Kérjük jelentkezz be!

Xbox, Xbox 360, Xbox One

A Microsoft konzoljai
#418341 kacsurka 2009. június. 03. 19:31
kacsurka
#418339 :: ChelseaKid (2009. június. 03. 19:26)
Cooler írta: Egy kis képzelőerővel csak látod hol húzódna a kezedben a kard. Amúgy meg be lehet szkennelni dolgokat, lehet addigra kitalálják mire megjelenik hogy segédeszközöket is lehet használni, sőt valószínűnek tartom.
a trailer-be a kölök be szkennelte a gördeszkáját, és avval szórakozott, nem tudom mennyire igazi, de ha az akkor már ezt is tudja...
ChelseaKid írta:

a trailer-be a kölök be szkennelte a gördeszkáját, és avval szórakozott, nem tudom mennyire igazi, de ha az akkor már ezt is tudja...

Beszkennelte, és lebäszta a kanapé mellé, ha jól emlékszem! XD
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#418339 ChelseaKid 2009. június. 03. 19:26
ChelseaKid
Cooler írta:

Egy kis képzelőerővel csak látod hol húzódna a kezedben a kard. Amúgy meg be lehet szkennelni dolgokat, lehet addigra kitalálják mire megjelenik hogy segédeszközöket is lehet használni, sőt valószínűnek tartom.
#418270 dragon83 2009. június. 03. 16:30
dragon83
#418267 :: Chocho (2009. június. 03. 16:27)
Miért, ha egy semmiben lógó kormányt forgatsz, akkor nem?
Chocho írta:

Én nem arról beszélek, amit Citro mondott, hogy csak legyen valami a kezünkben. Én a jelenlegi, asztalon lévő kormányra gondoltam. Azt nem nekem kell tartanom.
#418267 Chocho 2009. június. 03. 16:27
Chocho
#418265 :: dragon83 (2009. június. 03. 16:25)
Cooler írta: Hát ez a legyen mit fogni dolog hülyeség.
Nem hülyeség. Pl egy kormány esetében ha nincs előtted semmi, és egy óráig magad előtt tartod a kezed, hogy imitáld a kormánykereket, akkor hidd el eléggé elfáradna a kezed.
Gaming is believing.
#418265 dragon83 2009. június. 03. 16:25
dragon83
#418258 :: Cooler (2009. június. 03. 16:14)
Hát ez a legyen mit fogni dolog hülyeség. Most az a kis cucc amit a Sony mozgásérzékelősénél fogni fogsz az csak egy kis markolat nem kard, Wii-nél szintúgy. Egy kis képzelőerővel csak látod hol húzódna a kezedben a kard. Amúgy meg be lehet szkennelni dolgokat, lehet addigra kitalálják mire megjelenik hogy segédeszközöket is lehet használni, sőt valószínűnek tartom. Egyáltalán nem drága dolog sztem a Natal. Tiszta sci-fibe illő dolgokat tud, a mozgásérzékelős technika abszolút csúcsa. Biztos vagyok benne h beruházok majd egyre, 40k-t nekem megér. Amúgy pont ennyire tippeltem árban.
Cooler írta:

Hát ez a legyen mit fogni dolog hülyeség.

Nem hülyeség. Pl egy kormány esetében ha nincs előtted semmi, és egy óráig magad előtt tartod a kezed, hogy imitáld a kormánykereket, akkor hidd el eléggé elfáradna a kezed.
#418258 Cooler 2009. június. 03. 16:14
Cooler
Hát ez a legyen mit fogni dolog hülyeség. Most az a kis cucc amit a Sony mozgásérzékelősénél fogni fogsz az csak egy kis markolat nem kard, Wii-nél szintúgy. Egy kis képzelőerővel csak látod hol húzódna a kezedben a kard. Amúgy meg be lehet szkennelni dolgokat, lehet addigra kitalálják mire megjelenik hogy segédeszközöket is lehet használni, sőt valószínűnek tartom.
Egyáltalán nem drága dolog sztem a Natal. Tiszta sci-fibe illő dolgokat tud, a mozgásérzékelős technika abszolút csúcsa. Biztos vagyok benne h beruházok majd egyre, 40k-t nekem megér. Amúgy pont ennyire tippeltem árban.
#418251 geri97 2009. június. 03. 16:07
geri97
Igen én is 40 ezret számoltam,de szerintem elég drága.
#418244 ChelseaKid 2009. június. 03. 15:59
ChelseaKid
geri: ez egy kamera!! egy külön "addon" lesz olyan mint egy kontroller, a te Box-oddal (ha van) is kompatibilis lesz, ha megveszed a cuccot...
nem akarok hülyeséget írni de: 200$= kb 40 ezer Ft (nem?)
#418221 geri97 2009. június. 03. 15:09
geri97
Akkor körülbelül mennyibe fog ez kerülni forintba?És ha ez meg fog jelenni akkor csak az ilyen mozgásérzékelősre boxra fognak gamet gyártani?
#418190 D4rkAv3ng3r 2009. június. 03. 13:18
D4rkAv3ng3r
Ezzel egyetértek. FPS-re még mindig WASD+egér esetleg kontroller, TPS-re szintúgy.
Autós játékokra, meg tényleg Logitech MOMO. Levegőbe hadonászás nekem amúgy is olyan idióta dolognak tűnik. Volt szerencsém WII kipróbálni és valahogy nem fogott meg. Pár mobiltelefon játék jobban lázba hoz, mint az.
#418176 Chocho 2009. június. 03. 11:41
Chocho
#418173 :: D4rkAv3ng3r (2009. június. 03. 11:17)
Ha nem tudnak normális játékot csinálni a Natal-ra akkor bukás lesz. A WII is jó a maga casual rétegének de a hardcore gamerek körében nem lett népszerű ptt a Box meg a PS3 tarol.
Elvileg minden játékkal kompatibilis lesz... engem ez az egy dolog hozott lázba. Forza 3 konti nélkül... nyamm...
Gaming is believing.
#418173 D4rkAv3ng3r 2009. június. 03. 11:17
D4rkAv3ng3r
Ha nem tudnak normális játékot csinálni a Natal-ra akkor bukás lesz. A WII is jó a maga casual rétegének de a hardcore gamerek körében nem lett népszerű ptt a Box meg a PS3 tarol.
#418167 dragon83 2009. június. 03. 10:48
dragon83
#418164 :: TOMYKILLER (2009. június. 03. 10:20)
Üdv! Egy kis újdonság. Mondjuk te Chocho ezt már biztos olvastad! Ha ezt sikerül normálisan,szórakoztatóan kiviteleznie az MS-nek akkor pápá SIXAXIS! Mert valljuk be a Ps3-nál nem igazán sikerült normálisan összehangolni!
TOMYKILLER írta:

Ha ezt sikerül normálisan,szórakoztatóan kiviteleznie az MS-nek akkor pápá SIXAXIS!

Én nem sorolnám egy kategóriába a két dolgot. Egy több éves, eleve korlátozottabban használható technológiát nem kellene összevetni egy olyan vadiúj dologgal, mint a Natal. A Sony is elkészítette az ő saját "Natal"-ját, azzal lehet inkább összehasonlítani.
#418165 Chocho 2009. június. 03. 10:25
Chocho
#418164 :: TOMYKILLER (2009. június. 03. 10:20)
Üdv! Egy kis újdonság. Mondjuk te Chocho ezt már biztos olvastad! Ha ezt sikerül normálisan,szórakoztatóan kiviteleznie az MS-nek akkor pápá SIXAXIS! Mert valljuk be a Ps3-nál nem igazán sikerült normálisan összehangolni!
Nem csak olvastam, de láttam is a neten. Érdekes nagyon, de annyi gixer van a dologban, hogy 200 dollárért már PSP 3000-ret kapni...
Gaming is believing.
#418164 TOMYKILLER 2009. június. 03. 10:20
TOMYKILLER
Üdv!

Egy kis újdonság.

Mondjuk te Chocho ezt már biztos olvastad!

Ha ezt sikerül normálisan,szórakoztatóan kiviteleznie az MS-nek akkor pápá SIXAXIS!
Mert valljuk be a Ps3-nál nem igazán sikerült normálisan összehangolni!

#418162 Chocho 2009. június. 03. 09:53
Chocho
#417854 :: Matthawk (2009. június. 02. 16:21)
Töredelmesen bevallom eddig csak a harmadik résszel játszottam. Valóban fantasztikus volt, és végtelenül szórakoztató, nem bírtam otthagyni. Akkor gondolom a folytatás is ilyen lett! Oké, megrendelem!
Matthawk írta:

Töredelmesen bevallom eddig csak a harmadik résszel játszottam. Valóban fantasztikus volt, és végtelenül szórakoztató, nem bírtam otthagyni. Akkor gondolom a folytatás is ilyen lett! Oké, megrendelem!

Nem fogsz csalódni, de ne csodálkozz, ha az első menetekben rendre sz*rrá vernek.
Gaming is believing.
#417861 kubi 2009. június. 02. 16:44
kubi
A mozgast helyben járrásal is megoldhatják de ez még minimum egy év
#417854 Matthawk 2009. június. 02. 16:21
Matthawk
#417852 Chocho 2009. június. 02. 16:17
Chocho
#417845 :: Matthawk (2009. június. 02. 16:13)
Chocho írta: Matthawk írta:Majd írj már róla valamit, mert én is terveztem a beszerzését végre! Nos, durván egy órája játsszuk barátnőmmel, és előtte egyedül is nekiveselkedtem. A véleményem ezidáig az, hogy egy nagyon kellemes programról van szó, ami viszont piszkosul nehéz is. A mozdulatok gördülékenysége és a karakterek sokszínűsége nagyonn hajaz a klasszikussá vált DOA 3-ra, és az abban megismert kő-papír-olló játékmenet is visszaköszön. Vagyis nagyjából mindegy, melyik karakter a kedvenced, mert ha eggyel megtanulsz harcolni, akkor azzal mindenki ellen felveheted a versenyt. Lehetőség elég sok van, úgyhogy jó időre le tud kötni. A grafika mai szemmel nézve nem nagy szám, de talán nem is kell, hogy az legyen, hisz a design, a stílus hamisítatlan DOA hangulatot teremt. A hangok bejövősek (a szinkron japán ), és a zene is oké, noha nem kiemelkedő. Összességében azt mondom, hogy megéri azt a 4k-t, amit elkérnek érte. Szerintem megveheted, de úgy készülj, hogy ez haverokkal az igazi.
Persze, na és szerinted úgy megéri, hogy hatalmasakat játszunk a SF4-gyel és a M vs. DC-vel? Úgy értem, másabb valamiben, ezek mellett is megéri beszerezni?
Igen, megéri ezek mellé is. A játékmenet nagyon más. Amolyan igazi "doás". Nagyon nehéz ezt elmagyarázni, de a DOA széria nem véletlenül olyan egyedi, amilyen.
Gaming is believing.
#417845 Matthawk 2009. június. 02. 16:13
Matthawk
#417811 :: Chocho (2009. június. 02. 15:21)
Matthawk írta: Majd írj már róla valamit, mert én is terveztem a beszerzését végre!
Nos, durván egy órája játsszuk barátnőmmel, és előtte egyedül is nekiveselkedtem. A véleményem ezidáig az, hogy egy nagyon kellemes programról van szó, ami viszont piszkosul nehéz is. A mozdulatok gördülékenysége és a karakterek sokszínűsége nagyonn hajaz a klasszikussá vált DOA 3-ra, és az abban megismert kő-papír-olló játékmenet is visszaköszön. Vagyis nagyjából mindegy, melyik karakter a kedvenced, mert ha eggyel megtanulsz harcolni, akkor azzal mindenki ellen felveheted a versenyt. Lehetőség elég sok van, úgyhogy jó időre le tud kötni. A grafika mai szemmel nézve nem nagy szám, de talán nem is kell, hogy az legyen, hisz a design, a stílus hamisítatlan DOA hangulatot teremt. A hangok bejövősek (a szinkron japán ), és a zene is oké, noha nem kiemelkedő. Összességében azt mondom, hogy megéri azt a 4k-t, amit elkérnek érte. Szerintem megveheted, de úgy készülj, hogy ez haverokkal az igazi.
Chocho írta:

Matthawk írta:
Majd írj már róla valamit, mert én is terveztem a beszerzését végre!

Nos, durván egy órája játsszuk barátnőmmel, és előtte egyedül is nekiveselkedtem. A véleményem ezidáig az, hogy egy nagyon kellemes programról van szó, ami viszont piszkosul nehéz is. A mozdulatok gördülékenysége és a karakterek sokszínűsége nagyonn hajaz a klasszikussá vált DOA 3-ra, és az abban megismert kő-papír-olló játékmenet is visszaköszön. Vagyis nagyjából mindegy, melyik karakter a kedvenced, mert ha eggyel megtanulsz harcolni, akkor azzal mindenki ellen felveheted a versenyt. Lehetőség elég sok van, úgyhogy jó időre le tud kötni. A grafika mai szemmel nézve nem nagy szám, de talán nem is kell, hogy az legyen, hisz a design, a stílus hamisítatlan DOA hangulatot teremt. A hangok bejövősek (a szinkron japán ), és a zene is oké, noha nem kiemelkedő.

Összességében azt mondom, hogy megéri azt a 4k-t, amit elkérnek érte. Szerintem megveheted, de úgy készülj, hogy ez haverokkal az igazi.

Persze, na és szerinted úgy megéri, hogy hatalmasakat játszunk a SF4-gyel és a M vs. DC-vel? Úgy értem, másabb valamiben, ezek mellett is megéri beszerezni?
#417841 kubi 2009. június. 02. 16:09
kubi
Elméletileg a helyváltoztatást is érzékeli mivel 3D-s kamera és az megtduja állapitani a távolságot is elméletileg azért van rajta két kamera nyilás is
#417836 kacsurka 2009. június. 02. 15:58
kacsurka
Ahogy néztem helyet változtatni nem lehet ezzel a módszerrel! Bár ez elég kezdetleges még szerintem. Először tuti hogy csak ilyen arcade játékoknál fog működni.
#417832 kacsurka 2009. június. 02. 15:52
kacsurka
Megnéztem a kontroller nélküli irányítást, és eddig eléggé kezdetlegesnek tűnik, de van benne potenciál! Amúgy egy autóversenynél szerintem jobb érzés, ha fogja az ember a kormányt, és nem a levegőben kalimpál.
#417827 kacsurka 2009. június. 02. 15:47
kacsurka
Citronak nem kell vennie Boxot, mert ön PS3-ra és PC-re is az MGS Rising!