Valamilyen szinten mindegyikben vanna hütö és azt szoktál modolni de abban az esetben ha modolod akkor a garanciának anyi amugy hogy érted azt hogy a boxok játék közben jelzik hogy tulmelegszik mer én ilyet még nem tapasztaltam
Hello! Szeretnék majd Xbox-ot venni, de lenne pár kérdésem. Először is a premium pack már tartalmaz valamiféle hűtőt? A boxok játék közben jelzik hogy kezd túlmelegedni a gép? Azt hiszem egyelőre ennyi de majd még lehet hogy van egyéb kérdésem is
Ilyen igazából nincs hogy hol adnak. Láttam én már úgy is GoW 2-t hogy adtak hozzá meg úgy is hogy nem. Amúgy amit a játékokhoz adnak az max 48 órás, szal sokat nem szoroz.
Az a 48 óra arra elég hogy megtud milyen a játék multiba, arra jó hogy kipróbálhsd és ha megtettszik vehess egy hosszabb előfizetést
Ilyen igazából nincs hogy hol adnak. Láttam én már úgy is GoW 2-t hogy adtak hozzá meg úgy is hogy nem. Amúgy amit a játékokhoz adnak az max 48 órás, szal sokat nem szoroz.
Olyan nincs hogy játékokhoz előfizetés. Live Gold, ez azt takarja hogy játszhatsz online. 80 rugó az ms oldalán az a hivatalos ajánlott fogyasztói ár vagy nem tom. Annyiért csak a hülye vesz Pro csomagot. 55 ér normál üzletekbe meg lehet ugyanazt kapni.
Hi every!
Szeretnék venni egy új játékot az Xbox-omhoz,de nem tudom ,hogy melyiket van egy pár jelölt és szeretnék segítséget kérni a döntésben(2-t nem tudok megvásárolni mert kell a pénz az őszi játéközönre )
Nah itt vanak a gamek:-Red Faction Guerrilla
-Tom clancy's Endwar+Headset
-Prototype
-Battlefield bad company+3 hónap gold live előfizetés
-Gears of war 2+3 hónap gold live előfizetés
-Call of juarez Bound in blood
-Call of Duty World at War+3 hónapos gold live előfizetés
Nrobesz97:Én szerintem vagy a Batttlefield B. Company,vagy a Call of Juarez-t. teanes:Én ilyen drága helyen nem vennék.
UI:megmondanád privátba hogy hol lehet a játékokhoz előfizetést kapni.
Az Arcade-hoz nincs winchester, csupán egy 256 MB-os memóriakártya. Amúgy nem tudom milyen "sima 80 ezres" csomagra gondolsz, a legdrágább az Elite, ami 70 ezer Ft környékén van, abban 120 GB-os winchester van, ezen kívül még van a Premium csomag 55 ezer Ft környékén (ez 60 GB-os, de találni belőle 20 GB-osat is).
Hi every!
Szeretnék venni egy új játékot az Xbox-omhoz,de nem tudom ,hogy melyiket van egy pár jelölt és szeretnék segítséget kérni a döntésben(2-t nem tudok megvásárolni mert kell a pénz az őszi játéközönre )
Nah itt vanak a gamek:-Red Faction Guerrilla
-Tom clancy's Endwar+Headset
-Prototype
-Battlefield bad company+3 hónap gold live előfizetés
-Gears of war 2+3 hónap gold live előfizetés
-Call of juarez Bound in blood
-Call of Duty World at War+3 hónapos gold live előfizetés
Áhh ha ennyire macerás akkor hagyom a fenébe.
Én azt hittem, hogy valahol a menüben elindítom, és amit csinálok azt veszi. De úgylátszik tévedtem. Azért köszi a segítséget!
Hy every!
Azt mondjátok már meg nekem, hogy Xbox-al, hogy lehet gameplay videót felvenni?!
Keresgettem már dashboard-on és máshol is de nem találtam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Röviden tömören sehogy. Tudom most a jön a válasz erre hogy a gametrailers-esek meg ilyenek is felveszik. Igen van rá lehetőség, de kb egy 15-20 ezres cuccot kell venni. Gondolom akkor már tárgytalan, de ha ki akarsz ennyi pénzt is adni akkor megkeresem mi az a kütyü.
Lehett gyengék az elemek benne vagy annak aksija van? akkor azok gyengék mer joynál is van mikor ledobb mikor már gyenge az elem
Hát azért ennyire hülye nem vagyok Új elemekkel, aksikkal is próbáltam de semmi, van aksi hely benne, de tápba is kell dugni egy vezetéket (akkor van force feedback vagy milyen hatás) ha beismeri is, van mikor egyből kiírja hogy csatlakoztassam újra... de ha mind a 4 led világít (kormányon) az mit jelenthet?
Nemrég vettem egy racing wheel v2-t boxhoz, de valami gondja van! Egyrészt van mikor nagyon nehezen ismeri be, másrészt meg olyan 10-15 percenként folyton ledob hogy "csatlakoztassam újra" pedig elméletileg minden jól van összerakva, nem értem mi lehet a probléma! Valakinek csinált már ilyet?
Far Cry 2 játékot multija végett érdemes megvenni?
Én pc-n próbáltam de nagyon gyenge.. kb 20 percet játszottam vele és azóta elő se vettem, ha multizni akarsz akkor szerintem a farcry2-vel nagyon rosszul járnál...!!Szerintem!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.