Chocho: Hát mit is mondjak... Nem konzolos verzió (ha nem mondod, eszembe se jutott volna...)! Ennyi. Másrészt most felhoztál EGY példát. Ez most olyan, mintha pl a Far Cry2 demójával játszik valaki, azzal elvan, de a teljesbe bele fog unni elég hamar. A Crysis-os példád nem volt jó. Tudsz mást?
Fogadd el vannak olyan demók amik tükrözik a game minőségét és van amelyek nem. Nem kell kismillió példa ez így van. Pl. a Fear 2 új DLC-jének a demója egy rakás szar volt, mivel egy monoton majdhogynem 2 helyszínes demót láttunk, ez alapján senki nem venné meg. Ott van pl a Wolfenstein demója ami szerintem elég jóra sikerült, bezzeg a teljes játék már nem hozza a minőséget. Fogadjátok el ez így van kár megbotránkozni rajta. Ahogy mindig is lesznek jó és rossz játékok úgy mindig is lesznek jó és rossz demók.
Chocho: Hát mit is mondjak... Nem konzolos verzió (ha nem mondod, eszembe se jutott volna...)! Ennyi. Másrészt most felhoztál EGY példát. Ez most olyan, mintha pl a Far Cry2 demójával játszik valaki, azzal elvan, de a teljesbe bele fog unni elég hamar. A Crysis-os példád nem volt jó. Tudsz mást?
Chocho írta: Ricco írta:Persze az már más kérdés, hogy a deemó nem mindig tükrözi a teljes játék minőségét, de nem hiszem, hogy ez olyan sűrűn előfordulna...
Hát pedig nagyon sűrűn előfordul.
Igen, kb. az esetek felében. A fejlesztők sokszor a legjobb pályarészt vágják bele a játékba, a másik fél általában pedig a kész első pályát.
Judgement írta:
Igen, kb. az esetek felében. A fejlesztők sokszor a legjobb pályarészt vágják bele a játékba, a másik fél általában pedig a kész első pályát.
Igen, ez rendszeres. Ugyanakkor vannak nagyon elszúrt demók is. Vegyük a Half-Life 2-ét példának! Amit a Valve kiadott demó néven, egy borzalom. Ha sokan csak az alapján döntötték volna el, hogy kell-e a játék vagy sem, nem lett volna olyan nagy siker, mint most.
WhiteNigga írta: Van még egy funkciója a demónak. Van 1-2 játék, ami eléggé tetszik, jól el tudnék játszani vele, de tudom hogy soha az életbe nem fogok eljutni oda hogy megvegyem, idő és pénz hiányában (vannak nála jobbak is, inkább azokat venni), és ezekkel a demókkal el-el játszogatok, és jó időtöltés az is.
Na ja, akinek ennyi ideje van...
Ricco írta: Persze az már más kérdés, hogy a deemó nem mindig tükrözi a teljes játék minőségét, de nem hiszem, hogy ez olyan sűrűn előfordulna...
Mellesleg nem tudom, mi ez a hiszti a demók miatt. Ha kell, szedjétek, nekem édes mindegy, de azért játszom már egy ideje ahhoz hogy tudjam, kell-e nekem vagy sem.
Chocho írta:
Ricco írta: Persze az már más kérdés, hogy a deemó nem mindig tükrözi a teljes játék minőségét, de nem hiszem, hogy ez olyan sűrűn előfordulna...
Mint például?
Amúgy senki nem hisztizett, nem kell rémeket látni...
Ricco írta:
Mint például?
PC-s fronton: Crysis demó. Abban egy élvezetes, hosszan lekötő FPS-t vázoltak fel, míg a teljesre nagyon unalomba fulladt a koncepció. Persze most jöhet a nyafi, hogy nem konzolos a példa, a lényegen nem változtat. Na bumm.
Ricco írta:
Amúgy senki nem hisztizett, nem kell rémeket látni...
Dehogyis nem. Egy órája ömlik a monitoromból, hogy "márpedig kell a demó". NEKTEK talán. De nekem... nem.
szerk.:
Citro:
Nincs időd, de azt a maradékot is ami van, demókra fecsérled? Önmagadnak mondasz ellent.
Nem a demók alapján kell eldönteni hogy megveszel-e egy játékot. Ha ez alapján döntesz akkor nem vagy túl okos (xD). Láttam már számtalan szar játékból nagyon frankó demót, illetve számtalan kiváló játékból szar demót. A demó alapján nem lehet tényleges összképet kapni.
Nah azért ne mond, hogy nem számítanak a demók. Ha valamilyen játékról, ami lehet, hogy érdekel, aztán olvasol róla tesztet,v agy valami hasonlót, majd utána megnézel pár gameplay videót, és végül kipróbálsz egy demót, nehogy már ne tudd eldönteni, hogy kell-e az a game vagy sem. Hiszen a demóval gyakorlatilag játszol, és megnézed, hogy mit fogsz majd megvenni. Persze az már más kérdés, hogy a deemó nem mindig tükrözi a teljes játék minőségét, de nem hiszem, hogy ez olyan sűrűn előfordulna...
Nem a demók alapján kell eldönteni hogy megveszel-e egy játékot. Ha ez alapján döntesz akkor nem vagy túl okos (xD). Láttam már számtalan szar játékból nagyon frankó demót, illetve számtalan kiváló játékból szar demót. A demó alapján nem lehet tényleges összképet kapni.
Ha így is úgyis megveszed, akkor minek szeded le a demót? Pont azért szoktuk kipróbálni a demókat, mert nem vagyunk biztosak a megvételében, és a demó meg csak segítséget nyújt a döntésben. Egyébként nagy szemétség, hogy már a demókat is csak egy bizonyos idő után tölthetik le azok, akik nem goldosok. Nagy kár...
Ricco írta:
Ha így is úgyis megveszed, akkor minek szeded le a demót? Pont azért szoktuk kipróbálni a demókat, mert nem vagyunk biztosak a megvételében, és a demó meg csak segítséget nyújt a döntésben. Egyébként nagy szemétség, hogy már a demókat is csak egy bizonyos idő után tölthetik le azok, akik nem goldosok. Nagy kár...
Engem azért érdekel, mert a saját szememmel akarom látni a játékot. Egyszerűen nem bírom kivárni a megjelenést, ami még egy teljes hónap...
Citro írta:
Hát, szerintem meg nagyon fontosak a demók, főleg olyan embereknek, akik megfontolják, mire költik a pénzüket.
Hah, hát hidd el, nekem meg is KELL fontolnom, mire költöm. Erre vannak a reviewk, a kollégák a Guruban, na meg ugye a kölcsönjátékok.
Citro írta:
A sok-sok demó játék összevéve felér 1-1 teljes játékkal.
Hát pénzem igazából lenne csak nem tom eldönteni, hogy winyót vegyek vagy játékokat!
Totoo írta:
Hát pénzem igazából lenne csak nem tom eldönteni, hogy winyót vegyek vagy játékokat!
Vinyót, okulj az én helyzetemből! Megvettem az Arcade-et, és most vehetek HDD-t, mert a Forza 3-nak kell, ha mindkét lemez tartalmával szeretnék játszani.
Ja és 60 gigás legyen, a 20-ast felejtsd el, mert csak 13 giga az, amit használni enged belőle a gép.
Szerintem winchester pakkot vedd. A játékok megvárnak, de hogy tudj velük kényelmesen játszani kell hozzá winyó, "nem mintha anélkül nem lehetne élni", de praktikusabb így. (amúgy meg már megbeszéltük a suliba! )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.