Na ilyen kis "mennyiségben" sem szabad pontot venni. Minnél több pontot veszel annál olcsóbb, minél kevesebbet annál drágább. Ha angol profilod van akkor 4200 pontos a legtöbb, ha ámerikai akkor 4000.
Úh,halljátok tegnap játszottunk a haverjaimmal és menet közbe,saját hülyeségem miatt megfordítottam a konzolt és a lemez kiugrott a helyéről és a GTA IV lemezébe húzott körbe egy vonalat!Szerintetek a gépben ez nem tett károsodást?Megnézessem?vagy esetleg lecserélik a lemezt?
Ugyanmár... A gépbe ez nem tehet károsodást, csak a lemezbe. Benne van amúgy a kézikönyvbe hogy nem szabad menet közbe forgatni a konzolt. Másrészt megbeszéltünk hogy állítva nem ajánlatos tartani. Lemezt nem hiszem hogy tudod cseréltetni. Attól függ milyen karcot csinált rá. Lehet hogy gond nélkül fog továbbra is menni, de lehet nem. Akkor max annyit tudsz csinálni hogy lepolíroztatod a lemezt.
Úh,halljátok tegnap játszottunk a haverjaimmal és menet közbe,saját hülyeségem miatt megfordítottam a konzolt és a lemez kiugrott a helyéről és a GTA IV lemezébe húzott körbe egy vonalat!Szerintetek a gépben ez nem tett károsodást?Megnézessem?vagy esetleg lecserélik a lemezt?
A felvevés dolgot nem rég beszéltük meg. Külön készüléket kell venni ami úgy 15-20 rongy körül mozog.
Az achievementek nagyon frankó dolog. Ezek meghosszabbíthatják a játékidőt, mert pl nem akkor van itt vége a játéknak amikor végigjátszottad, hanem van ezer más feladat is. Meg gizdulni is jó, hogy ki mennyire "pro". Nem tudom én igazából azért szeretem őket mert jól esik látni amikor kioldódnak, mert sokáig le tud kötni a játék.
Hi!
Ez lehet hogy off lesz de azért megkérdezem...
Hogy lehet a mygamercard-os képet kirakni az aláírásomba??
A felvevés dolgot nem rég beszéltük meg. Külön készüléket kell venni ami úgy 15-20 rongy körül mozog.
Az achievementek nagyon frankó dolog. Ezek meghosszabbíthatják a játékidőt, mert pl nem akkor van itt vége a játéknak amikor végigjátszottad, hanem van ezer más feladat is. Meg gizdulni is jó, hogy ki mennyire "pro". Nem tudom én igazából azért szeretem őket mert jól esik látni amikor kioldódnak, mert sokáig le tud kötni a játék.
Lenne még egy olyan kérdésem hogy a gamerscore mire való? miért írja azt hogy 185/1000? Miért van korlátozva? Vmire lehet használni?
Nem sokra tudom használni,maxx magad tuningolására,hogy 1000/1000 -re legyen meg 1 játékod.
De leírom részletessen ,mert sztem még nem vágod.
Tehát ,mindem XBOX-360-as játékban van álltalában 1000 Gs-pont ,ami 1750 lehet maxx letölthető tartalmakkal eggyütt.
Ezeket a pontokat álltalában 30és 50 közötti Achievements-ekre osztják fel,és így jön ki az 1000 pont ha mindet teljesíted.
1-2 példa ,csak én találmányaim!!!
The Butcher -75 Gs-pont :Ölj meg 1000 zombit nagykéssel.
vagy, Psihopata-100 Gs-pont:Öld meg a főellenfelet a 10.fejezet végén 1 fejszével Hard fokozaton,
stb,stb,
Hy!
Érdeklődnék pár dolog felől az Xbox 360-at illetően. Soha sem volt, abszolút amatőr vagyok a konzol témában. A kérdésem az volna, hogy egy TFT 16:10-es VGA csatis PC monitort, hogyan lehet csatlakoztatni Xbox 360-hoz. Olvastam, hogy Xbox hátulján A/V csati van, illetve addnak hozzá alapból (Arcade változat) egy A/V-HD kábelt. Gondolom ezzel a HDTV-khez lehet csatlakozni. Külön kábelre van szükségem akkor, mely a VGA-t A/V-re alakítja? Illetve ami a hangot illeti, lehet normál jack dugót beledugni, vagy azt is át kell alakítanom valami másra? A normál régi TV-ken van egy A/V csati, mellyel pl. a DVD lejátszót lehet összekötni a TV-vel. Ez ugyanaz az A/V? Bocs, lehet, hogy sok hülye kérdést tettem fel, de totál amatőr vagyok ilyen téren... Az angol tudásomban meg még nem bízom annyira. Üdv és előre is köszi a válaszokat!
Ui.: Mégvalami, a merevlemez az mire való? Az Arcade változatban nincs ilyen, csak egy 256-os memkártya. Gondolom akkor ezen lesznek a mentések. Szerintetek hány mentés fér el egy ilyen kicsin?
Mart1031y írta:
Hy!
Érdeklődnék pár dolog felől az Xbox 360-at illetően. Soha sem volt, abszolút amatőr vagyok a konzol témában. A kérdésem az volna, hogy egy TFT 16:10-es VGA csatis PC monitort, hogyan lehet csatlakoztatni Xbox 360-hoz. Olvastam, hogy Xbox hátulján A/V csati van, illetve addnak hozzá alapból (Arcade változat) egy A/V-HD kábelt. Gondolom ezzel a HDTV-khez lehet csatlakozni. Külön kábelre van szükségem akkor, mely a VGA-t A/V-re alakítja? Illetve ami a hangot illeti, lehet normál jack dugót beledugni, vagy azt is át kell alakítanom valami másra? A normál régi TV-ken van egy A/V csati, mellyel pl. a DVD lejátszót lehet összekötni a TV-vel. Ez ugyanaz az A/V? Bocs, lehet, hogy sok hülye kérdést tettem fel, de totál amatőr vagyok ilyen téren... Az angol tudásomban meg még nem bízom annyira. Üdv és előre is köszi a válaszokat!
Ui.: Mégvalami, a merevlemez az mire való? Az Arcade változatban nincs ilyen, csak egy 256-os memkártya. Gondolom akkor ezen lesznek a mentések. Szerintetek hány mentés fér el egy ilyen kicsin?
A kérdéseidre van válasz a topicban, de inkább újra leírnám őket, mert megkeresni nem kevés időbe kerülne.
Igen, kell egy kábel, ami átalakítja az Xbox 360 csatlakozóját egy sima D-SUB csatlakozóvá. Azt kell beledugni a monitorba (már ha olyan típus, amibe lehet, ugye), és kész is vagyunk. A kábel úgy 3000 Ft. A hang nem egyszerű, oda is kell egy átalakító. RCA-jack átalakítót egy ezresért vehetsz a hülye boltban vagy a Szaturnuszon. Ha ez megvan, már csak egy olyan hangfal kell, amin van jack BEMENET IS. Ez nagyon fontos, a régi hangfalak nem lesznek jók. A 256 Mb mindenre elég lesz, de azért egy vinyó nem árt bele.
Úgy tudom a 256 mega elég a mentésekre (elvileg a legújabbak 512 megát kapnak majd!) De erre nem tudsz demókat, videókat, zenéket, patcheket stb tenni, mert kevés a hely!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Hy!
Én feltámasztottam egy talppal igy most 2 cm magasan van és csak két vékony csíkon van feltámasztva egyb ha nem padló szönyegetek van érdemes a földre tenni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.