nekem november 11-edike óta, nem volt velem semmi gond eddig (csak ma, de mint kiderült az nem a kicsike hibája, hogy nincs LIVE...) és nem is tervezi. én csak ajánlani tudom, nem bántam meg, egyáltalán.
Sziasztok. Ma járt le az egy hónapos ingyen goldom az xbox live-nál. Próbálok fellépni a live-ra de nem enged valamiért pedig azt olvastam ha lejárt az egy hónap autómatikusan átáll silver-re. Szerintetek mi lehet a probléma?
pulai írta:
Sziasztok. Ma járt le az egy hónapos ingyen goldom az xbox live-nál. Próbálok fellépni a live-ra de nem enged valamiért pedig azt olvastam ha lejárt az egy hónap autómatikusan átáll silver-re. Szerintetek mi lehet a probléma?
Karbantartás van LIVE-on, a hiba nem a te készülékedben van.
bocs, ledobott a net...
nem buktam sokat 3000 volt, de ne nem értem, hogy miért gondolják azt a fejlesztők hogy ilyen vacakkal kiszúrhatják a rajongók szemét.?
Raikoh nagyon titokzatos... arra próbál kilyukadni, hogy az MS milyen genya, hogy fizetős a multi, és a 9500 Ft jó 13 hónapért, de sokat játssz, használd ki mert ha másképp nézzük tényleg drága az a 9500 Ft egy "múló" dologért, de ezen nem lehet változtatni, ez van...
megvettem nagy örömömre ma a Midnight Club- Los Angeles-t és a Pókember 3-at Boxra. az elsővel nincs bajom, király játék de a SP3 elég , és ráadásul francia nyelvű... nem buktam sokat 3000 volt, de ne nem értem, hogy miét gondolják azt a fejlesztők (anyátokat Treyarch
]{redenc: A bejegyzést töröltem! A PC Guruban és az online részlegen is lehetőség van kedvező feltételek mellett fizetett reklámot elhelyezni. Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy ezt megkerülve, az oldal népszerűségére alapozva megpróbál ingyen reklámot kelteni magának, figyelmeztetjük. (Szabályzat)
nem vagyok biztos benne, de magyar gamer-ek biztos vannak, de mivel nincs Mo.-n XboxLIVE hivatalosan, ezért a szerverek érdekesnek tünnének. (ezért regelsz más országba mint pl. USA vagy UKD, Eng.) de akárhogy játszol multit, az biztos, hogy jó, nem kevés számadat van azokról akik éjjel-nappal nyomják, jó sokan vannak...
Na, de most nektek kéne segíteni nekem. Meg akarom venni a Bionic Commandot, de itt van a Prototype is...melyiket vegyem. A BC-t izgalmasabbnak, színesebbnek tartom, a Prototype viszont olyan darkos...asszem a BC lesz, de mégis, mondjátok el a ti véleményetek.
szerintem a Bionic Commando-t válaszd. Bate lepontozta (és még sok mindenki) mert nem sandbox... ennyi erőből a GeoW (csak neket Chocho ) is rossz mert olyan TPS ami nem szabad kóborlós... nekem nagyon tettszik (többek közt mert imádom Pókember-t és nekem élmény "hálózni") a grafika, a hang és a játékmenet is, nem kell spórolni a lőszerrel, a játék adja, mint ahogy a fegyvereket is.
én nagyon örülnék, ha írnál róla, én tuti megveszem.
Mzoli: Nem vitatkozok ilyen hülyeségen, mert 10 éves kor alatt ezen még menő vitázni, de én már kinőttem abból rég. Amúgy miért csak a processzort nézed, csak egy prociból áll egy konzol? Ott a VGA, PS3-é sokkkal gyengébb mint az Xboxé. Itt nem a szavak dobálózása kell, hanem tények.
Matthawk kérdésére pedig a válasz az hogy kb egy szinten áll a két játék. Bionic Commando nagyon sok értékelés alapján azt mondják elég rossz lett. Prototype-hoz csak annyit hogy lehet benne brutalizálni meg ilyesmik, de nem túl hosszú a játék, nem is túl szép stb.
Szvsz inkább talán Prototype. BC-t nagyon lehúzták a sajtóba.
Jelenleg Metacritic-en:
Prototype 8.1
Bionic Commando 7.0
(Ha valaki nem tudná ezek az értékelések a nemzetközi sajtó pontszámainak átlaga.)
A Batman Arkham Asylum tuti lesz, megjelenése után pár napon belül meg is írom. Tudni illik már elő van rendelve...Street Fighter OK, a Fable 2-ben rengeteg achievementem van...az majd asszem később lesz.
Na, de most nektek kéne segíteni nekem. Meg akarom venni a Bionic Commandot, de itt van a Prototype is...melyiket vegyem. A BC-t izgalmasabbnak, színesebbnek tartom, a Prototype viszont olyan darkos...asszem a BC lesz, de mégis, mondjátok el a ti véleményetek.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.