek jó és rossz játékok úgy mindig is lesznek jó és rossz demók.
Hali Boxos vagyok!
Peace
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.